DECOR INSPO

DIS

DIS 1

DIS 2

Det finns 3 inredningsbutiker jag verkligen TOKÄLSKAR här i Stockholm. Den ena är Bohem, Benington och den sista är DIS (för att inte glömma min mammas butik MiNilla på Flemminggatan 69). Det är ifrån dessa butiker (främst Beningtong & DIS) som jag har köpt mina möbler i lägenhet och allt är sååå snyggt!!!!

Jag är ju inte den bästa inrednings shopparen när jag kommer in i inredninsbutiker för jag vill ju ha A L L T haha! Blir ju så himla svårt att välja vad man ska köpa med för att ser så snyggt ut i butikerna. Men var bara tvungen att dela med mig av några foton jag knäppte av med mobilen inne på DIS. Så mycket snyggt att jag blir gaaaalen <3

Jag kommer ha en blandning av lyxigt och bohemiskt 🙂 Ser så mycket fram emot när allt blir klart!! Men jag har precis bestämt mig för att göra om mina golv + kök nu så inflyttningen får ske om ca 3v. Jag hade kunnat flytta in nu men tills vidare bor jag hos Phillipe i lägenheten han hyr här i Sthlm över sommaren.

Ni är många som frågat varför vi inte bor ihop, och för att svara på frågan så är den att JA, vi gör ju det just nu 🙂 Vi har bott i hans hyr lägenhet sedan början av Juni och kommer göra tills han kontrakt går ut snart. Sen flyttar vi in till mig tills han flyttar tillbaka till London i September.

NU – middag på Shed och sedan gå och se Benjamin uppträda på PRIDE 🙂

PUSS <3

15 reaktioner på “DECOR INSPO”

  • Janette skriver:

    Såg nu ditt Göteborgs besök. Var precis som att du vart hemma på Lidingö. En pool, fin mat alltså tack o hej.

  • Nik skriver:

    Tråkig kommentar! Jag som bor i Gbg tyckte det var kul att se den. Läst din blogg i en vecka nu och gillar den❤️

  • Mylo skriver:

    Supersnuggt!

    Sittpuffar skulle passa perfekt här hemma ?

  • Alexandra skriver:

    Älskar din inredningsstil!!! Tack för tipsen kring butikerna! Så mycket inspo!!

  • Linda skriver:

    älskar att du visar upp nya lägenheten! Du har riktigt bra stil/smak, och det inspirerar mig verkligen eftersom jag själv ska flytta om ca 2 månader. Fortsätt gärna med fler inredningsinspo inlägg! 🙂

  • Nelly skriver:

    Underbara bilder!
    En fråga bara, varför blev du förälskad i lägenheten när du skall göra om nästan allt?

  • Pernilla skriver:

    Kan inte annat än hålla med. Inredningsbutikerna du nämner verkligen T O K Ä L S K A R jag!!!! Fasiken om det gick att köpa allt, så jädrans fint man skulle kunna ha det hemma då 😉 Din lgh kommer bli så attans snygg, kram på dig bästaste Bianca!!!

    Ps. Jag älskar din blogg, dina bilder är alltid så fina och du förgyller verkligen dagarna då man inte har något kul att göra!!! 😀

    Hoppas du får en underbar helg!!! 🙂

  • Ida skriver:

    Fatta när du o din kille får inreda er egen lägenhet ? Såå kul!! Hur ser ditt drömhem ut? Vill du bo i hus eller lägenhet? I Stockholm eller Göteborg?

  • Charlotte skriver:

    Tänkte på en sak … utifrån det som stått kring Schulman o Blondinbella sista tiden; att det anmälts för reklamskriveri till. Skriver i all välmening så att det inte blir ngt tokigt eftersom du skriver om din mammas butik…!? Kan inte ett jota om detta men kan Schulman vara illa ute som berömmer sin frus verksamhet (helknäppt men tydligen sant) så kanske det ändå är säkrast med att skriva att inlägget innehåller reklam eftersom du också uppger adress???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *