AMAZING LUNCHSPOT IN PALMA

lunch palma strand bianca blogg

palmtrees palma bianca blogg

restaurang palma bianca blogg lunch

beach palma bianca blogg paradise

il chiringo palma lunch bianca blogg

bagall beachbag bianca blogg palma

beachbag bagall bianca palma blogg

Min fina fina strandväska som jag fick av Jennifer som har märket Bag-All. Du hittar hemsidan HÄR

lunch palma roses

emilio ingrosso palma lunch bianca blogg

lunch spot palma bianca blogg

bianca blogg palma lunchplace

pasta palma lunch bianca blogg

emilio ingrosso åsa ingrosso palma

il chiringo palma lunch bianca blogg

vongole palma lunch bianca blogg

New favorite lunch place in Palma Nova – Il Chiringo

Jag har hittat ett nytt favorit ställe att äta lunch på i Palma!! Nämligen Il Chiringo i Palma Nova. Sååå gott! Det ligger på stranden med utsikt över vattnet och inredningen är så perfekt för en strandrestaurang. Alltså hur mysig ser den inte ut med alla färgglada blommor som växer på huset.

Det är en stor meny med allt ifrån fräscha sallader, bra mat för barn, grymma förrätter, fisk/kött rätter och riktigt riktigt riktigt goda pastarätter!! Deras vongole, ragu och denna ovan med hummer var sviiiin goda alltså!! Här har ni ett riktigt hett tips om ni åker till Palma <3

NU – Dags för synkar medan resten av familjen är och äter sen lunch. Ikväll blir det som vanligt LaPerla och vår sista kväll här. Det är dags imorgon bitti att resa tillbaka hem till Sthlm för att ha pressdag för Wahlgrens Värld på Torsdag, Event med Walhlgrens Värld och härliga profiler på Fredag samt Kristallgalan på Fredag innan jag drar till Israel på Lördag. Måste också hem för att ha extremt mycket möten på dessa 2 dagar jag är hemma hehe + fotograferingar så jaa… jag är lite smått stressad!

PUSS <3

5 reaktioner på “AMAZING LUNCHSPOT IN PALMA”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Hoppas att du har haft möjlighet att vila upp dig ordentligt nu inför de stressiga dagarna som kommer. Ska bli väldigt kul att se programmet igen 😀

 • Bella skriver:

  Åh vill också utomlands! 😀 <3

 • Julia skriver:

  Det första du sa till din pappa och hans fru (på insta story) var ”Oj vad ni är snygga och smala” – tycker du verkligen det är det viktigaste i världen? Att vara snygg och SMAL? Av alla fina ord man kan säga till sina föräldrar…fattar ej.

  • Bianca skriver:

   Absolut inte! Men de har tränat stenhårt denna sommar för att komma tillbaka till deras gamla form då de inte kom in i kläderna, så därför sa jag det.
   Det är totalt upp till var och en med hur de vill se ut. Om de vill vara smala, kurviga, stora, ha en liten rumpa, en stor rumpa… alla får välja helt själv.

 • Maria skriver:

  Tack för tips, vi är i Palma nästa helg men hinner inte till Palma Nova. Har du tips på bra lunchställe, gärna vid havet i centrala Palma, bor i I Santa catalina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *