VLOGG: MY MORNING ROUTINE + A DAY IN MARBELLA

PRESS PLAY <3 

Godmorgon vänner! Ursäkta min frånvaro senaste dagarna men mina dagar har rulla på ganska hårt senaste dagarna med filmning, flygresa från Palma och hem, pressdag, mer filmning och en del fix inför event vi har idag + Kristallen ikväll så inte riktigt hunnit öppna datorn.

MEN kommer tillbaka med det bästa materialet kanske? En VLOGG 🙂 Som jag älskar att vlogga, tycker verkligen det är såå roligt!! Här ovan i denna video får ni dels se min morgonrutin + en dag i Marbella när vi letar hus, hänger på Ocean Club, äter mat och hur jag mår efter att ha gått på mitt preventivmedel nu i över 2 månader.

Glöm inte att prenumerera om du inte redan gjort det! Når snart 100.000 prenumeranter vilket känns lite overkligt men kul <3

NU – dags att göra i ordning mig för mitt och mammas bloggevent för ”Wahlgrens Värld” säsong 2 som har premiär Torsdag 7e September 21.00 på Kanal5. Efter det ska jag göra ärenden på stan och sen direkt hem för att göra i ordning mig på nytt då Kristallen är IKVÄLL!! Vi är ju nominerade i hela 3 priser och NI kan rösta på oss till ”Årets Program” genom att rösta LIVE under kvällen!! Röstningen börjar 20.00 på SVT.

RING till 099-202-16 eller SMSA: 16 till 71211 

Det hade betytt så mycket ifall ni ville rösta på oss då detta priser betyder otroligt mycket för både mig och mami <3

PUSS!

13 reaktioner på “VLOGG: MY MORNING ROUTINE + A DAY IN MARBELLA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *