ITALIAN NIGHT

middag bianca3

middag bianca

middag bianca5

middag bianca4

middag bianca2

middag bianca10

middag bianca 13

middag bianca9

middag bianca 14

middag bianca11

middag bianca7

middag bianca6

middag bianca1

middag bianca12

Fantastisk middag i Göteborg förra veckan 

Asså Sthlm, VAD HÄNDER MED VÄDRET?! Ena sekunden solsken, blå himmel och svinvarmt och andra sekunden öser regnet ner…! Blir galen!

Jag drömmer mig tillbaka till förra veckans middag som jag & Phillipe hade hemma hos hans föräldrar. Vi bjöd över hans storasyster Jennifer, hennes kille Niclas, Phillipes storebror Oliver och hans flickvän Matilda. Vi var och handlade ostar, charkuterier, vin, musslor och alla ingredienser som behövdes för att slänga ihop denna middag. Satan i gatan vad gott det var!! Det är ju extreemt svårt att laga vongole (eller pasta överlag) till fler än 3 personer och vi var ju sex men smakerna blev ändå sååå goda!! Älskar min egna lilla kock <3 Så kul att se honom utvecklas inom maten 🙂

Ikväll tror jag faktiskt att det blir utgång OM Dinos hundvakt är ledig så att säga. Annars blir det bara mysig hemmakväll för mig hemma hos mamma för i helgen ska Phillipes kompis bo här med honom.

Hörs senare, puss <3

38 reaktioner på “ITALIAN NIGHT”

 • Bella skriver:

  Gud så gott! 😀

 • Kristin skriver:

  Hur långt har din pojkvän kvar på sin utbildning?

 • Ida skriver:

  Åh guuuud va gott!!!!! Ser underbart ut ?

 • Johanna skriver:

  Vilken kamera använder du och vilket program använder du för redigera dina bilder? Puss <3

 • Johanna skriver:

  Alltså… Den där charkbrickan, jag dööör vad gott!! Jag är gravid så jag får inte äta sådant nu men när ungen är ute, jäklar vad här ska frossas i charkuterier och ostar, hehe! 🙂

 • P skriver:

  Har Phillipe nåt utländskt påbrå, typ italienskt, spanskt, engelskt, franskt?

 • kajsa skriver:

  När kommer frågorna?? är det på din yt eller här på bloggen.

  Så nyfiken och längtar efter svaren 🙂

 • Emmie skriver:

  Så fina bilder! Älskar din blogg och din youtube!!! Kolla gärna in min blogg oxå!
  Kram <3
  http://nouw.com/emmieahl

 • AnnaK skriver:

  Hej fina Bianca
  Jag har följt din mammas blogg i många år och tittar då och då in på din blogg. Jag är en Stockholmsmorsa till två barn som snart ska in i tonåren. Jag har reagerat över att det är så många av mina vänners tonårstjejer som mår riktigt dåligt och jag har blivit lite förskräckt för det känns som om varenda tonårsbarn jag känner är djupd deprimerade, har svår ångest, går inte till skolan, BUP är inblandade mm. Jag tycker det är djupt tragiskt och jag har ställt mig frågan – vad fan händer?? Bra föräldrar, bra skola mm…. Det svar jag får från varenda förälder är att det är så mycket influenser från internet som bloggar, youtube mm som sätter press på att allt ska vara så perfekt, de ska ha vissa produkter, kläder, resa, vara supersnyggA osv för att duga. Jag har svårt att förstå att det påverkar så mkt att man mår så dåligt men om de växt upp med detta i de mest känsliga och utvecklande åren så kanske det kan bli så. När jag tittar på din blogg som jag tror vänder sig till tonårstjejer bland annat så ser jag en supersnygg tjej som är du som talar om och visar upp hur du har en massa mascaror, foundations, fön, märkesväskor, äter ute hur mkt som helst och dricker drinkar mm. Allt detta du gör och använder är ju jättedyrt, inte många har råd att ha det livet du lever (bara en fön som kostar 6000kr!!!!???? Säger att du lever ett annat liv än 99procent av oss andra). Jag tycker din blogg är en sådan som bidrar till denna ohälsa bland unga, den kan skapa stress och känsla av att man inte duger som man är om man bara har några tusen i månaden om ens det i tonåren att röra sig med. Ditt liv som du talar om och vill inspirera andra med blir helt enkelt ouppnåeligt. Jag vet inte om du förstår men jag ville ändå skriva detta som ett litet inlägg för att ev skapa reflektion. Jag vet att du är en jättefin tjej med en massa känslor, bli inte ledsen utan ta det som en av tusentals morsors funderingar. Hur ser du på det hela utifrån ditt perspektiv?
  Kram Anna

  • Kajsa skriver:

   Anna, det du nämner har visst en poäng i detta men samtidigt tycker jag att du skuldbelägger Bianca för att det är hennes fel att unga mår dåligt. Bianca har varit öppen om sin Bulimi, berättat om bråken hemma med mamma, bröderna inom väggarna tidigare sin yngre tonår, att vara skilsmässobarn är inte lätt (vet det av egen erfarenhet) är också skilsmässobarn. Inte kul att hamna i kläm. Hon har fått uppleva att stå i rampljuset med massa skvaller runt sig, skitsnack, fördomar, bli dömd. Hon har inte valt att bli dotter till föräldrar som råkar vara kända i Sverige, alltså Pernilla och Emilio. Om det är någon du ska vara arg på så är det hennes föräldrar för det är dem som har satt henne i det livssituation hon är i nu. Men det är ändå ingen idé att gå runt och vara arg på någon egentligen. Bianca har förklarat sig hur många gånger som helst att hon inte är perfekt, eller alltid har perfekt som det kan se ut på ytan. Hon har fortfarande lite spår av ätstörningen, ångest osv.

   Anledningen till att de har gjort programmet Wahlgrens värld är även att krossa fördomarna om att de har ett perfekt liv och inga bekymmer alls. Det har dem, orsaken är att de är lika mycket människor som vi bara att de jobbar med lite andra saker och råkar tjäna mer, födas med talanger. Ja, ingen är tvungen att följa Bianca egentligen det bestämmer man själv. Antingen trycka på följ knappen eller skriva in blogg/yt länken eller skita i det helt åt hållet. Om de tjejer som är sårbara, inte har mkt pengar osv känner en känslighet för att tå åt sig av Biancas liv och börjar jämföra med deras eget bör ju inte följa då. De får nog jobba med sitt mående först och följa andra som kanske är i samma nivå av livsstil. Alla har vi ett val vad vi kan göra.

   Bianca kan ju inte anpassa sig till varenda människa här i Sverige och världen hur hon ska leva sitt liv. Så är det bara.. Tycker det är bra att det finns positiva människor på sociala medier som sprider glädje, inspiration och motivation. Annars skulle livet vara skit och deppigt överallt. You go girl Bianca <3

   • Malin skriver:

    Och varför kan du inte låta Bianca själv svara på kommentaren (om hon vill) istället för att prata i hennes ställe? Dessutom är frågorna inte ställda på något otrevligt sätt utan belyser bara en annan sida av saken och undrar hur Bianca ser på det. Lite tröttsamt med dessa vakthundar som måste gå i spinn så fort någon skriver en kommentar som inte gör vågen.
    Nej Bianca har inte valt sin familj, men hon har valt att vara öppen med sitt liv, både via bloggen och att vara med i Wahlgrens värld. Hon har VALT att tjäna sina pengar på att vara offentlig och öppen om sitt liv, och med det kommer både ansvar och att man öppnar upp för att folk ställer frågor/vill diskutera. Om ingen var intresserad eller engagerad i hennes liv skulle hon inte kunna ha det ”jobb” hon har. Vi alla har skyldigheter och ansvar i våra yrkesroller och man kan inte alltid gå blint på att göra som man vill. Det visade sig tydligt när Bianca la upp bilder på sin matdag. Hon får äta vad hon vill, men hon har i sin roll som influencer ett ansvar för vilken bild hon väljer att förmedla och lägga upp.

  • Anonym skriver:

   Många skumma kommentarer på denna blogg men detta var nog droppen. Någonsin tänkt på att hon inte valt att bli en förebild? Eller tänkt tanken att folk får ta ansvar för om de mår dåligt över att Bianca har en fön för 6000 kr? Lätt att skylla allt på andra. Kommenterar sällan men blev så provocerad av detta. Sköt ditt & låt henne sköta sitt, heller ingen som tvingar en att läsa en blogg eller följa vissa konton på instagram.

   • Bert skriver:

    Så man ska bara sköta sitt, göra som man vill och skita i hur det påverkar andra tycker du?! Du måste ju va totalt dum i huvet!

    • Ewelina skriver:

     Men vaaaad!
     Alla människor är olika, alla människor lever olika.
     Om det finns tonårs tjejer/killar som far illa utav Biancas blogg så tror jag för det första inte att det är med avsikt. (Hon måste ju få leva sitt liv) och för det andra så är det föräldrarnas uppgift att stärka sitt barn på ett sånt sätt som dom behöver, finnas till och använda munnen till att prata och få dom tjejer/killar med dessa problem att känna sig sedda, älskade, fina som dom är!
     Jag kan tycka att en förälder är ganska bekväm om dom tar den enkla vägen att skriva en nedlåtande kommentarer till Bianca och sedan tro att deras problem är borta. Och ja, ibland ska man sköta sitt och skita i andras, ska man alltid tänka på hur saker påverkar andra så blir man tillslut överkörd på heltid.

    • Anonym skriver:

     Argumenterar inte ens med någon som kallar en dum i huvudet. Du är säkert ett nättroll med för den delen ”BERT” och du förstår mycket väl vad jag menade. Ska man va alla till lags & politiskt korrekt hela tiden går man nog in i väggen till slut. Alla har vi ett ansvar för vårat eget mående.

     • Bert skriver:

      Verkligen moget att kalla alla som inte tycker som en själv för nättroll, väx upp fjortis. Och ”inte valt att vara en förebild” är ju så korkat att klockorna stannar, vet du ens vad du pratar om? Hon har en BLOGG! Då har man också ett ansvar.

   • Helena skriver:

    Ni är ju många som tjatar om att det här är hennes jobb och att hon jobbar så hårt. Med ett jobb kommer ansvar. Jag kan inte vara, bete mig och säga precis vad jag vill när jag är i min yrkesroll. Omgivningen och de som påverkas av mitt jobb har rätt att ställa vissa krav, ifrågasätta och jag måste vara beredd att vara lyhörd och öppen för diskussion. Självklart är det föräldrarnas och närmaste omgivningens ansvar att se till att barn/ungdomar har det bra. Men faktum kvarstår, vi alla som jobbar med och i anslutning till unga människor har ansvar. Och har till viss del bett om att få bli någon de ser upp till annars kunde vi valt ett annat yrke. Jag håller helt med den bloggare som tog upp Biancas matdag i ett inlägg. Hon ÄR en förebild och har själv satt sig i den situationen, och ja då har man ansvar. Hon tjänar massor med pengar på att visa upp sitt privatliv, varför skulle då i inte samma sak gälla för henne som för övriga på sina jobb?

 • Johanna skriver:

  Kan inte du fixa så man kan läsa din blogg via Bloglovin? Läser alla bloggar därifrån men på din blogg kan man inte se bilderna då, vilket ju är minst hälften av inlägget 🙂

 • gamal zakaria skriver:

  philippe är jude.

 • Mea skriver:

  Hej! Vad är det här taget med för kamera? 🙂 Är ute efter att köpa en ny och de här bilderna ser ju sjukt fräscha ut.

 • M skriver:

  Tröttsamt med all denna MAAAAT i bloggen. Annars bra blogg

 • Lisa skriver:

  Hej Bianca!
  Älskar sin blogg! Jag har en fråga. Vad heter din pappas restaurang i Spanien? Och var ligger den? Är i marbella nu och tänkte att det vore kul att åka dit. Kram

 • Upprörd tjej. skriver:

  MEN ALLTSÅ JÄÄÄÄVLAR VAD TRÖTT JAG BLIR PÅ ALLA ÄCKLIGA OCH NEGATIVA KOMMENTARER TILL BIANCA! HELT SERIÖÖÖÖST. GÅ OCH LÄGG ER ALLIHOPA SOM HAR NÅGOT NEGATIVT ATT SÄGA. LÄS INTE BLOGGEN OM DET INTE PASSAR?!?! INGEN TVINGAR ER ATT GÅ IN OCH LÄSA. FOLK SOM KOMMENTERAR NEGATIVT ÄR FAN BARA BITTRA ÖVER DERAS EGET LIV.
  BIANCA, HON INSPIRERAR OCH ÄR POSITIV OCH HAR PRATAT ÖPPET OM SIN BULLIMI. INGEN ÄR PERFEKT, SÅ LÄGG NER SNACKET NU FÖR HELVETE!!!!

  • Alec skriver:

   Du kankse ska ta en Valium eller nåt?

  • Hanna skriver:

   Bianca inspirerar och är postiv. Kan inte direkt säga samma sak om dig. Ta lite tips och inspiration från din stora idol och sluta skrik som en sur femåring så fort folk har åsikter som inte stämmer med dina.

  • Helena skriver:

   ??? Med ditt språk och beteende känns du som den sista att uppmana folk till hur de ska bete sig.

  • Malin skriver:

   Hör ni det allihopa? En upprörd tjej skriker och svär. En så sofistikerad människa måste man ju bara lyssna på. Äntligen nån som fattat hur vuxna människor beter sig! ?

 • Andrea skriver:

  Snälla Bianca. Kan du inte bara ta bort den onödigt skrikiga kommentaren från *upprörd tjej* ovan?

 • Anna K skriver:

  Hej igen
  Oj, vad mitt tidigare inlägg startade reaktioner. När jag läser det igen så kan jag se att det ser lite hårt skrivet ut, men meningen var att ge ett litet perspektiv som vi föräldrar brottas med titt som tätt. Meningen var inte att måla ut Bianca som en dålig förebild utan mer dela med mig av mina egna funderingar och höra vad hon och ni andra tänker och tycker, dels generellt om bloggare som visar upp sina dyra vanor och jättesnygga utseenden. Jag vet att Bianca är en öppen tjej vad gäller sina egna och sin familjs tillkortakommanden, fint. Men det är inte den delen jag är fundersam kring hur det påverkar för det tror jag är jättebra liksom mkt annat hon delar med sig av. Tjejen har ju en himla humor när hon är på det humöret 🙂

  Jag har ju själv varit ung med allt vad det innebär fast då fanns inte internet och de influenser som kommer med det, fast det fanns ju annat, om det var bättre eller sämre vet jag inte. Men vad jag vet är att jag är en orolig morsa som har barn som ska in i tonåren och att många av mina kompisars barn mår dåligt och då får jag höra att det är så mycket press på dem som de sätter på sig själva och föräldrarna tror att det är för mycket influenser på Internet som gör att de inte känner att de kan nå upp till för att duga. Det är ju så att Internet upptar väldigt mycket av väldigt många ungas tid oavsett vad vi föräldrar vill. Det är inte helt lätt att styra när de kommit upp i viss ålder. Hur mycket man än bryr sig.

  Få se nu, kan man få en vettig diskussion kring detta, utan pajkastning, för det kommer man ju ingen vart med. Jag undrar bara hur ni upplever och funderar kring det jag tar upp. Nyfiken för att få en rättvis bild av detta. Mina tankar är ju inte lag på något sätt, och jag är heller inte målgruppen.
  Kram på er alla

 • Josephine skriver:

  Vilka barnsliga kommentarer! Om era barn har dålig självkänsla så är det ni föräldrar som har gjort ett dåligt jobb. Ni kan inte skylla på Bianca och kräva att hon ska ändra sitt sätt att skriva eller vad hon gör om dagarna. Sluta läs hennes blogg i så fall, svårare än så är det inte! Istället för att gå in på hennes blogg och skriva onödiga kommentarer så lägg den tiden på era barn istället och fokusera på att ge dem bra självkänsla och goda förutsättningar i livet! Sluta vara bittra och gnälla.

  Vi som har fått mycket kärlek av våra föräldrar som barn och har en bra självkänsla sedan barndomen blir inte deprimerade och känner oss otillräckliga när Bianca lägger upp en bild på en dyr väska eller en pasta.

  • Sandra skriver:

   Att någon blir depp och känner sig otillräcklig, önskar man var bättre osv, när man läser Biancas blogg (eller någon annan blogg för den delen) har inget att göra med hur kärleksfulla föräldrar du hade som barn eller hur bra skälvkänsla du har. Jag har världens bästa föräldrar och den mest kärleksfullaste uppväxten, har bra vänner, pluggar med det jag älskar att göra och har egen lägenhet, men jag kan ändå känna mig ”otillräcklig” ibland när man läser om alla dessa bloggare och deras ”perfekta” liv. Jag är 22 och jag kan välja att inte bli så påverkad av alla dessa influensers, men är man tonåring är inte det lika lätt. Idag har tonåringar mycket större press på sig att vara ”perfekta” tack vara den digitala värld vi lever i. Så att säga att det är föräldrars fel när barn känner sig otillräckliga, har dåligt samvete osv för att de gett dem för lite kärlek under uppväxten är långt ifrån sanningen.

 • Josefin skriver:

  Hej finaste du!☺️ Bilderna i bloggen är verkligen såå fina! Vilken kamera använder du?
  Kollade på dina videos på youtube förut och måste säga att du har blivit en ny favorit, så himla mysig och jordnära! Hade på videosarna när jag målade i köket och det kändes som att en kompis var där och pratade haha:) fortsätt med det du gör, du är fantastisk!❤️ Kram Josefin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *