LA PERLA PORTALS HILLS

emilio ingrosso laperla palma middag

laperla emilio ingrosso

laperla emilio ingrosso bianca blog

ingrosso emilio laperla

laperla palma emilio ingrosso

food laperla ingrosso emilio palma restaurang

Två av mina favorit förrätter:

Burrata In Bianco = Burrata med olivolja, salt, peppar och crostini – såååååå god!!

Trio Fantastico = Friterade blomkåls bollar som är en gammal traditions rätt i vår familj, spenatgratäng med coppa och proveloneost + italienska köttbullar i tomatsås som serveras med foccacia

WOW WOW WOW

ingrosso laperla emilio palma

Att den är helt vit och clean såhär är för att man ska få uppleva ostens exakta och fantastiska smak. Många gånger när man lägger massa tomat och ruccola och grejer är för att döva en dålig kvalite.

Så här kan jag lova er den bästa kvaliten direkt importerad ifrån Italien!!!

bianca ingrosso palma laperla blogg

Klänning från IvyRevel 

laperla emilio ingrosso palma

laperla ingrosso emilio restaurang palma1

De friterade blomkåls bollarna är så goda att jag inte ens kan beskriva hur sinnesjukt jävla goda de är!! Min farmors recept från början som pappa gjort om lite <3

restaurang palma laperla emilio bianca blogg

Bresaola Con Burrata = Bresaola serveras med en klick burrata, ruccola & tryffelkräm

Om jag fick välja 1 rätt att äta för resten av mitt liv så är det denna <3

restaurang laperla ingrosso emilio palma

laperla ingrosso emilio restaurang palma

laperla palma restaurang

Bosconero = En gammal klassiker och stor favorit hos mig sedan barnsben. Det är en krämig pasta rätt på oxfile, svamp, tryffel & grädde. Finns även att få med salsiccia 🙂

Himmelskt gott!

bianca ingrosso blogg laperla palma

laperla palma restaurang

lasagne laperla palma restaurang tips

Lasagna Di Lusso = Lyxlasagne och LÄTT den godaste lasagnen jag ätit i hela mitt liv! Helt annorlunda från den klassiska lasagnen.

Det är aubergine, tryffelricotta, parmaskinka, några få lasagne plattor, tomatsås, kokt grädde som toppas med massor med god ost

FAN VAD GOD DEN ÄR!

palma resturang tip laperla ingrosso

La Dolce Vita= En satans god risotto med scampi, sparris och champagne som smälter i munnen

laperla ingrosso palma

palma restauarang bianca blogg laperla
Petole = Små italienska donuts som doppas i en vanilj mascarpone kräm med bär (ska det vara egentligen)

My favorite place on earth – La Perla in Palma <3 

Men JAAA asså ja ja ja ja ja vad lycklig och hungrig jag blir över detta inlägg haha! Finns det något bättre än att äta fantastiskt god mat där maten bara blir bättre och bättre för varje rätt och tugga du tar <3 Deras nyöppnade restaurang La Perla i Portals Hills är bland det finaste, mysigaste och bästa jag sett och som vanligt så mååååååste ni bara hit om ni är i Palma! Antingen inne i Palma city i Santa Catalina eller här i Portals Hills där det finns lite mer sittplatser och en större meny.

Min kärlek till pappas mat är obeskrivlig och jag välkomnar varenda kilo jag kommer gå upp på denna resa hehe 🙂

Nej men ärlig talat! Något har hänt med mig denna resa. Även fast mitt beteende med bullimi inte är kvar (men kan få återfall då och då) så har jag fortfarande ganska skev bild av mig själv och min kropp. Vissa dagar älskar jag varenda del av mig och vissa dagar totalt tvärtom. Men livet på en strand med massa folk och jag i en bikini har aldrig varit kopplat till harmoni eller något fantastiskt för mig. Det har alltid varit kopplat till att jag konstant jämför mig med andra, täcker delar jag inte gillar på min kropp, inte badar för att slippa behöva gå i bikini på stranden framför folk och helt enkelt hela tiden tänka på så jag gömmer mig rätt.

MEN denna resa har jag inte känt av det en enda gång. Jag har gått upp några kilo denna sommar och fått större lår, bredare höfter och mer mage men who the fuck cares!! Denna resa har jag verkligen ägt min kropp i bikini och njutit av varenda stund framför folk. Fråga mig inte hur detta kom nu, för det vet jag knappt själv. Men jag älskar det och hoppas att det kommer stanna såhär! Älskar när jag, min hjärna och min kropp älskar mig själv för den jag är!

Ville bara skriva av mig lite då jag verkligen tänkt på hur mycket jag njuter istället för att gå runt att ha ångest och ursäkta mig över min kropp.

PUSS <3

32 reaktioner på “LA PERLA PORTALS HILLS”

 • Karin skriver:

  Du är fin i allt även bikini men det är ju hur du känner i ditt inre. Hoppas det fortsätter så här. Glöm aldrig att du är vacker både på utsidan och insidan finaste. Kram ❤

 • Lisa skriver:

  Så glad för din skull!!! <3 Själv har jag gått upp en del i vikt efter en tid av sjukdom och hade sån sjuk ångest ("ex"-anorektiker…) inför sommaren. Har gömt mig större delen av sommaren men efter en vecka i Kroatien kom jag hem med ny styrka och insåg mitt i veckan att jag bara älskade att sola, bada och med det kom även lite kärlek för mig själv. Kroppen och hur den såg ut blev inte lika viktig och när jag såg på mitt lite större jag så kände jag mer kärlek till mig själv än vad jag någonsin gjort i mina smalare dagar. Jag hoppas också att det förblir… <3

 • Sanna skriver:

  Hoppas det forsätter såhär för dig bianca för du är så jävla vacker! Du har en perfekt kropp, en fin kropp, men framförallt en frisk kropp, 2 ben som bär dig och det är det viktigaste av allt <3

 • F skriver:

  Så fint att höra, Bianca! ❤ Du är underbart vacker och maten ser fantastisk ut!

 • Lisa skriver:

  Omg känt precis likadant, mina lår och mage har blivit större men har verkligen inte brytt mig om de. Magen är inte så jävla stor ändå och fylliga lår tycker jag fan bara är snyggt, vara lite kurvig om nederdelen har jag från och med denna sommar inte brytt mig om, är för en gångskull nöjd med mig själv!! Vi måste va nöjda över våra kroppar och känna att vi duger till för det gör vi!!! Haha puss du är inspirerande!!

 • Cecilia skriver:

  Gud va härligt atf höra Bianca! Du förtjänar att må så bra över dig själv

 • Setna skriver:

  Vad glad jag blir när jag läser detta!! Verkligen ❤️

 • Jenny skriver:

  Blir varm i hjärtat av att höra att du mår bra! Önskar alla unga kvinnor känslan att älska sin egen kropp. För mej kom den känslan inte förrän efter trettio… Låt ingen ta ifrån dej den! Kram!

 • Johanna skriver:

  Vart är den sååå snygga blusen ifrån??

 • Anna skriver:

  Och här går man runt och önskar att man hade din perfekta kropp…Fortsätt att älska dig själv! Du är vacker som en dag!❤️
  #goals

 • Dixi Wonderland skriver:

  Igår när du la upp filmer på detta stället på instastories så ville jag gråta för det var så fint och maten såg magisk ut <3

  Jätte tråkigt att så många känner sig osäkra i sig själva. Jag tror tyvärr att allt för många jämför sig med andra men man får aldrig låta sånt hindra en från att leva sitt liv. So what om du är mindre eller större än tjejen på en solstol 5 meter bort? Det är väl ingen som bryr sig om det eller ens noterar det 🙂 Döda alla dumma hjärnspöken för du är så fantastiskt vacker men det bästa av allt är att du verkar vara en otroligt driven och snäll tjej som uppskattar de personerna och sakerna som du har i ditt liv. Din tacksamhet lyser igenom bloggen och det är väldigt härligt att kunna läsa 🙂 Massa kramar :*

 • Johanna skriver:

  Hej !
  Åh man bli ju hungrig av alla fina bilder på go mat.
  Tycker du duger precis som du är ? så sorgligt att det ska vara såna ideal i dag o krav på hur man ska vara.. sjlv så skulle man vilja vara i mindre storlek. Men vi duger alla som vi är ! Njut av solen o d gott ! Kram

 • Maja skriver:

  Hej!
  Har du några tips på bra frukost/brunch-ställen i Palma city?

 • Ewelin skriver:

  DU ÄR BÄST!!!!!!! Sluta aldrig älska dig själv vackra människa!

 • Sofia skriver:

  Blev SÅ glad av att läsa detta!!! Jobbar själv med att vara nöjd med mig själv varendaste dag, och går ju som sagt upp och ner! Men fan vad kul att läsa!! You go girl

 • Jocke Turtle Brodén skriver:

  Du är vacker som det är, och det är fantastiskt att se dig må bra !

 • Amanda skriver:

  Herregud vilken härlig matupplevelse!! Och vad fantastiskt att du mår bra 🙂

 • Hanna skriver:

  Åh vad härligt att höra! Varenda vinst mot ätstörningen är fantastisk. Jag själv trivs inte i bikini och gillar inte hur min kropp ser ut men har lärt mig att älska min kropp för att den fungerar som den ska, trots att ätstörningen verkligen gett den en känga. Kroppen är fantastisk, man borde spendera mindre tid på att nedvärdera dess utseende och mer tid på att hylla den och ta hand om den. Underbart att du lärt dig älska dig själv <3

 • Alexandra skriver:

  Sveriges vackraste kvinna det är DU Bianca ❤️

 • Louise skriver:

  Woow. Ser sååå gott ut!! Blir hungrig nu.
  ????

 • Josefin Andersson skriver:

  Så härligt att kunna tycka om sig själv, det är det bästa vi kan göra. Vara en sådan vän mot oss själv som vi är mot våra närmaste vänner.
  Lyser om dig, så underbart.

 • Carolina skriver:

  Det ser verkligen sjukt gott ut och restaurangen ser så vacker ut! Måste säga att du är en oärligt vacker kvinna Bianca! Så underbart att du känner dig bekväm i din kropp. Det ska du verkligen vara. Kram ❤️

 • Erika skriver:

  Så fina bilder 🙂

 • Frida skriver:

  Låter som du har en sund syn på din kropp! You go girl❤️

 • Johanna skriver:

  Åh, Herre, Gud så gott det ser ut!! 🙂

 • Malin skriver:

  Heja dej!! Du är ju så snygg!
  Måste äta där nån gång 🙂 Blir hungrig.

 • Catarina skriver:

  Sveriges vackraste kvinna ?…och även på insidan. Du käns så äkta hela du. Kram

 • Hanna skriver:

  Blir så glad när du skriver att who the fuck cares om man går upp några kilo hit eller dit, för så länge man är nöjd med sin kropp så spelar det ju ingen roll vad vågen står på för siffra. Du är supersnygg! Fortsätt vara dig själv, du rockar i Wahlgrens värld!

 • Sara skriver:

  Helt jävla fantastiskt!!!! Så ska det fan låta!:)

 • Josephine skriver:

  Ser sååå mysigt ut, har redan börjat kolla på resor till Palma inför sommar 2018, haha! Älskar att du ger så mycket tips om god mat och bra restaurangen, älskar också mat med kvalité!
  Måste även säga att du strålar, så snygg och naturlig! Tack för en grymt bra blogg med fina bilder och bra text!
  Kram

 • Malin skriver:

  Härligt att höra !
  Har själv haft anorexi och alla möjliga tankar om min kropp… Nu har den burit och fött tre barn på 4 år och håller fortfarande ihop, så visst är den ändå fantastisk. Putmagen lär jag aldrig bli av med och min platta rumpa blir bara plattare med åren men det gör ingenting. Jag är frisk och njuter !
  Ta hand om dig !

 • E skriver:

  Jag blir förvånad att läsa att även en sån kvinna som du inte vill visa sig på stranden. Jag själv är lite överviktig, har celluliter, lite degig mage efter kids, inte så fast rumpa, ja inte direkt media & samhälles drömkropp 2017 (mera zorn 1800). Men jag brukar fokusera mer på om jag är sugen på att bada eller strosa runt i vattnet eller om jag vill sola. Inte så mkt på vad folk tänker. På ett sätt tror jag att jag är lyckligt lottad som är så nöjd ändå. Jag tror att vi kvinnor som är osynliga och inte lika heta slipper utstå mycket skit från män som tafs och annat jobbigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *