HELLO FROM ISRAEL

bianca blogg israel

Bilder ifrån Döda Havet som vi besökte igår 

Men hej mina kära! Jag har inte glömt bort er!! Ni behöver inte oroa er att jag gått och bytt jobb eller något hehe. Jag har bara planerat mega sämst denna resa med att få in jobb.

Vi har ju varit här med Phillipes familj med planer och många viljor så dagarna har gått i ett och jag har inte haft tid en enda gång under dagen för att sitta och blogga vilket brukar ta mig ca 1h. Jag har gått upp tidigare varje morgon för att redigera alla bilder men sen när de har varit klart så har dagen redan börjat och vi har behövt dra så inte hunnit blogga, sen på kvällarna har vi kommit hem ca 03.00 på natten så då har jag däckat.

Ber så hemskt mycket om ursäkt för det MEN jag har vloggat härifrån + har massor av bilder att visa er så dont you worry! Jag ska visa er det bästa jag vet med TelAviv 🙂

Just nu sitter jag och Phillipe och äter frukost på ett nytt hotell, Hotel Royal Beach och ska bo här över natten innan vi flyger hem imorgon eftermiddag. Vi har haft super mysiga dagar med Phillipes syskon och deras respektive men det ska bli otroligt skönt att få lite egentid nu sista dagen <3

PUSS!

19 reaktioner på “HELLO FROM ISRAEL”

 • Pontus Skoglar skriver:

  Hej på dig!

  Måste bara berätta dagens snackis på jobbet. Detta måste spridas, det är så sjukt.

  På Instagram finns det folk som gör konton till sina djur, ni vet? Det är sen gammalt. Men nu har det skapats ett konto … för en bok. Och då menar jag inte för marknadsföring. Kontot ÄR boken. Boken är typ ute och reser och lägger upp selfies på sig själv och berättar om sina reseupplevelser. Fotar sig framför Times Square, tar en selfie när den åker häst och vagn, när den äter på ett diner … Det är rätt snygga resebilder också, men hela grejen är bara så rolig och sjuk på samma gång! xD Så om du hunnit missa detta, heter kontot ”Drakviskaren” på Instagram och verkar svenskt. Vet inte om det är författaren eller bara ett stort fan som skapat sidan. Kul är det iaf ^^

  Ha det fint!

  Mvh,
  Pontus

 • Desirée skriver:

  Hej Bianca!

  Helt okej att du inte har bloggat, förstår att du inte har tid med bloggen på en resa med svärfamiljen. Kul att höra att du fixar vloggmaterial ändå!

  Jag har tänkt på en grej med dina olika kanaler. Du producerar ju väldigt mycket content på ditt liv, och jag tycker att du gör det bäst på Instagram och Youtube. Bloggen är ju oftast det som faller bort och det tycker jag är helt förståeligt. Men mitt förslag är att du kan göra om bloggen till lite mer magasin-aktig? Det behöver inte vara inlägg flera gånger per dag, räcker ju med ett per dag eller ett varannan dag! Och att det är mer inlägg av typen artiklar, eller mer temabaserat. I stil med ”Topp-tio mascaror”, ”Bästa luncherna i Palma/Stockholm/New York”, ”Mina senaste pins på Pinterest”, ”Promenad-guide i Stockholm”, ”Mina bästa inredningstips”, ”Relationstips”, ”Datingtips”, ja men typ så! Tänker att då är det lättare att tidsinställa inlägg eftersom att de inte behöver vara dagsaktuella, du kan sätta dig på måndagen och skriva inlägg till hela veckan, eller dela upp det under veckan. Du kan fortfarande använda bloggen för att göra samarbeten, det blir liksom bara en del av magasin/tidnings/artikel-känslan.

  Tycker du ska fortsätta att berätta vad du gör om dagarna men det i vloggform, vilket du gör riktigt bra. Sen är det säkert bra att ha kvar bloggen som aktuell plattform ifall du någon gång behöver skriva av dig, eller gå i försvarsstal mot någonting du bli anklagad för eller dylikt.

  Jag hoppas du inte tar illa upp men tänkte att det kanske blir lättare för dig att driva bloggen så! Stor kram.

 • Karin skriver:

  Väldigt vackra foton. Du ser dit sätt ut på något sätt som från två bilder!?

 • ISA skriver:

  Men sluta genast be om ursäkt och njut lite! 😉 De som inte klarar sig utan inlägg på 2 dagar behöver utveckla sitt eget liv tror jag! Är ju dock superkul med resebilder så vi får se fram emot det <3

 • Felicia skriver:

  När kommer vloggen ut???

 • Yasmine skriver:

  Ser fram emot vloggarna 🙂 Have a safe flight!

 • Yasmine skriver:

  Får se premiären av Wahlgrens Värld säsong 2 på D-play imorn kväll då eftersom Com-hem och Discovery inte löst sina konflikter än…

 • Pernilla skriver:

  Tror ingen undrat varför det varit lite tyst från din sida. De som följer dig vet ju att du är bortrest, jag tycker snarare det vore lite sjukt om du uppdaterade allt hela tiden istället för att faktiskt njuta och umgås med P+syskon… 🙂

 • Challede skriver:

  Blir så glad av att höra att du har det så bra där borta! Njut nu av sista dagen! Kram

 • ella skriver:

  Åh så härligt!

 • Caroline skriver:

  SÅ fina bilder!

 • Jocke skriver:

  Snyggo

 • Erika skriver:

  Fin utsikt 🙂

 • Jessica Andersson skriver:

  Då blir det bojkott av er serie framöver. Tro mig, vi är MÅNGA. En som besöker apartheid-staten Israel förtjänar inte en syl i vädret. Du och din familj borde läsa på om Israel innan ni sätter er fot där och sponsrar terrorismen. Ställ dig själv en enkel fråga, vad hette dagens Israel innan 1948?

 • Tana skriver:

  Åkte ni direktflyg? Vilket resebolag?

 • Rikard Forare skriver:

  Härliga bilder från en av mina favoritplatser på jorden. Lerinpackning är obligatorisk när man besöker Döda havet. Det är pinsamt att det finns så obildade människor som kopplar det till rasism. Lera och salt vid Döda havet är den ultimata skönhetsbehandlingen och uppskattades även mycket av Kleopatra. Enjoy it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *