MY GO TO LOOK FOR FALL

Ellos del två bord-4

Ellos del två bord-2

Ellos del två bord

Hörni! Det är dags för sminkdags, min favorit 🙂

Jag tänkte i detta inlägg visa er höstens skönhetstrender (enligt mig) som jag kommer att köra på genom hela hösten.

Alla produkter som jag använder i detta inlägg finns på Ellos i min webbshop som jag har där KLICK 

Ellos del två masker

SERUMMASQ + GLOW – (klick) // SERUMMARQ + RELAX – (klick

Vi börjar med ansiktsmask då.

Hudvårdsrutinen är alltid det viktigaste till mig när det kommer till min sminkning. En bra grund av krämer & ansiktsmasker.

Dessa ovan perfekta för dig som antingen behöver att huden ”varvar ner” lite och får den där ”relax” känslan i form av återfuktande ingredienser av gurka, aloe vera & grönt te.

Eller köra på en mask som ger dig glow och ett fräsch lyster inför ett event, en utekväll eller bara lite extra lyx för huden 🙂

Ellos stående-2

SHIMMER CREAM EYESHADOW – KLICK 

Något jag alltid tar med mig från sommaren in till hösten är shimmer. Bara för att brännan på kroppen inte är lika brun och fräsch så betyder det inte att man behöver sluta med shimmer överallt hehe 🙂

Jag älskar shine, shimmer och lyster när det kommer till sminkning. Denna cream eyeshadow i shimmer är perfekt och super enkel att applicera.

bianca smink blogg

Jag använder den som ljus shimmer på ögonlocket för att öppna upp ögat, inne i ögonvrån för att ge ögonen ännu mer energi samt göra de större.

Sen är denna perfekt för att applicera på näsa så den inte försvinner. Funkar perfekt precis under ögonbrynen också för att både förstärka brynen men också låta ögonskuggan få poppa mer.

bianca makeup blogg

BLUSH – KLICK

Rouge, alltså jag kan INTE gå utanför dörren med en sminkning utan att lägga på rouge. Jag äääääälskar rouge på kinderna då jag verkligen tycker att det ger en otroligt fin värme till ditt ansikte. Man ser frisk, pigg och fräsch ut med lite rouge på.

Ett annat tips som jag alltid använt är att få in din rouge i din ögonskugga också, love that 🙂

529787ca-1432-4318-81a0-c141511b7d0f.jpg

Så här har jag blandat mitt brunpuder och rouget ovan för att få till denna bronziga och höstiga look

bianca smink ellos

LIPLINER – KLICK

Läpppenna… vem kan få nog?! Inget läppstift (jag använder inte läppglans) utan läpp penna och därmed basta!!

Jag har ju ganska små läppar så jag veeeerkligen utnyttjar läpppennor för att förstora illusionen av ”större läppar” och jag är tokförälskad i denna ovan ifrån BareMinerlas <3

Jag tycker även att läppar alltid ska vara i fokus på hösten, det blir verkligen sååå snyggt då man oftast klär upp chill outfits på hösten med accessoarer, läppar och mer intressant håruppsättningar.

Ellos stående-14

Ellos stående-19

LÄPPSTIFT – KLICK

bianca smink ellos blogg

Och självklart kräver en läpppenna ett läppstift även fast detta heter lipgloss men enligt mig var det inte så glossigt.

Detta var verkligen såå snyggt och passade utmärkt till min bronziga look då jag personligen alltid framhäver ögon och låter läpparna vara naturliga. Ni ska se mig med röda läppar….. jag ser ut som ett skämt haha!!

Ellos del två nagellack

NAILPOLISH – KLICK // NAILPOLISH REMOVER – KLICK 

Ellos stående-28

Jag fick låna Linneas naglar här haha för jag har precis typ bitit av varenda (bad habit) men kolla vad SNYGGT!!

Tänk dig jeans, stor stickad tröja och detta nagellack som har en metallic känsla…. sååå snyggt!!

ellos bianca blogg

ALLT FÖR DIN HAIRSTYLING – KLICK 

Okej nu till hår:

Jag älskar, älskar, älskar, älskar håruppsättningar på hösten. Eftersom att man bär mycket kläder som täcker nacke, bröst och hals så tycker jag att det är skitsnyggt att sätta upp håret.

Och hur jag kommer fokusera på att styla det ser ni nedan. En slarvig knut med två slingor som hänger fram och ramar in ansiktet.

För att få till detta så använde jag (som vanligt) olika verktyg så som tofs, hårnålar etc…

df5ce3b9-4fa7-4ec1-88dc-a63790dcf2f7.jpg

bianca hår blogg ellos

69073c51-1f3b-4634-b966-37b1026ba911.jpg

Så fint både till vardags och fest 🙂 Ellos har även svingrymma andra produkter för håret så som inpackning, oljor, sprejer, saltspray etc 🙂

Så hur blev slutresultatet av denna höstiga bronze look… kolla nedan!

ee630bb6-d546-40dc-b2dc-7eeaab356314.jpg

bianca blogg ellos

e25d4915-0e35-4acc-b0aa-d5887be67f79.jpg

c6b52e8d-7381-4f0a-acd3-c712cf115f96.jpg

Foto & edit: @linneawidmark

Hoppas ni tyckte att detta var roligt att läsa om hur jag ser på skönhet och framförallt på min skönhetssyn nu till hösten. Kort och gott kommer jag köra på bronziga toner och slarviga håruppsättningar 🙂

PUSS <3

54 reaktioner på “MY GO TO LOOK FOR FALL”

 • Julia skriver:

  Mer sånt här! 😀 så kul!

 • Anna B skriver:

  *du ÄR sååååå (förlåt) jävlans fin bianca och fint smink!! <3 <3*

 • Hannas blogg skriver:

  Alltså OMG, så snygg du var i den sminkningen och frisyren!! Passar dig så jäkla bra! och det nagellacket alltså, så fint!! kram<3<3

 • Julia skriver:

  Du är så himla fin det är helt sjukt

 • Emma skriver:

  Tröjan??? Vart ifrån??

 • Emilia skriver:

  Wow vilken snygg sminkning! Jag dör, seriöst, det där är min drömlook men jag lyckas aldrig få till de :/ Är för blek och för ojämn i hyn för det tror jag 🙁 Men det var supervackert på dig, jag ska försöka mig på att få till en liknande look jag med 😀 kram på dig <3

 • F skriver:

  Finaste du!!! Tack för inspo ?

 • Lovisa skriver:

  Du är heeeelt galet vacker Bianca, jag får alldrig nog ju!! Superbra tips och skitfina looker. Älskar att läsa din blogg, kolla på din youtube och hallå Walgrens Värld såklart!!! Du är en så jävla bra förebild så sluta aldrig med det du gör. Puss<33

 • Pernilla skriver:

  Alltså Bianca, jag har aldrig sett någon som är så vacker och fotogenisk! Du blir verkligen så vacker på alla bilder och jag har en fråga. Skulle du kunna tänka dig att arbeta som modell utomlands för någon agentur? Jag VET att agenturer skulle slåss för dig men med tanke på allt du gör här hemma kan jag förstå om du uppskattar mer mixen av allt. Men som sagt, vill du så kan du lätt! Kanske kan vara kul att testa i några år och samtidigt få upptäcka delar av världen du kanske inte annars skulle resa till 🙂

 • Elin skriver:

  Så fin du är!! Har du färgen ”bronze” eller ”oyster” på ögonskuggan? ?

 • Ebba skriver:

  Men hjääälp vad snygg du är!! Skulle du snälla kunna göra en video på din yt där du visar några olika håruppsättningar?? (Denna får mer än gärna ingå) kramar

 • Alex skriver:

  Hej Bianca,

  Skulle inte du kunna visa hur du sminkar Dina ogon? Du ar valdigt bra pa att fa till en naturlig look & jag tror manga med mig vill SE hur du gor:) Undrar aven om du Har eyeliner? Du verkar mala bara ovansidan av dina vackra ogon & inte under eller insidan? Tack for en bra blogg!

 • Josefin skriver:

  Kan du inte filma när du lägger ögonskuggan. Så snyggt

 • Jill skriver:

  Har länge undrat vart du köper din ögonskugga, den som är gyllen brun/orange? vill verkligen ha. Vill gärna ha tips om märke och vart jag hittar den 🙂

 • Marjo skriver:

  Hej fina foton sedan så vackert sminkad vill också lära mig.

 • Annie skriver:

  Hej Bianca,
  Kan du inte nämna färger/nummer på de sminkprodukter du lägger ut…?
  Tack Annie

 • A skriver:

  Oj oj Bianca.. Du har INTE fått dåliga gener i alla fall. Så det är ju TOPPEN 😉

  Man ser på bilderna speciellt i detta inlägget att du har fått så mycket drag av din pappa, speciellt när han var ung men även farmor Melina också. Vackra du <3

  En fråga, vad är det du hör ofta som folk säger till dig om ditt utseende? vem du är mest lik?. Men du har också förstås fått din mammas personlighet tror jag med humor 😉 om man ser i Wahlgrens värld.

 • Ullis skriver:

  Håller med övriga, vill såå gärna se hur du sminkar dig för du är tamme 17 den som sminkar sig bäst!!

 • Hanna skriver:

  Hej ! Jag är en 17 årig Stockholms tjej som är glad, älskar att shoppa och har ett stort intresse för mode osv. Här på min blogg får ni se hur min livsstil ser ut och följa med mig på event och massa mer !

  http://www.Nouw.com/shansi

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca!
  Kan inte du göra en video där du visar i steg hur du gör din slarviga knut?
  Tack!

 • Maria skriver:

  Herregud så vacker du är människa!! Helt perfekt höst-make! Blev lite nyfiken på paletten som skymtar i bakgrunden på bilden med hårsnoddar, kan inte se den på din sida hos Ellos, vart kommer den från? Stor kram

 • Rebecca Larsson skriver:

  SNÄLLAAAAA visa hur du har gjort håret, love it!

 • Camilie skriver:

  Hej fler än jag som väntar på vlogg del 2 angående frågestunden?
  Sen Bianca är jag oxå av äldre generation som följer dig här:)
  Sen snälla bli bättre svara på kommentarer.,det betyder nog mycket för de undrande:)

 • Michaela skriver:

  Hej Bianca 🙂 Älskar din blogg!! Följer dig även på dina andra kanaler.

  Skulle inte du kunna lägga upp en vlogg eller bilder på hur du sätter upp ditt hår i en hög bakåtkammad hästsvans! Jag ser dig så ofta i den frisyren och tycker det är så snyggt! Men vad använder du för produkter för att få det att hålla och se så ordentligt ut?

  Kram!

 • Dani skriver:

  Åh vart kommer tröjan ifrån??? 🙂

 • Annika skriver:

  Hej Bianca!
  Jag är lite nyfiken på vilken kamera du använder till vardags? Jag är säker på att du skrivit om detta någonstans eller svarat på samma fråga mer än en gång, men jag kan inte riktigt hitta dit. Jag är nämligen på jakt efter en kompaktare ”systemkamera” som tar bra bilder. Men det finns ju hur mycket som helst och det är ganska svårt att veta vilken man ska välja. Trött på att förlita mig på mobilen jämt, men vill ha något som är lätt att bära med sig!

  Fortsätt inspirera, du gör det på ett fantastiskt och klockrent sätt genom att bara vara du!

  Med vänliga Hälsningar,
  Annika

 • Julia skriver:

  Såå fin!! ? Va använder du för bronzer?

 • Jen skriver:

  Vad är det för borste du har från Real Technique för att applicera rougen och vad heter paletten med ögonskuggorna som man ser i bakgrunden på en av bilderna?
  Tack så jättemycket!

  // Jen

 • Josefin skriver:

  Hej Bianca!
  Vilken av borstarna från real techniques använder du till din rouge? Har du något tips på en bra borste till contouring? Har testat alla möjliga borstar men hittar ingen som känns rätt!

 • Asså det där nagellacket var ju galet fint! Måste klicka hem det!
  Härligt blogginlägg!

 • D skriver:

  Halloj B! ? Har aldrig kommenterat på din blogg innan. Läser inte din blogg så ofta heller. Men hej här kommer första inlägget. Alltså, ska vi ta o snacka om Guldfynd by Bianca!!! Jag blir så glad av din kollektion med Guldfynd. Jag har köpt på mig en del smycken och jag älskar allt! ? Grattis snygging!!! Vissa grejer var t o m slutsålt, så kul. Du kan det här med smycken. En kvinna får aldrig nog av det. Kram fina du ❤️

 • Jenny skriver:

  Åh! Bianca! Såg precis på Wahlgrens värld att du hade en underbar kimono(?) på dig som var rosa-ish, vart är den ifrån?! Blev helt förälskad i den!!

 • Kärolin Thornell skriver:

  Heeeej Bianca!!!
  Du är otroligt grym ung kvinna! Jag känner inte dig personligen men får en känsla ( via tv o din blogg) att du är smart, klok, ödmjuk o otroligt vacker!
  Fortsätt kämpa på o fortsätt att vara dig själv!

 • Hanna skriver:

  Hej
  Så inspirerande blogg!!
  Igår på Wahlgrens värld så hade du på dig en ”kimino” i vinröd/rosa/lila med broderi på armarna. Helt fantastisk och jag skulle så gärna vilja veta vart den kommer ifrån?
  Tacksam för svar.

 • Krister skriver:

  Kan vi inte få se lite bilder också?

 • Eva skriver:

  Så snyggt ditt hår är Bianca, ja hela du är ju ursnygg förstås! Kul att se dig i tv-rutan igår, både Breaking news och Wahlgrens värld…Älskar Wahlgrens värld och dina vloggar!!

 • Ann skriver:

  Bianca ibland är du dum.mot din mamma.kallar henne för kärring…Du måste sluta med det.hon är en underbar mamma

  • Pernilla skriver:

   Ann, det är bara tomma ord. Blir man arg och uppretad så ploppar det ut både det ena och det andra ur munnen. Det gör det nog hos dig med. Ta det inte så allvarligt. Tänk istället på vilken UNDERBAR relation de har, hur många kan säga att ens mamma är ens bästa vän??? All kärlek till dig Bianca och självklart till din underbara fina mamma Pernilla också!!! Kram

 • Hanna skriver:

  Asså du är en sån fantastik person! 😀 Jag vet att du brinner för mode och smink för mig så är du vacker utan allt detta ändå!
  Du är ju sån härlig människa och det gör mig så glad att få läsa din blogg och jag får så mycket inspiration! Tack för att du finns och
  för allt det du står för! <3 Tack Bianca! Du är en stor förebild till mig! <3 kram!!

  • Pernilla skriver:

   Bianca, kunde inte sagt det bättre själv! Allt Hanna skriver är SÅ sant, känner precis lika dant! Det är galet vad du sprider glädje och inspiration. Jag brukar prata om dig på jobbet (snart börjar de undra på riktigt om jag inte ska skaffa mig ett liv haha) men det ÄR ju så kul! Men det är så mycket som jag snappar upp från dig som jag vill dela med mig till andra. TACK för att du finns!!!! Kramar

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca. Det här har säkert inget med kampanjen att göra, därför du inte har nämnt det. Men vilken ögonskugga palett är det du har i bakgrunden? ?

 • nico yazawa skriver:

  Vilken dröm du är Bianca ?

 • Filippa skriver:

  Hej! Var kommer din blåa kappa ifrån i ditt samarbete med feetfirst på instagram?

 • Madde skriver:

  Du är så snygg människa!!! och din hy är flawless <3

 • Pingback: Serum Masq

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *