NEW VLOGG

PRESS PLAY <3

Hej hopp! Livet kommer emellan med födelsedagar, event, möten och massa annat jobb så har inte hunnit gå in här och skriva med er förutom i kommentarerna. MEN för er som har missat det så har jag ju en ny vlogg uppe på min YouTube kanal <3 Ni får följa med på pressdag för Wahlgrens Värld, Kräftskriva på GrandHotel med kanal5, lite häng i min lägenhet och lite annat gött.

Vi är bara 800 personer ifrån att ha 100.000 prenumeranter nu så prenumererar ni inte på min YouTube kanal så är du varmt välkommen att göra det <3 Ni är ju så många fler som kollar än ni som prenumerera så vore så jävla jävla fett att se 100.000 så jag är typ största YouTube nörden ever själv haha.

NU – filma en ny vlogg och ta mig ut på stan för ärenden.

PUSS <3

17 reaktioner på “NEW VLOGG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *