GULDFYND BY BIANCA

BIANCA_PROFIL17_1

Guldfynd pt 20299
BIANCA_PROFIL17_2
Guldfynd pt 20651
Guldfynd pt 20632

Guldfynd pt 20393
_MG_4846
_MG_4912
_MG_4882

_MG_4790
_MG_4722

Fotograf: Josef Peyre

Som jag har väntat på att få berätta detta!!!! Men nu är det snart lanseringsdags så NU får jag äääääääääntligen visa lite och berätta att jag har sedan månader tillbaka designat en smyckeskollektion för Guldfynd!!! Så jäääädrans kul!

Det här har nog varit bland det roligaste jag har gjort i min karriär hittills. Att få sitta med en idé/idéer i huvudet och få skissa ner på papper, göra moodboards & bolla idéer med mina agenter. Till att få se olika tester, material, färger, storlekar osv och att detta sedan finns som riktiga produkter som nu NI kommer kunna köpa! Det är overkligt och jag är så så så exalterad över detta!

Jag har verkligen lagt ner mitt hjärta och själ i denna kollektion och tokälskar varenda produkt. Ser så fram emot att äntligen få bära det tillsammans med massvis av outfits hela hösten.

Min känsla när jag designade dessa smycken var att det skulle passa till båda dags outfits så som en dag på stan, ett event, påväg till beachen osv, men att man även kan slänga på sig mina smycken för att förhöja sin party outfit till MAX!

Jag har tänkt mig cool, edgy, chic & kvinnligt genom hela kollektionen. Smyckena är i äkta silver! 🙂

Målet var att verkligen försöka hitta något för alla kvinnor vare sig ålder eller klädstil och jag hoppas verkligen att ni alla kommer hitta massor som ni gillar <3

Måste även säga att jag blivit otroligt inspirerad av mina fantastiska bloggkollegor i detta land som regerar när det kommer till mode. Samt att min älsklingar som jag jobbar med Vanessa & Emelie har hjälp mig OTROLIGT mycket med denna kollektion och det hade inte alls blivit såhär bra utan dem <3

Och det är INTE långt kvar tills ni kan lägga era händer på mina smycken….!

Detta ovan är inte alla smycken utan det kommer komma massa släpp…!

Och TACK till Josef Peyre som fotade denna kollektion och fick till den EXAKTA känslan jag ville ha på mina bilder!!

Kollektion finns att köpa i alla Guldfynds butiker runt om i Sverige och på deras webbshop redan från och med den 13 september!! Så det är mycket snart 🙂

Är ni lika taggade som jag???????? Ser SÅ fram emot att höra vad ni tycker!!

PUSS! <3

 

80 reaktioner på “GULDFYND BY BIANCA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *