VLOGG – EN DAG I GÖTEBORG

Press PLAY för att se videon – I Göteborg tillsammans med min pojkvän <3 

NY VLOGG UTE!! Ni gillar att få se chill dagar och jag har sett en del önskemål om att Phillipe ska vara med lite så här ovan får ni se en lite längre vlogg med mig och min kärlek en hel dag i Göteborg med matlagning, springrunda & bara allmänt mys 🙂 Hoppas ni tycker om det och glöm inte att prenumerera om du inte redan gjort det.

Sitter btw i bilen påväg till Stockholm. Vi åkte senare då vi inte pallade stressa idag och tur var det för jag och Phillipe är nämligen universums segaste par…. så sämst haha! Fast Phillipe tar nog längre tid än vad jag gör, duschar i typ 1h liksom. Sen vill han gärna gå runt i morgonrock i typ 45min och tänka på vad han ska ha med, ha på sig & bara allmänt dra en lång funderare när man ska gå haha.

Min bror Benjamin är dock likadan FAST min storebror Oliver gör i ordning sig på MAX 5 min och då hinner han dusch på de 5 minuterna.

Puss <3

 

24 reaktioner på “VLOGG – EN DAG I GÖTEBORG”

 • Emelie skriver:

  När kommer svaret på frågestunden? 🙂

 • Elisan skriver:

  Bianca, bästa vloggen hittills. Det kan baske mig inte vara lätt att
  vara pojkvän till en vloggare, Philipe gjorde det bra. Minns när han
  fick klagomål att han titta i sin mobil. När gör folk inte det.
  Älskar när du pratar dialekter och inte minst engelska, det gör du
  toppenbra. Du är så naturlig och fin i dina vloggar. En naturbegåvning.

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca! Superbra vlogg! Älskar när du gör vloggar och speciellt när dom är såpass långa som dom är, mycket roligare då! ? Fortsätt med långa vloggar och när du har chill-dagar! KRAAM

 • Emma skriver:

  Hej vad använder du för kamera ? 🙂

 • Emma skriver:

  Först o främst vill jag bara berömma dig för din blogg och dina vloggar framförallt. Det är så inspirerande och du utstrålar både med tips och energi till mig. Du gör ett grymt jobb, glöm aldrig det!!
  Fortsätt med dina vloggar, de uppskattas av mig. Skulle önska fortsatta vloggar med dina inköp och önskar även din morgon- och kvällsrutin. Vill du göra det?
  Kramis?

 • Amanda skriver:

  Vilken härlig vlogg!

 • Isabelle skriver:

  Jag själv fixar mig snabbt o enkelt, lever mest som naturlig vad gäller smink, hår osv.,,utseende.
  Så denna kvinna gillar och föredrar Oliver i alla lägen 😉

  Tips! Använd kallpressade kokosolja på kroppen, du berättade om din torra hy. Jag har samma lotion från Clarins och skiftar med kokos.

 • Johanna skriver:

  Hej älskade du!!! <333 (älska din vlogg)
  Min lilla fråga är, vilken bloggportal du använder? <3 puss 3<33333

 • Joanna skriver:

  Vill bara säga att jag uppskattar dina vloggar. Känns som om man får hänga med dig, lite halvt sådär ? du och din familj verkar så mysiga!

 • Eva skriver:

  Vad roligt att Ni två är tillsammans igen, ni passar så fint ihop:) grattis

 • Hedvig skriver:

  Hej Bianca!
  Har en fråga till dig. Jag bor i Stockholm som du och min pojkvän bor i Göteborg som Phillipe. Min pojkvän pluggar och jag jobbar heltid.
  Hur gör du och Phillipe för att hålla kärleken vid liv? Hur ofta ses ni? Har du några tips till någon som också befinner sig i ett distansförhållande?
  (Jag är 23 och pojkvännen är 27)
  Du är grym!

  Kram 🙂

  • Johanna skriver:

   Hedvig!
   Förlåt att jag kommer här emellan, men kände igen mig i din situation! Jag har nämligen en pojkvän i Australien och vi ses ungefär var 3e månad. Låter kanske jättedystert haha. Men om jag får tipsa så säger jag Skype och planering! Det mysigast jag vet är att planera och få längta till nästa Skype samtal eller nästa gång vi ska ses, vad vi kan hitta på och framför allt bara få vara tillsammans igen. Detta är ju dessutom inte för evigt så då låter jag vårt förhållande växa på detta vis och sedan ta vara på min egentid som jag faktiskt får 🙂

 • Evve skriver:

  Alltid lika härligt att se din vloggar! Dessutom älskar jag dina mörka ringar under ögonen hahah! Förlåt om det lät askonstigt (vilket det ju gör?) men det är ju verkligen ett karaktäriskt kännetecken just för ditt utseende och tycker det är fint! Som att ha skrattgropar, fräknar osv.
  Ha en jättefin dag Bianca!?
  Kram Evve

 • Johanna skriver:

  Var är dina träningstights ifrån? 🙂

 • P skriver:

  Kul vlogg, ett önskemål bara, att musiken inte är så hög mellan pratorna, man får hålla på med volymknappen hela tiden. Angående larmet, så finns det ju butiker med liknande, eller samma, system som kan ta bort det här hemma. Händer ju ofta så de misstror dig säkert inte…

 • jennie skriver:

  Vet att du har ”scenskräck” vilket är så synd! Du vore en så bra programledare! Lika naturlig och så där lätt att tycka om som tex Tilde de Paula.
  Du lyckas trots den många ggr ytliga värld du verkar vistas i, behålla en sådan naturlighet!

  Har bara en sak som jag tycker är lite tråkig/tjatig och det är när det blir för mycket reklam. Förstår att ni måste och säkert många gånger vill prata om era samarbeten. Men i mitt tycke kunde reklamen kortas ner lite i dina vloggar.. men det finns säker hur många som helst som tycker precis tvärtom 🙂

  De där påsarna under ögonen kunde jag inte ens se när du påpekade ”dom”.Aldrig sett eller tänkt på att du skulle ha påsar där!!! 🙂
  Du är bara världens vackraste!

 • amanda skriver:

  Kan du snälla länka vart din stickade tröja är ifrån som du har på dig i början av vloggen? 😀

 • Victoria skriver:

  Vart är den vita klänningen från? Så söt

 • Kristin skriver:

  Hej,
  Vilket ställe va ni på o åt frukost i början på vloggen? Bor också i Göteborg och tycker det är lite dåligt med roliga frukostställen här. Men det ni va på verkade supermysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *