MORE FROM MY EVENT

bianca ingrosso guldfynd event
guldfyndxbianca3

Hela kollektionen <3 #guldfyndbybianca

molly amanda bianca guldfynd

biancaxguldfynd

Älskar mina ringar <3

guldfyndxbianca2

dasha hanna andrea molly guldfynd

biancaxguldfynd kasai

bianca ingrosso guldfynd

Skål för att vi alla jobbar så hårt och supportar varandra så fint <3

guldfynd bianca ingrosso

daniel paris bianca

Fina Daniel <3 Han hade tydligen suttit i taxin påväg till eventet och kollat in detta smycke han fick och sjukt nog valde jag verkligen exakt rätt smycke till honom haha, så kul att han blev så nöjd <3

amanda molly guldfynd

Bästa @amandawinberg och @mollypetterssonhammar 

bianca ingrosso guldfynd box

Mina askar är så fina med grå mocka och guldram

hanna bianca guldfynd

Fina Hanna sätter på mina örhängen <3

bianca ingrosso kasai

petronella guldfynd

guldfynd event bianca

Fina Petronella som jobbar på Tourn i mina fina ”Bianca” örhängen <3

bianca ingrosso guldfynd middag

Jag höll ett spontant och oplanerat tal… gick sådär haha! Är sämst på att hålla tal framför vänner :/

molly bianca moa guldfynd

Fina och sjukt roliga Molly & Moa 

bianca ingrosso kasai guldfynd

Favoriten på Kasai, deras Fried Tempura <3

andrea bianca event

Snygga i Andrea som snart släpper egen kollektion <3

bianca ingrosso middag event

Snyggingen Annica sätter på sig sitt halsband hon fick <3

bianca ingrosso middag

Hungriga tjejer som alla älskar fried tempura haha

dasha hanna bianca

Snyggingarna!

Dasha & Hanna 

alice bianca event

Världens bästa Alice <3

kasai bianca

tourn guldfynd

Snyggingar ifrån GuldFynd & Tourn

amanda winberg bianca

Pics by @ellenwalton

Godmorgon och glad Lördag på er!!

Jag vaknade upp och försov mig, skulle egentligen följt med familjen för att se när storebrorsan Oliver hoppade fallskärm. MEN min härliga pojkvän älskar att sätta min mobil på ”flygplansläge” så ingen kunde få tag på mig.. synd! Men jag fick iallafall följa det på Instagram när mamma körde LIVE 🙂

Här är resterande bilder ifrån mitt event från i onsdags fångat av bästa Ellen Walton <3 Hon är så mysig och G R Y M på sitt jobb! Levererar alltid med bästa kvalite och man får alltid bilder typ 2h efter, det är sjunk snabbt!

NU ligger jag och Phillipe i min soffa med varsin dator och har precis ätit frukost. Jag jobbar och han kollar Seinfeld, allt är som vanligt helt enkelt haha! Jag ska snart hem och hämta Dino för att sedan ta mig ut till min kusin Isabella vars son fyller 1 år som vi ska fira. Det är absolut världens sötaste lilla unge så ska pussa ihjäl honom <3

PUSS <3

20 reaktioner på “MORE FROM MY EVENT”

 • Amanda skriver:

  Vad har du för dator?

 • Erika skriver:

  Vad härligt 🙂

 • Frida skriver:

  Hej Bianca! Ville bara säga att jag tycker du är sjuukt härlig. Fortsätt vara du för du är så jävla rolig och härlig. Kul se en människa med åsikter och som bjuder på sig själv. Ha en fin dag / Frids

 • Victoria skriver:

  Hej finaste Bianca!

  Såg precis din vlogg på youtube om hur folk lämnar elaka kommentarer och inte alls tänker efter innan de faktiskt trycker publicera. Jag jobbar själv i en ledande position inom en bransch där man konstant blir bedömd för hur man ser ut och vad man har på sig. Jag är inte en som egentligen kommenterar men det du sa i bloggen gick rakt in i hjärtat så jag var bara tvungen, speciellt när du är en person som bjuder SÅ OTROLIGT mycket på dig själv. Jag imponeras så mycket av dig, av ditt driv och jag fullkomligt älskar att följa dig och din resa. Wahlgrens värld ska vi inte ens tala om för jag skrattar så jag gråter varje vecka. Helt magiskt och ni är magiska hela bunten. Vi ska lyfta varandra och jag hoppas att detta inlägg iaf får dig att dra lite på smilbanden 🙂

  Keep doin what your doin guurl (knäpper med fingrarna här nu) haha

  Massor av kramar!

 • Laila skriver:

  Hej! Funderar på att köpa ”Perrie” halsbandet för att det är dööö snyggt och för att jag älskar perrie edwards haha (även om jag vet att det inte har med henne att göra), Kan du inte göra ett inlägg eller en vlogg där du förklarar alla smycken och vad du fick inspiration på för just dom. Så att man får lite bakgrunds info om de fina smyckena!
  Tack i förhand och skitsnygg kollektion btw.

 • Pernilla skriver:

  Idag blev det ännu mera shopping från din fina kollektion! 🙂 Har redan köpt de 2 armbanden Linnea i både förgyllt silver och silverfärgad samt örhängena Bianca. Sen har jag även shoppat ringarna Lydia till 2 av mina vänner! OCH idag slog jag på stort och köpte halsbandet Negin i förgyllt silver!!! 😛 Så himla snyggt!!! Expediten tyckte jag borde be dig om rabatt haha ohhh så jädrans fina!!! Och fasiken va fint eventet var!!! Jag hade gjort ALLT för att få vara med! <3 Du ska vara så jädrans stolt över dig själv!!! JAG är megastolt och jag känner dig inte ens haha fast det känns nästan som det 😉 Många kramar till dig och önskar dig en härlig lördag!

 • Challede skriver:

  Ääääälskar verkligen smyckena! Så sjukt fina!!
  Önskar dig en sjukt bra lördag!

 • Ida skriver:

  Skulle du våga hoppa fallskärm? 🙂 Aldrig jag! Är såå höjdrädd ?

 • Ellinor skriver:

  Alltså BIANCA! Du är ju inte bara dösnygg och verkar ha världens härligaste personllighet, du verkar också vara världens bästa vän! Så fina ord du ger till människorna omkring dig, det är ingen annan blogg man går in på där någon är lika snäll som du! Jag har följt dig i några år nu och vill bara säga att du är grym och jag ser upp till dig något enormt! Fortsätt med det du gör, du kommer att gå långt! Tack för du sprider sån energi och för din härliga blogg <3

 • Malin skriver:

  Grattis till din fina kollektion! Köpte ett par örhängen i present till min svägerska och hon blev superglad! Och så fin i dem.

 • Hilfrid skriver:

  Tycker att Amanda Winbergh har en tuff attityd med facet, borde få en roll i en film. Jädrigt bra på bild.
  Man ser på dina chefer att dom vunnit högsta vinsten när dom hittade dig, du har gått som en raket med snack o look, lite som en stå uppare. Det gillas mer än dom som bara ser tröga ut.

 • Sara Larsson skriver:

  Vad lyckat det verkar blivit! Älskar denna typen av inlägg 🙂 Mer sånt! Kramis

 • Pernilla skriver:

  Hej Bianca, kan inte du berätta hur det går till att göra en smyckeskollektion? Hur arbetar man för att komma fram till vilka smycken man ska göra och hur de ska se ut osv.??? Vore jätteintressant att få veta 🙂 Kram till dig och stort grattis igen till den supersnygga kollektionen!!!

 • Petra skriver:

  Hej! Tack för underbar blogg.
  Söker efter en liknande kappa som du fick julen 2016, en rosa kappa. Har letat och letat, kan du tipsa vart jag kan hitta en liknande.Tack på förhand!!

 • Lisette skriver:

  Grattis till kollektionen, super snygg! 😀 😀

 • Jonna Svensson skriver:

  Hej snygging! Vart kommer din top eller jumpsuit som du har på dig, den svarta? Jättesnygg urringning!! Kram

 • Amanda Tillman Tollezon skriver:

  Så sjukt glad för din skull, för din kollektion. Du är så sjukt duktig❤️ På allt du gör, vad glad för de du gör. Tittar alltid in på din blogg? Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *