ELLOS – AFTER SUN ROUTINES

ellos2

ellos3

Ellos, mitt älskade Ellos 🙂 Mitt samarbete med dem fortsätter och denna gång är det dags för mig att dela med mig av mina bästa tips för att ta hand om hud & hår efter en sommar full av sol, vind & bad.

Helt enkelt det bästa sättet att göra sig redo för hösten. Huden på både kropp och ansikte + håret är i stort behov av extra näring efter allt det utsetts av under sommaren samt att man kanske gärna vill bibehålla brännan och lystrat som kroppen får.

Dags att dra igång med mina tips 🙂 Och som sagt, ALLT finns i min webbshop hos Ellos som du hittar till HÄR 

ellos

ellos bianca

ellos1

FACE & BODY – AFTER SUN MOISTURIZER – HÄR 

Denna After Sun Moisturizer är speciellt gjord för att bevara fuktigheten i kroppen och har en ”dämpande” effekt på brännande hud.

Innehåller bland annat extrakt ifrån solrosfrö, vattenmelon, sheasmör osv…

Applicera generöst efter att du har varit i solen för att både återfukta den och samtidigt lugna den.

Fungerar både på ansikte och kropp 🙂

ellos8

BODY – AFTER SUN COOLING GEL – HÄR 

För ett lite billigare alternativ så rekommenderar jag denna ovan. Även den en ”After Sun Cooling Body Gel” 

Denna kräm är en lätt, lugnande, och svalkande gel som ger otrolig friskhet i kroppen som du smörjer in kroppen med efter solexponering.

Lindrar både den brännande känslan samt tar bort rodnad efter exponering i solen.

ellos7

HÅRINPACKNINGAR:

Håret, det ständiga problemet för oss med längre hår. Det är verkligen suuuuper viktigt att fokusera extremt mycket på håret efter sommaren. Vi behöver all fukt, vårdande mineraler och proteiner vi kan få efter månader av sol, bad, vind och olika klimat (för de som varit utomlands).

Plus att man kanske fixar till håret lite extra mycket under sommaren pga av många event, bröllop, fester osv. Det används mycket torrschampo, värmeprodukter som plattång, locktång, hårsprej osv så ja…. håret är mitt största fokus till hösten.

Här ovan har ni 2 av mina favorit hårinpackningar för just allt jag nämnde ovan som håret behöver. 1 dyr och 1 lite billigare.

ellosbianca

Som ni ser är mitt hår i stort behov av hårinpackning…. 🙂

ellos5

BJÖRN AXEN – REPAIR DEEP CONDITIONER –  HÄR

Denna har jag använt länge och har faktiskt hela 3 stycken som står i mitt badrum just nu.

Denna lyxiga inpackning gör underverk på skadat, torr eller kemiskt behandlat hår. Innehåller vårdande mineraler och proteiner för bygger upp skadat hår på djupet, återfuktar hår och hårbotten samt ökar elasticiteten och glans. Låter himmelskt enligt mig 🙂

Smörj in en liten mängd i blött, rent hår och skölj noggrant.

ellos6

BED HEAD RECOVERY TREATMENT MASK – HÄR 

Här har vi det lite billigare alternativet men som fortfarande fungerar utmärkt på håret.

Denna inpackning tillför mycket fukt och återuppbygger håret med proteiner. Som ni verkar så är proteiner super viktigt för håret för det innehåller massor av B12 som bygger upp håret.

Denna produkt är speciell då håret behåller fukten även vid hård styling.

Applicera i nytvättat handdukstorkat hår och låt verka i 3-5 minuter, skölj ur noga. Använd 1 gång i veckan.

ellos9

ellosbianca3

ellosbianca2

SERUM – HYDRA-ESSENTIEL INTENSIVE PH-PHASE SERUM – HÄR 

Serum, guds gåva till huden hehe. Jag ääääääälskar serum och kan typ inte klara av en dag/natt utan serum innan jag lägger på min hudlotion.

Detta serum ifrån Clarins gör att huden återfuktar sig själv och ger skydd mot ”klimatchocker”. Det är ett intensivt återfuktande två-bas serum som för den mest uttorkade huden. Med endast några få droppar så jobbar den på alla nivåer för att återställa det naturliga fuktsystemet och hjälper till att återfå kvalitet hos en perfekt fuktad hud.

Applicera morgon/kväll innan dag/natt kräm och används året runt.

ellos4

ellosbianca1

ellos bianca 1

ANSIKTSKRÄM – ECO FACE FACIAL AFTER SUN – HÄR 

Aftersun kräm som är en intensivt återfuktande kräm är rik på Aloe vera som lugnar och svalkar ansiktets hud som är väldigt känslig.

Den innehåller mjukgörande och skyddande sheasmör, solrosolja, vitamin E och doftar kokos.

Det är många som glömmer bort att ta hand om kroppen när sommaren är över, jobbet/skolan början igen och man i all hets hoppar in i hösten igen utan att ta sig tiden att ta hand om sig själv. Detta misstaget har jag gjort länge vilket har resulterat i att jag behandlat min hud & hår fel. Eftersom vi har 4 säsonger på 1 år med olika klimat så måste vi använda produkter utifrån det klimatet vi är i, speciellt när man övergår ifrån sommar till höst.

Som jag skrev ovan så utsätts huden och håret för mycket under sommaren vilken kan slita på hår/hud så det är super viktigt att vi använder rätt produkter för att boosta oss själva med vitaminer, mineraler, protein osv…

Hoppas ni gillade mina tips och jag själv kommer boosta i mig allt jag kan för att få den bästa huden och håret som möjligt inför en hektiskt höst med M A S S O R av arbete!! Nu jäklar ska jag glänsa och vara len som en bebis och ha hår som en prinsessa haha <3

Alla produkter finns som vanligt på min webbshop hos Ellos HÄR 

PUSS <3 

7 reaktioner på “ELLOS – AFTER SUN ROUTINES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *