MY SHOPPING

shoppat8

Här har ni alltså min shopping från i Torsdag tror jag att det var 🙂

Hittade allt på rean förutom plånboken

shoppat

Så det blev en deodorant + min nya favorit hudlotion!!

Denna från Clarins är så fantastisk bra!!!! Speciellt för min torra hud, hett tips!!

Jag absolut ääääälskar att shoppa hudvårds & skönhetsprodukter haha, vet inte varför men jag tycker det är så kul haha.

shoppat1

Vet inte hur många rakhyvlar jag har…. säkert 20 st haha för köper alltid nya men jag glömde korkat nog att ta med en till Göteborg så köpte mig denna

shoppat6

Inne på Fiorucci hittade jag snyggaste byxdressen som ser ut som en lång klänning men som egentligen är en byxdress. Den är i en skitsnygg militärgrön färg (syns dock inte på bilden) och sitter PERFEKT vid midjan och brösten.

shoppat5

Det blev också en somrig kjol därifrån 🙂 Shoppas endast för Palma nu hehe, jag och Phillipe åker nämligen dit i slutet av Augusti. Så taggad!!!!

shoppat2

shoppat3

shoppat7

shoppat4

Och denna älskling ifrån Valentino fick följa med mig hem, Jag ju denna fast som korthållare i en beige färg. Jag stod och valde om jag kanske skulle köpa den i beige istället men i Sthlm då, men kände att den röda färgen passar utmärkt utomlands + att den känns lite mer ”vuxen” i den vinröda färgen. Älskar den <3 

Här har ni min shopping! Blev en riktigt lyckad dag även fast jag var inne i flera butiker och inte hittade någonting där. Så glad över min nya byxdress, hudlotion och min fina plånbok <3

Idag har varit en typisk chill söndag. Vi sov ut länge, chillade framför datorn, åkte in och åt lunch på bästa Bönor&Bagels, åkte sedan hem, både jag & Phillipe somnade i soffan i någon timme och sen ringde vi över Phillipes på middag.

Så just nu har vi Jennifer, hennes kille Niclas + deras kompis Norrman över på middag. Det blev indiskt takeaway vilket var superegott (kolla min instastory) och nu ska vi chilla lite på altanen innan vi lägger oss i soffan och kollar film, tror gänget är sugna på skräckis. Älskar verkligen såna här chill söndagar!

Hörs imorgon vänner, hoppas ni får en fantastisk söndagskväll. Puss <3

13 reaktioner på “MY SHOPPING”

 • Maria skriver:

  Hej Bianca!
  Jag läser din blogg i bloglovinappen men dina bilder kan aldrig visas där, det blir bara tomma rutor. Hoppas det fixar till sig med bilderna snart. 🙂

 • Amanda skriver:

  Vad fint! Gillar verkligen kvalitén på dina inlägg! Kram 🙂

 • Linn skriver:

  Hej!
  Jag såg i din lägenhetsvlogg att du har ett datorfodral från Marc Jacobs. Jag är på jakt efter dylikt men utbudet begränsar! Varifrån fick du tag på ditt och vilken storlek har du? 11 eller 15? Såå tacksam för svar!

 • Jennifer skriver:

  Den där deon är verkligen grym och luktar så fräscht!

 • Erika skriver:

  Snygg byxdress 🙂

 • Ida skriver:

  Åhh den byxdressen ???

 • Daniella skriver:

  Hur blev du och philipe tillsammans igen efter att ni gjort slut? Kan du inte berätta om det :)))

 • Jessica skriver:

  Åh jag måste bara få hela namnet på den body lotionen är i panik letan efter något mot min torra kropp!!!!
  Du är toppen?

 • Alexandra skriver:

  Har du testar Biotherm Lait Corporel kroppslotion citrusdoft ? Annars gör det helt underbar och jag lovar sen är du fast. Den finns b.la på Kicks ,ha en underbar dag ❤️

 • Madeleine skriver:

  Hej! Kan inte du göra en sån där ”best of i min garderob” visa lite vad du har, vilka som är dina favoriter som du tycker att alla borde ta i sin garderob. Gärna vilka märken som är bra kvalité på exempelvis basplagg!? Här på bloggen kanske, men allra helst på Youtube så man kan se plaggen live! Kul att se hur din garderob ser ut me 🙂 Bästa Bianca <3

  • Ninni skriver:

   Tips!
   Handla på Myrorna! Billigt och viktigast-miljövänligt!
   Det gynnar alla om konsumtionen minskar rejält!

 • Liz skriver:

  Var kan jag få tag i en sån plånbok? ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *