GOLDEN SET

” Inlägget innerhåller adlinks” 

biancaxlinnea2

biancaxlinnea14

biancaxlinnea

biancaxlinnea1

biancaxlinnea6

biancaxlinnea12

biancaxlinnea5

biancaxlinnea4

biancaxlinnea9

biancaxlinnea11

biancaxlinnea7

biancaxlinnea13

biancaxlinnea8

 sparkle bandeau top//  asymmetric pleated sparkle skirt gold // Sneakers here // Bag Valentino 

Photo: @linneawidmark 

Glad Tisdag på er!! Dags för mig att flyga till Marbella för 4 dagars filmande med Wahlgrens Värld 🙂 Förhoppningvis åker vi ifrån Marbella med ett nyss hus!!! Håll tummarna! Jag måste egentligen stänga ner datorn nu för alla på planet väntar på att jag ska boarda typ haha. Alltid sist in….!

Btw, absolut Ä L S K A R detta set ifrån Na-kd.com!! Det kommer i grått också och länkarna finns ovan. Min rabattkod INGROSSO20 ger er fortfarande 20% rabatt på er shopping hos Na-kd.com så passa nu att shoppa medan det är rea, hösten är precis runt hörnet.

NU måste jag boarda! Ses i Marbella <3

Puss!

28 reaktioner på “GOLDEN SET”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *