Q&A + VISAR MIN NYA VÄSKA

PRESS PLAY <3 

Äntligen är den här!! Min Q&A video som många av er frågat om. Minns ni att ni ställde mig frågor för ett jäkla dag sen?? NU är svaren äntligen här 🙂 Fick inte med alla svar, så det kommer en till video + blogginlägg med svar men vi börjar med denna ovan.

Jag visar även min nya väska som jag T O K Ä L S K A R!!

NU – Har precis varit på audition för en super rolig grej! Är hemma hos mamma nu för att hämta Dino och sedan hem till mig för att fota ett samarbete med ikväll ska jag hänga med min älskling Alice <3

PUSS <3

46 reaktioner på “Q&A + VISAR MIN NYA VÄSKA”

 • Malin skriver:

  Spännande! 🙂 Och kul med ännu en vlogg!
  Trevlig fredag!

 • Madeleine skriver:

  Alltså åååh Bianca, jag älskar dig! Du är så jäkla mysig!

 • Nea skriver:

  bästa! Var kommer din topp ifrån?!

 • denice skriver:

  du gjorde ju en sminkvideo men du visade aldrig hur du la din ”eyeliner”, tycker det ser så fint ut och skulle verkligen vilja veta vad du använder och hur du gör mvh Denice

 • clara skriver:

  Så himla kul att se dig 😀 Tycker att du ska starta en podd!!

 • Melissa skriver:

  Du verkar ju så sjukt skön! Fina människa!

 • Karin skriver:

  Du är så väldigt söt och vad fint de ljusa slingorna i håret passar dig. ?

 • Lina skriver:

  Måste bara säga att jag älskar att du är så ärlig och inte hysch hyschar om att du faktiskt köper dyra saker ibland, men också att du överlag inte bara köper massa märkeskläder osv. Tycker att det är tråkigt att man ibland måste förklara sig varför man gjort ett visst val (i ditt fall köpt en dyr väska) för andra. Du har jobbat stenhårt och förtjänar att använda dina pengar till saker du tycker om. Man märker att du är förnuftig och inte vill att det ska framstå som att du lever ett omänskligt lyxliv med bara dyra märkersaker så folk som ”hatar” och skriver taskiga saker bör ta sig en närmare titt på materialet du lägger upp för att förstå att du är en superhärlig tjej. You go girl!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Hur go är du inte?! Grattis till väskköpet 😀

 • Jennifer skriver:

  Alltså du gör helt rätt att unna dig saker ibland. Det ska man göra! Man ska inte behöva försvara sig själv varför man köper saker m.m. Du gör helt rätt fortsätt som du gör<3

 • nina skriver:

  alltså!!! blev SÅ glad av denna videon, du verkar så glad och så härlig! synd att du ska behöva försvara dig bara för att du är känd typ, många vanliga människor hade lätt bara tagit pengarna från kläderna (bloppisen) själv t.ex. Och tycker verkligen inte att du behöver förklara varför du köpte den väskan, för såklart förtjänar du den (!!!) men förstår varför du gör det. Massa kramar<3<3<3<3 Du äger!

 • Antonia skriver:

  Hela du är en sån fantastisk människa!!! Beundrar verkligen dig <3 Undrar om du skulle vilja göra ett inlägg om hur du tänker när du shoppar osv? Och du handlar ju mkt från H&M, Zara, Nelly, Nakd m.m. som är butiker och märken som så många älskar så hade det varit jättekul om du kunde tipsa om lite plagg från dem, behöver verkligen inspireras inför hösten… 😀 Svårt att formulera men hoppas du fattar! Älskar din stil så hade varit kul att få ta del av den mer <3 Ha en under helg!!! <3

 • Nelly skriver:

  Love it (vlooggen o väskan)!

 • Pernilla skriver:

  Bianca, tittar på en gammal repris av Whalgrens värld som går på kanal 11 just nu!!! 😀 Alltså faaaaaan vad jag älskar er alla!!! Jag vill ha dig som bästa vän!!!! Jag vill dricka champagne med din mamma (eftersom inte du gillar champagne hihi) och jag vill ha Benjamin som en ”entertainment” varje kväll. Och så vill jag ha…host hihi ok nu kommer det, Oliver som pojkvän!!! Nu är bäst!!! Gud jag låter som en liten flicketös men är 30+!!! Oliver, är han singel och vad är oddsen att man faktiskt kan få till en dejt med honom??? Ärligt? 🙂 Jag tycker han verkar så fin! 🙂 Kram till familjen Whalgren <3

 • Erika skriver:

  Åh hoppas att du får audition grejen 🙂

 • Elin skriver:

  Hej finaste Bianca!
  Så kul att följa dig på alla sociala medier! Och jag måste bara berömma dig för den tjejen du är!
  Jag önskar att jag själv hade pallat med hela sociala medie biten men det finns liksom inget som är SÅ spännande i mitt liv! Haha! Jag jobbar på en av butikerna du nämner, lever på en ”Svensson lön” eller vad man ska säga men unnar mig också saker då jag känt att jag jobbat mycket eller behöver det! ? Så gör va fasen du vill och spendera hur mycket du vill på saker du faktiskt har råd med!
  Sen handlar inte materiella saker om pengar egentligen tycker jag.. utan att man ger sig själv en belöning för att man faktiskt förtjänar den för allt hårt jobb och slit man gjort!! Till saken.. ÄLSKAR din blogg, vlogg o insta! Och walhgrens värld?! Hallå? Älska!!! Forstätt vara den underbara unga kloka kvinna du är! Och jag har själv haft ätstörningar.. ca 5 år äldre än dig och dom försvinner tyvärr aldrig men jag UNNAR mig som tusan för livet är för kort för att inte göra det man älskar! Och så bra att du tar upp ämnet som tyvärr är så känsligt att prata om, för att runda av allt. YOU GO GIRL!

 • Josefin skriver:

  Drömväska! Så fin!!

 • M skriver:

  Älskar dina vloggar och skulle gärna se fler, oftare, om vardagliga saker!

  • Bianca skriver:

   Va kul!!
   Vad vill du ser för mer vardagliga saker??
   <3

   • M skriver:

    Egentligen vad som helst! Tycker dina mysigaste vloggar är när du filmar småsnuttar under dagen, och bara lever livet liksom. Sen är det såklart superkul att följa hur det går med lgh – före, under och efter renovering/möblering osv.

 • bettan skriver:

  Du är en härlig och go tjej som jag blir glad av att se och lyssna på.
  Njut av din fina väska och fortsätt vara den du är 🙂

 • Lotta skriver:

  Hej vad heter låten i slutet av videon? 🙂

 • Julia skriver:

  Du är underbar Bianca !
  Fortsätt vlogga om dina vardags grejer och vad du har för dig! SÅ JÄKLA kul å se! Kram!

 • Matilda skriver:

  Älskar väskan!! Såå rätt färgval ?

 • caroline skriver:

  WOW, vilken snygg väska, älskar färgvalet! En dag hoppas jag också att jag kan unna mig en sådan:)

 • Johanna skriver:

  Hej Bianca,

  Jag måste bara få veta, vad har du för läppstift i denna video? Sååå såå fint! 🙂
  Älskar dina vloggar!

 • Pernilla skriver:

  Alltså väskan, en dröm!!! Fan vad det måste gå bra för dig, väskan är ju snordyr!!! Men kan man så ska man!!! 😀 En dag hoppas jag själv kunna unna mig det utan att det svider allt för mycket 😉

 • Ullis skriver:

  20495 kr för en väska… suck… hade räckt till mycket stelkrampsvaccin i Kambodja… till exempel…

  • L skriver:

   Fast nu är detta Biancas pengar och hon spenderar dom precis som hon vill 🙂

   • Ullis skriver:

    Absolut! Blir bara lite lätt illamående över Bianca och hennes moder som åker iväg som någon slags ”ambassadörer” och sitter en dag i ett flyktingläger och gråter över dessa barns situation… Hur man efter en sådan upplevelse kan spendera så enormt mycket pengar på en väska är för mig en gåta. Jag menar inte att det är Biancas ansvar att rädda alla världens barn, tycker bara detta ytliga slöseri rimmar så illa. Men det är bara min åsikt…

  • Pernilla skriver:

   Men ge dig nu, Bianca har jobbat stenhårt med olika kampanjer och tv-program. Hon syns ju för fasen överallt, klart att det genererar pengar!!! Och KLART hon får och SKA unna sig fina saker oavsett pris!!! Tänk på att Bianca fortfarande är väldigt ung. Hon har hela livet framför sig och kommer säkert, om plånboken fortfarande tillåter, donera pengar till olika ändamål i framtiden!!! 🙂 Tänk så många människor det finns som är ”okända” och tjänar fantasisummer och bara gottar sig och jaa det har jag för den delen ingen åsikt om. Det är ens egna pengar som man bestämmer helt själv över, underbart!!! Ingen annan ska säga eller ha åsikter om vad mans ska göra med sina egna pengar!!! Missunnsamma människor är något av det värsta jag vet!!! :/ Nä Bianca, you go girl!!! Kram <3

   • Pernilla skriver:

    Haha nu vart jag så upprörd så jag ser att jag stavade som en kratta i min föregående kommentar MEN ni förstår nog ändå… 😉

 • Hilds skriver:

  Vill bara säga TACK för att du sprider glädje. Det är underbart att kolla på dina videos. Sätter alltid på dem när jag sminkar mig, bättre sällskap får man inte! Tänker alltid att du verkar vara en så himla härlig person. Du verkar så ärlig och vettig, och tar livet med en klackspark liksom (hehe lite klyschigt). Men tex sättet du pratar om din bulimi tycker jag är väldigt distanserat, tror det betyder mycket att du kan vara förebild att våga prata om sånt mer vardagligt. Dessutom är du väldigt rolig och skön, jag skrattar alltid med dig haha. Jag önskar dig allt gott i livet och ser fram emot att fortsätta följa dig! Kram

 • Evelina skriver:

  SÅ fin väska! Är det en medium du har?

 • Helena skriver:

  Jag tycker det är konstigt att du säger att du donerat pengar till barncancerfonden och sedan visar upp en sådan fruktansvärt dyr väska. En väska är ju bara en pryl utan något egentligt värde…

  • Issa skriver:

   Så du menar att människor som köper dyra väskor inte får skänka pengar till välgörenhet? Eller vad menar du? 🙂 det ena utesluter väl inte det andra. Eller tycker du kanske att Bianca ska skänka bort alla sina pengar?

 • K skriver:

  250 spänn för frukost och 20 000 för en handväska, är det för att försöka kompensera en dålig uppväxt eller? Sorry men det funkar inte…

 • Johanna skriver:

  Bianca! Vill bara säga att du förmedlar sån sjukt fantastisk glädje, energi och positivitet! Du är en sån tjej alla vill vara vän med och borde ha som vän, du ÄGER! Plus att du typ är Sveriges vackraste kvinna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *