PLEASE VOTE

img_6911.jpg

Ni hade gjort vår kväll <3 

Okej IKVÄLL GÄLLER DET!! Ikväll drar Sveriges största tv-gala igång, Kristallen som varje år delar ut priser till programledare, program och tv-personligheter från förra årets tv-program som gick på kanalerna. Kl. 20.00 sänds galan LIVE på SVT och det är också ni har möjlighet att rösta fram oss ”Årets Program”.

Till vår stora chock och glädje har vi fått den stora äran att få bli nominerade i hela 3 kategorier!!!! Så sinnessjukt galet, overkligt och roligt!! Så kul att vårt program har blivit så uppskattat att vi t.o.m fått såhär många nomineringar på en gala jag aldrig ens trodde att jag skulle bli bjuden till haha.

Förra året var jag där med Lets Dance och då minns jag hur jag och mamma hade 1v kvar tills premiären av ”Wahlgrens Värld” säsong 1. Hur vi stod där och tänkte att ”fan va sjukt det hade varit ifall vi blev nominerade nästa år… men det kommer aldrig hända, men det hade varit kul”. Och nu 1 år senare står vi här med 3 nomineringar och känner STOR STOR tacksamhet till alla er i detta vackra land men även till juryn för kvällens gala <3

Jag antar att inte vi kommer att gå hem med en enda vinst för bara att nominerad är en vinst i sig, MEN det hade betytt sååååå mycket för mig och mami om ni vill lägga en eller flera röster på oss ikväll! Herregud vilken boost och lycka det hade gett oss att fortsätta jobba på med programmet och fortsätta vara oss själv, på gott och ont hehe. Det här priset betyder verkligen så mycket för oss då vi lägger ner så mycket energi, tid, kraft, känslor och privatliv i detta program. Vi har ju inprincip blottat allt så ja… ni förstår nog själva varför just detta betyder lite extra 🙂

Jag ska inte tjata på mer MEN all info om röstningen har ni här under! Ses förhoppningsvis i rutan <3

RING: till 099-202-16 eller SMSA: 16 till 72211. Röstningen drar igång 20.00 som sagt på SVT och ni kan rösta hur många gånger ni vill <3 

24 reaktioner på “PLEASE VOTE”

 • Hanna skriver:

  Hoppas ni vinner!! Självklar röst ifrån mig. Lycka till ikväll, oavsett vad är ert program älskat och uppskattat hoppas det märks ?

 • Emmie skriver:

  Självklart en röst från mig!!!!
  Kolla gärna in min blogg också https://www.nouw.com/emmieahl <3

 • Gusten skriver:

  Man får hoppas att inte Tilde vinner alla priser genom att va seg o stå glo rakt in i kameran med tillgjort röst.
  Baka tårtor och fnissa med Jihde.
  Kristallgalan med en galande Tilde De Paula o gnäll Bonde söker fru, nej nej nej.
  Parnevik vann ju en gång eller fru Mia så visst kan ni vinna om inte Tilde gjort nått nytt program.
  Gör annars som Peggy child kasta kläderna i protest.
  Theo kanske kommer med på Fotbollsgalan nu när Zlatan e skadad, pojken e vig o snabb.

  Sen e kanal fem borta från tv så du får visa avsnitten här.

  Com.hem/Discovery sucks.

 • A skriver:

  Gud vad du fiskar efter röstar…

 • Maja skriver:

  Hej Bianca!
  Tack för en grym blogg. Jag har alltid älskat din klädstil och skulle behöva din hjälp. Jag ska på dop om en vecka och behov hjälp med vad man kan ha på sig? Man vill ju inte vara för naken i kyrkan direkt.
  Mvh

 • Soran skriver:

  Verklighetens bondgård krossade rubbet. Sen stod två tönt tjejkvinnor med Petra Mede o gnällde på svt att Jockbio surround skulle varit med i klasserna. Vanliga tv tittare vill se på vanlig tv. Frispråkiga Wahlgrens slår aldrig en ko på bete. Närhet o ömhet från Mormor o morfars tid e tufft att möta. Mackor o kaffe vid en höbal e mys. Mrn visst ni e gulliga o lite ovanliga. Bianca effekten e stor.

 • Asterixia.se skriver:

  Jag röstade på er! Helt klart det roligaste programmet som har visats i svensk TV.

 • Lina skriver:

  Alltså min bästa finaste vackraste Bianca!!! Dina föräldrar var mina största idoler!!! Jag hade stora afficher på väggarna med Wahlgren och bröderna Ingrosso. Vi sjöng och dansade playback. Älskade dem! Nu läser jag din grymma blogg och gillar hela familjen!! Bästa inlägget kanske är när du jagar mormor som har lagt upp fula foton och mamma garvar ihjäl sig!! Eller när morsan försöker snacka engelska och skrattar åt sig själv på hotellet.Marvelus! Pernilla har en gudomlig blogg!! Jag har föjt er i många år, bor numera i Grekland och kan tyvärr inte följa Wahlgrens värld. Jag var en av dem som köpte Starlet och poptidningar Hade afficher på väggarna! Mina största idoler. Du är himla lik din far men pratar nog och beter dig som mamma. Jag önskar dig all lycka och kärlek i livet!!!! Jag läser er varje dag!!!

 • Hanna skriver:

  Inte ett enda pris, det var ju tråkigt, bättre lycka nästa år.

 • John skriver:

  Bättre lycka nästa år, inte ett pris för Wahlgrens värld.

 • Ebba skriver:

  Hoppas ni hade det trevligt igår, både på presslunchen för Wahlgrens Värld och Kristallen 🙂
  Synd att ni inte vann, ni förlänade det verkligen!<3

  Tänkte bara fråga va du hade för ögonsminkning igår, den va så otroligt fin!? Vilka skuggor använde du?
  Kram<3

 • Hanna skriver:

  Hej ! Kolla in min blogg på :
  http://nouw.com/shansi
  Är en 17 årig Stockholmstjej som bloggar om min livsstil, modelljobb och mode.

 • Hilda skriver:

  Du är så vettig!!! Kollar på Wahlgrens värld nu och inser att du är 94a.. jag som alltid tänkt att du var 92a, det är lite skillnad ändå (är själv 93a). Du är mogen och klok, gillar dig och det är så kul att följa! Lycka till med allt!

 • Krister skriver:

  Vem tittar på TV 2017?

 • Emelie skriver:

  Tråkigt att ni inte vann, men hoppas ni hade en bra kväll iallafall!

 • carro skriver:

  Inte ett dugg förvånad!!! Inte ett pris så långt ögat kunde nå…vad hände? Jo andra program, ”riktiga” program, röstade tack o lov svenska folket hem!!!

  • H skriver:

   Men vem är du att bestämma vad som är ett riktigt program? Jag kollar inte på tv men det enda jag faktiskt följer är Wahlgrens värld. Så vem är du att tala för alla andra? Det är väl lika riktigt som alla andra? Eller nej – det avspeglar faktiskt bättre det verkliga livet vilket råkar vara anledningen till att bland annat jag föredrar det framför andra program.

 • Erika skriver:

  Härligt att ni blev nominerade i alla fall 🙂

 • Anna K skriver:

  Me myself and I fick sig en liten törn igår va?

  • H skriver:

   Anna K gå och lägg dig! Säker på att you yourself and you har fått så otroligt många kristaller :’)

   • Anna K skriver:

    Det hade varit något det 😉 Än så länge bara internationella priser… Nä, inte bara jag, men produktioner jag varit med och producerat. Skulle aldrig våga stå framför kameran dock. Det krävs nog lite mer Me myself and I för det ;). Inget illa ment som många verkar trott 😉

 • M skriver:

  Men herregud… börjar bli mörkrädd av ditt kommentarsfält. Den svenska avundsjukan och missunnsamheten är vidrig.

  GO BIANCA!!!!!!’ Och familjen Wahlgren!!!! <3<3<3 Ni är grymma. Unika i sitt slag i att öppet och ofiltrerat låta oss följa med i er vardag. Det märks att ni satsar allt och lite till i ALLT ni gör.
  Juryn bedömer svensk tv utifrån sin professionalism, Resten är en smaksak med respekt för olika åsikter (personligen ÄLSKAR jag er) Är det så svårt att förstå??!

  Kärlek.

  • ISA skriver:

   Vad sjukt!! Skulle precis gå in och skriva att jag fan får ont i magen av att läsa hur människor beter sig i det här kommentarsfältet. Hur kan man ens skriva vissa saker till en annan person?! Fattar verkligen inte. Tänk saker men håll det fan för er själva om ni inte har något snällt att säga. Hehe, nu svarade jag på din kommentar men det var bara för jag agree till 100%, tycker synd om Bianca som får möta denna negativa energi varje dag. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *