BIG NEWS TOMORROW

— Detta inlägg innehåller adlinks — 

bianca marbella

Tröja här // Sneakers här // Solglasögon här

5a9e63d8-f9e4-4640-ba6a-f77fa44da18e.jpg

Tidigare idag på flygplatsen innan vi hoppade på flyget till Marbella 

Morsning korsning ifrån Marbella!! Sååååå skönt att äntligen få vara utomlands med blå himmel, värme och palmträd! Love it! Måste bara rekommendera denna tröja som jag har som klänning ifrån Nelly, jag tokälskar den och har fått stört mycket förfrågningar om var den kommer ifrån, så nu vet ni 🙂 Btw, ingen arlanda och flygning utan min Tunacado ifrån JoeAndTheJuice, så satans god!

OCH mina vänner!! Imorgon kl 09.00 får ni bara inte missa att kolla in bloggen!! Jag släpper en stor nyhet jag jobbat på sedan tidigt i våras och ser sååå mycket fram emot att höra vad ni kommer tycka! Jag är så stolt över detta och älskar det! Men som sagt, mer om det imorgon <3

Nu – filma synkar och sedan middag med teamet <3

PUSS <3

10 reaktioner på “BIG NEWS TOMORROW”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *