HEALTHY AND DELICIOUS LUNCH

blogg bianca lunch stockholm

201708210729112282_sbig

Bild lånad av Alice 

lönc

dino bianca lunch blogg

stockholm lunch bianca ingrosso

Jag driver med posen på 1:a bilden hehe. Jag har alltid avundats tjejer som verkligen poserar på bilder för att få en ballare känsla, men tyvärr ser det bara ut som att jag stoppat i mängder med snus när jag gör det haha!

Liknande topp här (adlink) 

mahalo stockholm lunch blogg healthy vegan

bianca ingrosso blogg

Jacka h&m

healthy lunch rawfood bianca blogg mat

bianca ingrosso dino alice hund lunch stockholm

rawfood healthy lunch stockholm bianca

201708210729133626_sbig

Min älskade Dino <3 Bild lånad av Alices blogg

Förra veckan så möttes jag, Alice & Linnea (förövrigt favvo gänget) för lunch på nya favvo stället Mahalo på Söder. Riktigt hett tips om vill ha fräscha och mycket goda rawfood rätter 🙂 Det finns allt ifrån juicer, smoothies, acaibowls till dessa riktigt goda sallader som man sätter ihop själv.

Vi satt där i timmar och pratade om allt mellan himmel och jord (som vanligt) och sedan tog vi bilder till våra kanaler. Älskar när man kombinerar jobb med nöje!!

Idag vaknade jag sent, åt lång frukost med familjen och har suttit nu och jobbat samt kollat igenom avsnitt 4 av säsong 2 av ”Wahlgrens Värld” för att skicka iväg mitt godkännande. Nu står lite chill hemma på schemat och sen åka till stranden och sola och bada samt äta lunch och allt det där härliga man gör på semester.

Följ min instastory på @biancaingrosso för att se mer från Palma 🙂

PUSS <3

10 reaktioner på “HEALTHY AND DELICIOUS LUNCH”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *