SÅ FUCKING AWESOME

Press Play <3 

När jag såg Benjamin framföra hans nya singel ”One More Time” i nyhetsmorgon i förrgår så kände jag bara WOW!! WOW att jag får äran att få känna denna stolthet till min fantastiska lillebror. WOW att jag har en lillebror som följer sin stora stora dröm och gör det han älskar, trots att han blivit mobbad för det sedan han var liten. Mobbad både av barn i skolan men också av journalister runt om i Sverige, av stor del av svenska folket samt vissa kända profiler som pratade illa om honom när han var liten.

Och nu står han där och visar alla HUR JÄVLA BRA HAN ÄR och jag känner mig så tacksam att jag får vara med på hans resa! Att se honom utvecklas så snabbt och höra hur gott alla i branschen pratar om honom!!

Det kan nog låta konstigt för folk som läser detta att jag är så otroligt jävla stolt?! Men det är något med Benjamin… något jag inte kan sätta fingret på. Han är så unik på alla sätt och en har talanger få får möjligheten att uppleva. När han sitter i studion och skriver låt efter låt efter låt med både text, melodi och kommer på med alla idéer för producering. Han har ALLT den där ungen <3

Det ni har hört och sett är bara en BRÅKDEL av det som finns. Han skriver liksom en ny låt varenda dag och ibland 5 om dagen och han överträffar alltid sig själv. Jag längtar så mycket tills ni ALLA får höra det vi får ta del av varje dag.

Bara det att han är självlärd pianist och gitarrist liksom….. vem fan lär sig sånt själv haha! Jag kan säga att han kan höra en låt och sen ta ut den DIREKT på piano utan att ens veta vad det är för ackord, för sånt kan han inte ens haha. Han ser liksom tangenterna som små former som han själv har lärt sig koppla ihop….!!!! Så när han sitter i studion med de som är utbildade musiker och ber honom ta ett ackord så kan han inte det. Han ber dem istället sjunga en ton och efter den tonen hittar han ackordet själv….. ALLTSÅ HELT SJUKT!! Och det är kanske är just det som gör att han inte har några gränser och spärrar. Han kan ju skriva vilken genrer som helst och gör allt med bravur!

Jag vet att jag är tjatig som pratar om Min lillebror hela tiden, men han så värd att bli sedd och hörd för han är verkligen One Of A Kind <3

Ladda ner ”One More Time” till dina Spotify listor. 

28 reaktioner på “SÅ FUCKING AWESOME”

 • Louise skriver:

  Såå begåvad. Benjamin är ju ett geni. Inget snack om saken. I Let’s Dance var han grym också. ??

 • Pia skriver:

  Gullig syster du är, men det är klart att du ska vara stolt, han ÄR jätte duktig! Men det är du med, med Dina grejer! Kram och stort lycka till för er båda! ❤ Pia

 • Erika skriver:

  Han är ju så duktig 🙂

 • Johanna skriver:

  Klart du ska vara stolt! 🙂

 • Kristin skriver:

  Benjamin är jätteduktig och klart du ska vara stolt. Dock undrar jag över ”mobbad av stor del av svenska folket”… kan du vidareutveckla där?

  • Bianca skriver:

   Det jag menar är att det inte är så nu men det har varit. Folk har skrattat och hånat honom sedan han var liten och folk har gjort sig rolig på hans bekostning. Aldrig tagit hans passion och kärlek för musik, skådespeleri och matlagning på allvar utan alltid trott att han endast gör saker för att bli känd… Vilket är sååå långt ifrån vad Benjamin vill.
   Han vill bara göra det han älskar varenda dag av varje år <3

   • Kristin skriver:

    Så det var i tidningarna som han utsattes för elak (?) kritik när han var liten? Sociala medier har ju inte funnits så länge menar jag. Eller var det i ”branschen” det ”snackades”? Jag minns ingen storm nämligen och jag är 43. Väldigt tråkigt dock att han gick omkring och kände sig sågad.

   • gurra skriver:

    Vad är det för ”folk” du pratar om? Har aldrig läst eller hört ett enda ont ord om honom genom åren, så antingen överdriver du nåt otroligt eller så kanske du har en annorlunda bild av vad som egentligen är sant…? Eller menar du folk i branschen? Varför skulle de håna en liten kille? Allt låter så konstigt… Sen så heter det ”bekostnad”, som en liten upplysning.

    • Bianca skriver:

     Eftersom att det är och var min lillebror så läste vi nog mer och hörde nog mer än vad du gjorde eftersom det inte var din familj. Men JO, folk hånade honom lite hela tiden 🙂

    • Bianca skriver:

     Bara för att du aldrig har läst det så betyder det inte att det inte har skrivits om. Du har nog inte följt Benjamin som jag har liksom.
     Kom snälla du inte till mig och säg att jag har en skev bild av verkligheten när jag såg hur min lillebror kom hem och grät och vi var tvungna att trösta honom.
     Bara ett exempel är att Nemo Heden nästan varje vecka önskade Benjamin all olycka han kunde…. Både i intervjuer och i hans podcast men han har bett om ursäkt nu. Länk här

  • M skriver:

   Asså Nemo snackade ju en del skit ett tag, men 99% av Sveriges befolkning struntar väl i vem Benjamin är? Tror knappast att svenska folket mobbat ett barn utan att man hört det som den media- och flashbackråtta man är 🙂 kul att det går bra för honom nu då. Alltid härligt att kunna leva på sin passion

   • Bianca skriver:

    Det är väl nog exakt det som du skriver ovan som har varit problemet. Att svenska folket uttryckt sig väldigt snabbt och enkelt om att ”vem fan bryr sig om Benjamin” och ”honom struntar vi i” ”han är en tönt” ”en lillkille som bara vill bli känd”… etc!
    Som sagt, svårt att veta allt detta om man inte upplevt och sett det själv

    • gurra skriver:

     Fast hade du inte varit hans syster så hade du kanske tänkt samma sak som ”svenska folket”, eller hur?

     • Bianca skriver:

      VERKLIGEN INTE?! Vad är det för dum kommentar??

     • Pernilla Nilsson skriver:

      Hon menar kanske hur mycket skit de fått pga att det är ”kändisbarn” det har jag också läst och hört mycket av. Men det är ju ändå ”vi” svenska folket som har valt att läsa hennes blogg och lyssnat på hans låtar, kan tänka mig att de även har fått utsått mycket som många tonåringar och barn inte vill utstå när man har ”kändis föräldrar” tycker dom är grymma som står för vad dom vill och inte genom deras föräldrar. (förlåt för att jag la mig i letade efter kompis kommentar)

 • Alicia skriver:

  Vart köpte du den vita morgonrocket du använde i inlägget som var i samarbete med ellos? SÅÅÅÅ fiiiin!<3

 • Sofia skriver:

  Det kallas för raw talent! Varken Lennon eller McCartney kunde skriva/läsa noter eller kunde musikteori men det gick ju rätt bra för dem ändå. Men ett tips, skippa ordet fxxxing i texten. Det har en så mycket större betydelse i engelskan, där det är otroligt oartigt att använda det uttrycket. Svenskar verkar dock använda det väldigt frikostigt, något som blir väldigt fel om du frågar någon från ett engelsktalande land.

 • Åsa skriver:

  Han kanske har ”absolut gehör”? https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Absolut_gehör
  Väldigt coolt i sånna fall! Vet att Lotta Engberg har det haha 🙂

 • Catarina skriver:

  Kärleksfulla och stolta ord från en syster. Men det är inte bara det utan du har fullkomligt rätt i att låten är wow,speciellt för vi som har haft lite strul och avbrott med den man älskar.
  Hans känsla och ord i låten går helt in i ens hjärta. En gång till (eller ett försök till) med den personen man tappat och älskar . Vilken lycka.❤

 • Ulrika skriver:

  Vad fint skrivet ! Jag blev riktigt rörd .. killen är en talang utan tvekan , han har fötts med en gåva ❤️ Och du är en underbar syster som står upp för honom och alltid försvarar honom .. det är äkta och på djupet riktig syskonkärlek ❤️ Kram Ulrika

 • Elin skriver:

  Jag är ett stort fan av Benjamin och tycker han är en av de absolut härligaste svenska begåvningar vi har i Sverige! Så fin, go och glad kille. Och så sjukt genuin mot sina fans <3 Jag har aldrig hört någon säga något ont om honom, så jag blev också förvånad och lite ledsen när jag läste att han blivit mobbad av en stor del av svenska folket. För mig känns det som han är väldigt folkkär och populär av svenska folket. Han har säkert någon enstaka del av folket som ogillar honom liksom alla offentliga personer har, men jag är helt övertygad om att folk älskar honom till största del! Han är grym och det kommer dem som varit elaka få äta upp. Så fint att du alltid står upp för honom ❤️

 • Cdot skriver:

  Han är verkligen grym! Bara spottar ur sig bra låtar och ovanligt bra performer för en svensk artist.

 • Caroline skriver:

  Så fint skrivet ❤️

 • anette skriver:

  Man orkar fan inte kommentera ens,,folk är så blåsta ursäkta mig,,han är en STOR begåvning oavsett om han är från en känd familj eller inte,varför kan man inte glädjas med dem som det går bra för.
  Benjamin du är GRYM!!!

 • Sofia skriver:

  Åååå vad fint skrivet!!! Så himla kul att det går bra för honom!!

 • XXXXX skriver:

  snälla, kan inte du försöka skriva lite om sexmissbruk i din blogg.

  Det är ju väldigt många som läser din blogg enligt bloggportalen.

  Det finns ju något som heter Anonyma Sexmissbrukare och det verkar som många kvinnor där ute har problemet men ingen verkar lyfta frågan.

  Kan inte du om du har möjlighet försöka att skriva lite om missbrukare som använder sex för att nå sina mål.

  Tycker att du har en fin blogg och det här är bara ett litet tips som kanske kan få dig att sticka ut lite mer i mängden.

 • Evalotta skriver:

  Ni är härliga hela familjen! Riktigt bra framträdande! Tumme upp från skåne ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *