STORT TACK <3

ste_rockbjornen__8704496

rockbjornen_stor33

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren Rockbjörnen 2017. Stockholm 17-08-15. Foto © Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL

img_6581.jpg

img_6579.jpg

img_6577.jpg

img_6578.jpg

Jacka IvyRevel // Klänning Zara (gammal) // Skor FeetFirst // Väska Valentino

Minns ni att jag skrev ett inlägg om att vi var nominerade till Kristallen under kategorin ”Årets Program” för ett tag sen??

För några dagar sedan gick Kristallen ut med alla nomineringar OCH till vår stoooooora förvånad så är vi ”Wahlgrens Värld” nominerade i hela 3 kategorier!!!!!! Det är helt sinnesjukt <3 STORT TACK!!!

Så om vi har räknat rätt så är vi det programmet med MEST nomineringar (tillsammans med Mandelsmans Gård) för kvällen och kan (om allt går som det ska) gå hem som kvällen storvinnare. Känns helt galet!!

Vi är alltså nominerade i kategorier nedan:

Årets Program
Årets Reality
Årets Tv-Personligheter

Det sjuka är att under kategorin ”Årets Program” så brukar det var stora program som Lets Dance, Idol, Melodifestivalen som är nominerade men i år är alltså VI nominerade. Det är så himla himla roligt att jag och mamma tappade hakan när vi fick reda på det <3 Ni är fanimig världsbäst som röstade oss vidare till att ta hem priset för ”Årets Program”. Det här var absolut ingenting vi förväntade oss och vi förväntar oss inte heller att ta hem ett enda pris men WOOOOOW va coolt att vi ens är nominerade i Sveriges största tv-pris gala.

Vi har stor konkurans av succé programmet Mandelsmans Gård (som jag inte sett själv) men vi hoppas på att ni alla kommer sitta framför tv:n den 1 September kl. 20.00 på SVT för att rösta på oss Live. Det är nämligen så röstningen går till, att man röstar Live under programmets gång.

Iallfall, hur det än går så vill jag bara här och nu tacka er för att ni är bäst <3

18 reaktioner på “STORT TACK <3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *