VOTE FOR US

img_6384.jpg

Rösta på oss till ”Årets Program” HÄR 

Kristallen 2017 närmar sig med stormsteg (1 september) och vi skulle bli SÅ GLADA om ni ville lägga så många röster ni vill på oss 🙂 För er som inte vet vad Kristallen är så är det Sveriges största tv-gala (som sänds liv) där man korar Sveriges bästa TV-program. Och nu kan ni rösta på OSS i Kategorin ”Årets Program” <3

Det priset betyder nog mer än vad ni tror för mig och mamma. Det var inte med självklarhet som vi tackade ja till programmet, och att öppna upp våra liv för hela svenska folket så som vi har gjort. Vi har tackat nej i flera år innan men kände att vi nu var i en punkt i livet där vi kan se detta som något roligt och få dela med oss samt kanske hjälpa andra med våra tankar och upplevelser genom livet.

Som ni vet är både jag och mamma väldigt öppna som personer och har inga problem att bli privata både med nya vänner på ett fik eller framför en kamera som sedan sänds på tv. Och det kommer jag aldrig att skämmas för. Jag tycker fler personer borde öppna upp sig, visa sitt rätta jag, dela med sig av pinsamma historier och bjuda på sig själva 🙂 Vi alla känner ju någon gång igen oss i andras historier, man är nästan aldrig ensam och det kan ibland vara uppfriskande att höra att man inte är själv med att få utbrott, peta sig i näsan i soffan, känna sig avundsjuk eller svartsjuk, att ha en dålig relation till sin förälder etc…

MEN det är inte alltid lätt och roligt. Att det skrivs om oss så mycket som det gör överallt kan ibland ta på mina krafter och göra mig ledsen. Att möta hela landets kritik, att se hur folk har en fel bild av mig och tycka illa om en fast det inte känner hela mig eller mitt rätta jag. Det kan ibland göra att jag bara vill lägga ner allt. MEN det är också alla ni fantastiska människor som öppnar upp era hem för oss som gör att jag älskar det jag gör idag. Det gör allting värt det <3

Att jag blivit som någon slags storasyster för många där ute känns om en gåva och ära och jag är så fruktansvärt tacksam för all fin respons vi får. Självklart har vi alla sämre sidor, bara att mina visas för flera miljoner människor på tv och folk då känner att det är okej att trycka på någons svaga punkter och häva ur sig elakheter bakom en skärm…

Programmet medför inte endast positivitet utan det har gjort att det både blivit bråk mellan mig och mamma, Phillipe som gärna inte vill vara med, syskon som inte heller är sådär jätte sugna på att vara med, att man ser sig själv på tv och skäms över vissa beteenden (även fast jag vet att jag gör det mesta med ironi och det hela sedan vrids när det klipps).

Det jag ville komma fram till är att det är ett hårt arbete. Utöver alla våra andra jobb så spelar vi in Måndag-Fredag morgon till kväll nästan varje dag i 10 månader i sträck. Det är inte alltid man öppnar upp dörren för hela kamerateamet med ett stort leende på läpparna och är redo att vara öppen om allt. Vissa dagar känner jag också att jag vill krypa ner i sängen och gråta över något som hänt, att bara vara ensam en dag, att få umgås med familj utan kameror, att inte behöva känna mig lite som en apa i bur när jag går på stan ibland. Vissa dagar känner jag inte alls för att öppna upp mig eller hålla vissa saker privat men jag gör ett jobb och vårt spår i programmet är att vara öppna och privata för att få det intressant att kolla på.

Det är mycket upp och ner med att spela in detta program och jag kan ärligt säga att det är mycket tack vare ER och er fina respons som gör att jag fortfarande älskar att göra programmet. För ibland tär det ju även på min och mammas relation att spela in varje dag. Att bråka framför en kamera + 5 kameramän är inte alltid det roligaste hehe….

Med det sagt så HOPPAS jag att ni skulle vilja ta er tiden att rösta på oss HÄR . Ni kan rösta HUR MYCKET NI VILL fram tills 1 september <3

Herregud vad roligt det hade fått vara att ta hem detta pris med er alla <3

95 reaktioner på “VOTE FOR US”

 • Mariamaria skriver:

  Röstat på er såklart! Önskar att du (ni) inte behövde känna er ledsna en enda gång eftersom det är så mycket glädje ni sprider! Och jag VET hur mycket du betyder för unga tjejer som har det jobbigt, så jag hoppas du klarar av att fortsätta vara ”Hela Sveriges Bianca”. Puss o kram på er!

 • Hanna skriver:

  Självklart röstar jag! Ni är så himla härliga blir alltid så glad av att kolla ert program. Man önskar ju att den kunde gå på tv i all evighet så man fick följa er ända in i ålderdomshemmen haha! SÅ bra är den. Hoppas du får en superbra dag 🙂

 • Elina Norin skriver:

  Jag kollar inte på några serier eller ser på tv överhuvudtaget (eftersom jag tycker allt är tråkigt) MEN jag har sett ALLA era avsnitt på D-play och älskar det. Så sköna människor och jag asgarvar i varje avsnitt 🙂 Så pepp nu på en ny säsong, tack!

 • Caroline skriver:

  Tycker ni är så bra i wahlgrens värld! Fortsätt att vara er själva ❤️ Ni är jättebra ❤️

 • be skriver:

  Ni är så himla härliga det är med nöje och glädje att följa ert program, blogg, instagram, youtube,
  Självklart så får ni min röst.

 • Ida skriver:

  Älskar ert program ? Längtar till nästa säsong drar igång ?
  Ska in och rösta! Kram

 • Du/ni är en inspirationskälla! Självklart läggs min röst på er!?

 • Ann skriver:

  Jadu, det ÄR jobbigt att jobba, det är därför det kallas jobb 😉
  Ska man få lön får man anstränga sig. Ska man få en jättelön får man oftast anstränga sig mer.
  Thats life.

  • Bianca skriver:

   Men sluta nu. Läs mitt inlägg igen så förstår du 🙂

   • Hanna skriver:

    Ligger väl ganska mycket i det Ann säger. Ingen är på topp varje dag, inget jobb är kul jämt, men likt förbannat får man bita ihop och vara proffesionell. Då är det slitsamma om du är trött, utarbetad, har något personligt som är jobbigt etc. Det är inget nytt för någon vuxen med ett jobb. Sen är det säkert långa dagar för er men det känns lite världsfrånvänt när du pratar om hur hårt det är. Hur tror du en sjuksköterska har det tex? Som måste jobba extrapass, vara underbemannad, alltid vara skärpt oavsett hur trött eller ledsen man skulle känna sig? Lägg då till det enorma ansvaret man har plus minst tre års utbildning. Och det till en lön som säkert inte går att jämföra med vad du får för att prata i tv om ditt privatliv. Du ska sjävklart syssla med det du vill, men det vore klädsamt om du insåg vilken priviligerad sits du har.

    • Bianca skriver:

     Jag jämförde aldeig mitt jobb… det var du som gjorde

     • Hanna skriver:

      Ja det var jag som gjorde. Som ett svar på att du påstår att du har ett hårt och svårt jobb. Att prestera under alla omständigheter är inget nytt för de flesta av oss med jobb. Men inget så många gör en grej av.

     • Bianca skriver:

      Eftersom att det är min blogg så skriver jag om MITT liv, MIN vardag osv och mitt jobb är svårare är vad många tror. Blir jätte jobbigt om jag ska sitta och jämföra allt jag gör med saker som är jobbigare eller lättare

     • Bianca skriver:

      + att jag inte gjorde en sån stor grej av det men jag måste få säga att mitt jobb är hårt då jag mer nu än nånsin. Tusen gånger mer än jag stod i butik eller jobbade restaurang och det står jag vid. Inget jag över huvud taget ska behöva skämmas över eller inte ta upp eftersom att det är helt min egen blogg och jag skriver om mitt liv

     • vilma skriver:

      Fast du får väl typ en miljon gånger bättre betalt så det kanske kompenserar lite…?

     • Helena skriver:

      Men lägg av Bianca! Du har en enormt priviligerad sits så gläds åt det så länge det varar. Så länge du kan fortsätta tjäna stora pengar utan utbildning och enbart genom att visa upp dig. Istället för att gnälla, det är ett hån mot dem som verkligen jobbar hårt. Nä du ska inte skämmas, men lite ödmjukhet inför sin omgivning skulle inte skada.

     • Hanna skriver:

      Vad bra Bianca! Då håller du dig till ditt hårda jobb med att visa upp ditt privatliv och gör inte oss andra sällskap ute på arbetsplatser med arbetstider, ansvar och villkor. För du visar tydligt med din inställning att du fattar noll av vad det innebär. Så bäst att slippa dig där då.

     • Bianca skriver:

      Tack för din kommentar. Hoppas du mådde bra av den för du vet ju verkligen ALLT om mig

     • vilma skriver:

      När man lämnar ut sig så totalt som du gör, så är det nog inte mycket vi inte vet, eller hur?

     • Louise skriver:

      Bianca vet nog hur bra hon har det och uppskattar det säkert otroligt mycket. Kom inte med ”lilla gumman”-attityden bara för att hon inte har valt en traditionell karriärbana som många andra. Det är ingen här som säger att en sjuksköterska inte har det tufft och jobbar hårt, all cred till ALLA som jobbar hårt. Därför ska Bianca också ha cred för jag tror inte ni förstår hur mycket jobb det ligger bakom att ha ett eget företag samt en massa andra projekt vid sidan om. Hon ska inte behöva be om ursäkt över att hennes yrke levererar pengar, ni hade säkert inte tackat nej om ni hade fått möjligheten till samma lön.
      Bianca vill dela med sig av sitt VARDAGSLIV till oss läsare och då kommer det ingå sånt som att klaga på att hon har mycket och att hon inte alltid mår så bra (för vem mår alltid toppen?…). Jag uppskattar att hon delar med sig av sådant, det visar att hon är en människa precis som oss. Så snälla, behåll era sura kommentarer för er själva och om ni inte gillar hennes blogg, sluta läs den då.

      Fortsätt vara du Bianca <3

     • Bianca skriver:

      Tack så hemskt mycket fina du <3

    • E-katarina skriver:

     Detta jobb är ju väldigt utlämnande och Bianca med familj blir bedömd av hundratusentals människor, inte underligt att det skulle kunna vara jobbigt och leder till konflikter. Och kanal 5 är bara ute efter att tjäna pengar.
     Döm inte någon förrän du gått i dennes sandaler. Grattis till Bianca att hon tjänar pengar.

    • Emma skriver:

     Men för i helvete.. låt Bianca skriva om vad HON vill på sin blogg! Finner ni det inte intressant så kan ni sluta klicka er in här och läsa?! Har ni inget bättre för er än att sitta här och skriva nedlåtande kommentarer? Vilket tråkigt liv ni måste leva!
     Snälla väx upp!!
     #spridmerkärlek

    • Tova skriver:

     Hanna och alla andra bittra och missunnsamma tjejer härinne, jag skulle så gärna vilja se er tackla löpsedlar om er själva och er familj sedan dagen ni föds. Jag skulle så gärna vilja se er bygga ett varumärke vid ca 20 års ålder. Jag skulle så gärna vilja se er säga åt välkända fotografer, producenter, författare och filmmakare att dom minsann är privilegierade och inte har rätt att ibland få klaga på sina yrken. Bianca är nämligen allt detta, varje dag om året, och dessutom med hela Sveriges befolkning som konstant bevakar henne, klandrar henne, förminskar henne och tillintetgör hennes yrke. Jag skulle så gärna vilja att ni fick leva Biancas liv och sedan komma tillbaka till det här kommentarsfältet, för jag sätter precis allt jag äger och har på att ni aldrig någonsin skulle ha mage att dumförklara henne som ni gör just nu om ni fick gå i hennes skor. Ni har ingen rätt att uttala er om hur det är att ha Biancas yrke eftersom att ni själva inte arbetar som influencer, bloggare, youtuber eller liknande och ni vet därmed inte vad det krävs i tid, kraft, energi, pengar och så vidare. Jag blir så fruktansvärt less på brudar som inte kan glädjas åt andra kvinnors framgång, utan ska komma med sina svenska jävla pekpinnar och kommentera spydiga och nedlåtande saker på unga tjejers bloggar på sin fritid. Vår värld är i desperat behov av positivitet och upplyftande vibes, så ta er negativitet och kasta den i närmsta soptunna, tack!

     • Kristin skriver:

      Spot on!!!! Varför läsa om man har den inställningen…. Ingen mår väl bättre av att vara negativ och sprida det vidare…

    • Karin skriver:

     Brukar aldrig kommentera på bloggar jag läser men när jag såg din kommentar Hanna så känner jag att jag är tvungen. Tycker det är så otroligt larvigt att sitta och jämföra olika yrken på det sättet du gör. Det finns många arbeten som är krävande, men på helt olika vis. Att filma 10h på en dag plus allt kreativt arbete med bloggen och andra sociala medier är väl otroligt krävande det också, fast på ett annat sätt? Och nog har man all rätt att ventilera och faktiskt erkänna att arbetet är tungt ibland. Det antar jag att de flesta gör. Förstår inte varför du känner ett behov av att förminska Biancas arbete på det där sättet. Så onödigt! Om du blir så provocerad av att Bianca arbetar i en bransch som du uppenbarligen inte ser som ”en riktig bransch” så borde du kanske sluta läsa bloggen överhuvudtaget?

    • Evelina skriver:

     Haha men herregud. Fattar inte hur ni inte kan fatta??? Såklart annorlunda att va en offentlig person och bli filmad dygnet runt och inte känna ngt privatliv. Utesluter ju inte att andra jobb också är jobbiga ibland, hon säger bara att det kan va jobbigt. Fattar inte grejen?

    • Olivia skriver:

     Hej säger jag, 24 år gammal och sitter och gapar över dessa kommentarer. Jag har aldrig, med handen på hjärtat kommenterat NÅGONTING, för jag brukar bara skaka på huvudet och bläddra vidare efter sånna här kommentarer som finns överallt på sociala medier. Och förlåt, men VILKA är ni som sitter bakom en jävla skärm och bara måste kommentera och trycka ner en tjej på det sättet som bara utrycker sina känslor och upplevelser i sitt liv, ( vilket för övrigt är hennes jobb) och det är precis pga era kommentarer här som visar att hennes jobb är så jävla mycket tuffare än era jobb, om det nu är jämföra som ni vill göra. Tänk er själva, om ni i erat liv hade blivit dömda för allt ni gör, fått sånna här kommentarer dagligen, kommentarer om hur ni ser ut, vad ni gör, och om ni skulle råka glömma ta på er bilbältet till Ica ( vilket alla har gjort ) så hade hela Sverige ratat med så sjukt elaka elaka kommentarer. Hur hade ni fixat det? Och nu kommer säkert ” ja men hon har valt detta själv” nej det har hon inte, hon har valt att hålla på med något hon älskar precis som ni! Men det hon inte har valt är att precis sånna som ni ska sitta och kommentera nedtryckande kommentarer, och det är precis sånna som ni som bidrar till hat. Och du som snacksr om sjuksköterskor, är inte deras yrke att måna och ta hand om alla , att vara en medmänniska? Medmänniskor kommenterar inte bakom en skärm om man inte har något fint att säga. Det får man lära sig på dagis vad jag minns.. för mig kommer detta aldrig bli förstårligt. Jag hoppas verkligen att ni tar åt er och bara tänker till en extra gång att bakom den här bloggen så sitter en ung tjej som förhoppningsvis inte tar åt sig, men om hon skulle göra så har du gjort en människa du inte känner,ledsen. Om du själv har barn, hade du velat att okända människor som inte vet ett skit om ert liv, kommenterat och dömt er.
     Så förfan, visa att ni är vuxna människor! Du är inte heller perfekt, men bara för man är offentlig så har ingen rätt att döma dig för det.

   • Ann skriver:

    Jag läste och tyckte att det verkade som en soft tillvaro. Lyckost dig tänker jag!

    • Nelly skriver:

     Lite orättvist att jämföra jobb och jobb.
     Om vi inte skulle uppskatta WV eller Biancas blogg/vlogg skulle hon inte ha nåt jobb eller träna MASSOR med pengar.
     Men nu gör vi ju det, eller hur?!
     Det kallas för underhållning och kan o skall inte jämföras med livsviktiga jobb som inom vården.
     Sedan får man hoppas att Bianca är smart nog att göra bra val av vad hon skall deltaga i.
     Go Girl!

     • Nelly skriver:

      Tjäna skall det vara o inte träna!!!
      Sedan en annan sak – som det ser ut idag behöver skvallerpressen bara copy/paste så har de rubriker. Här kan man snacka om lättförtjänta pengar.

    • T skriver:

     Men snälla Ann, Hanna och alla andra (ursäkta ordvalet) IDIOTER. VILKA är ni att sitta och berätta för Bianca hur hon ska tycka, känna och vad hon ska göra i sitt liv? Jag tycker det är SKITBALLT att hon är ung och tjänar mer pengar än vad ni kan drömma om. Jag är absolut avundsjuk, det är ni också. Detta är hennes jobb, hur svårt ska det vara att förstå? Ett tips till er bittra människor: skaffa er ett bättre jobb så att ni också kan tjäna pengar och bli nöjda med er själva.

     • Felicia skriver:

      Asåå vafan är erat problem! Låt henne vara låt henne skriva om vad hon vill. Hon är bara människa o kan inte vara prerfekt i allas ögon! Alla har olika jobb. Ni Kan inte sitta i jämföra er. Tycker Bianca att hennes jobb är ansträngde o hon blir trött eller vad ewer, låt henne. Om hon Tycker de så tycker hon de. Vafan är erst problem egentligen. Väx upp istället o va glad för varandras skull o stötta varan!
      Idioter

 • Petra skriver:

  Självklart röstat! favvisar <3

 • Olivia skriver:

  Jag brukar aldrig kommentera men det här inlägget alltså!!
  Ni är så sjukt starka och jag total älskar ert program. Tror helt ärligt inte det finns något annat program på TV som fått mig skratta som er. Bianca, du är fantastisk!
  Stay strong and good luck, you have my vote!

 • Madde skriver:

  Biaaaanca, vilken väska köpte du?! ?

 • Dea skriver:

  Vilket fint inlägg! Man förstår att det ligger mycket mer bakom det som lätt annars verkar som ett väldigt glammigt liv.

  Har röstat på er, tittar ikapp på serien just nu faktiskt!

 • Amanda skriver:

  Älskar programmet och hela er familj är ju bara såå mysig. Ni är så snälla och omtänksamma och gör ett asbra jobb!!

 • Thea skriver:

  Jag har tittat om säsongen 3 gånger haha, jag älskar de tittar på de så fort jag är ledsen eller om jag är glad ni ger mig så mycket bra energi och jag älskar de! Sen ska och några av mina nära vänner även ha en kväll 7 september då vi ska titta på nya säsong med typ buller och bong (måste ha bubbel då) om jag längtar och jag har självklart röstat på er!

  Tycker ni är så kämpiga och duktiga som gör detta jobb, vågar visa er så mycket, jag hade aldrig vågat kan jag tala om även om jag är rätt social av mig!
  Ni är bäst <3

 • JUNITJEJ skriver:

  Jag har röstat på Wahlgrens värld! Jag älskar er! När man ser er tv-serie vill man vara en del av er fina familj.

 • Sofia skriver:

  Självklart får ni flera röster även av mig, hoppas ni vinner!!! Och tro inte på det romantiserade pratet om ”knegare” som kämpar på utan att klaga eller göra något väsen av det. Så är det inte.
  De flesta av oss är mer priviligierade än många andra, men tyvärr fokuserar en del bara på de som har det bättre istället för att visa samma klädsamma ödmjukhet de kräver av andra.
  Du får försöka ignorera de som tror sig veta hur det är att vara du och att leva ditt liv. Vi är många som hejar på dig och din familj och uppskattar att vi får följa med på era eskapader.

 • Malin skriver:

  Hahaha!! Nog för att man läst många försvarskommentarer av Biancafans här men den här var ju riktigt rolig. Romantiserat om knegare? Ven sjutton har skrivit nåt sånt? Vill Bianca med familj lämna ut sig inte så fine! Kul för dem och er som gillar sånt. Men kom inte och påstå att det är synd om henne på nåt sätt, eller att det skulle vara romantiserat att jobba som tex sjuksköterska (som jag för), det om något är ett hån mot väldigt många. Ha det fint!

  • Sofia skriver:

   Tackar som frågar, trots din väldigt fria tolkning av det jag skrev. Om man läser innantill ser man att det som avsågs var påståendet att ”knegare” bara jobbar på utan att klaga, det är inte sant.
   Trettio år som anställd på olika ställen, och ja jag har även erfarenhet från vården. Det tjafsas, klagas, gnälls och bråkas -mer eller mindre -på alla arbetsplatser.
   Tycker inte synd om Bianca alls, till skillnad från en del förstår jag att även hon har tunga dagar. Precis som vi alla har. Jag vill henne väl, men det är en inställning jag har om de flesta. Så ha det fint du med.

 • Sofia skriver:

  Älskar ert program och har efter det börjat följa dig på sociala medier och tycker du verkar superhärlig! Fantastiskt att ni är så öppna som ni är och man känner igen sig galet mycket i både era bra och mindre bra stunder☺️ Fortsätt med det ni gör❤️

  En helt annan fråga, vet du var Pernillas klänning är ifrån? Den är så galet fin?

  Stor kram!

 • Ragnhild skriver:

  Jag vill gratulera dig till dina framgångar Bianca! Du är ung, snygg, driven och rolig. Vi sliter alla på olika sätt i våra arbeten, även du! Jag gissar att inte allt är glitter och glamour hela tiden, så är det för de flesta av oss. Särskilt tufft att dela med sig av sitt privatliv och bli en slags allmän måltavla. Troligtvis är du beredd på detta och är rustad för människors tyckande men det är naturligtvis ändå inte fritt fram att bara spy galla hur som helst. Avundsjuka finns det säkerligen många människor som är. Försök att låta det rinna av dig och ge inget bränsle till dessa personer att fortsätta. Sörpla i dig av det goda och all positiv feedback du får, det ger energi. Du inspirerar och får mig att inse att mycket kan bli möjligt med rätt inställning i livet. Kul att du är framgångsrik och populär och att du kan tjäna en rejäl hacka på det, bara att gratulera!! Fortsätt i samma anda och var medveten om att du är megaduktig på det du gör. Stor kram ☀️❤️

 • Linnea skriver:

  Självklart röstar jag på ert program. Tycker det är så roligt och trivsamt att titta på.

 • Agneta skriver:

  Älskar ert program och ser fram emot de nya avsnitten i höst ?

 • Ewelina skriver:

  Blir så less på alla överkänsliga kommentarer ifrån folk som tycks vara så jäkla mycket mer än allt och alla andra!
  Självklart lägger jag min röst på er, programmet är bäst!
  Jag tycker att du och din mamma är grym och gör ett bra jobb.. så fortsätt med det?☺

 • Tess skriver:

  Bianca, vi som väljer att förstå vad du försöker säga i ditt inlägg om ditt jobb förstår det. Vi fattar att det är ett tufft åtagande. Precis så som det är för alla som tar sitt arbete på allvar och vill göra så gott de bara kan. Att jämföra yrken, graden av utbildning och livssituation i övrigt är helt irrelevant och meningslöst. Vi är alla rustade på olika sätt, har olika talanger/gåvor och också olika tillkortakommanden. I dagens samhälle står det alla fritt att berätta allt om allt för alla. Alla kan alltså göra så via tillgången till sociala medier. Visst, du Bianca är född rakt in i en av Sveriges kändast familjer och det är både en gåva och en börda. Många pekar på alla dessa pengar som du tjänar på att dela med dig av ditt liv, men vem skulle inte passa på att göra likadant i samma situation efter moget övervägande? Pengarna är ju dock bara en aspekt av det hela, och det är du väldigt noga med att framföra även i detta inlägget. Jag tycker att du är klok, ödmjuk och en bra affärskvinna. Kör på bara, du har koll på dina och andras gränser. Bästa hälsningarna till dig (från en av de få som inte följer WV – varför? Därför att jag tror att serien är både starkt vinklad och mest en parodi på hur ni är/lever ert liv)

 • ISA skriver:

  Jag blir på riktigt ledsen för din skull över vissa kommentarer här, och även oroad över hur människor kan vara så jävla otrevliga och hånande. Jag tycker texten i ditt inlägg är väldigt fin, personlig och öppen och att då få den responsen från personer som gör helt egna tolkningar och vänder och vrider på alla ord för att hitta fel, det är så jävla ledsamt. Det kan få vem som helst att tappa lusten för det man gör men jag hoppas du inte låter dig påverkas alltför mycket. Jag såg även någon här ovan som skrev en kommentar med antydning att man ska *privilegierad person* inte får beklaga sig över något?! Säg att jag missförstod? Annars var det faktiskt bland det mest knäppa jag hört på länge!! Kram Bianca och kör ditt race! <3

 • Annie skriver:

  Bianca! Den vita väskan du visar i din vlogg ”hos min pojkvän”. Den kommer ju från zara? Den är så fin och undrar när du köpte den, eller vet om det finns liknande. Har skrivit till dig på instadirect men du har inte sett det, så försöker här ?Kram

 • Annie skriver:

  Herregud vad människor blir lättstötta och upprörda. Förstår att det är väldigt mycket jobb och tufft ibland att spela in ett sådant program som ni gör. Du jämför inte med andra yrken så förstår inte varför folk börjar haka upp sig, alla slags jobb är tuffa på olika vis. Självklart går jag in och röstar! Love <3

 • Pernilla skriver:

  Hej Bianca! Jag förstår dig. Jag skulle inte heller alltid vilja bli filmad, ibland vill man bara vara ifred. Men med tanke på att ni sagt ja till detta tycker jag att du faktiskt bara kan och SKA vara dig själv. Öppna inte dörren med ett leende på läpparna om du inte känner för det. Mer realistiskt och trovärdigt och för den delen mer ”underhållande” om du är ”äkta” och visar dina sämre sidor också. Är du på pisshumör, VISA det. Alla är inte på topp varje dag, så är det. Tycker ni ska vara precis som ni känner för just då ni blir filmade. Och gällande detdär att du blir ledsen pga vad som skrivs i media. Jag kan väl tycka att du borde känna till vid det här laget när det kommer skrivas om dig. Bara ta som exempel att du säger i din vlogg att du gjort en abort. SÅKLART att det kommer skrivas om det direkt i nästa Hänt Extra och Expressens skvaller/nöjessida. Berätta inte allt om du inte vill att det ska stå överallt i tidningar sen. Men såklart, tidningarna har ju även en förmåga att vrida och vända på saker och ting så att det inte alltid är sanning bakom rubrikerna. Nåväl jag tycker i alla fall ni är rätt underhållande att titta på men jag skulle själv aldrig vilja lämna ut mig som ni gör men det beror väl på hur man är som person. Jag hoppas i alla fall ni tar hem priset, ni har min röst! 🙂 Kramar till er!!! <3

 • Ida skriver:

  fokusera inte på några av dem negativa o tråkiga kommentarerna. Fokusera på alla fina du får istället. Dom som tar sig tid att ifrågasätta ditt jobb osv vill bara att du ska bli provocerad, låt dem lägga ner energi i onödan. Du vet bäst själv? Röstar, ni är värda det!!

 • carmella skriver:

  You are pathetic! Bianca..du har aldrig jobbat en dag i ditt liv..du vet inte vad det ar….vara redo for kameran? Ta bilder, ata ute….redigera med hjalp? Du kan inte ens ta ett korkort! Du ar en party prinsessa. Men kom ihag…du ar inte ung forever! Vad ska du gora da? Sen jamfora med andra som verkligen jobbar? Inser nu hur ytlig du verkligen ar…men du vet nog inte det sjalv. Dina broder jobbar….prova! Sa fort du gar upp i vikt, blir aldre..ingen har intresse for dig..vad ska du da leva pa…oh pernillas dotter?
  just saying..
  you are SAD

  • Bianca skriver:

   Den enda som är SAD här är du <3

  • Jennifer skriver:

   Jag brukar aldrig kommentera men, Carmella jag blir fan orolig. Hur mår du egentligen? Du verkar må otroligt dåligt eftersom du tar din energi till att hata på Bianca och hur hennes liv ser ut. Om du inte har något bra att säga till denna underbara tjej som ger oss fans något positivt kan du bara skita i att skriva och göra något åt ditt egna liv eftersom du verkar vara så missnöjd med att någon annan har det bättre än dig.

  • Ellen skriver:

   Det finns bra psykologer som nog kan hjälpa dig.

 • Emma skriver:

  Det funkar inte att rösta för mig står att röstningen är avslutad…:-(

 • Susanne skriver:

  Hej. Precis som mina döttrar som är i samma ålder som du så väljer du att bemöta och svara på de inlägg som är negativa. Om du tar ett steg tillbaka och ser mängden positiva svar som med hästlängder slår de negativa i antal så önskar jag att du kunde låta de nå dig mer än de negativa. Det kommer ALLTID att finnas missunsamma, bittra människor runt dig och runt oss andra igenom hela livet. Försök att se att det är de som har problem och inte du.
  Mer svar och energi till de som backar och stöttar och ignorera de som gnäller så kommer de inte att få den bränsle de faktiskt törstar efter. Stay strong. ❤️

  • Dea skriver:

   Fint och sant skrivet. Av alla positiva kommentarer och tusentals likes väljer du att svara på de jämförelsevis mycket få negativa. Det kan inte vara bra för självkänslan i längden. Ignorera dem, och gläd dig åt allt det positiva. (Även om det är skitsvårt i början!)

 • Rebecca skriver:

  Har fått en jättebra bild av dig och din familj genom programmet, ni verkar så himla sköna och jordnära! Ser fram emot säsong 2 🙂

 • Sofia skriver:

  Många fina, kloka tjejer som kommenterat här, de övriga är så få. Det finns forskning som visar att negativa ord påverkar människor mycket mer än positiva, så det är inte konstigt att det är där ditt fokus hamnar. Om du deletar kommentarer typ ”Carmellas” istället för att svara på dem så kommer du att må bättre än när du gör det.
  Man kan inte lugga en flintskallig, d v s det går inte att resonera med sådana människor – men man kan begränsa deras utrymme. Spara dig själv och sätt gränser för vad du tolererar från andra. Det är viktigt för oss alla men extra viktigt för dig som är ”kändis”.
  Och ung.

  • Pernilla skriver:

   Otroligt bra skrivet SOFIA! Bianca, jag brukar själv tänka att det är tråkigt att aldrig få någon ”feedback” tillbaka när man skriver till dig. Som andra skrivit så svarar du bara på negativa kommentarer, som att du inte ser det positiva. Man kan nästa tro att du tar det positiva kommentarerna som en självklarhet. Nä mera kommentarer till oss som faktiskt hejar på dig!!! 🙂

  • Tess skriver:

   Sofia, du skriver ut det så bra. Budskapet är klockrent!
   Om ”Carmella” är det bara riktigt riktigt synd, otroligt skev världsuppfattning.

 • Shoplifters LTD skriver:

  Vi som JOBBAR i Telias affär, utanför Johannesburg, känner av trycket att va populär på våra Instagram o Facebook, vår chef släpper en singel, Lägger en kabel om dan, den går direkt till välgörande ända mål som korrupta resor och händelsefattiga fri kvällar.

  We who are working at Telias shop outside of Johannesburg, feel the presure of beeing popular on our Instagram and Facebook, or chief in Command has don a musical single called, Lay down a cable everyday, all money goes to Safe life inventions and corrupt life travels and free evenings nothing happens.

  översättning, Russian ABC.ru

 • Vilde skriver:

  Klart jag skall rösta på er. Ni är fantastiska och älskar att kolla på det programmet. ❤❤ Lycka til med allt ??

 • Johanna skriver:

  Fina du, vi är många som tycker att du är en jättehärlig tjej! Du är öppen och rolig och precis som du förklarar är det så skönt att se att andra också har samma strul i livet som man själv. Jag skulle aldrig palla det som ni behöver gå igenom för att spela in programmet, så all cred till hela familjen för att ni orkar. Kan verkligen tänka mig att det är sjukt jobbigt och påfrestande periodvis. Många kramar

 • Alec skriver:

  Får du nästan fem miljoner för att göra programmet?! Shit, då ska du fan inte klaga, utan bara bita ihop!

 • sofian skriver:

  Åhh så kul! 😀 Hoppas ni får många röster!

  http://www.tradera.com/profile/items/4444223/just4her

 • Maria skriver:

  Tjafs med din pojkvän och bröder som inte vill vara med? Säger väl en hel del om att det är ganska sjukt att fläka ut sig så som du och din mamma gör och gillar. Dina bröder och pojkvän verkar ju ha fullt upp med sina jobb och studier, så det låter ju väldigt logiskt och sunt att de inte är intresserade av detta.

  • L.H skriver:

   Jag lovar du är en av dem som sitter bänkade när programmet sänds ? För du kan inte låta bli, du är såååå nyfiken egentligen! Skaffa ett liv!

 • ANNA skriver:

  nu var det länge sen du skriver något, dags för ett nytt inlägg

 • Sara skriver:

  Håller med många här ovan, du får så mycket fin respons också Bianca. Ta bort alla negativa kommentarer och fokusera på alla positiva istället <3

 • Sandra skriver:

  Du = girlpower och bara så jävla ball!!!!
  All kärlek till dig och din familj!<3

  Må de positiva kommentarerna övervinna de (ursäkta ordvalet) ba jävligt onödiga och negativa kommentarer!! #kärlek

 • P skriver:

  Vilken cirkus det är här inne! Det finns många olika sätt att se på saken. Svårt att jämföra jobb men det finns heller ingen anledning att göra det. Bianca är priviligerad och hon har inte heller sagt något annat. Jag tycker att hon är en duktig ung kvinna som lyckats. Självklart fattar vi alla att man inte tjänar de summorna om man inte har haft tur kombinerat med hårt slit. Men det är väl det som är marknadsekonomi! Bianca har en inkomst så länge det finns en marknad. Inte konstigare än så. Tillräckligt många vill se henne och ta del av henne och då betalas hon bra.
  Grattis till dig, Bianca. Det finns många priviligerade kändisbarn som inte tar sig dit du är idag.

 • Heléne skriver:

  Bianca! Energitjuvar är och förblir de som inte har en god självkänsla……Skit i alla dessa som är gröna av avundsjuka på människor som har lyckats, precis som DU, lev Ditt liv och ta till vara på det…..Ciao?

 • Isabell skriver:

  Hej Bianca! Tycker du verkar vara en superhärlig person och har verkligen älskat erat program och den ärliga vardagen och familjesidan ni visar upp! Din och Pernillas relation påminner så mycket om mig och min mammas, och det är så kul att titta på! Vi har skrattat många gånger till ert program och ni lämnar en riktig feel-good känsla efter varje avsnitts slut. Lyssna inte på folks taskiga kommentarer eller avunds-ord, cause they got nothin on ya ! Så sluta aldrig våga vara äkta, det är precis som du säger väldigt tröstande o se att det finns andra som kan agera som en själv! Och sen att man kan skratta åt livet och åt sig själv, gör faktiskt allt så mycket roligare. Stoooor kram på er?❤️

 • Jessica skriver:

  Jag tycker att ni är GRYMMA som orkar filma hela dagar i så många månader, blotta er för så många människor, ha så många personer som har åsikter om er. Ni är GRYMMA som får så många människor att skratta för att ni bjuder på er själva<3 jag tycker ni är riktiga förebilder som kämpar och står i. Helt ärligt så hade jag ALDRIG klarat av de jobbet psykiskt eller fysiskt, men ni är så coola som vill "ge" svenska folket de 🙂 som vill ge oss något att kolla på, känna igen oss i och som vi kan skratta med.

  Får panik på människor härinne som bara pratar pengar och jämför jobb. De dem inte verkar förstå är att alla jobb är inte lämpade för alla och alla vill inte jobba med samma sak, och vilken jävla tur att det är så för annars hade inte samhället gått runt 🙂

  Ha de fint Bianca<3

 • Lotta +55 skriver:

  Grattis till nomineringarna! Jag har förstås röstat på er. Jag älskar programmet och längtar till säsong 2.
  Att du får så pass mycket pengar för programmet är ju för att producenterna/filmbolaget tycker det är värt det. Och bra av dig att köpa dig en lägenhet! Hoppas din mamma köper bostad i Spanien! Strunta också i dem som gnäller över att du inte har nån utbilding. Känner du för det senare i livet har du tiden för dig. Inget är någonsin för sent!
  Kram från en Palma-bo

 • Sandra skriver:

  Folk är såå avundsjuka, Bianca! Det går liksom inte att förklara det med nåt annat. Saken med dig är ju just att man tycker att du har allt: du är sjukt jävla snygg (!!), är så himla rolig, har världens underbaraste familj som det verkar, bor bra och tjänar bra, osv. Och just det, du kan ju typ sjunga och dansa galet bra också!? Det är nog det som stör folk, de tänker ”är det nåt hon inte har?” Jag tror på vad du säger, att det är slitsamt att filma och allt det omkring. Eller liksom, varför ens ifrågasätta det om du säger att det är så? Det finns bra många andra människor man kan ifrågasätta i så fall! Nej du är bannemig grym alltså, min idol typ. haha. 🙂

 • Sabina skriver:

  Ni är helt underbara, sprider glädje och inspiration!

 • Kat skriver:

  Är människor här inne seriösa? Du förtjänar varenda krona du drar in bara med tanke på all skit du får stå ut med! Du har valt att filma, blogga osv men du har inte valt att bli påhoppad och kritiserad. Skrämmande att det finns dom som har inställningen att det är sånt man får ta när man är känd. Helvete heller, det är inte okej någonstans att bete sig som ett svin mot andra människor.

  you can’t argue with stupid. Du verkar va en härlig tjej Bianca, tänk på vad som är viktigt i livet och strunta i alla miserabla människor.

 • Nadja skriver:

  Jag älskar ert program och diggar dig som bara den Bianca. Fortsätt vara du och fortsätt med det du gör. Ser fram emot nästa säsong och kommer rösta på er! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *