MIXED THROUGH MY PHONE

2bc3c5ca-3940-467d-b387-f5d9cdab102a-1.jpg

Gör er förberedda för det kommer mycket matbilder hehe….

Jag började förra veckan med en morgon möte med min agent Vanessa & en annan lady Josefine på Strandvägen 1. Vi hade ett SUPER roligt möte och jag tror att ni kommer äääääääälska detta när allt är klart.

Ser så mycket fram emot att få jobba mer med detta som vi sitter med just nu 🙂

c8953ae1-175d-4e46-b79e-8f87ce3c75aa-1.jpg

8da773b9-3619-4524-bdde-1f1b39138f36-1.jpg

Efter vårt morgonmöte förra veckan så drog jag och Vanessa vidare till nästa möte, nämligen lunch möte haha! Man passar ju på att trycka in möten när det är matdags.

Detta möte handlat om något som ni får reda på nu början av denna vecka (förhoppningsvis). Det är nog det största (om man inte tänker på Wahlgrens Värld) i min karriär hittills.

Denna lunch intogs på Hotel Diplomat som för övrigt har Stockholms godaste köttbullar 🙂

bianca agent vanessa

Här är min Vanessa för er som undrar hur hon ser ut. Haha ”min” Vanessa kanske lät lite sjukt för jag äger henne inte direkt haha. Men vi är så jävla lika i mycket och lever lite mitt drömliv just nu så jag kallar henne ”min” haha. Hon har nämligen precis förlovat sig med min barndomsvän Valentino och har fött världens sötaste son som hon döpt Matteo…. Matteo är alltså mitt drömnamn på mitt barn så han är lite min son också 🙂

Asså jag är verkligen så tacksam att just Vanessa blev min agent. Det är så jävla skönt att alltid ha någon att bolla idéer med, någon som har en lång karriärs plan för mig, som kan ta alla dialoger med företagen och som verkligen tror på mig till 100%.

Hon är verkligen stenhård denna kvinna och wow vilken jäkla power hon har! En riktig förebild till mig och det är helt klart tack vare henne som jag blivit mycket mer professionell i mitt yrke. Jag tar plats, jag säger vad jag tycker och står för mina åsikter och vågar säga när jag tycker att något görs på fel sätt.

Hon har helt enkelt lärt mig skillnaden mellan att prata på ett professionellt sätt med någon där man är tydlig & rak utan att ta åt sig personligen och sedan släppa det och prata som vänner. Så viktigt <3

f52dd1b7-9fa4-43e8-acb4-a1497485a445.jpg

8bef5d9b-c0ce-4160-b373-6dd9ddf28a13.jpg

0625cd5f-b469-42fd-9d0b-70cac36c6b18.jpg

Vi har firat världens bästa @benjaminingrosso som fyllde 20 förra veckan och som vanligt så handlade dagen om att äta så mycket god mat som möjligt.

Han fick även i födelsedagspresent av mamma (eller det var 1 av hans presenter) några av hans favorit pasta sorters från hans favvo märken…. han är ju galen i pasta så detta blev han nog mest glad för haha.

Han fick också mitt gamla rum som mamma gjorde om helt till honom som en suprise under dagen.

c4db8e02-56da-49c0-8700-1949a1a04383-1.jpg

Jag har käkat middag i form av grym burgare på SHED som ligger i Humlegården. Philipes vänner som startat och som bara blir större och större <3

Så kul att se när unga peeps kör igång sitt eget och det bara går raka vägen uppåt 🙂

img_7690-1.jpg

img_7686-1.jpg

img_7691-1.jpg
Foto: Ellen Walton 

Jag tillsammans med polarna ovan drog till Ideal Of Sweden festen och festade loss 🙂

Jag bar en tröja ifrån Zara som jag tog i en större storlek så jag kunde ha den som en klänning, väska ifrån Zadig&Voltair samt smycken ifrån min kollektion för GuldFynd

Untitled_1.6.1

4b878d1e-5351-4d0f-9e80-8a5dc74008ea-1.jpg

Untitled_1.50.1

Untitled_1.47.1

d38d1fd6-15e9-4a68-95c4-d617593b898e-1.jpg

bianca kräftskiva phillipe

def24ce6-0d4f-48c4-8eff-7fcf9e8ac448-1.jpg

Untitled_1.79.1

Untitled_1.80.1

Dagen efter fredags utgången med Ideal Of Sweden så vankades det dagsfest med Swedish Tonic. De hade styrt upp så JÄÄÄÄÄÄVLA bra med massvis av god mat, svingoda drinkar, uppträdanden, konfetti och bästa DJ:n som spelade allt möjligt! Fan va kul jag hade! Jag vill också styra en dagsfest någon gång 🙂

Det är faktiskt en gammal gammal killkompis till mig som är en av delägarna till Swedish Tonic och även en av Phillipes bästa killkompis så jag har lärt känna killarna bakom märket ganska bra nu. Så sköna killar, ni får fixa mer fester för detta gör jag gääärna om haha!

img_7910.jpg

Ända sedan jag släppte min smyckes kollektion så har det bara rullat in bilder på er min fina när ni bär mina smycken. Helt sjukt att se de på er och ni är alla SÅ snygga <3

Jag menar kolla bara hur snygg min älskade @alicestenlof är i sitt ”ELLEN” halsband! Man dör ju <3

Jag har valt att döpa varje smycke efter någon kvinnlig tjej/kvinna som inspirerar mig så Alice ovan har faktiskt ett smycke döpt efter henne och namnet Ellen ovan kommer ifrån Ellen DeGeneres.

bianca frukost nybrogatan 38

Det var en del möten förra veckan och detta ovan intogs med Kanal5 på Nybrogatan 38.

Mycken spännande möten nu och nu har jag kommit till det stadiet i min karriär där man måste börja tacka nej till svinroliga saker då det krockar med annat eller inte riktigt passar in i mitt liv just då… synd för allt är så roligt men så är det ju ibland.

Som min säljare alltid säger, det är bättre att säga nej ibland än att ta sig an för mycket.

img_7913-1.jpg

img_7912-1.jpg

Jag och min kära Alice (hon tar över mina sociala medier haha) på mitt lanserings event för #guldfyndbybianca 

Vi ska faktiskt ses snart på lunch och snacka igenom oss riktigt noga med podden vi snart ska släppa. Vi har inget datum satt än för premiär avsnittet och jag skulle också vilja fråga er vilken dag i veckan ni helst hade velat att vi släpper vår podd på??

6ef978d7-4410-407e-9f85-b7a044cf245c-1.jpg

0bd718da-822c-4e30-95ad-7603a6aa9a28.jpg

Äta ute är ju inget jag kan sticka under stolen med att jag inte älskar. Det känns verkligen som en hobby som alla i min familj delar. Att hitta nya favorit restauranger, testa på nya rätter, menyer etc…. speciellt nu när jag fortfarande inte har stolar till mitt bord hemma.

För några dagar sedan så drog jag, mamma & Phillipe till vår favorit indier i stan för att mysa till det med en god middag. Restaurangen heter Indian Stories, ligger på Jungfrugatan 6 och är enligt min familj, Sthlms bästa indier. Det ska finnas någon till på Valhallavägen som ska vara helt fantastisk men deras lammgryta här är SÅ god!!

 

37 reaktioner på “MIXED THROUGH MY PHONE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *