SALDUNA BEACH

marbella lunch2

2541932c-dbb4-401e-a2d4-1d45648d3a01.jpg

marbella lunch

marbella lunch5

lunch marbella5

marbella lunch3

marbella lunch4

7d8db950-85d5-40bb-bc85-a68037811a0f.jpg

lunch marbella6

marbella lunch1

marbella lunch6

lunch marbella3

marbella lunch7

Lunch på Saldana Beach 

Happy Friday!! Såhär mysig lunch hade vi på Salduna Beach i förrgår. Vi åt en smarrig lunch, jag tog in en tabbouleh med quinoa som tyvärr var lite smaklös och enformig men det var ett väldigt mysigt ställe att båda äta lunch på samt ligga och sola på deras madrasser med utsikt över vattnet.

Just nu sitter jag på Malagas flygplats och ska snart boarda mitt plan till Palma och pappa! Som jag har saknat honom och Åsa, deras lägenhet, restaurangerna och hela Palma!! Mitt andra hem som jag älskar så mycket <3

Jag får 3 ensamma dagar med pappa sen på Måndag kommer Benjamin + kamerateamet ner och på Onsdag åker jag hem igen då jag och mamma har ett event med en förhandsvisning på nya säsongen av Wahlgrens Värld samt att vi ska gå på Kristallen då vi är nominerade i 3 priser. Dagen efter galan åker jag till Israel med Phillipe så det blir ett hektiskt schema framöver… men det är bara början haha! Denna höst kommer bli galen! Planering är A&O för mig nu.

Hörs senare fina ni <3

17 reaktioner på “SALDUNA BEACH”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Även om det kommer vara väldigt mycket att göra så hoppas jag att du kommer få det riktigt bra. Härligt att kunna spendera så mycket tid med familjen 🙂

 • Angelica skriver:

  Även om det verkar vara mycket för dig nu , men verkar vara många roligheter på samma gång! Försök att hinna med att njuta emellan åt ?

 • Challede skriver:

  Önskar dig en trevlig flygresa och hoppas att vistelsen i Palma blir fantastisk! Kram på dig

 • Anne skriver:

  Åååååååå va ni har det braaaaa!!!!??

 • ISA skriver:

  Men vilket ställe! Tycker det är så jäkla fint/bra/härligt att du och din mamma *återfått* er relation, som jag förstått det. Så värdefullt <3

 • Erika skriver:

  Låter underbart 🙂

 • Karin skriver:

  Fina foton. Vet du hur vädret är på Mallorca i början av oktober tänkte du kanske varit där någon gång? Njut av Palma. ?

  • Marie skriver:

   Karin, vi åker till Palma första veckan i oktober nu för 6:e året i rad och då är det precis ”lagom” varmt. Vi har haft allt mellan 20-35 gr den veckan men aldrig under 20 gr. Så perfekt!!!

   • Karin skriver:

    Tack Marie! Det låter perfekt. Visst kan man söka på nätet men bra att höra av någon som varit där. Hoppas på en fin resa. ?

 • Carina skriver:

  Bianca, vart är din klänning ifrån?

 • My skriver:

  Kan du snälla göra ett inlägg om vilka skönhetsprodukter du använder? 🙂

 • Charlotte skriver:

  Hej Bianca
  Jag är så sjuk förälskad i det rosa sidenplagget som du har på dig på bilden tillsammans med din mamma som har grön klänning.
  Vart kan man hitta det plagget? Jag skulle bli så himla glad att få svar!
  Hälsningar Charlotte

 • Margreth skriver:

  Vilken härlig tjej du är ? jag är morsa till fem jättefina söner och hade jag fått en flicka till skaran hade jag önskat en som dig…underbar humor ! Du har en fantastisk familj. All lycka i livet till dig ❤

 • Maria skriver:

  Ha det så jättemysigt i Palma ☀️?
  Vi var där i vår lägenhet i tre veckor i sommar. Usch vad vemodigt att flyga hem igen.
  Men skönt att veta att vårt andra hem bara är en flygresa bort ?
  Hälsa Lina om hon är där från Rasmus och mig. Vi träffades förra året. Kram ❤

 • alexandra skriver:

  Underbart med Israel! Mitt andra hem, BCN första… Upptäckte holy land med min soul mate som jag träffade i NYC. Finns en klar högre vibration i Israel plus allt härligt häng i TLV med alla galna bögar haha Enjoy! Hoppas du får möjlighet att träffa Philippes äldre familjemedlemmar också, har vännner där som är 80 plus och hur coola som helst… de lever livet fullt ut;)

 • Lina skriver:

  Hej!
  Vad är dina bästa resturang tips i Malaga? Frukost, brunch, lunch och middag? Ge mig alla härliga tips du sitter inne på. 🙂
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *