BENJAMIN INGROSSO – ONE MORE TIME

img_9666

PRESS PLAY <3 

 Han har gjort det igen!! Benjamins nya singel ”ONE MORE TIME” är ute nuuuuuuuu på Spotify + att musikvideon som är riktigt sexig med massa strandhångel hehe finns också ute nu 🙂 Tryck på Play ovan så kan ni höra låten samt kolla in videon som spelade in i Palma. Vet inte om ni såg serien Portkod123 på Svt för några år sen?? Hon blonda som var huvudrollen där är med i musikvideon, så kul då jag tycker hon är en fantastisk skådespelare.

Denna låt är verkligen en arena hit så S N Ä L L A, ladda ner låten på Itunes, lyssna sönder på den på Spotify och lägg in i den i dina spellistor för denna låt vill du I N T E missa kan jag lova <3

Så lyssna, dansa och tänk tillbaka på dina bästa minnen från denna sommar när du lyssnar på ”One More Time” så förstår ni säkert varför jag tokälskat denna låt i över 1 år nu!!

Följ Benjamin på Instagram också @benjaminingrosso 

PUSS <3

4 reaktioner på “BENJAMIN INGROSSO – ONE MORE TIME”

 • Pernilla skriver:

  Hallojs, cool video! Är det La Perla de sitter på? 🙂

 • Gusten skriver:

  E de Linnea som spökar i Benjamins huvud, i så fall grattis, denna tjej e speciell och intelligent vacker.
  Låten håller en klass av old times, 60 tals filmrulle med Beach Boys strandpojkar o mammas pojke Benjamin, ren, skör o gullig.
  Låten borde kanske kommit i våras som en sommar hit.
  Det enda kassa idag är att om man e med på tv eller eller blottar sig i nått glöttigt program, Paradise Hotel, får man mer respons än om man gör nått bra i studion.
  På nått sätt äter sig Wahlgrens värld in i ens innersta gulleplutt värld där man saknar mys. Tre gulliga fjolliga ladys på väg till Ullared eller en sync som är så fel att den slår Tom Cruise och hans kyrka.
  Nu måste bara Benjamin ladda med mer stake o attityd så att säga, inte se sömnig och ointresserad ut när Bianca hojtar på han.
  För Guds skull Benjamin släpp inte Linnea. En av få ladies med en egen stig i verkligheten.

  Ingrosso crosso med pasta la bamba och fidget spinner elektro.

 • Linnea skriver:

  OMG Vilken bra låt! Älskar din brors musik och är ett stort fan! 🙂 Har flera favvolåtar med Benjamin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *