PREMIÄR IKVÄLL 21.00

bianca och pernilla blogg

Ikväll har vi alltså premiär för säsong 2 av Wahlgrens Värld!! Nu har ni väntat alldeles för länge känner jag haha!! Det var så länge sen jag såg första avsnittet nu men jag minns bara att det är såå jävla bra!! Fullt med känslor, skratt, tårar och massor av familje feeling. Vi har ju världens bästa team på ELK som gör vårt program, och klipparna är helt fantastiska och får ihop så sinnesjukt bra program!!

Och jag måste bara säga att jag Älskar att jobba med världens roligaste människa i världen, min egen lilla mami <3 Tror inte det finns någon annan artists i detta land som är så omtyckt i branschen som hon är. Hon klagar aldrig, är alltid på strålande humör, säger aldrig ifrån (på gott och ont) gör alltid hennes bästa och kommer överens med absolut alla <3

cad38bb7-a050-45b8-92ff-d6fed6861c0c

I första programmet som ni kommer få se ikväll så får man  se en väldigt ledsen, sårad och hjärtekrossad Bianca. Jag och Phillipe var ju inte tillsammans första 4 månaderna av inspelningen av säsong 2 och ja, vad ska jag säga… Jag hade ALLA känslor utanför min kropp och de var helt okontrollerbara. Jag kunde brista ut i gråt från ingenstans, börja skrika av ingen anledning, vara sur på någon som inte gjort mig något och pendlade mellan att gråta, vara arg, helt tyst, irriterad, glad osv…. världens jobbigaste period för mig helt enkelt!

Vi började spela in denna säsong 3 dagar efter vårt breakup och det var väldigt svårt för mig kan jag säga att vakna upp varje dag med ett leende på läpparna och vara ”bra” framför kameran. Samtidigt som vi ska vara oss själva så blir det inte så rolig tv att bara ligga i soffan och titta in i en vägg…. tror ni förstår!

Men iallafall! I slutänden blev ju allt bra och jag och Phillipe är nu tillsammans igen <3 Detta uppbrott var så behövligt och bra för oss båda och jag inser nu i efterhand att det var det bästa för oss båda att gå igenom den perioden och bli starkare på olika håll. Ibland måste man gå den svåra vägen för att inse vissa saker.

Det jag vill säga är att Phillipe är världens bästa kille som gör allt i sin makt för att göra mig lycklig varenda dag och skulle aldrig vilja såra mig med flit. Så även fast jag kanske är ”dumpad sur tjej” i tv ikväll så vill jag gärna att ni tänker er för en extra gång innan ni spyr ur lite elaka kommentarer här efter programmet. För min och Phillipes skull <3

SÅ med det sagt så ses vi i rutan 21.00 på Kanal 5 eller på DPLAY för er som har ComHem!

Massor av kärlek, er Bianca <3  

110 reaktioner på “PREMIÄR IKVÄLL 21.00”

 • Gusten skriver:

  Com.hem sucks, lite som media Hitler. Vi som har Windows 95 har inte en chans på dplay. Kommer att hänga över grannens balkong o kolla.

  Tråkigt för Wahlgrens är en av få såpor utan gäster, det är så tråkigt med alla dessa gäster som skall visa upp nya boken eller säga att dom haft sex 7000. Släpper ny singel eller att Parneviks älskar sina gäster och har blivit buddies o klämmis med rubbet.

  Bianca e lite som Zlatan, hon gör skruvade inlägg och lägger bollen i fel hörn. Därav mys faktor big.

  J..vla Com.Hem………………………………………………..

  • Stephanie skriver:

   Kan inte Parneviks bjuda hem ngn som de inte alls kommer overrens med och sen typ braka i TV, hehe? Stir the pot lite liksom 😛

 • Hanna Jörgensen skriver:

  åh alltså så himla kul!! har längtat så länge på en säsong 2, bästa programmet och mysigaste familjen!! sitter självklart bänkad framför TVn ikväll, kraaam <3<3

 • Linda skriver:

  Det bästa med säsongen kommer ju vara att veta att fastän du är hjärtekrossad precis då, så fick allt det bästa slutet!!?

 • Pernilla skriver:

  Fasiken, kan inte se, kanal 5 är ju borta o funkar ej på datorn…hoppas femman kommer igång snart, ni måste tappa asmånga tittar på dethär. Ja alla som sänder från dessa kanaler… 🙁

  • Julia skriver:

   Du kan ju inte se programmet på Dplay förrän efter det sänds på tv 🙂

   • Bianca skriver:

    Jo man kan streama det 🙂

    • Elliot skriver:

     Till vad. Du måste ha router. Playstation funkar nicht o smart tv e en dålig produkt. Mobiler tar 500 mb att visa 5 min. Berätta var du streamar när allt ligger nere. Kyrkokanaler med böner från Småland o nu Expressen tv på Com.hem. herregud. Köper 50 mil sladd o kommer hem till er för inkoppling.

 • Lisa skriver:

  Ååh, hade hoppas på att få se det på Dplay då jag är en av dom som är drabbade av att förlorat kanal 5. Men det finns inte på Dplay.

 • Jennie skriver:

  Fy fan! Ni är helt underbara!

 • Catrine skriver:

  Åh älskar er alla!! Grät själv när ni berätta om dig och Philippe. Uppbrott har hänt många och att man hittar tillbaka. Har själv varit med om det. Min sambo och jag bröt upp efter 1,5 år på grund av mycket runt omkring och med oss själva. Sedan hitta vi tillbaka och har haft det jättebra i nu 4 år – och fortfarande har!! Stor kram

 • jannice skriver:

  Vad skönt att de är ni igen. Kul att se er på TV igen =)

 • Carro skriver:

  Var är den gråa kappan ifrån som man ser dig ha på dig i Paris? ??

 • Åss skriver:

  Ni är ju helt galna. Tack för härlig underhållning.

 • Åsa skriver:

  Ni är ju helt galna. Tack för härlig underhållning.

 • Challede skriver:

  Älskade programmet! Ni är alla så himla härliga. Stor kram till er och tack för att ni gör min vardag här i höstrusket lite bättre och ljusare! <3

 • Alisa skriver:

  Älskar sättet du härmar din mormor på! ❤️
  Såååå likt henne, tusen tack för Goa skratt attacker framför tvn i kväll. Så Nice ?

 • Maritza skriver:

  Ni är helt klart bäst,ödmjuka och härliga människor,..blessings >3

 • Amanda skriver:

  Alltså ni är så härliga!?❤️

 • Frida skriver:

  Vart kommer kappan ifrån du hade på dig i paris? Letat som en dååååre så hade blivit SJUKT glad för svar 😀 kram

 • Johanna skriver:

  Bokstavligt talat den bästa serien! Tack för allt engagemang ni lägger för en så himla underhållande serie!

 • Jolina skriver:

  Så härligt program! Tack för att ni gör detta. Fick mig många sköna skratt ikväll, ni är ju så roliga!

 • Jenny skriver:

  Härligt med en ny säsong!
  Extra härligt att idag läsa att du och Phillipe hittat tillbaka till varandra! All lycka till er! ??
  Kände så igen mig i det som du gick igenom vid uppbrottet.. har tagit mig 2,5 år innan jag nu börjat känna glädje till livet igen.
  Men får mina bakslag fortfarande..

 • V skriver:

  Jag brukar säääällan kolla på svensk tv men jag kan INTE missa ert program, det är så roligt ? Jag har längtat till säsong 2 ? Ni är precis som min familj och jag känner igen mig i så mycket!! Ni är super härliga allihopa och roliga på ert sätt vilket är väldigt underhållande!! Jätte tråkigt att ni gjorde slut ett tag men det blev bra till slut och gjorde er säkert starkare än innan ❤️ All lycka och framgång önskas till dig och din familj ❤️

 • Jannika skriver:

  Alltså äntligen! Ni är ju bara superhärliga människor, har längtat efter denna säsong ?

 • Hilde skriver:

  Började nästan grina när du berättade om uppbrottet, du var så ”förkrossad”, men tycker snarare du var älskvärd och respektfull mot honom fast du kunda varit bitter och hatisk, så all cred till dig!

 • Louise skriver:

  Bästa familjen. Bästa programmet. Fullkomligt älskar det. ??

 • Emilia skriver:

  Bästa programmet ever! Ni är en störtskön familj!! ???❤️

 • Tråkigt humör skriver:

  Det heter inte bloppis 🙂

 • ZabinaZander skriver:

  Hej, världens bästa Bianca!
  Kvällens program var fyllt med känslor och jag fick ont i hjärtat när the break up med din Philippe kom upp. Är superglad för er skull att allt ordnade sig tillslut, ser framemot nästa avsnitt. Ha det bäst!

  Kram
  Zabina

 • Hanna skriver:

  Jag skattade så mycket när din mormor la upp bilden på dig när du ”hade en bajskorv i munnen”, skrattade så jag grät faktiskt. Inte gjort det på flera månader. Vet inte vad det är med dig och din familj men jag tycker ni är helt fantastiska! Det här är mitt favoritprogram, tack för att du orkade gå upp från sängen och göra TV efter ett breakup, det kan inte vara lätt. Samtidigt hade jag förstått om du inte hade orkat. Kram

 • Emma skriver:

  Väldigt bra avsnitt! Ser fram emot nästa vecka. Och vad skönt att allt löst sig med Phillipe. 🙂

 • Malin skriver:

  Jättebra program, igen! 🙂 Längtar till nästa!

 • Ida skriver:

  Kan relatera till smärtan..grät o skratta genom hela avsnittet. Du är SÅ fin!

 • Malin skriver:

  Bianca, vart är den snygga plisserade rost färgade toppen ifrån??? Så himla fin, älskar den!!!

 • Katarina skriver:

  Meen… jag hade sett fram emot nya avsnitt av ert program. Men det som jag har så svårt för är hur ni behandlar ”mormor” Christina Schollin. Som att allt hon säger och gör är fel. Tänker att det är en del av programién…men hur känner hon inför det här?? Känns som hon bara blivit ”lurad” att vara med i detta program för att…???? Svara gärna på det!

  • s skriver:

   Du verkar ju inte veta vad ironi är?

   klart Bianca och Pernilla inte skulle såra henne på riktigt. Nu vill de ha lite humor då kan man inte vara allvarlig hela tiden. Man ser ju att Christina går med på det. Chilla lite kvinna

 • Camilla skriver:

  Hej!
  Nej här kommer inga elakheter bara kärlek!
  Tycker nu gör ett bra program det är mycket värme och humor! Jag och sambon kollar.:))
  Är så glad för er skull att ni hittat tillbaka till varandra!
  Varmt lycka till och stor kram!
  PS jag var inne på tessie för ett bra tag sen och då hjälpte din Philippe mig att hitta en blus.

 • Tompa skriver:

  Hallo Bianca ? vet inte hur många killar som kollar på er men tycker ni är awsome hela familjen ❤️ jag måste även hålla med att det är så kul då du härmar din mormor ? hur långt i efterskott sänds avsnitten jag skulle vilja höra då ni sjunger och bölar omvartannat som Pernilla sa på podden hon har med sofia ? det visas väl den här säsongen.. Eller

 • Lotta skriver:

  Du är helt underbar?Fast ja är 40plus o tycker du är jätte go?

 • Anki skriver:

  Hej Bianca!
  Jag skriver aldrig på bloggar eller liknande. Men jag kände att jag blev lite berörd igår! Vi alla har nog någongång varit med om hjärtesorg, själv fick jag reda på att min sambo o pappan till mina barn hade levt ett dubbel liv med flera andra tjejer.. Jag stod helt själv med två små barn och ingenstans att ta vägen, verkligen nere på botten.
  Den känslan jag såg idig kände jag igen så väl, tror aldrig jag sett en sån äkta känsla på tv…det var så ärligt o fint av dig att dela med dig av dessa känslor, vi har alla varit där och de flesta andra har gömt oss och försökt att se starka ut fast vi kanske är som svagast just då. Att du visade så öppet hur du kände och mådde har säkert hjälp många med hjärtesorg där ute 🙂

  Så tack Bianca för att du delar med dig ❤️

  • Bianca skriver:

   Tack så hemskt mycket fina du!! Det skär i mig att höra vad du har gått igenom men hoppas du är starkast idag <3 Och det värmer så i mitt hjärta att höra dina fina ord om igår!! Tack tack tack bästa du <3

   • Anki skriver:

    Tack fina du!
    Jag hör väl till en av de lyckliga exemplen du sökte igår 🙂

    Jag träffade min drömman och vi har fått två barn tillsammans. Trodde aldrig att man kunde vara så här lycklig ❤️
    Vi lever livet med fyra underbara barn ?

    Det var så härligt att höra att ni hittat tillbaka till varandra! Du är en fantastisk tjej ?
    Ta hand om varandra och all lycka till er båda!

 • Jennifer skriver:

  Hej!
  Jag ville bara säga att jag tycker att det är så fint att se hur du öppnar upp dig och vågar visa hur du känner. Jag tror att alla någon gång har gått igenom en tuff period efter att ett förhållande tagit slut, men det är väldigt sällan man får se hur andra hanterar det i media. För några år sedan gick jag igenom en liknande situation som dig, jag blev dumpad på telefon en vecka innan vår 1 årsdag och vi hade också långdistans. Jag var helt otröstlig och hade känslor som jag trodde var helt orimliga. Men att få se att du hade samma reaktion gör det så mycket lättare att acceptera sina känslor, att veta att det är helt normalt och att man inte är ensam med det man känner.
  Så jag ville bara tacka dig och säga att du är grym!
  Kram

 • lily skriver:

  Du gör verkligen programmet! När du imitera din mormor när hon glömde sitt pass alltså jag dog av garv! jag spola tillbaka och kolla på den snutten flera gånger hahahha! Så kul det ska bli med nya säsongen! Puss och kram!

 • Ellie skriver:

  Älskar ert program!!! man får skratta och gråta om vartannat <3 Grät också när du berättade om Philippe, tack för att du är så öppen med dina känslor, tror att det kan hjälpa många. Skönt att ni har hittat tillbaks till varandra, stor kram <3

 • Mathilda skriver:

  Tack för ett bra program!
  Måste fråga var ifrån du köpt den stickade tröjan som du hade på dig när du packade upp alla kartonger. Har letat efter en just sån i evigheter.

 • Helena skriver:

  Finaste Bianca!
  Jag kollar på programmet nu på dplay, och att se dig bryta ihop över Phillipe gjorde verkligen ont i hjärtat. Efter att ha följt dig på alla sociala kanaler i flera år känns det som att du är en av mina vänner, och det gjorde ont att se dig så ledsen, så jag började också att gråta.
  Jag är så glad över att ni blev tillsammans igen och att allt har löst sig, för ni är så himla fina tillsammans och jag hoppas att det håller nu.
  Stor kram och tack för ett grymt första avsnitt av andra säsongen <3

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca,

  Sitter och tittar på det första avsnittet nu. Hur hemskt detta än kommer låta – så hjälpte det mig att se dig ledsen och sårbar. Min pojkvän gjorde slut med mig för tre veckor sedan efter över två år tillsammans – och då hade han bland annat sagt till sin mamma två veckor innean att jag var den rätta. Vi bokade även en resa två dagar innan han gjorde slut. Så precis som för dig, var det även en chock för mig. Det känns så befriande att se hur oavsett vem man är och vart man bor – känner man samma smärta. Det ger mig också hopp att ni blev tillsammans igen – för det är såklart det jag också vill. Efter tre veckor av ingen kontakt ska jag träffa honom ikväll för att få ett avslut eftersom jag känner att jag inte fått det igen. Vi får väl se hur det går, jag vet att han bestämt sig men självklart hoppas man. Jag ville egentligen skriva privat till dig och inte som en kommentar men visste inte vilken mail adress jag skulle använda. Hur som helst, hur gick det när ni blev tillsammans igen? Hur gick det från att vara slut till att vi kanske ska försöka igen? Var det han som bad om en chans igen eller var det du? Hur mycket kontakt hade ni när ni inte var tillsammans? Hur lång tid tog det osv osv? Du får jättegärna svara på min privata mail och inte här i kommentarsfältet om du inte vill.

  Tack Bianca för att du är öppen med dina känslor – det hjälper mig att må lite bättre och veta att man inte är ensam. Tack verkligen!

 • Josefin skriver:

  TACK för en fantastisk premiär! Så mycket kärlek och skratt, ser verkligen fram emot resterande avsnitt, ni är bäst!

 • Iréne skriver:

  Hej Bianca!

  Så jäkla kul att se ert program och fördelen är att den vänder sig till olika åldersgrupper.
  Skönt att ni är ihop igen men också viktigt att visa sin kärlekssorg inför andra så vet tjejer och killar hur det kan kännas och hur man går vidare när man bryter upp.
  Men ni leverar så mycket goa skratt!
  Trevlig helg.

  Kram Iréne

 • Anna skriver:

  Asså TACK för att ni är igång igen!! Jag o barnen bänkar oss vid tv:n o tittar med glädje och igenkännande på er! Det som är så fantastiskt är att ni verkligen bjuder på er själva, alla känslor o situationer finns verkligen med! Vi tycker att ni gör den bästa reality-serien ever!! Och ja, din mammi är underbar! ?❤

 • E skriver:

  Grattis till ännu en större succé i år!! Älskar din ärlighet.

 • Veronika skriver:

  Hej! Absolut älskade programmet igår, sätt och skrattade och grät. Känner igen mig så mycket i ditt program, har lite samma förhållande i min familj! Men det här angående Filippe, så blev jag lite ledsen för jag har varit med om det tidigare, precis några dagar innan Valentines dagen också. Jag kände sig så dum och lurad. Man tycker ju att du är en så go och härlig tjej, och vill inte att någon ska såra dig. Men jag hoppas verkligen att det ska hålla denna gång och önskar er det bästa.
  Förresten, kunde inte hitta det någonstans – går programmet varje torsdag eller flera gånger i veckan?
  Kram

 • Johanna skriver:

  Alltså jag äääälskar er!!!! Skrattar och gråter om vartannat i dehär avsnittet, har längtat massor tills det ska börja igen! Och undrar som vanligt vart typ allllllla dina kläder är ifrån, du är så himla fin!

 • Cecilia skriver:

  Älskade första programmet, ni är så härliga!! känner igen mig (som många andra) i hjärtesorgen, har själv upplevt liknande. Undrar var du köpt den fina svarta tröjan med snörning på ärmarna, som du har i intervjun?
  Längtar till nästa program!!

 • Amanda skriver:

  Heeelt otroligt hur stark du var som kunde bita ihop och finna dig i programinspelningen. Jag kände verkligen med dig, att bryta upp med någon är bland det absolut svåraste som finns. Känslan var så stark när jag var med om det att jag fick tillbaka den skärande känslan i bröstet när jag såg programmet igår trots att det är 2,5 år sen. Såklart underbart att allt slutade så bra men ville bara säga det, du är en riktig power woman!

 • Emmie skriver:

  Jag älskar er så mycket!!! ni är verkligen världens härligaste familj och det är så roligt att ni är er själva i alla lägen och det är inte tillgjort alls!!! Världens bästa program, är så glad att ni är tillbaka med en säsong till. Hoppas på 100 mer säsonger efter denna!!!!
  Kolla gärna in min blogg också https://www.nouw.com/emmieahl <3

 • Alicia skriver:

  Vad tycker Philippe om att du tog bort ert gemensamma friska kärleksbarn?
  Ett barn kommer sällan föranmält och planerat men fixar ändå sin plats i livet!
  Själv gjorde jag en abort och fick känna att ”karma is a bitch”. Kunde inte få barn sen.

  • Tove skriver:

   Fyfan vilken vidrig kommentar. Hur kan du ta dig rätten att prata sådär till någon? Oavsett offentlig person eller om det vore en nära till dig, skulle du säga sådär till en nära vän? Tycker det är på gränsen till ondska, jag blir fan mörkrädd för sånna människor som dig.

  • Esmeralda skriver:

   Va? För det första, hur vet du att Bianca har varit gravid tillsammans med Phillipe? För det andra, hur vet du att graviditeten skulle leda till ett friskt kärleksbarn? För det tredje, varför tror du att Bianca skulle svara på din, högst personliga, kommentar? För det fjärde, vad exakt är det du vill att hon ska svara eller tänka? Bara för att man är en offentlig person innebär det inte att man ska behöva svara på den här typen av frågor. Jättesorgligt såklart att du inte kan få barn nu i efterhand om det är något du önskar, men jag tror att de absolut flesta som går igenom en abort har tänkt igenom det noggrant innan och då tror jag inte att det hjälper att få den här typen av kommentarer. Hoppas även du tänker igenom noggrant innan du väljer att skriva något liknande igen, tror tyvärr att det stjälper men än det hjälper. Och för det femte, hur skulle du själv ha reagerat över att mötas av din egen fråga?

   • Alicia skriver:

    Jag ångrar det jag skrev. (Ville bara föra talan för den lille.) Jag ber Bianca om innerlig förlåtelse. Hoppas du accepterar den. Ta gärna bort inlägget. Har inte kunnat sova alls sen jag skrev. Jag ska aldrig mer gå in på en blogg. (Hoppas du läser detta nu.)
    Kram!

  • Sara skriver:

   Är du på riktigt Alicia? Fy fan.
   Bianca du borde inte ens acceptera såna här kommentarer, blir riktigt jävla mörkrädd

  • Sophie skriver:

   Ursäkta mig Alicia men .. vad i HELVETE har du med det att göra? Sorgligt att läsa att du nu inte kan få barn men vad ger dig rätten att låta din bitterhet gå ut över andra? Fruktansvärt patetiskt. Du får ha din åsikt genom dina egna erfarenheter men man behöver inte yppa dom, speciellt inte när det kan såra någon annan. Tänk längre än vad näsan räcker och sluta tycka synd om dig själv.

  • Agnes skriver:

   Det här är den värsta kommentar jag har läst! Vad i helvete har du eller vi med om de har gjort en abort eller inte att göra????!!!!! I Sverige har vem som helst rätt att göra abort och inte en ända jävel ska lägga sig i någon annans beslut. Uppenbarligen fanns det en anledning att du själv gjorde det, och att du är bitter över att inte kunna få barn efter det ska inte Bianca eller någon annan lida för. Du är ju helt skev om du tror det! Det är jätte synd att du inte kan få barn, men bara för att du ångrar din abort och inte förstår att människor vill/behöver göra det, så har du INGEN INGEN INGEN rätt att ens ha en åsikt om hennes abort. Och än mindre försöka skuldbelägga henne om vad Phillippe tycker om det. Vad fan har du med det att göra? De är vuxna båda två och du borde stänga ner ditt internet och aldrig mer logga in. Vidriga människa

   • Alicia skriver:

    Jag menade bara att ett liv är ett liv.
    Ett liv. Ett liv. Ett liv. Om vi bodde i ett u-land eller om mammans liv är i fara så OK.

    JA. Jag är emot fri abort. I ena sjukhusrummet tar man bort ett foster som viftar med sina små händer för att i nästa rum försöka stoppa in ägg till par som försökt få barn i 10 år.

    Att kalla mig vidrig är inte bra alls.

    Frid och kram åt er alla!

 • Sofia skriver:

  Älskade detta avsnitt. Jag tycker hela din familj verkar så härlig. Men jag beundrar framförallt dig Bianca. Ville bara dela med mig utav det.

 • Anna skriver:

  Har aldrig skrivit någon kommentar, men nu var det dax. Jag gillar programmet kanon mycket, man får många härliga skratt…… älskar er humor samt att ni verkligen bjuder på er själva ???? Längtar tills nästa torsdag!!

 • Emma skriver:

  Snälla bianca kan du berätta vem som gjorde slut och varför, hur ni blev tsm igen, vem tog första steg, hur hanterade du allt. Min pojkvän (var tsm i 6år) ville ha paus så vi har inte pratat eller sett varandra på 2 månader. Vill ha tillbaka honom

 • Lisa skriver:

  Var har du köpt den fina stickade polotröjan som du har på dig i det klippet var Benjamin får 41 rätt 🙂 ?

 • Johanna skriver:

  Fina, härliga, personliga, karismatiska, modiga, roliga och ärliga Bianca! Jag önskar att du fortsätter ha modet att vara dig själv fullt ut. De flesta känner igen sig i dina känslor och din ärlighet gör att man gillar din peronlighet extra mycket! Jag hoppas att du kan sålla bort trollen och fokusera på den kärleksstorm du får, det är den som betyder något. Du är fantastisk!

 • Sara skriver:

  Asså HEJA dig! Säsongsstarten var fantastisk. Du är så jädra grym och rolig och bjussig. Komiskt geni. Fortsätt så! <3

 • Marian skriver:

  Åsså hoppas vi på mer lyxväskköp alla’ Herm’es Birkin-typ.
  Jättebra för alla unga följare!
  Så man vet vad som gäller i livet¿

 • Linnea skriver:

  Jag måste gå in o skriva detta innan jag glömmer bort (pausat mitt under avsnittet, har bara hunnit se första kvarten)

  Men alltså FAN VAD ROLIGA O GRYMMA NI ÄR!! Tårarna började rinna på en gång, man skrattar o gråter i varenda jävla scen. Herregud! Ert program är fasen det bästa o roligaste program jag skådat, ni är heeeelt underbara! När du beskrev din mormor o hennes historier höll jag på att kissa på mig av skratt då min farmor är EXAKT LIKADAN hahaha!

  Sättet ni beskriver saker är klockrent, era kommentarer är klockrena, hur de klipper allt är klockrent. Allt är SÅ JÄVLA ROLIGT. Önskar avsnittet aldrig tog slut.

  Ni måste vara Sveriges roligaste familj, helt klart haha. Kram på er! 😀

 • Michaela skriver:

  Jag tittade precis på avsnittet av Wahlgrens värld från igår och jag måste bara säga att jag förstår precis hur du kände! Det känns så knäppt att man faktiskt inte är ensam i att känna sig så där ensam och fullständigt förkrossad som man gör efter ett uppbrott, och jag tycker att du är så otroligt jävla modig som vågar visa det för alla oss som tittar! Jag vet som sagt hur det känns, och även om jag fortfarande känner att jag går igenom det där så vill jag bara tacka dig för att du visar, och framför allt vågar visa, hur jobbigt ett uppbrott kan vara och för att du är så himla äkta!

 • Anna skriver:

  Väldigt underhållande program, har inte kollat allt från förra säsongen men såg det nya avsnittet. Jag har inte varit så hjärtekrossad i vuxen ålder (livrädd för om/när det händer) som du var men man kände verkligen din smärta och jag blev hemskt berörd. Du och jag är inte särskilt lika till mycket men jag älskar att se dig i vloggar och TV-program (hello stalker) för sättet du uttrycker dig på och hur du skämtar. Du har minsann lite Göteborgsk humor 😉 Sen är du oerhört vacker också! Hoppas du mår mycket bättre och ska bli skönt att se dig ännu gladare framåt i säsongen <3

 • Magdalena skriver:

  Bianca, vad jag älskade programmet igår!! Satt och skrattade och var tvungen att spola tillbaka och se introt om och om igen. Hela din familj är ju helt fantastisk!

  Er familj påminner så mycket om min, mina föräldrar är skilda men jag är väldigt tight med båda och min pappa bor med i Spanien fast faktiskt i Neja. Men som sagt hela dynamiken i er familj är exakt som vår helt kaos men så mycket kärlek!

  Ha det fint nu och du och Phillipe är så fina ihop och alla par går ju igenom upp och nedgångar <3

 • Emlan skriver:

  En fråga – varför får jag flashbacks till detta med bilderna som ska tas bort? Har för mig att det var med i förra säsongen oxå ? Är jag knäpp? Har iaf sett det innan! Älskar ert program, ni är så galet härliga!

 • cecilia skriver:

  DETTA PROGRAM ÄR DET BÄSTA JAG SETT!
  Otroligt starkt av dig att visa dina känslor i tv och kul att du och Philipe hittade vägen tillbaka till varandra. Ni är en helt otrolig familj ska ni veta vad, skit i vad alla de negativa människorna tycker. Ni är bäst!

  Btw, älskar din stil och läser din blogg. Väldigt inspirerande att läsa och du har en otroligt snygg, vacker och modern stil.
  Tack för att du är du! <3

 • Alexsandra skriver:

  Alltså ert program är höjdpunkten på veckan ❤så glad att de har börjat igen! ? älskar hur ni har öppnat upp er för svenska folket.

 • Tess skriver:

  Alltså ÄLSKAR er! Ni är ju så fantastiskt härliga du och din familj. Och du, vilken fin kärlekshistoria du och Philippe är, all kärlek till er!

 • B skriver:

  Bianca! Såg avsnittet och så sjukt för jag var med om ett EXAKT likadant uppbrott som dig några dagar innan ditt. Alltså verkligen exakt likadant. Kände verkligen din smärta för jag kunde relatera så mycket. Vi är så lika också personlighetsmässigt och intressen och lika gamla från Sthlm. Puss tack för ett svinroligt avsnitt trots det tråkiga som hände (som nu dock ledde till något bra) 😀
  <3

 • Frida skriver:

  Tittade på programmet igår och herregud så bra! Jag skrattade så tårade rann då ni är så bra på att gå med dessa delar som man får så mycket igenkänningsfaktor i. T ex Benjamins stressutbrott eller din panik när mormor lägger ut en bild på dig. Och er energi, så himla härlig!!!! Din mammas skratt är det härligaste jag vet ?
  Så bra det du skriver nu om Phillipe också, ibland behöver man ett break vilket inte menas som något illa eller elakt. Däremot känner man så med dig när man ser dig så krossad. Så glad att ni hittat tillbaka till varandra! ❤️

 • Josefina skriver:

  Din mormor borde vara med i alla avsnitt! Roligare människa får man leta efter?

 • D skriver:

  Jag märkte ingen större skillnad i ditt humör i första avsnittet nu än i säsong ett. Du är sjukt otrevlig mot din mamma som vanligt. Och du uppvisar samma priviligerade gnäll och attityd som vanligt.

  Du är en sjukt osympatisk människa.

  Kanske dags att börja bli glad och trevlig mer än otrevlig och arg.

  • Bianca skriver:

   Tänk på att du bara ser några få minuter av mitt liv i detta program. + att det klipps ganska rejält så ibland är det inte alls som det egentligen var utan det klipps hårt.

   • Jessoca skriver:

    Jag tycker att Bianca är charmig och rolig, absolut lite ”bitter” mot Pernilla men tror att alla vettiga människor inser att hon är det med glimten i ögat, som de flesta döttrar är mot sina mammor. Förövrigt intressant att någon ens orkar ta sig tid att vara elak, hoppas att du som skrev din kommentar får en fin dag och blir på bättre humör i framtiden. Kram till både Bianca och suris.

  • Antonia skriver:

   Du själv verkar ju vara en väldigt trevlig och framförallt sympatisk person som lämnat denna kommentar.

 • Lena skriver:

  Såg första avsnittet nyss! En av de bättre realityserierna! Ni är fantastiska, hoppas på fler säsonger!

 • Linda skriver:

  Hej fina du!! Undrar vart din fina beigea kappa, som du hade på dig i första avsnittet när ni var i paris, är ifrån! Kram 🙂

 • Lisa skriver:

  Älskar erat program så jag döööör. Så jävla kul att ni hittat tillbaka till varann.
  Vore kul att veta hur ni hittade tillbaka, hur det gick till <3

 • Tessan skriver:

  Underbara Bianca! Vilken tjej du är! Jag blir så imponerad över hur du vågar visa dina känslor i programmet. Låt ingen avundsjuka och skit komma åt dig för du är så jädra modig och är en förebild med din öppenhet. Tycker det är sorgligt att du ska behöva skriva detta inlägg om bland annat Philippe innan det sänds. Du är en stjärna!

 • Jessica skriver:

  Hej Bianca
  Jag tänkte på din kommentar att bloggläsarna inte skulle skriva något negativt om ert förhållande och Phillipe. Det finns väl ändå ingen som kan säga något elakt och jag tycker verkligen inte att du var en ”dumpad sur tjej”. Du visade din sårbarhet och hur mycket du älskade honom och inte visste hur du skulle kunna leva ett liv utan honom. Otroligt fint och vilket gör att man blir ändå mer lycklig att ni hittat tillbaka. Lycka till med er kärlek! <3

 • Amanda skriver:

  Tror de flesta kan relatera till hur du kände efter breakupen..i alla fall jag.. det är också en kemisk reaktion i hjärnan och kroppen när sånt händer, synapserna får kortslutning typ och enforfin tillförseln kommer helt ur spel o.s.v…finns massa forskning på det där. Så tror ingen drömmer dig tvärtom ! Sen väl Philip hellre yttra sig ang. detta? Så typiskt att tjejen ska ta allt socialt ansvar på nåt sätt…behöver inte vara så med er, men känns ofta så generellt sett. För övrigt är du så grym! Du verkar ha så bra kontakt med dina känslor och vem du är och inte tappat fotfästet. Så rolig och skön med din pessimism looll! Och ja din mamma är supergullig mamma. Verkligen så närvarande och engagerad i sina barn. Hon gillar verkligen att hänga med er det märks 🙂 Påminner mycket om min mamma hon är också alltid så öppen och glad och (alldeles för medgörlig) ni alla är jätteproffsiga och härliga!! Och du är f.ö så himla vacker och elegant och har såå snygg elegant stil. Du är Sveriges coolaste IT-girl by far!! Massa love!

 • pauline skriver:

  tror er break-up var en bluff för att få mer tittare till programmet

 • Johanna skriver:

  Undrar verkligen vart dina fina ankleboots är ifrån som du har i Paris??

 • My skriver:

  Dun kille i all ära, han är jättesnygg!!! Men…Erik fr Paradise…han är supersnygg, riktigt skarp i hjärnan också…och så har han spelat fotboll på elitnivå.
  Den killen har precis allt! Klart han vill ha dig, för du är Sveriges snyggaste tjej helt enkelt! Och så har du en helt underbar personlighet! Love you!

 • Caroline O skriver:

  Har nu äntligen sett premiären av säsong 2 (får lov att erkänna att jag längtat lite sen reklamen för nya säsongen började sändas). Skrattade, på riktigt!, så jag grät när du, din mamma och mormor sitter i taxin i Paris och din mormor kör sin franska ”ramsa”. Sinnessjukt roligt! All credd till dig som orkade spela in trots hjärtesorg..!

 • Sanna skriver:

  Jag kan säga att jag grät större delen av avsnittet för jag kände med dig så mycket då jag också varit med om samma sak i början av sommaren, fy vad tufft det är och vad modig du är som vågar visa dina känslor så öppet i tv. Är så himla glad för att du och Philippe hittat tillbaka till varandra <3

 • Pernilla skriver:

  Ok kollar på whalgrens värld nu. Alltså du är så rolig så jag D Ö R!!! Och Benjamin OCH din kära mor*Asg*. Alltså kan ni bli skönare!!!???? Jag äääääääääääääälskar er och du är så himla fin o go bästa Bianca!!! HAHA ”vad heter det, Ambulans”? Din kommentar i kvällens program, alltså som sagt, DU ÄR SÅ JÄVLA ROLIG SÅ JAG SVIMMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *