SCHEMA FÖR DENNA VECKAN:

bianca ingrosso outift

Top // Kjol TwoAngels // Skor Nelly.com 

Jag kollade igenom Hannas blogg och såg att hon skrivit ett inlägg om hennes planer för veckan och kom på att FAN jag har glömt det haha! Så tack Hanna för påminnelsen och här nedan har ni mina planer för veckan, även fast det redan är Tisdag 🙂

Tisdag: Filma hela dagen för ”Wahlgrens Värld” och middag på pappas restaurang LaPerla i Portals

Onsdag: Resa tillbaka till Sthlm på morgonen med teamet. Fota av samarbeten med Linnea + möten

Torsdag: Pressdag på Hotel Diplomat med ”Wahlgrens Värld”. Då möter vi alltså journalister och gör intervjuer hela morgonen med olika tidningar och pratar om säsong 2. Efter det ska jag åka direkt hem för att filma synkar i 3h. På kvällen ska jag bara mysa med Phillipe då han åker till Israel dagen efter. En ny video kommer ut på YouTube kanal också 🙂

Fredag: Jag och mamma har ett event med massa härliga människor och bjuder på lunch samt visar lite förhandsvisningar på klipp från säsong 2 som drar igång 7september kl. 21.00!!!! Efter det ska jag fota för bloggen, ta tag i mail, redigera bilder & blogga. På kvällen ska sedan jag och mamma till Kristallen då vi är nominerade i 3 olika priser. Ni får såååååå GÄRNA sätta på SVT för att rösta på oss vilket man gör live under kvällen <3

Det är egentligen fashionweek i Sthlm men jag struntar i den detta år och kör jobbmaraton istället hehe, inte lika kul men det behövs för mig kan jag säga!! Mina agenter Vanessa & Emilie hade blivit galna på mig annars tror jag haha.

Lördag: Flyga till Israel för att ha semester med min älskling, hans storasyster Jennifer och hennes kar Nicklas.

Söndag: Vara i Israel + filma för en ny blogg. Jag tänkte starta konceptet ”Biancas Resevloggar”. Vad säger ni om det??

19 reaktioner på “SCHEMA FÖR DENNA VECKAN:”

 • Smilla skriver:

  Låter helt underbart med resevloggar!! Älskar dina vloggar & att få vara med utomlands är säkert grymt kul!

 • Marie skriver:

  Jaaaaa!!!! Det låter jättebra med där bianca resevloggar. Undrar om du kan texta dem när du pratar ? Har frågat dig förut om du kunde fixa texten ?? så man kan hänga med vad du tipsar.

  Ser fram emot att få se era nya säsong Wahlgren värld !!! ???

 • Ida skriver:

  Oj va mycket som händer i din vecka!!
  Längtar såå till den 7e september ? Självklart ska jag se kristallen på fredag ? Håller tummarna för er!
  Jag tycker det vore kul med ett avsnitt när ni ”Wahlgrens värld” firar jul ? Vore såå mysigt och kul!!
  Kram

 • Julia skriver:

  Åh vad roligt med resevloggar!! ?
  Har du varit till Rhodos nångång? jag ska dit med sambon i oktober och jag ska flyga för första gången .. hur tycker du att det är att flyga? och vad tycker ni andra?
  Kram

 • erik skriver:

  har du kavar någrar skor att sälja ????

 • Erika skriver:

  Lycka till på Kristallen 🙂

 • Emmie skriver:

  Jag älskar denna outfiten! Såå himla fin verkligen!!
  Kolla gärna in på min blogg 🙂 https://www.nouw.com/emmieahl

 • ISA skriver:

  Stort JA till resevloggar, då får en drömma sig bort lite via andra 😉

 • Nicole skriver:

  Hej Bianca! Vart är din gråa sammet soffa ifrån och vad kostade den? Letar som en tok efter den perfekta så såg jag att du hade hittat en, Kram

 • lo skriver:

  blir du inte stressad av att ha så här mkt olika och krävande grejer i en och samma vecka. låter så jobbigt bara att läsa

  • Bianca skriver:

   Jo det är lite stressigt när jag sitter och ska försöker få allt gjort, men det är såklart roligt på vägen 🙂

 • Challede skriver:

  Låter som en trevlig vecka trots jobb 🙂 Tycker det låter som ett underbart koncept med Biancas resvloggar, personligen älskar jag att se vloggar där folk reser och där finna inspiration om vart man ska bege sig näst 🙂

 • Lisa skriver:

  Jag tycker allt härinne känns så barnsligt och ytligt, både dina inlägg och kommentarer, är det tonårsbloggare du vill va?

 • Malin skriver:

  Åh, ja! ReseVloggar vore as trevligt att följa, iof allt du gör blir grymt. Ha de bäst!

 • alexandra skriver:

  Åh, det vore lovely att höra hur du har det i vackra Israel… Will soon be back to holy land myself;-)

 • Alexandra skriver:

  Hej! Skulle du kunna länka toppen som du har på dig på bilderna i trappan? Har letat sjukt länge efter en sådan! Det skulle vara så himla snällt. Älskar dig och din blogg<333

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *