EN DAG I GÖTEBORG

göteborg2

Byxor h&m // Top BikBok // Skor h&m // Tröja Na-kd // Väska Zara

göteborg3

I förrgår åkte vi in till stan för att komma ut lite ifrån huset. Är man en storstadstjej så är man 🙂 Hur mycket jag än älskar att vara ute i naturen och bara chilla så saknar jag ändå stan efter några dagar. Eller speciellt när jag är i Göteborg, jag älskar ju Göteborgs stad!!

göteborg

göteborg1

Vi var förbi Acne för att kolla in deras rea men tyvärr hittade jag ingenting. Såg en kjol som Petra Tungården hade på sin blogg häromdagen men den fanns inte här :/

göteborg5

göteborg4

göteborg8

göteborg10

göteborg12

göteborg11

göteborg9

Var inne en sväng i min absoluta favorit butik Fiorucci som jag TOKÄLSKAR!!

Går alltid därifrån med någonting som alltid blir en stor favorit i garderoben. Är ni i Gbg så mååååste ni gå in i GrandPassagen och shoppa där 🙂

göteborg7

Förutom Fiorucci så finns  finaste skönhetsbutik som jag alltid köper produkter på. Nu köpte jag en body lotion & deo på rean 🙂

göteborg6

Var sedan en sväng i NK för att kolla in lite både till mig & Phillipe. Jag gick in på deras avdelning för väskor, skor & sånt där härligt och kom på att jag behöver en ”semester plånbok” haha!

Nej men jag har seriöst inte shoppat sen oktober så kände att jag fan fick unna mig nu. Jag har varit så ekonomisk senaste halvåret + att jag jobbat så jävla hårt så ja detta var jag värd 🙂

Nu när jag har aktiebolag så kan jag inte spendera lika pengar som jag gjorde när jag hade egen firma (vilket är bra). Jag tog inte ut någon lön då utan jag bara spenderade alldeles för mycket pengar…. det farliga med egen firma!!

Stod och valde mellan dessa….

göteborg17

Men blev sedan mer kär i någon av dessa ovan. Vilken blev det tror ni??

Kommer göra ett inlägg imorgon med vad jag shoppade under dagen

göteborg16

Efter att vi käkat lunch inne i stan (ni får se allt i ett inlägg imorgon) så drog vi till matbutiken för att handla lite till middagen.

göteborg15

Såg detta i butiken haha! Asså har det någon gång stått om mig i tidningen som har stämt..?? Nä tror inte det!!

Snacka om att de inte hade någonting vettigt att skriva om. Att detta blev en löpsedel liksom haha, vilka är det egentligen som jobbar på HäntExtra…?

göteborg13

göteborg14

Väl hemma tog jag selfies tydligen haha.

Btw, det är såhär jag tänker mig i mitt badrum i lägenheten, såå snyggt! Vill så gärna ha samma kakel från golv till vägg. Antingen grått eller beiget som pappa har hemma hos honom, stay tuned helt enkelt!

göteborg20

 Väl hemma mös vi Phillipes hundar Benjamin & Bella <3

göteborg19

göteborg18

De bor verkligen så fint här!!

göteborg22

mat phillipe

Till middag blev det tonfisk sallad till mig och Phillipe grillade på riktigt goda korvar med potatissallad, stekt ägg, rostad lök och olika senaper. Ångrade mig när vi satt där och åt för det var verkligen sååå gott! Var sugen på tonfisk sallad till en början men fan när han ställer sig i köket så får man ju ångra det :/ 

Godmorgon vänner och glad helg på er!

Igår var en ganska hektisk dag och det tog längre tid för mig än planerat att redigera bilder + handla mat, fixa här hemma inför middagen vi hade igår så hade ingen tid över för datorn. Men såhär ovan såg min Torsdag ut när vi drog in till stan för lite härligheter. Ska visa er som sagt både bilder på vår lunch + vad jag fick med mig hem 🙂

Idag har vi inga planer alls faktiskt. Tanken var att Phillipes killkompisar skulle komma över på lite poolhäng men det ska tydligen regna hela dagen så antar att det blir gymmet och sedan kanske bara chill dag hemma…. vi får se helt enkelt!

Hörs senare, puss <3

22 reaktioner på “EN DAG I GÖTEBORG”

 • Emelie skriver:

  Åh vartifrån är dina svarta höga byxor? 🙂 de såg så sköna ut!

  • Bianca skriver:

   Jag skrev under bilden att de är ifrån h&m 🙂

   • Emelie skriver:

    Oj jag råkade visst läsa för fort haha, sorry 🙂 ska kolla noggrannare nästa gång, förstår att man blir trött på att alla frågar om ens kläder jämt, (de hade iaf jag blivit). Men tack för ditt svar! 🙂 <3

 • Alexandra skriver:

  Såå fint dom bor vilken dröm , jag gissar på att du köpte den röda ? Båda två är superfina . Önskar er en härlig helg med massor med sol go mat och go bubbel och mycket kärlek ❤️

 • Anna skriver:

  Haha asså..löpsedeln.. börjar nästan garva högt för mig själv här hemma! Tack för bästa bloggen. Längtar till Wahlgrens värld ?

 • Ida skriver:

  Wow vilken kåk! Så fin!!

 • Erika skriver:

  Låter som en skön dag 🙂

 • Kaisa skriver:

  Byxorna var superfina, men kunde tyvärr inte hitta dem på h&m’s hemsida. Var det länge sen du köpte dem? Om dem skulle finnas kvar skulle det vara jättesnällt om du kunde länka dem ???

 • Nisha skriver:

  Helt sjukt att du ska behöva förklara dig så mkt över dina lite dyrare köp, du jobbar för att kunna köpa vad du vill, när du vill! <3

 • Malin skriver:

  Det funkar inte att se dina bilder när man läser bloggen via Bloglovin, så himla tråkigt då jag älskar din blogg och läser alla bloggar jag följer via bloglovin. Hade vart så bra om det kunde lösas så att man ser bilderna ?

 • sally k skriver:

  Varför äter du aldrig samma sak som din kille? ?? Han grillar o du äter en enkel sallad??? Äää…

  • Bianca skriver:

   Detta var första gången jag inte åt som honom då jag inte var sugen på korv 🙂 du behöver inte blir så upprörd

 • Linnea skriver:

  Åh! Vår chihuahua är Bellas dotter ?

  • Bianca skriver:

   Vad kul 🙂 hade man kunnat få se en bild på hunden?? Skicka gärna till mig på InstaDm och även från vilken kull det var i ordning 🙂 kram

 • John skriver:

  Var det ingen skandal då?
  Fast man ska ju inte tro på allt som står i dessa skvallertidningar 🙂
  Hur fick hänt i veckan till rubriken, kunglig skandal också 🙂

 • Luna skriver:

  åh zaraväskan!!! hittar inte den, skulle du kunna länka? ?

 • Mimmi skriver:

  Åh vilka fina tavlor din pojkväns föräldrar har. Vet du vilken konstnär det är?
  Mvh
  Mimmi

 • Kimberley skriver:

  Hej! Intresserad av att köpa väskan från Zara för ett riktigt bra pris ifall du är villig o sälja den? Hör gärna av dig till mig på min mail i så fall ? Kram

 • Vedrana skriver:

  Hej Bianca,
  Måste fråga om gardinerna som dina svärföräldrar har ?
  Vi har också högt i tak och sådana skulle passa utmärkt. Om det inte är oartigt så skulle jag vilja veta var jag kan få tag i sådana.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *