NEW VLOGG

Press Play <3 

Herregud vilken fram och tillbaka dag jag har haft…! Har fått en hel gjort och tom varit hos tandläkaren (något jag hatar att göra), hämtat paket för samarbete, varit lägenheten för att öppna upp för en rörmokare (jag ska nämligen byta ut ett element) + lite annat.

NU ska jag till lägenheten igen för att öppna upp för mamma som ska tvätta, hennes tvättmaskin är fortfarande paj och sen ska vi äta middag på Thai House 🙂 Låter gött!!

MEN till det roliga!! NY VLOGG ÄR UTE!!!! JIPPIIIIEEE 🙂 Haha nej men en ny 2-dagars vlogg på 20min finns nu uppe på min YouTube kanal. Det är bara att trycka på PLAY ovan 🙂 Jag har läst att ni tycker om när vloggarna är lite längre så jag försöker göra mitt bästa för att det inte ska bli för långa men inte tråkigt korta hehe. Jag är dock sämst på det där med att fånga 9 minuter på en hel dag….. måste bli bättre, eller vad säger ni?? Hur vill ni ha det??

Glöm inte att prenumerera <3 PUSS!

61 reaktioner på “NEW VLOGG”

 • Hanna skriver:

  Vart är ryggsäcken ifrån?? <3

 • Helena skriver:

  Underbara Bianca <3 Jag blev så förvånad när du sa att du gjort en abort, jag hade aldrig kunnat gissa det. Starkt att du vågar berätta om det och uppmana till att man ska skydda sig. Så många glömmer eller struntar i preventivmedel och resultatet av det blir ibland oönskade graviditeter och något så hemskt som abort. Jag är för abort och kvinnans fria vilja, men smärtan och att behöva gå igenom en abort rent psykiskt är inget jag önskar någon.
  Älskar din blogg och beundrar dig så himla mycket! Kram <3

  • H skriver:

   Blir så förvånad över att höra om att ”de äldre” inte stöttar dig i dina beslut. Så som vi och våra mödrar har kämpat för kvinnans rätt till sin egen kropp. Jag är snart 50år och beundrar din styrka i att stå upp för dig själv!!?❤

  • Krister skriver:

   Abortförespråkare har gjort det aborterade barnet till en ickemänniska.
   Ett önskat barn däremot är däremot just ett barn tidigt.
   Dubbelmoral?

   (Ateist, ej politiskt aktiv, representerar bara mig själv)

 • Cornelia skriver:

  Långa vloggar tack 😀

 • Moa skriver:

  Älskar dina 20 minuters vloggar , blir mkt mysigare än dem som är så korta haha!

 • Becca skriver:

  Bianca vart är din svarta jacka med nitar ifrån? Den du hade under Pride? 😀 SÅ FIN!!!
  och ÄLSKAR långa vloggar, denna var perfekt!
  Kram

 • Carla skriver:

  Fina du!
  Älskar inredning och kolla på flyttvloggar. Min fråga till dig är då om du skulle kunna vlogga lite när du handlar till din lägenhet och även när duinreder! Och du MÅSTE (??) göra en apartment tour när den är klar!!
  Älskr din blogg och WW<33

 • Linda skriver:

  Älskar dina vloggar, så kul att få följa dig! Ja tycker de är lagom med 20 min, för man vill inte att dom ska ta slut <3

 • Junia skriver:

  Jag ÄLSKAR när dem är långa! Då myser jag riktigt ner mig i sängen och kollar!

 • Linda skriver:

  Älskar när det är långa vloggar!!!!??

 • Dixi Wonderland skriver:

  Ja långa vloggar! Inte kortare än 20 minuter! 😉

 • Lise skriver:

  Tips till dig
  Köp en menskopp då sparar du mycket pengar
  Jag har hemsk smärta får ifrån läkare citodon räcker tar en tablett högst 2 sen har ingen smärta det går på högkostnadsskydd
  inte alls dyrt

  Kram

 • Lise skriver:

  P-piller är inte bra för kroppen min kusin blev svårt sjuk efter par års användning som gav henne men

  Det är inte skydd utan kondom

 • Lise skriver:

  Jag använder inte djurtestad produkter nivea är en av den

 • Hanna skriver:

  Ju längre desto bättre tycker jag! ☺️

 • Clara skriver:

  Äääälskar långa vloggar!!!

 • Tess Edersen skriver:

  Godmorgon Bianca! Tack för att du delar med dig av det som är ditt liv. Håller med ovanstående, beklagar att du har behövt gå igenom en så tuff ffa känslomässig grej som en abort är. Tänker här på alla de gångerna som du har framfört hur gärna du vill bli mamma, din stora dröm och önskan. Usch, förstår att det var bland det tuffaste som du har varit med om. Annars STORT TACK för en härlig vlogg, ju längre desto bättre. Så be inte om ursäkt, vi nöjer oss inte med 9 min?. Heja er, Phillipe och dig, för ni tacklar den fjantiga mediarapporteringen/pressen precis rätt. Bara driv med dem! Önskar dig en fin torsdag.

  • Lilliana skriver:

   Varför i hela fridens namn göra abort när du längtar så efter att bli Mamma ?!
   Tänk om du inte kan bli gravid igen……….och aldrig får några barn……

   • Bianca skriver:

    Det var under en tidpunkt i mitt liv då jag inte alls var redo att ha barn eller var redo att ha ansvar för ett liv.

 • Jonna skriver:

  Vad heter garderoben?

 • Josefine skriver:

  Håller med föregående skrivare, ju längre, ju bättre, bara dom inte blir utdragna och långtråkiga =)

 • Emelie skriver:

  Helt ärligt tycker jag att denna vlogg är din bästa någonsin. Älskade den!

 • Sandra skriver:

  Bianca, du är verkligen min idol! Jag må vara 5 år äldre än dig, men du är bara så grym på alla sätt. Så himla rolig och fyndig (du borde vara komiker eller nåt?), och på ett så naturligt sätt. Och så förbannat snygg, sjuukt snygg!. Den här vloggen var nog den bästa du gjort. 🙂

 • Lina skriver:

  Hej Bianca, vill bara att du ska veta att du är så otroligt fin!!! Du inspirerar mig att ta vara mer om mig själv. Sitter med spänning och väntar på glossybox ????
  Jag väljer numera att piffa till mig lite extra varje dag. ??
  Tack för varje inlägg och alla dina tips! Dom är guldvärda ?

 • Mia skriver:

  Hej! Håller med de tidigare kommentarerna! Jag personligen älskar när vloggarna är lite längre, 9min är alldeles för kort enligt mig haha. Älskar din senare! Fortsätt så ?

 • Pernilla skriver:

  Heeeej bianca Love you vlogg ❤❤❤

 • Silvija skriver:

  Tycker absolut inte du ska korta ner dina vloggar, älskar att titta på er. Ha de bäst ❤️

 • Felicia skriver:

  Mer mer mer vloggar och videos! Älskar dem!
  Spela roll om de är 9 min eller 30 min, ???kan titta hur länge som helst!

 • Felicia skriver:

  Hej Bianca
  Menar absolut inget illa men jag tror att det är fel Vlogg där uppe.

  Älskar dig och allt du för❤️❤️

 • P skriver:

  Haha, det är så sjukt, det var jag som skrev kommentarerna om P och mobilen, som blev så uppförstorat. Men det sjukaste är att det är ANDRA gången på kort tid som Expressen citerar mina kommentarer här. De verkar ”gilla” mig, och det ger ju dig extra publicitet, så får väl kalla det för ett gott samarbete. 🙂

 • chloe skriver:

  Jag älskar att du gör så långa vloggar! Gör dom inte kortare tror att många håller med om det

 • Erika skriver:

  Det är så givande när man får mycket gjort 🙂

 • Linda skriver:

  ÄLSKAR dina vloggar!! ?

 • Sandra skriver:

  Jättebra vlogg! Du verkar vara en väldigt snäll och jordnära tjej. Fortsätt med det du gör! 🙂 Låten i början var väldigt glad och mysig, vad heter den?

 • Stephanie skriver:

  Jag tycker det var den bästa vloggen hittills! Man älskar att se din vardag och mer av ditt liv hemma och vad du gör på dagarna 🙂
  Och längden på videon är lagom, jag hade lätt kunnat se längre!
  Kram

 • Sofia Stark skriver:

  Hej,
  Vart kommer den svarta jackan med nitar du har i slutet under konserten?

  Mvh
  Sofia

 • Pernilla skriver:

  Hallojs!
  Aldrig kollat in dina vloggar men så var det reklam på tvn så läste jag allas kommentaren ang. din senaste vlogg så jag kände bara ok jag måste kolla 🙂 Och jaaa reklamen tog slut men inte gick jag tillbaka till dumburken nää för jag fastnade slaviskt framför din vlogg!!! WOW säger jag bara, fasiken va kul!!! Du är en sån härlig person, dig skulle jag verkligen vilja ha som vän ja hela din familj för den delen!!! Ni är bäst!!!!

  Kramar 🙂

 • Amanda skriver:

  Gärna längre än 10 minuter :)))

 • Challede skriver:

  Älskar dina vloggar, de är så himla mysiga att kolla på! Jag tycker du gör ett riktigt bra jobb med att hålla en vlogg intressant hela vägen igenom oavsett om den är 10 eller 20 minuter lång.. Du är riktigt grym!
  Kram på dig

 • Johanna skriver:

  I din senaste vlogg nämner du att Benjamin är singel, men i ditt senaste inlägg så skriver du om Linnea? Mvh, nyfiken tjej hehe

 • Caroline skriver:

  Älskar dina vloggar! Dom är så mysiga ? Dom känns så äkta☺️ Gör Inte kortare vloggar?

 • Ena skriver:

  Hej,

  Undrar var man kan hitta de superfina tallrikarna som du fick av din mammmas kompis som inflyttningspresent, de fanns inte med på butikens hemsida?

 • Sandra skriver:

  Långa vloggar är bäst!! ?

  • Ninni skriver:

   Vad sjutton betyder VLOGG????? Vad är felet med BLOGG plötsligt? Fast enda felet är ju att den som måste skriva varje dag o berätta varje liten detalj som händer i deras annars så trista liv..är BORING! Bort med alla vloggar och bloggar m m…

   • Bianca skriver:

    Vlogg betyder att det är en ”videoblogg” 🙂

    Haha vet du vad! Det är du som väljer själv vad du vill konsumera på internet, i gallerioer, vad du vill äta på restauranger. Men alla tycker kanske inte lika som du. Så med allt annat här i världen så finns det något för alla. Hoppas du får en fortsatt positiv dag 🙂

 • Hanna skriver:

  Du är grym, Bianca! Mer Biancor till folket känner jag lite spontant. En fråga: vad heter låten som är med lite då och då i vloggen? Magsik låt ju!

 • Anna skriver:

  Jag och min sambo har ett gemensamt konto för mat, smågrejer till hemmet och hygienartiklar som även används till mina eventuella p-piller (har spiral nu som han dessutom erbjöd sig att betala hälften av <3) och bindor/tamponger. Inte annat än rättvist 🙂

 • Rebecka skriver:

  Du är bäst ❤️❤️❤️❤️Skit i folk som drar ner dig nästa svartsjuka ?❤️All styrka och kärlek

 • Fanny skriver:

  Hej fina! SnällAAAA lägg upp Q&A snaaart! Längtat och väntat såå! ❤️

 • Ellinor skriver:

  Så sjukt härlig vlogg!! De blir bara bättre och bättre och SOM jag håller med dig om att vi tjejer får betala extra för att vi får mens. Inte ett val direkt… Jag känner mig lyckligt lottad här i England där jag bor då p-piller är gratis!!! Det borde Sverige införa samt gratis menskopp till alla unga tjejer!

 • Hanna skriver:

  Haaallllooojj! 🙂
  Vart kommer sminkborsten ifrån som du använder i början av vloggen? (Den som du sminkar By terry – ögonskuggan med).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *