KRISTALLEN

img_7652-1.jpg

Bär IvyRevel från topp till tå!

img_7654-1.jpg

img_7655-1.jpg

img_7653.jpg

img_7656-1.jpg

Pics from Kristallen 

Godmorgon och glad Måndag på er!! Jag har haft en riktig festhelg och har tyvärr inte hunnit jobba med bloggen som jag sa att jag skulle! Sorry för det men just denna helg råkade det bli massa event som jag tackat ja till, men för mycket ska jag inte be om ursäkt för jag har haft jävligt roligt 🙂

Nu sitter jag på Strandvägen 1 för dagens första möte, ska sen direkt vidare till nästa möte (ni kommer älska det när jag får berätta om vad det handlar om) och sen ska jag vidare till Norrköping för att spela in en grej för ”Wahlgrens Värld”.

Bilderna ovan är de enda jag hade ifrån Kristallen detta år. Vi gick ju inte hem med något pris då juryn tyvärr valde att fokusera alla kategorier på de program med mer politiska innehåll och program som handlar om hälsa och ekologisk mat. Jättekul för alla som vann, hade tyvärr inte sett ett enda av de som vann så kunde inte jubla åt något förutom David Hellenius & Tilde De Paula som vann årets programledare som jag ÄLSKAR!!!

Men iallafall, synd att de endast fokuserade på dessa genre och inte på underhållningsprogram för det hade varit sååå kul att vinna men vi får hoppas på nästa år <3 Hade iallafall super roligt på galan och vill verkligen tacka alla som hejade på oss, ni är bäst <3

PUSS!!

19 reaktioner på “KRISTALLEN”

 • Setna skriver:

  Det var superkul att se dig på eventet med iDeal of Sweden ❤️ Kan du göra ett inlägg om din outfit du hade den kvällen eller bara berätta här var klänningen och skorna är ifrån? Supersnygg! Stor kram ?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag älskar Mandelmanns så jag är inte förvånad över att dom tog hem alla priserna 😀 Tycker att ni också var värda att vinna men det kommer fler chanser och med tanke på vilka bra siffror ni hade på första avsnittet så kommer det nog inte dröja innan ni får pris 🙂

 • Heidi skriver:

  Det kanske kan tolkas på det sättet, att en viss genre vann, men jag tror att svenska folket ser det som att bästa programmet/en vann oavsett genre.
  Kvalitet vinner ??

 • Julia Eliasson skriver:

  Kan du snälla snälla säga var du har köpt din tjocktröja? Den du hade på när du & pernilla bjöd in en massa tjejer för smygpremiär av Wahlgrens värdl! Har letat som bara den! Så SNÄLLA svara!

 • Alexandra skriver:

  Jag röstade på er så jag blev lite småsur faktiskt 🙁 men men nästa år så är det er tur Bianca , såå snygg du var precis som alltid Lycka till med dina möten ❤️

 • Erika skriver:

  Snygg klänning 🙂

 • Nelly skriver:

  Hej, det där var väl inte schysst skrivet, du dissar ju svenska folket – och nej, jag är inte en gammal surkärring!

  • Ida skriver:

   Det var ju juryn hon kritiserade vad jag kan läsa mig till och INTE svenska folket? Juryns beslut är tyvärr inte vad hela svenska folket tycker och tänker,…hade dock varit bättre om vi tittare fått ringa in och rösta fram varje pris för då hade nog resultaten och vinnarna varit några helt andra.
   Nästa gång kan du väl LÄSA vad hon faktiskt skriver innan du ska ”tar åt dig” och ifrågasätter. Lite surkärrings varning är det ändå 🙂

 • S skriver:

  Jag vart helt chockad att ni inte vann! Hade inte hört om någon av de pogram som vann! ?? ni är bäst!! Roligaste och ”skönaste” programmet på väldigt länge! Tror inte ni behöver vänta länge på ett pris.. 🙂
  Men förstår absolut vad du menar, tycker också det är tråkigt när dom gör så..

  Förresten, du är så jädrans vacker! Din mamma lilkaså! ❤️

 • Sofie skriver:

  Vart är din jumpsuit som du hade på ideal of sweden eventet ifrån? Du var skit snygg!!

 • U skriver:

  Man undrar om Com.hem kommer hem till oss igen med kanal 5. Vägrar kladda med laptop o mobil för att se tv.

 • Ingen bitter kärring :) en 22årin skriver:

  Men ge dig hahaha, att du inte kan jubla åt dom andra för att du inte sett deras program, varför skulle du inte kunna det? Va glad för deras skull istället 🙂 nu låter du bara bitter. Ni kan inte va bäst på allt.

  • Bianca skriver:

   Det jag menade var mer att jag hade svårt att jubla till något jag aldrig hade sett… inget att göra med att jag inte var glad för deras skull. Utan att jag vet inget om dem, har aldrig sett deras program och då blir det svårt att jubla till något man aldrig sett?! Förstår du vad menar.
   Sen har jag aldrig aldrig aldrig påstått att vi är bäst på allt…?

 • F skriver:

  Är så besviken över att ni inte vann 🙁 hoppas på vinst nästa år <3

 • Kim skriver:

  Jag röstade på er. Bianca, du fuskar på bloggen, du visar gamla bilder. Din mammas blogg är mycket roligare. Din mormors också för den delen

 • Alva skriver:

  Men snälla läs inlägget igen så slipper ni misstolka det igen..
  Bianca, ni skulle vunnit enligt mig! Du och din familj är så otroligt underhållande, ärliga och genuint fantastiska. <3

 • H skriver:

  Röstar på Alianka
  ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *