DINNER AT EAST

5b0587b1-3c3a-4160-a51f-99745b1536ad.jpg

3ce8a34b-273e-4ecc-a7a3-469149232f49.jpg

Topp ifrån Zara

east6

east7

17cb11ce-d22e-402b-9f42-28df1f824233.jpg

east4

east3

east5

east9

Linneas byxor är ifrån h&m

cad38bb7-a050-45b8-92ff-d6fed6861c0c.jpg

east2

east8

east

east1

f300488a-ae0a-42c6-ac7c-30a0b8d844ab.jpg

Parmiddag på East i helgen 

Glad Onsdag! Jag var verkligen tvungen att tänka till vilken dag det var idag hehe, har noll koll nuförtiden! Det blir ju så när det är "semestertider" och man inte använder kalendern lika mycket 🙂 Typ lite skönt dock men har en del planerat nu när alla jag jobbar med på Tourn (plattformen jag bloggar på) börjar komma tillbaka från deras semestrar.

I söndags iallafall så åt jag, min kärlek, lillebror & hans flickvän Linnea middag på East. Vi alla var sugna på att äta ute då ingen orkade laga mat osv, ni vet ju vårt stora intresse för mat och restaurangbesök! Det är liksom en av våra hobbys 🙂

East är väl kanske inte Sthlms bästa restaurang och det är inte riktigt några stora matupplevelser man får där, men det är ett väldigt trevligt ställe att möta upp vänner på en middag med lite drinkar osv. De har en grym uteservering mittemot Stureplan också som jag gärna har suttit på med ett gäng tjejkompisar. Jag kan iallafall varmt rekommendera deras Sashimi, Linnea tyckte den var maaaaagisk. Vi andra åt deras friterade kyckling med någon citron sås men såsen tyckte vi tyvärr inte så mycket om, så vi beställde in en chilimayo istället. Dock funkar ju alltid friterad kyckling enligt mig så jag tyckte att det var gott men inte så mycket mer än så:)

FUN FACT: Jag var på Tantra kurs igår med 3 tjejer från kontoret (Emelie, Amanda & Petronella) och W O W!!!!! Jag vet så mycket mer om mig själv nu, min vagina, skillnaden mellan kvinnor & män, har så mycket mer kunskap om mens, att vi kan få 7 olika orgasmer, att A L L A kvinnor faktiskt KAN få orgasm genom penetration med lite träning och kunskap och sååååå mycket mer. Ska försöka få till något sätt att berätta om detta för jag är helt såld haha!! Tantra är verkligen så lärorikt och inte alls vad jag hade förväntat mig….!!

NU – Spela in YouTube video, sedan till mammas butik MiNilla, hem till min lägenhet för att möta upp en rörmokare och inför kvällen har jag inga planer än.

PUSS <3

39 reaktioner på “DINNER AT EAST”

 • Evelina skriver:

  Såå fin blus! Kan du länka och vilken storlek har du? 🙂 Massa tack!

  • Bianca skriver:

   Jag skriver aldrig mina storlekar i inläggen för det upprör folk 🙂 Men jag har XS i den 🙂

  • Ellen skriver:

   Har du inte din egen storlek eller ska du ha samma som Bianca oavsett? Bara en fundering… de optimala vore väl att veta varifrån den kommer, inte vilken storlek B har? Konstigt

 • Ida skriver:

  Wow va spännande med tantra!! ? Vill gärna läsa mer om det!

 • Johanna skriver:

  Ååå den citronsåsen är såååå god ???

 • Anette skriver:

  Måste säga igen,Philippe vilken snygg kille??
  Jesas?men han har ju oxå en jättesnygg flickvän oxä?

 • John skriver:

  Ska inte killarna raka av sig skäggen? 🙂
  Så du gillar tantra, Bianca?

 • Julia skriver:

  Vad kostar tallrikarna du la upp på insta story?? 🙂

  Vill jätte gärna veta sen sticker jag och köper!! 🙂
  Love them!

 • Maria skriver:

  Hej 🙂
  Du berättade något om att din mamma också är från Italien? Helt sjukt! Jag visste inte om detta!!
  Är dina morföräldrar därifrån eller är det långt bakot det är ifrån?

  • ellen skriver:

   Nej Pernilla är svensk? Biancas pappa är från Italien. Varken Hans eller Christina Schollin (biancas mormor o morfar är från italien). 😛

   • Bianca skriver:

    Jo min morfar är ifrån Italien 🙂

    • Karin skriver:

     Är han född och uppväxt i Italien? Är båda hans föräödrar från Italien tänkte på hans efternamn? Frågar bara av ren nyfikenhet. Brukar ni åka ner dit något? Hör mest om Spanien men det är ju naturligt när de har hus där och du pappsen. Kram?

     • linda skriver:

      Nej , Hans är inte italienare. Hans morfar var italienare vilket betyder att han har påbrå inte att han ÄR italienare…

 • Erika skriver:

  Mysigt 🙂

 • K skriver:

  Mat, mat, mat, dötråkigt! Varför denna besatthet? Och varför tror du det är så intressant vad du äter? It’s not!

  • Bianca skriver:

   Hahaha alla tycker olika 🙂

   • Dea skriver:

    Fortsätt med matinläggen! Det verkar ju onekligen vara ett lyckat koncept, med tanke på ditt följarantal på ex insta 😉

  • Moa skriver:

   Du behöver inte läsa hennes blogg om du tycker att det är så ointressant! 🙂

   • K skriver:

    Bloggvärldens mest uttjatade kommentar, ge upp!

    • M skriver:

     Exakt! Kommentaren är uttjatad!! Vet du vad jag tycker om det? Att DET är TRÅKIGT!
     Betyder bara att folk måste skriva såna kommentarer när folk som du inte kan skriva på ett mer konstruktivt sätt. Du har rätt till din åsikt men snälla rara du, skriv på ett vettigt sätt bara, så slipper du ev. dessa ”uttjatade kommentarer.”

  • Ninni skriver:

   Suck..håller med. Sååå trött på s k kändisar..som håller på o viker ut sina liv. Vem är intresserad? Varför inte skaffa ett riktigt arbete och kanske studera? Så blir det lite intressantare att läsa om än någons mat och sexbruk m m. Så innerligt trött på dessa människor som vräker ut sig och gör sig märkvärdiga.

 • Diana skriver:

  Åh vad spännande med tantra ? Hör gärna mer om det! Tack för en fin blogg som du delar med dig så mycket av ditt liv.

 • Tesan skriver:

  hej

  Så söta par ni är =)
  Men totalt missat att Benjamin o Linnea ett par igen!

 • Bella skriver:

  Hej Bianca!
  Jag tycker att din blogg är jättebra! 🙂
  Eftersom du verkar äta ute på olika ställen en hel del så har du nog väldigt bra koll på utbudet i Stockholm kan jag tänka mig 🙂 Det skulle vara jättekul om du ville göra en typ ”topp-tre” av fika/frukost/lunch/middag/drink/ute-ställen i Sthlm. Jag tycker precis som du väldigt mycket om att gå ut o äta, jag är inte från Stockhom så skulle vara kul att höra dina tips då jag tycker att du lägger upp så många fina matbilder och jag ska till huvudstaden nästa månad 🙂
  Skulle även vara trevligt med tips på bra butiker som man bara måste besöka.
  Strunta i alla negativa kommentarer <3

 • Micaela skriver:

  Men alltså, två fantastiskt perfekta par. DRÖMMMMM! Äskar er och hela familjen Wahlgren Ingrosso, familygoals deluxe! Hela skaran, från 10åringen till 80åringen. Älskar att du släpper in dina följare så nära dig, din vardag och dina känslor. Du kommer gå nolimit långt här i livet och jag hoppas vi följare får äran att följa dig på vägen. Hade ett gott öga till er familj redan som liiiten – vi snackar när från att jag var 9-10år, (mormor hade alltid Hänt Extra och där satt jag och fascinerades av er samt alla dramaserier som gick, HELA JÄKLA SPEKTRAT). Men nu är nivån långt högre. Puss och kram fina! OBS pussa Benjamin från mig (dock är han en toyboy för mig hehe) och säg att jag är in love med hans fantastiska musik! BEGÅVNING!

 • ellen skriver:

  Grattis till Benjamin och Linnéa igen.. Kul att de är ihop igen. 🙂

 • Nathalie skriver:

  Hej Bianca!!
  Vad använder du för redigeringspogram till bilderna på bloggen?
  Kram 🙂

 • Steph skriver:

  Ja!!! Vad intressant!! Gör gärna ett inlägg om det! Jag skulle gärna vilka veta ALLT! ??

 • Nova skriver:

  Åååå så fina!

 • Ingrid skriver:

  Du och Philippe är så fina tillsammans!
  All lycka till er <3

 • Emma skriver:

  Hej! Vad har du för kamera? Grymma bilder!! Kram:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *