INGROSSO20

img_6515.jpg

img_6538.jpg

nakd outfit 1

img_6527.jpg

9de5dcbe-08de-4f98-84f1-7306abaae2d4.jpg

img_6537.jpg

nakd outfit

135b8184-09d8-47cf-9cb8-00bbea263bb4.jpg

img_6526.jpg

Balloon Sleeve Sweater //  Die Young Jeans // Crossed Mule Heeled Sandal // Hat Zara 

Ä n t l i g e n ett outfit inlägg uppe på bloggen!! Tro mig när jag säger att jag också gärna vill att det ska komma upp mer outfit inlägg här men jag verkar tydligen helt glömma bort varenda jäkla dag att ta möta upp fotograf och ta bilder hehe :/ Men ska bli bättre på det, lovar!!

Mötte upp Linnea imorse för att ta dessa bilder, gillar ni dem?! Hon är så jäkla duktig! Följ henne på instagram @linneawidmark.

Btw, ser ni hur mycket hår jag har förlorat detta år?? Helt sinnessjukt!! Tog ur mina extensions i helgen och såg då att jajamensan, jag har tappat mer än 60% av mitt hår senaste året pågrund av järn & vitaminbrist samt att jag blekt håret en del…. Måste ta tag i detta nuuuuu!!

Men I A L L A F A L L! Inlägget ovan är i samarbete med bästa bästa Na-kd.com och som vanligt så ger min rabattkod INGROSSO20 er 20% på hela ert köp. Jag har även en sida på Na-kd.com där jag samlar alla mina favoriter. Den hittar ni HÄR!

Så har ni kollat in något till er själva eller någon annan så slå till nu vettja 🙂

Happy shopping <3

46 reaktioner på “INGROSSO20”

 • Amanda skriver:

  Men gud vad fint!

 • Amanda skriver:

  Älskar dina outfits! Har du några bra tips på ställen att köpa hattar?

 • Ida skriver:

  Bara ÄLSKAR din outfit!!! Så jävla snyggt!

 • Linn skriver:

  Och jag kan inte alls se det, tycker ditt hår är så fint?

 • Dixi Wonderland skriver:

  LOVE IT! Du passar så fantastiskt bra i gult 😀 Längtar sönder till hösten för då är modet som bäst och då hoppas jag verkligen att du kommer ihåg att boka upp dig med en fotograf 😉

 • Pernilla skriver:

  Ditt hår ser som alltid ut som en dröm!!! 🙂

 • Isabelle skriver:

  Älskar hela outfiten men framförallt är jeansen to die for!! 😀

 • Mona skriver:

  Sjukt fin outfit!! Jag har en fråga, i din senaste vlogg (Familjemiddag, Pride och det negativa med att vara tjej) så använder du ett läppstift från Mac, vilken färg är det?

 • Sandra skriver:

  vart kommer solglasögonen ifrån? såå snygga! 🙂

 • F skriver:

  Guuuuud du är så jäääävla vacker!! Girlcrush ?

 • Margaretha skriver:

  Hej du fina Bianca!!! Men åhhh vilka kläder som ör modernt nu?Haha det där har jag redan haft för ca 25 år sen och aldrig i livet att jag sätter på mig det igen,men det är kul att se på er unga!(är 42 nu) kul att följa dig,se hur du utvecklas och växer på dig till vuxen kvinna! Ta hand om dig!?

 • lo skriver:

  du gör som du vill Bianca men jag tycker du inte ska ens svara på negativa kommentarer. Mår du bättre av att svara? Don’t argue with crazy säger jag bara. Folk gillar inte att se andra ”ha bättre” vilket de tror sig ha

 • Kinna skriver:

  Vem ska hålla ordning hos din mor nu, när du har ditt egna.:-)

 • Nicole skriver:

  Vad använder du för redigeringspogram till bilderna på bloggen? 🙂

 • Gunilla skriver:

  Ops har du Bianca tappat över 60% hår ?Är det därför du bär keps?

 • Astrid skriver:

  hej!! när köpte du denna hat på zara? har desperat letat efter en sen det att du la upp en bild på en liknande från ivy revel men den är slutsåld!! kram

 • Anders Jonsson skriver:

  Jag har inte kunnat läsa om händelserna i Båstad förrän nu.
  Fy så fruktansvärt Bianca att inte få festa loss utan att bli trakasserad av Prinsen och hans anhang. Pappa Kungen har nog inte förklarat att VIP betyder Very Important Person. Det har naturligtvis din mamma gjort för dig. Det måste ha känts kränkande och väldigt traumatiskt.. Kanske ett fall för JÄMO? Med lite fantasi kan det kanske kallas för sexuellt ofredande. Vilka rubriker det skulle bli. Efter en sådan upplevelse är det dags att gå i terapi. Nu lyckades du bli ordentligt full en av dagarna och det är ju alltid en tröst. Jag följer din blogg och kollar ditt Insta. Jättespännande! Det är klart att du är en VIP.

 • Ellie skriver:

  Du är supersnygg! Höll också på att bleka mitt hår i flera år hos frisör. Det var supertjockt innan men blev tillslut tunt och risigt. Man ska vara försiktig med att gå för ofta. Puss <3

 • Jennifer skriver:

  Jag har förstått att reklamsamarbeten ska markeras med en reklammärkning genast högst upp i inlägget (under rubriken), så att läsaren direkt förstår att det är reklam. Eller? 😀 Har för att det är så, Camcam på Bloggbevakning är duktig på att lära ut reklammärkning på rätt sätt 🙂

  • Ewelina skriver:

   Om du kolla engång till så ser du att det står där!
   ”Sponsored by: NAKD.com”

  • Marie skriver:

   Vem f-n bryr sig egentligen??
   Har aldrig fattat varför dom måste skriva ut det, vad spelar det för roll?! Köper vi mer eller mindre om det är reklam? Bara löjligt.
   Jag köper det jag vill också behöver samarbete eller ej!

   • Amanda skriver:

    För ofta skriver bloggare att de fullkomligt älskar en produkt, och då kan det vara intressant att veta om de är sponsrade eller inte. För min del tar jag det hela med en nypa salt om det är sponsrat, medan jag tror mer på omdömet ifall det inte postas mot betalning.

 • louise skriver:

  Hej! Jag använder mig också utav hair talk, skulle flytta upp mina extensions och då sa min frisör att jag har tappat väldigt mycket hår, så jag vilade en stund med extensionen. Men jag köpte silica och tvättade håret 3 gånger i veckan. Efter tre veckor hade jag definitivt fått tjockare hår!
  Kram

 • Mickan skriver:

  Hej Bianca!

  Du är en sjukt grym tjej som jag ser upp till stilmässigt! Och nu skulle behöva lite hjälp av ?
  Jag ska på dejt om 2 veckor, jag har inte vågat dejta på väldigt länge (då det visade sig att killen jag dejtade hade en höggravid flickvän) så jag har varit väldigt sårad och rädd. Men nu ska jag alltså på dejt! Ut och käka och ta en drink! (Vardag) vad har man på sig?? Kan inte du ju lite tips på snygga outfits?? Ska man ha klackar eller sneakers? ?
  Skulle verkligen uppskatt lite hjälp!
  Ha det bäst du är så himla fin?
  /Mickan 23

 • Jenny skriver:

  Tycker du är så fin i brunt hår, du behöver ingen färg!,,! ?Köp blutsaft, på Ica typ med B vitaminer och järn!,!

 • Tipsarguiden skriver:

  Färgen på tröjan klär dig så snyggt!

 • Julia Andersson skriver:

  Var det nyligen som du köpte kepsen från zara? Finner den inte på hemsidan! Har kollat på en från Brixton men den är slut överallt i Sverige, kommer väll sluta med att jag får beställa den från USA men det är så mycket tullkostnader. Mvh Julia 🙂

 • Jennifer skriver:

  Hej finaste du, vill rekommendera det här kosttillskottet. Det har hjälpt mig med min PMS och håret har nästan börjat växa för fort. http://www.bodystore.com/nybalans-60-kapslar Ta hand om dig! <3

 • Lisa skriver:

  Färgen på tröjan passar dig så bra!
  Vilken storlek har du i den, blev så inspirerad men är lite osäker på storlekarna! ?
  Kram!

 • Evie skriver:

  Det är mer en regel än undantag att man både tappar hår och kvalitet på håret när man har bulimi. Nästa grej som påverkas i förlängningen är tänder och tandkött. Just sayin’…

 • Erika skriver:

  Åh nu ska jag shoppa 🙂

 • Bella skriver:

  Snyggt! Vilken storlek på jeansen har du? 🙂

 • Marie skriver:

  Har du provat prp? det är en naturlig behandling mot håravfall!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *