B R U N C H

gbg frukost1

gbg frukost4

gbg frukost3

gbg frukost

gbg frukost2

gbg frukost6

Gårdagens brunch till min trötte karl <3 

Glad fredag på er!! Något jag längtar efter sååå mycket är när jag blir mamma och få göra stora frukostar till min familj!! Så mysigt!! Så nu när jag har Phillipe som är som ett trött barn på morgonen (haha) så älskar jag att göra i ordning lite större frukost när jag går upp innan honom. Igår blev det detta och det var super gott! Avokado & keso mackor på DanskRågbröd med kvarg & bär + grön juice & ägg, mums 🙂

Idag blir en härlig dag, precis så som fredagar bör vara. Vi vaknade imorse och åt frukost på exakt samma ställe, sedan ska vi städa undan lite här hemma för vi får gäster ikväll, åka och handla mat, in till stan för MASSAGE och sedan hem och börja laga italiensk middag till några av Phillipes tusen syskon haha. Så en riktigt mysig dag med andra ord 🙂

Btw, kul att ni gillade vloggen jag la upp igårkväll där jag visar er min lägenhet 🙂 Skrolla ner om ni vill kolla.

PUSS <3

13 reaktioner på “B R U N C H”

 • Amanda skriver:

  Vilken mysig morgon!

 • Kajsa skriver:

  Hej
  Jag undrar om du kämpar varje dag med dina tankar ätstörningar
  Har själv ätstörningar fått reda är mitt självskadebeteende
  Men jag kämpar på

  Haft himla ångest i livet men nu gått över leva minimilism lifestyle
  ingen mer ångest

  Trevlig Sommar ☀️
  Kram

 • Cassandra skriver:

  När kommer svaren på din Q&A?

 • Nelly skriver:

  Hej, grymt bra vlogg – skall bli skitkul att se fortsättningen på din flytt!
  Blev ändå besviken när ni skulle köpa matbord, lampa o stolar – jättekort klippt – hittade du inget du gillade?
  Hej hej ?

 • Gertrud skriver:

  Danskt rågbröd e som en igelkott orgasm.
  Piggarna ställer sig och han andas tungt.

 • ISA skriver:

  Tycker verkligen dina vardagsinlägg är bäst, så roligt och fint och härligt! Verkar det som 😉 Mer mer mer av sånt! haha <3

 • Liselotte skriver:

  Hej Bianca! Blev lite nyfiken på den gröna juicen. Vad är det i den? Ser väldigt smarrig ut 🙂

 • Erika skriver:

  Mysigt 🙂

 • Bella skriver:

  Lyyyxxx! 😀 <3

 • Ida skriver:

  Åh va mysigt!!! Jag drömmer också om att få en familj att fixa lyxiga frukostar till ? Bästa målet på dagen tycker jag ?

 • Frida skriver:

  Hej, såg i din vlogg din nya säng och den verkar jätteskön och snygg. Vet att du sa att den är från Benington men köpte du hela sängen ihop eller sänggavel för sig och madrass för sig? Älskar att läsa din blogg btw.???

 • Josefin skriver:

  Sjukt fin lägenhet! Varifrån kommer heltäckningsmattan/vad heter den? Vi letar efter en skön till vår WIC.

 • Anna skriver:

  Hej!! Gillar verkligen att läsa din blogg. Undrar bara vilket ställe du gick på massage i göteborg? Har letat efter något prisvärt bra ställe<3

  Tacksam för svar! Puss och forsätt med det du gör :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *