FROM MY PHONE

blogg bianca 3

Jag var inne i en butik i Sthlm som säljer begagnade väskor i riktigt bra skick!! Jag kollade in dessa ovan 🙂

En ryggsäck ifrån Chloé & en weekend bag ifrån Louis Vuitton men det blev ingen väska, jag var duktig och tänkte på att jag har en viss lön som jag tar ur mitt företag, köper nya saker till lägenheten hela tiden, har hyra och ska på semester 🙂

Så klappade mig på axeln och gick hehe.

81d8611f-090b-4f1e-af3a-671ea38c8628.jpg

Träffade upp min vän Saga för en sen lunch/AV i fredags på Stures

83a76441-51d9-4c87-a729-798450f0d412.jpg

Jag tog en räksallad och gjorde om den till en kyckling sallad utan dressing och vinäger istället. Den var SÅÅÅÅÅ himla god!!

bianca blogg

Där satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord + att vi drack suuper goda drinkar. Mycket gott under denna lunch haha men det var det faktiskt

90aed8a8-9a1e-4485-8246-4aa4445dbcee.jpg

Efter min lunch med Saga (Phillipe & hans vän Benjamin hakade på) så drog jag till h&m och shoppade lite. Blev 1 jacka, 1 topp, 1 tröja + sminkpenslar.

Topp ifrån Zara & kjol ifrån Two Angels (butik i Gbg)

biancas blogg1

Jag har haft möte med min agent Vanessa som varit på mammaledighet nu ett tag. Så medan hon har varit borta har jag jobbat mer med Emelie men iallafall.

Vi tog en lunch och pratade om samarbeten, framtida planer och hade helt enkelt ett kreativt möte + att jag fick pussa på hennes bebis Matteo <3

img_6463.jpg

Efteråt gick vi lite stan. Vanessa behövde hjälp med att köpa smink och jag var sugen på en väska…. Så vi tog vagnen och allt annat och tog oss till Nathalie Schutterman.

Jag har kollat in dessa länge men lagt mitt öga på 1 speciell sedan i Februari…

33317459-ff98-42f0-8b2d-59808e160dca.jpg
Vilken tror ni det blev? Ni får reda på vilken väska det blev snart i en video 🙂 

Glad Måndag er!

Förlåt för min frånvaro här senaste dagarna men jag tappade det faktiskt efter mitt senaste inlägg då jag fick så mycket dumma & elaka kommentarer. Förstår faktiskt inte ibland er äldre kvinnor som går in här och verkligen hatar…. vad har jag liksom gjort er egentligen? Men anyway, orkade helt enkelt med den negativa tonen som låg här över bloggen så det kändes bara tråkigt att gå in.

Men nu är det ny vecka och nu har jag hunnit få bort all den negativiteten och fokusera på er som dagligen skriver så fint till mig och sprider glädje här på bloggen. Jag läser varenda kommentar, mail & allt på instagram. Ni är bäst, jag älskar er och ni gör mitt jobb roligt men tyvärr hinner jag inte svara på alla <3

NU – sitta kvar lite på kontoret & sedan hem till lägenheten (flyttade in igår på heltid!!!!!) Ska möta upp Linnea sen och fota ett samarbete.

PUSS <3

70 reaktioner på “FROM MY PHONE”

 • be skriver:

  Härligt Bianca, fina bilder, fortsätt och vad dig själv och sprider glädje.

 • linda skriver:

  Jag vill ha den beiga, men jag tror du köpt den gröna väskan 🙂 lycka till med nya lägenheten, den verkade superfin! <3

 • Marie skriver:

  Men alltså… Hur menar du nu? ?
  Blev det nån väska eller inte? Du klappade dig själv på axeln och gick ut från ena butiken för att sedan köpa en annan väska i en annan butik??
  Alltså skriv inte på det sättet du gör om du inte vill få negativa kommentarer.
  Jag säger det i alla välmening Bianca. Du bäddar liksom upp för lite ”hysteri” i kommentarsfältet.

  • Alex skriver:

   Precis, det är ju ofta du själv som orsakar neggokommentarer genom det du skriver, så tänk en extra gång innan du lägger ut.

  • Bianca skriver:

   Det var inte från samma dag 🙂

  • Madde skriver:

   ”Skriv inte på det sättet du gör om du inte vill få negativa kommentarer… Du bäddar liksom upp för lite ”hysteri” i kommentarsfälte”. Att Bianca enligt dig ”bäddar upp” för nått verkar mer handla om din egen tolkning och hantering av det Bianca skriver. Om din tolkning av det hon skriver blir så negativ för dig är ett tips att spendera din tid kring sånt där du skapar positiva tolkningar ist… tips i all välmening 🙂

 • H skriver:

  Hej Bianca,

  Jag förstår dig.
  Jag blir alldeles matt och förbluffad över hur medelålderskvinnor bara spyr galla över dig.
  Ok om de känner att du kanske är ung och inte ha en tillräckligt stor världsbild att veta bättre enligt de.
  Men att vuxna människor skall veta bättre och utövar näst intill mobbing på nätet mot en ung tjej?
  Vad hände med att man vet bättre och bör därför vara mer pedagogiskt och förlåtande i sitt sätt mot andra?
  Är det så vi hanterar okunskap? Skälla ut och kalla människor för det ena efter det andra?
  Eller rent utav lära ut mer vett genom taskiga attityder?
  Jag skämms!

  Vet du, jag har haft liknande situation på jobbet med en äldre kollega.
  Vi kan inte ändra på andra, men vi kan ändra på inställningen mot de eller att stänga av.
  Radera kommentarer som inte känns ok.
  Det är din blogg, ditt liv.
  Att ge så kallad ”konstruktiv kritik” på det sättet med anledningen för att du är offentlig person är inte ok.
  Radera, du behöver inte skämmas. Det här är din privata sfär.
  Du ska inte tolerera vad som helst som offentligt och framförallt inte av äldre bara för att.
  Det är en otrolig d¨ålig stämning och attityd som jag inte önskar någon.
  Om inte annat, se på dessa människor som 5-åringar som enbart bara skriker.
  Det brukar jag göra, då är det lättare att skaka av sig 🙂

  Du gör ett fantastiskt jobb och verkar vara en härlig tjej med distans till dig själv och humor!

  Kram

 • vivian skriver:

  Vart ligger denna second hand butik?:)
  kram

  • Nelly skriver:

   Hej, fastän jag inte är Bianca tror jag att hon varit i Sturegallerian – i sådana fall heter butiken Affordable luxury, ligger nästan vid ingången efter bokhandeln.
   De finns även på nätet.
   kram kram

 • Josefin skriver:

  Hej! Jag älskar din blogg och tycker det är så kul att läsa dina inlägg. Tycker det är väldigt synd med alla negativa kommentarer och jag förstår verkligen inte att människor orkar lägga energi på det. Fortsätt som du gör och försök att strunta i alla elaka kommentarer.
  Du verkar som en härlig människa och jag ser så mycket fram emot nästa säsong av Wahlgrens värld!

  Kram

 • Elin skriver:

  Hmmm…köpte du en väska ändå?!?

 • caroline skriver:

  Jag förstår att du tappar lusten till att skriva inspirerande inlägg när det finns folk som beter sig som skit här inne. Visst, alla får självklart ha en åsikt, MEN man måste inte alltid yttra sig på ett otrevligt sätt utan kanske istället faktiskt välja att svälja det och vara tyst. Du förtjänar inte alla jäkla elaka kommentarer ifrån personer som försöker vända det elaka med att säga ”vadå, man måste ju kunna ta kritik” suck……….. Att vuxenmobbning existerar är skrämmande. Det är skillnad på att ge konstruktiv kritik än att häva en massa skit över en person. Jag tycker personligen att du är så jävla cool, har en riktig härlig energi, du står upp för vem du är och skäms inte över dig själv! Jag tycker och det osar girlpower om dig! Så FETT! kram och ha en fin dag!

 • Viktoria skriver:

  Du är grym, så rolig, härlig och underbar tjej!

 • Frida skriver:

  Hej Bianca!
  Jag har läst din blogg under en tid nu för jag tycker den är så rolig att läsa! Ibland går jag in och läser kommentarerna också och blir ledsen i själen över allt hat du får. Du skulle lika gärna kunna skriva att du skänkt alla dina pengar till välgörenhet och folk skulle vara negativa iaf. Så ändra inte på den du är för att vissa människor orkar lägga ner tid att skriva negativa och hatiska kommentarer för att de är bittra trasiga människor. Det har nog ingenting med dig att göra för då skulle de sluta läsa din blogg. Det är nog mer deras tråkiga liv som gör dom avundsjuka. De skulle lika gärna kunna läsa och bli frustrerade men inte kommentera, men de måste skriva något negativt för att få sig själva att må bättre. Kämpa på och fokusera mer på de positiva kommentarerna istället för de andra bittra kommentarerna! ❤️ Jag kommer iaf fortsätta läsa din blogg ❤️

 • Dixi Wonderland skriver:

  När jag var yngre fick jag fruktansvärda kommentarer på min blogg och då ställde jag frågan varför dom skrev och höll på. Svaret var ”För det är roligt när du svarar tillbaka”. Efter det så slutade jag och då slutade även kommentarerna. Nu har du mer läsare men fokusera på oss som är positiva och som stöttar dig i det du gör. Ibland blir man ledsen som läsare när man år efter år skriver snälla kommentarer men ser att det oftast är de negativa som får svar. Lägg ingen tid på idioter. Nu syftar jag inte på just dig men i största allmänhet så borde influencers lägga mer fokus på de positiva kommentarerna 🙂 Kör hårt Bianca. Vi gillar dig och tycker det är jätte kul när du delar med dig :*

  • Åsa skriver:

   Biancas mamma Pernilla får oxå helt sjuka och taskiga kommentater på sin blogg, där folk uppenbart vill provocera o kräva svar. Hon svarar aldrig på de kommentarerna, sunt tycker jag. Inte värt energin.

   Heja dig Bianca, från en 41-åring ?

 • Mia Dragstedt skriver:

  Jag blir så irriterad när folk skriver elaka o dryga kommentarer till dig. Jag älskar allt med dig, blir så glad när du uppdaterar, gör videos m.m. Fortsätt med det du gör o den du är!!!
  Love you!!
  / 25 årig tjej!

 • Amanda skriver:

  Skit i dom, det är bara gamla bitterfittor som är avis på dig 😉 du är grym!

 • Nikki skriver:

  Det är en härlig blogg och man märker att du lägger ned tid på den! Kan du inte göra ett inlägg där du svarar på frågan om var du ser dig själv om fem , 10 och / eller tjugo år?

 • Sara skriver:

  Snygga väskor. Vad heter secondhandbutiken du var inne i?

 • Louise skriver:

  Bianca ödsla ingen energi inte ens en kommentar på de här avundsjuka ”bitterfittorna” som skriver massa strunt.Förstår inte ens varför är de inne på din blogg o läser om de blir så irriterade på allt du lämnar ut o berättar, de måste ju vara helblåsta som läser och blir så upprörda, märker ordval mm mm.Jag är själv mamma till barn i din ålder , tycker det är såååå roligt att gå in på din blogg o läsa.Längtar till Wahlgrens värld börjar, ni är så härliga du o Pernilla.Sköt om dej Bianca. Stor varm kram från mej till dej

 • Linda skriver:

  Bry dig inte om de elaka kommentarerna! Alltid personer som är avundsjuka och bittra!? Fortsätt att göra din grej??

 • Tina skriver:

  Hur vet du åldern på de som skriver negativt? Alltså hur vet man att det är äldre kvinnor?

 • Elin skriver:

  Fina Bianca, hjälp! Jag sitter här med ett nybrustet hjärta. Är arg, besviken, gråter och känner mig stark om vartannat. Visst gick du igenom ett breakup för inte så länge sedan? Kan du göra ett inlägg om det, eller svara på min kommentar. Hur gjorde du? Vad kände du? Hur tänkte du? Nu vet jag genom att jag följer dig att ni hittade tillbaka till varandra. Hur hände det? Hade ni kontakt under tider? Bör man ha det? Snälla hjälp.

 • Sandra skriver:

  Hej Snälla kan du inte lägga ut bild på dina senaste köp på HM ????

 • Frida skriver:

  Skit i dem som är negativa och sprider hat, de är bara avundsjuka på dig och ditt liv och osäkra i sig själva. Om man mår bra och är stark i sig själv så ska man kunna glädjas över andra och deras framgång och inte trycka ner andra människor. Fortsätt med din blogg, insta och YT, du verkar vara en så cool och härlig tjej! You go girl ?????

 • Johanna skriver:

  Åh men den där Chloé-väskan dock, mmm… Jag tycker du är superfin i håret BTW! 🙂 Och fin blus du köpte 🙂

 • Emilia skriver:

  Vad heter affären med väskorna?❤️

 • Jenny 52 år skriver:

  Tänk om alla skulle klaga på alla hockey-, fotbolls-, golfproffs, skådespelare, radiokändisar m.fl. som tjänar enorma summor.
  Kämpa på Bianca!

 • Hanna skriver:

  Kan tänka mig att det är den beigefärgade valentino väskan du är ute efter? Tycker alla dessa var superfina, och skulle framförallt inte tacka nej till den lilla Balenciaga väskan!

 • Tess skriver:

  Godmorgon Bianca, jag förstår att du kan bli ledsen och behöva ta ett par dagar för att komma igen/bearbeta allt när du har fått en del oförtjänt taskiga och oförskämda kommentarer. Men jag som tycker om det du gör och står för blir faktiskt ledsen när du kallt konstaterar att det är de medelålders eller äldre läsare som är bovarna här i kommentarsfältet. Det var inte längesedan som du tackade för allt stöd efter ett inlägg där de flesta i kommentarsfältet skrev ut både sin ålder och sitt fina stöd till dig. Majoriteten av de som skrev klokt och peppande till dig var ju 40+! Jag har givetvis inte tillgång till någon statistik som visar åldersfördelningen här, har du tillgång till något sådant? Om inte så vill jag be dig att inte dra sådana slutsatser baserat på enbart gissningar, tycke och känsla. Jag själv tillhör gruppen 45+ och har rakt igenom varit på din sida. Men som läsare här vill jag faktiskt inte bli förolämpad och det är svårt att inte ta åt sig när ens åldersgrupp (utan anledning?) gång på gång pekas ut som de som förstör. Precis som du förtjänar och får respekt från oss så förtjänar vi att få respekt från dig. Önskar dig en bra dag!

  • Annika skriver:

   Jag har också tänkt på det med att det alltid står att det är ”medelålders gamla bittra kvinnor” som skriver de elaka och taskiga kommentarerna,är själv 45+ och skulle aldrig falla mig in att skriva så,tycker Bianca verkar vara en supergo och ambitiös tjej med skinn på näsan! <3 <3 <3

 • Lena skriver:

  Hej! Jag tillhör ”tanten” som läser din blogg. Jag är jämn gammal med din mamma. Det jag vill säga till dig är… Stå på dig! Försök att ”lägga bort” dom tråkiga kommentarerna. Tyvärr den svenka avundsjukan. Anledningen att jag läser är- Du ger energi! Inspiration! Ärlighet! Uppriktighet! Du har ett stort hjärta! Du verkar vara en tjej med skinn på näsan men ändå väldigt ödmjuk. Var stolt över vad du gör o DEN DU ÄR!
  Kram fr en ”tant”.

 • Mimoza skriver:

  Alltså Bianca! Hur kan man hata dig? Förstår att det alltid finns människor som ogillar en men jag förstår inte varför någon skulle hata en ung tjej som ständigt förespråkar för gott. Du höjer alltid alla tjejer till skyarna och bjuder jämt på dig själv. Blir så varm i hjärtat när jag ser dina videosar och får se hur jordnära du är. Du pratar om allt mellan himmel och jord och understryker ständigt att du inte tar något för givet, att du inte är superiör på något sätt alls. Förstår du vilka fina egenskaper det är? Du ska verkligen strunta i alla hatare. En person som tar sig tid att kritisera andra är miserabla människor. Misery loves misery.

 • Kristina skriver:

  Du är en stor inspiration och känns som en himla jordnära person! De negativa tar oftast över, men de finns så mycket mer positivt!! Heja dig!

 • Lena skriver:

  Hej Bianca! Här kommer en medelålders kvinna på 47 år som diggar dig jättemycket!! Du inspirerar så mycket ?
  Jag gillar din klädstil även om du nu är ung så tycker jag att jag kan ha mycket av din stil ändå.
  Har en dotter som är lika gammal som dig och vet att hon också inspireras, ni är faktiskt lite lika i ert sätt att tänka?
  Ha en fin dag och fortsätt vara DU för du äger! ❤️

 • Madeleine skriver:

  Kom det inte upp några svar på frågestunden som du startade för några veckor sedan eller är jag blind? ?

 • Rebecca skriver:

  Bianca! 😀 Skulle du kunna göra en ”shoppa med mig” vlogg på youtube? typ när man följer med dig på stan och hur du sätter ihop outfitS
  Inspireras SÅ mycket av dig både som person och hur du klär dig!!
  KRAM!!! 🙂

 • Sanna skriver:

  Hej och tack för en inspirerande och ärlig blogg med fantastiskt fina bilder! Ta till dig så mycket du kan av alla som läser och verkligen uppskattar din blogg. Det kan inte vara lätt att behöva läsa elaka kommentarer så jag önskar att du kan se igenom dem och tänka att det är en missunnsam och olycklig människa som skriver så. Jag vill också säga att du var så fantastisk i Let’s dance (jag vet det är länge sedan) 🙂 vi röstade som galningar på dig!! och jag ser verkligen fram emot premiären av Wahlgrens värld!! Ha det så bra som du bara kan och lycka till med allt du tar dig för 🙂

 • Lotta skriver:

  Usch jag skäms verkligen när du säger att du får kommentarer från äldre kvinnor. Tillhör själv den kategorin och förstår INTE hur man är funtad när man slänger iväg såna mail. Är det inte sånt vi ska lära våra barn att visa respekt mot varandra och att alla kan och får tycka olika och tycker man inte lika får man såklart uttrycka det men snällt vänligt och sakligt. Usch blir så frusterad, är det kvinligt?

 • Julia skriver:

  Hej! Jag undrar vad butiken som hade de begagnade märkesväskorna heter? Är så sugen på att köpa en märkesväska och då kan det vara super att se om det finns någon begagnad i fint skick.
  Tacksam för svar!

 • Ann-Britt Lindblom skriver:

  Hej Bianca, tänk att jag är 60 år och läser din blogg. Tycker du är en underbart vacker tjej och har till och med köpt kläder som du haft. Hihih, sen löser jag även din mammas blogg som jag också älskar att läsa. Blir inspirerad och skrattar gott för hennes underbara humor. Så det är inte alla äldre kvinnor som kommer med dumma kommentarer. Lycka till med nya lägenheten, kram från tanten?

 • Sanna skriver:

  Älskar skorna:) var kommer de ifrån krammm

 • Jonna skriver:

  Så himla inspirerande tjej är du! Fortsätt med de du gör. Personerna som skriver skit har uppenbarligen inget annat att göra om dagarna, för gillar man inte hur en person skriver och uttrycker sig så fortsätter man väl inte att gå in och läsa? Haha skrattretande…. varför ska dom ens lägga ner sån energi då?

  Tänkte fråga vad de va för smink du tipsade om för Vanessa ?

 • Anna skriver:

  Hej
  Jag är en äldre kvinna och jag tycker du är fantastisk.
  Strunta i de som klagar = avundsjuka

  Kram

 • Sara skriver:

  Hej!
  Jag undrar också hur du vet att de som ger gnälliga kommentarer är äldre. Känns som många unga har en bild av hur äldre är som kanske inte stämmer.

  • Bianca skriver:

   För att de ofta skriver ut sin ålder för att verka ”mer mogen” eller ”mer erfaren” + att man kan se det i ett system 🙂

   • Sara skriver:

    Ok! Tack för svar! Då får dom ju skärpa sig :). Vi är ju en del äldre som hänger här som inte är så gnälliga (förutom min lite halvgnälliga kommentar här :))

   • Tina skriver:

    Ok konstigt. Jag jobbar på ett av världens största IT-företag och har aldrig hört om ngt sådant system. Jag skulle kunna skriva att jag är 20 (vilket jag givetvis inte är) och det går inte kolla upp. Med det sagt, lita inte på alla alias och ”fejkålder”. När man passerat 35 (vi mognar olika såklart) brukar man vara trygg i sig själv och inte har behovet att trycka ner/förminska andra för att känna sig bra. Om det nu är kvinnor över 35 som uppför sig så pinsamt skäms jag å deras vägnar. Avundas inte er inte i 20-års åldern som måste stå ut med kommentarer om hur ni är, ser ut etc från missunsamma människor. Ju äldre man blir desto mindre bryr man sig vad alla ”random” personer tycker. Försök ta med dig det in i vuxenlivet. Lägg inte energi på folk som inte vill dig väl.

 • Erika skriver:

  Åh vad kul att du äntligen har flyttat in i lägenheten 🙂

 • malin skriver:

  Hej fina Bianca!
  vad kommer de beiga skorna ifrån?
  kram

 • Eva skriver:

  Hej Bianca! Jag uppmärksammade kommentarerna nu. Är själv äldre, snart 55, och jobbar som vårdbiträde i hemtjänsten. Ja det är slitigt men jag skulle aldrig för mitt liv nedvärdera en annan människas arbetsbörda bara för att jag tjänar mindre. Stå på sig för sjutton ?. Alla äldre kvinnor är inte elaka ?. Jag läser din blogg ibland bara för att jag älskar din stil ?.Styrkekramar ??

 • xxxxx skriver:

  Vad är reklam och inte reklam det är frågan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *