NEW VLOGG

PRESS PLAY <3 

GLAD FREDAG PÅ ER!! Är sååååå taggad idag haha! Vet inte varför men har varit och storhandlat, gjort ärenden på stan, handlat saker till hemmet och nu står jag och filmar in en ny vlogg + att jag ska festa ikväll med vännerna!!! Det är IdealOfSweden som har event ikväll och eftersom att jag ambassadör för märket så ska jag självklart dit 🙂 Min storebror Oliver ska även spela där så det kommer bli as fett!!

Här ovan ser ni en vlogg ifrån 2 dagar i underbara Israel, titta och njut 🙂 Och har ni inte prenumerant ännu så göööör det snälla! Har snart 100.000 prenumeranter <3

PUSS <3

33 reaktioner på “NEW VLOGG”

 • Emilia skriver:

  Men huuur snygg är inte du kvinna! Måste också passa på att fråga vart ifrån den beige/bruna jackan du har på din story på insta är från???
  Kraam

 • Hanna skriver:

  alltså såå snygg du är!! kommenterar typ varenda inlägg bara så att du ska fatta att du är så himla underbar!! <3<3

 • Sara skriver:

  Hej fina du!

  Hur många syskon har Philippe? Hel och halv? Tycker det verkar vara nya syskon du nämner hela tiden hehe! Love big families ?

 • Nf skriver:

  Den grå kappan du har i Paris i wahlgrens värld, var är den köpt?

 • Patricia skriver:

  Vilken fantastisk människa du är… Nu känner jag ju inte dig såklart, men det absolut strålar om dig, och du behandlar alla runtomkring dig som kungligheter. Oavsett om du vore ”känd” (hatar det ordet) eller inte, så hade man nog dragits till dig och din utstrålning från flera mils avstånd! Håller tummarna för 100.000 följare!! *håller tummarna*

 • Ida skriver:

  Hur snygg får man varaaaaaa!!

  Älskar dina vloggar.

 • Frida skriver:

  Phillipe är så jävla snygg och sexig!!

 • Nathalie skriver:

  Hej fina du ?? måste ju bara fråga var den vita bikinin och den blå/gråa bikinin är ifrån? Super fina!!

 • Karin skriver:

  Kommer bägge hans föräldrar från Israel? Kul att se lite därifrån. Men måste säga att musiken var ju både för hög och jobbig. Kram

 • Jennie skriver:

  Så kul med snygg-Erik, han är den snyggaste jag vet alla kategorier och så har han ju både det där ödmjuka och charmiga.
  Sen att han varit elitspelare inom fotboll är ju bara ett plus.
  Och så att han jobbat som modell utomlands och tjänar pengar som gräs är ju också ett plus

 • Hilda skriver:

  Hej!
  Jag såg precis Wahlgrens värld och fick se att du blivit dumpas av din kille. I princip samma sak som hände dig, hände mig igårkväll. Min pojkvän kom hem till mig och gjorde slut för att känslorna inte längre fanns kvar.

  Har du några tips på hur man blir gladare? Eller hur man gör för att må lite bättre?

  Är jättetacksam för svar!

  Kram på dig!

 • Maria skriver:

  Men shit du är så fin!!!!! Jag skulle verkligen vilja veta hur du gjorde din sminkning kvällen ni skulle gå ut och äta där du har den svarta byxdressen. Du hade sånt glow och var så himla fint sminkad runt ögonen och läpparna och allt!! Snälla svara på detta. Sminkade du dig så som du sminka dig i din sminkvideo som du har gjort?

 • Madelaine skriver:

  Underbara Bianca!
  Har aldrig läst din blogg förut men älskar erat program. Blir bestört över vad folk skriver till dej, finns inte ord. Vill inte svära o sänka mej till deras nivå, men snälla, du ska inte behöva läsa sånt skit! O vet du, kommentera d inte ens, d är dom inte värda! Helt ofattbart att folk (fuck vill inte säja d men, KVINNOR) i dagens samhälle fortfarande sänker varandra… Isabella Löwengrip har ju slutat kommentera idiotkommentater, gör d du oxå! Jag förstår ju att dom aldrig kommer sluta,(tyvärr) men ge dom inte den tillfredsställelsen; med en kommentar. Du och din familj är förebilder; drivna, kärleksfulla, empatiska och engagerade! Skit fullständigt i idioterna!!!

 • D skriver:

  Du är så himla otrevlig mot folk. Och snäser till mot din mamma. Hoppas du kan söka hjälp för dina aggressionsproblem.

  Att man inte försöker ändra sitt beteende när man ser sig själv på tv är absurt.

  • Bianca skriver:

   Som jag sagt tusen gånger innan. Det är ett program där man bara ser några minuter av mitt liv på och det är inte jag som klipper ihop programmet. Det enda jag kan säga är att jag klipps väldigt hårt och det bolaget som gör vårt program verkar ju uppenbarligen endast ta med och vinkla mig så och då ser man tyvärr inte mina bra sidor.

   • Alex skriver:

    Men du har ju själv godkänt programmet, varför gör du det om du inte är nöjd? Och aggressionsproblem går att jobba bort, om man nu vill.

    • Bianca skriver:

     Därför att jag vet om att jag inte är sådär hela tiden och eftersom att jag gör allting med lite humor och glimten i ögat och då kan jag lätt bjuda på mig själv.
     Och lilla du, jag har allt annat än aggressionsproblem

 • ella belusa skriver:

  Roligt med en video!

 • Linnea skriver:

  Hej Bianca!
  Vad använder du för kamera? Jag är själv fotointresserade och du tar så sjukt fina bilder!
  Mvh Linnea

 • Mikaela skriver:

  Bianca, Du är sååååå vacker! Du och Philipe passar varandra visuellt extremt mycket, det blir vackra barn i sådana förhållande. Din Mamma och Din Pappa fick Er och Ni är både otroligt vackra och begåvade. Lycka till med allt❗

 • Anna Dahlbäck skriver:

  Shit vad smal philip är ? Eller han ser mycket smalare ut än förr, då hade han mer kött på kroppen och var muskligare hoppas allt är ok med honom!

 • Jennifer Ronja skriver:

  Hur går det med lägenheten? ?

 • ann skriver:

  Bianca!
  Ni är så härlig familj och Phillip och du passar så bra ihop. Ni ser bra ut och ni verka ha samma intressen. Ni kommer ha mycket skoj ihop eftersom ni försöker njuta av livet båda två, och unnar varandra det, härligt. Kul och följa en sådan positiv familj som er…..tack, allt gott!

 • alexandra skriver:

  Snälla Bianca, vad sa du att stället med vattenfallen heter? Dit måsta jag åka nästa gång….

 • Emilia skriver:

  Vart är linnet ifrån som du har på instagram-storyn från igårkväll??

 • Erika skriver:

  Härligt 🙂

 • Lisa skriver:

  Jag vill bara berätta för dig att din blogg och din instagram är SÅ rolig att följa. Du inspirerar verkligen med din klädstil! Och Wahlgrens värld är mitt absoluta favoritprogram – gud vad jag skrattar!! Fortsätt med vad du gör 🙂

 • RB skriver:

  Hej Bianca!
  Vet att denna fråga inte hör till ämnet alls, men är lite desperat.. Jag tänkte fråga om du i något inlägg skulle kunna få ihop en liten mix av olika tankar och strategier för att bli av med hjärtesorg.. Du är en stor inspirationskälla och tänkte att du kanske har några knep och knåp för hur man tar sig ur det.. Är i en återvändsgränd där inget blir bättre och känns som om man vill försvinna från jordens yta ett tag..

  Tack för att du alltid inspirerar mig och är en unik bloggerska som är äkta!!

  Massa kramar

  • Bianca skriver:

   Hej fina du!
   Usch det du går igenom är vidrigt!! Varenda andetag är jobbigt och huvudet gör ont av alla tankar som for runt KOSNTANT!!
   Mitt bästa tips är typ att kolla på filmer, vad som helst bara du försvinner bort ett tag. Ta långa promenader, springrundor, börja boxa. Ställ dig och skrik i sovrummet och kasta kuddar, ställ dig och svär, ställ dig framför spegeln och berätta allt du älskar med dig själv i 5 minuter, lyssna på din favorit musik, gå ut och dansa med vännerna, umgås med familj och vänner, prata ut sååå mycket du kan med alla som du känner dig trygg med.

   Det är nog mina bästa tips. Det är oftast det ”enklaste” som gör den största skillnaden.

   Hopppas du mår bättre snart fina du <3 Tänker på dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *