WEDNESDAY SO FAR + PLANS

03f788c7-d188-49a2-8192-84bacbc8e4d1.jpg

46d02f73-850b-4496-8c66-856c7472553e.jpg

7ff203f8-06a9-44ee-a621-bf181662eb9c.jpg
3 pics from today 

Goddag och glad Onsdag på er!! Vädret är ju kasst idag vilket suger lite kanske men jag har å andra sidan suttit i möten absolut hela dagen, så det har väl inte gjort mig så mycket 🙂

Dagen började med att Bvutler (ett företag som fungerar som en höger hand med ALLT, obs inget samarbete) kom hem till mig (lägenheten) för att kolla ett element som ska tas bort eller bytas ut så att min soffa får plats. Sen tog jag med mig Dino till Broms för ett långt lunchmöte med chefen & projektledaren på Kanal5, åt en riktigt god chevre sallad.

Efter det mötet gick jag raka vägen till Sturegallerian där jag har haft möte nr. 2 med min ekonomitjej Emma som sköter allt som har med min ekonomi att göra. Så skönt att få mer koll på saker, känner mig så vuxen haha!

NU– sitter jag som ovan här i Sturegallerian och svarar mail, jobb sms, redigerar bilder, skriver inlägg och planerar i kalendern. Jisses vad allt kom som en B O M B när alla kom tillbaka från semestern haha. Helt plötsligt är hela gänget på Tourn tillbaka och det slängs sms & mail 24/7 och Wahlgrens Värld semestern är över så där ska man nu planera, boka in, det ska inte krocka med alla andra jobb, kolla när man kan åka iväg och filma…. min hjärna klarar inte riktigt av allt hehe men thank god för min kalender!!

Ikväll ska jag hem till Sofia (mammas kompis) för middag. PUSS <3

10 reaktioner på “WEDNESDAY SO FAR + PLANS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *