BEST PLACE IN TELAVIV?!

dallal restaurant telaviv

telaviv restaurant dallal

bianca blogg telaviv dallal middag

TelAviv Dallal

bianca blogg telaviv phillipe

dallal restaurang telaviv bianca

bianca blogg telaviv dallal

dallal telaviv

dallal dinner telaviv bianca blogg

L1060037

bianca dinner telaviv blogg

dallal telaviv bianca blogg restaurant

dallal food resturant telaviv

bianca blogg telaviv

Grym middag på Dallal i TelAviv 

Godmorgon! Sista dagen i Israel idag 🙁 Vi åker till flygplatsen om ca 2h vilket känns sååå surt!! Vi hade sett fel på flyget så vi trodde att vi skulle hinna få en hel dag här idag men flyget går redan vid 13 så bara att börja packa ihop och ta oss ut mot flygplatsen snart då :/

Igår tog jag och Phillipe till den berömda restaurangen Dallal här i TelAviv. Det ligger i det fina området Neve Tzedek som verkligen var så mysigt! Exakt sådär mysigt romantiskt som man bara längtar efter när man är hemma med fina uteserveringar och gulliga butiker. Lite längre ner på den gatan så ligger Dallal. En super mysig, romantisk och vacker restaurang med bra service, goda drinkar och med en meny som har lite allt möjligt. Många olika smaker och influenser ifrån Israel, Mexico, Italien och Asien.

Jag kan bara säga att förrätterna var helt GALNA!!!! Denna tortellini med svamp, tryffel och parmensast var bland det godaste jag ätit samt den grillade kronärtskockan med tomatsås & parmesan, MUMS!! Hett tips om ni är i TelAviv <3 Däremot skulle jag rekommendera att dela på flera rätter än att ta in varsin varmrätt för de var så mycket godare än varmrätterna.

NU – Packa det sista och sen åka ifrån vårt fina hotell <3

PUSS!

PS: Missa INTE premiären av ”Wahlgrens Värld” IKVÄLL 21.00 på Kanal 5 

16 reaktioner på “BEST PLACE IN TELAVIV?!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *