J O S

jos13

jos17

jos4

jos2

jos12

jos9

jos1

jos6

jos3

jos5

jos15

jos7

jos

jos11

jos8

jos10

jos14

Lunch på Jos, so good <3 

Hej Stockholm!

Så skönt att vara tillbaka men saknar ändå Göteborg. Vet inte varför men jag blir alltid så lugn och driven i Göteborg. Det är så mycket måsten jag har här i Sthlm så känner mig alltid lite stressad här, det är väl samma för alla när man kommer hem igen.

Men iallafall, tillbaka till inlägget ovan. Precis innan vi hoppade in i bilen för vår roadtrip till Sthlm igår så var vi på JOS för att äta lunch (måste påpeka att klockan var över 18.00 och vi åt lunch….som jag sa, segt par haha). Deras avokado mackor är verkligen sååå goda!! Ett riktigt hett tips om ni är i Göteborg men antar att ni sett det redan överallt på sociala medier hehe. De har allt ifrån sallader, wraps, acai bowls, juicer, smoothies osv… mycket gött och väldigt fräscht.

Sorry för bildbomb men tyckte upplägget var så himla fint att jag inte ville ta bort en enda bild haha.

NU – ta tag i denna dag. Tror jag ska träffa Alice senare <3 PUSS!

8 reaktioner på “J O S”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *