HAPPY MONDAY

bianca ingrosso

Godmorgon på er och glad Måndag!

Sorry för min frånvaro dessa dagar!! Jag åkte nämligen ut till min mamma i förrgår och har hängt där senaste dagarna och glömde tyvärr min dator hos Phillipe så därför lite tomt här, ber om ursäkt för det!!

Sett att det är lite klagomål på att det endast är matbilder här på bloggen och tyvärr är det lite så mitt liv ser ut just nu hehe. Det enda jag gör är typ att äta…. haha! Gör inte så mycket aktiviter, hänger inte så mycket med vänner då alla är utomlands och har tyvärr en pojkvän som hatar att fota outfit bilder på mig haha. Men hojta till om ni har några idéer på vad ni vill se så kan jag försöka få ihop lite mer roligare inlägg 🙂

Vaknade lite tidigare idag än normalt och ska ta mina saker + Dino nu och möta upp Benjamin och Linnea för frukost på Nybrogatan 38. De är har ju så himla god frukost där (dyr som satan dock tror jag) men det känns som en svin härlig start på denna vecka 🙂

Efter det har jag inte så mycket mer planer än att jag ska jobba lite framför datorn, träna och sedan till min lägenhet och tvätta samt sätta upp ett lite schema med saker jag måste göra i lägenheten för om 10 dagar måste jag ha flyttat in där då Phillipes hyreslägenhet går ut då.

Hörs senare, PUSS <3

25 reaktioner på “HAPPY MONDAY”

 • Wilma skriver:

  Reseinlägg? Städer och länder du rekommenderar att besöka samt deras guldkorn. Var ni bodde under den resan och stadens minus. Roligt skulle vara att höra om Göteborg, Amsterdam, Köpenhamn eller Oslo ifall du har besökt de städerna. Kram! <3

 • M skriver:

  Älskar dina matinlägg! Och att du är så ”kräsen” och skriver det du tycker när det kommer till maten du äter – är likadan. Brukar använda din blogg/instagram lite som en matguide, så fortsätt med mat tycker jag. Vore kul om du kunde dela med dig av recept också, så som du gjort förut. Folk kommer alltid klaga. Kram!

 • yasmine skriver:

  Vill gärna se fler olika inlägg och bilder, vloggar mm. från din lägenhet!!!

 • Malin skriver:

  Skulle tycka det var superkul om du skulle kunna göra ett inlägg om matställen i New York. Tycker det har varit superkul att följa dessa inlägg om Stockholm, samt matinläggen från New york – så en kombo hade varit kul 🙂

 • beauty skriver:

  Vacker <3

  P.S. Har en tävling på G, besök min instagram @beautymartinez för mer information. Lottar ut två stycken bluray filmer, Logan och Kong Skull island. Xo

 • Michaela skriver:

  Jag gillar i alla fall dina matbilder! Det är roligt att få lite inspiration när det gäller det också 🙂

 • ISA skriver:

  Matbilder är ju alltid najs! Känns lite konstigt om du ska stagea eller hitta på saker du gör bara för att få mer variation, haha!

 • Hanna skriver:

  Du kan ju börja med att svara på frågor som ställs lite här och var bland bloggkommentarerna, eller har du inte lust?

 • Hanna skriver:

  Gör fler vloggar så man har något att kolla på i väntan på att nya säsongen av Wahlgrens värld ska börja! ?❤️

 • Fröken F skriver:

  Men det tycker jag att du gör alldeles rätt i. Man ska ju lägga upp det man själv känner för 🙂 Skulle ju kännas jätte tråkigt och opersonligt om du la upp det andra vill att du lägger upp.
  Kör på med härlig mat eller vad som dyker upp i DITT liv.

  Fast jag fattar grejen med att folk vill se outfitbilder. Så snygg ju ??

 • John skriver:

  Matbilderna gillar jag.
  Goda frukostar är en bra start på dagen.
  Äter Dino något på Nybrogatan 38 då? 🙂

 • Jenni skriver:

  Tips på vad man ska se och göra i Palma och resten av Mallis. Restaurangtips mm

 • Eee skriver:

  Neeeeeej dina matbilder är BÄST! Mer av den varan!!

 • Marie skriver:

  Varför inte skriva svar på alla frågorna som vi har skrivit till dig förut ? Det är vore roligt inlägg ! ???

 • Camilla Sprigg skriver:

  Hej på dig
  Jag älskar att läsa allt i din blogg. Jag läser för att få inspiration till olika saker i mitt liv. De människor som skriver negativa saker i sona kommentarer är bara sådana människor som är avundsjuka, bry dig inte om dem.
  Kram från mig

 • Ellinor skriver:

  Älskar matbilder! Hittar så mycket matinspiration på bloggar och älskar när folk älskar mat, det är ju livet! 🙂

 • Erika skriver:

  Ha det härligt 🙂

 • Amanda skriver:

  ”Det enda jag gör är typ att äta….” hahah, mitt liv med en mening typ.. Fortsätt med matbilderna. Go for it! 🙂 Vi matvrak måste hålla ihop

 • Jessica skriver:

  Skulle vara kul att få se hur du redigerar dina bilder. Vilka program och inställningar du använder på dator samt vilka appar du använder. Undrar även vad du fotar med för kamera? ?

 • Gabrielle skriver:

  Det hade varit roligt om du la ut t.ex en serie av inlägg med alla dina väskor t.ex, där du lägger upp bild på en väska varje dag och skriver lite om den typ 🙂 Och så hade det varit jätteroligt att läsa om dina drömresor! Kanske lägga ut lite inspo-collage för t.ex bröllop, naglar, lägenhet etc 🙂 Ha en bra dag!

 • Sofia skriver:

  Hej. Du har Såå fin ögonskugga. Vad har du för märke och färg på den? Hoppas på svar.

 • Tray skriver:

  Bianca keep on doing what u doing! Jag älskar du lägger upp mat för jag dör för mat.. så TACK HIHI! Låt inte de påverka vad folk skriver.

 • HeidiX skriver:

  I have noticed that your website needs some fresh articles.
  Writing manually takes a lot of time, but there is tool for this boring task, search for:
  unlimited content Wrastain’s tools

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *