OFF TO ITALY

bianca oufit höst

Precis innan vi skulle böra ta bilder så kom det fram 2 personer och värmde mig med fina kommentarer om programmet <3 Älskar när ni kommer fram! Nu tror jag dessa 2 inte läser min blogg för ena kvinnan var typ 45 & andra karln 50år hehe men ändå <3

höstoufit bianca

Tackar för fina kommentarer och sedan posar haha 🙂 Skor ifrån FeetFirst.se & jacka ifrån IvyRevel

Goddag på er mina kära <3

Jag ber om ursäkt för min frånvaro men jag och Phillipe kramades hejdå imorse då han flyttar tbk till London nu för hans sista år på universitet. Kommer sakna honom så, speciellt nu när jag vant mig vid att bo med honom som jag gjort denna sommar. Men jag saknar ju dock London och vårt liv där är sååå najs!! Lite panik om hur mycket jag kommer kunna åka ner dit för min höst är GALEN!!! Alltså mitt schema är inte att leka med liksom… :/ Men det löser sig <3

Men senaste dagarna har jag verkligen velat fokusera på våra sista dagar tillsammans, hoppas ni förstår!

NU bär det av till Italien för att umgås med familjen och kamerateamet hehe. Sitter faktiskt med datorn i knät i taxin påväg till Arlanda med en äggmacka i handen från Snickarbacken 7 as we speak 🙂

SÅÅ taggad för pasta, pizza, glass, focaccia… ALLT! Jag har ju gått upp 8kilo detta år men jag planerar på att gå upp minst 4 till under denna resa haha! Plus att jag har ägglossning nu och ska snart få mens så hungern är på topp haha!

Hörs i Italy! PUSS <3

52 reaktioner på “OFF TO ITALY”

 • Josefina Nyström skriver:

  Du är så himla fin älskar dig Bianca!❤️

 • Dixi Wonderland skriver:

  Va roligt att folk kommer fram och berömmer programmet 😀 Hoppas att du får en fin resa :*

 • Veronika skriver:

  Vill bara sprida lite kärlek och säga att jag älskar att läsa din blogg, se Wahlgrens värld och följa dig på instagram.

  Det var allt.

  Kram!

 • Anna skriver:

  Vad pluggar din kille? ?

 • surprise skriver:

  Vill slå hål på en fördom: Är 70 och läser din blogg 😉

 • surprise skriver:

  Vill slå hål på en fördom: Är 70 och läser din blogg 😉

 • Tina skriver:

  Jag läser din blogg, (uppenbarligen 😉 ) och är 49 år :-), det går så bra så, även om jag eg mest hänger på Insta 😉 Du och din mamma är så härliga, man har verkligen fått en ny syn på familjen Wahlgren 🙂

 • Nathalei skriver:

  Du är skitsnygg om du så går upp 10 kg i Italien! Hade huggit av en arm om jag fick vara lika vacker som du! Trevlig resa

 • Josefin skriver:

  Goa Bianca! Du inspirerar så mycket och verkar vara en så jordnära och go tjej☺️ En fråga! Jag jobbar som lärare och vi klär oss lite mer strikt men ändå fritt haha, kan inte du tipsa i ett inlägg eller en vlog om lite ”work-wear” typ? Typ som du har på möten osv☺️ Puss o kram!❤️

 • Rebecca skriver:

  Du verkar vara en så jordnära tjej, älskar att du är så öppen med allt, du känns väldigt ”äkta”:) Älskar Wahlgrens Värld, torsdagar har blivit min favorit dag i veckan haha! Ha en underbar Italien vistelse! Kram<3

 • Anna skriver:

  Hej fina Bianca. Jag är oxå en gammal tant på 48 år och läser din blogg varje dag! Kram Anna ?

 • Karin skriver:

  Hej fina Bianca!
  Vill bara tala om att du har nog fler äldre läsare än du tror. Jag är snart 65 och tittar in på din blogg varje dag.
  Jag tycker att du verkar vara en jättefin, omtänksam och härlig människa både på insidan och utsidan! Fortsätt vara den du är:

 • Sofie skriver:

  Hej! Hittar inte skorna på hemsidan.. vet du vilken butik de är från? Ha det så mys i Italien ❤

 • Sofia F skriver:

  Ehhh – say Whaaaaat.
  Är 46år och följer dig sedan (2,5?) år tillbaka…. så nä – det är inte bara ungtuppar härinne 😉

  Kram & keep up the good work!!!

  Häls fr Göteborg

 • Hill skriver:

  Alltså älskar att du kan prata så öppet om mens o ägglossning – som den DEL av livet det är! Börjar nästan grina för att det är så jävla befriande (hormonerna flödar som vanligt). TACK BIANCA tack <3
  Mvh / växt upp i ett hem med 4 tjejer där man låtsas som att mens ej existerat (?!)

 • Amanda skriver:

  Jag har precis som du haft en dålig relation till mat och sen i januari har jag lagt på mig 10 kilo. För det första är jag mycket bekvämare i min kropp nu och för det andra är det INGEN som sett någon skillnad, det enda jag fått höra är att jag ser mycket friskare ut. Du är en stor inspiration och förebild, vill verkligen tacka för att du är öppen om dina problem och hjälper andra tack vare det!

 • Mettan skriver:

  Hej Du fina Bianca?. Följer både Dig, Din mamma och Din mormor på Era bloggar och tycker det är väldigt trevligt. Håller med tidigare ”talare” att Du nog har många fler ”mogna” följare än Du anar?. Många av oss har säkert vuxit upp med både Christina, Hans, Pernilla och resten av gänget och har många fina minnen av både teater, film, musik och barnprogram och nu ger Ni oss roliga och härliga Wahlgren’s Värld? Finns ju bara en familjen Wahlgren/Ingrosso?. Jag har följt Era bloggar men aldrig kommenterat tidigare men nu var dax för Ni är en fantastiskt fin familj med hjärtat på rätta stället?….Så mao vill jag bara säga…. fortsätt fina Du, det är sååå härligt att se, läsa och följa Dig och Du är en sann inspiration och förebild för alla men framför allt för unga tjejer och killar?Blev långt….denna enda gång? Kram från en 56-årig ” mogen” quinna❣️

 • Linda skriver:

  Förstår precis att du vill vara med pojkvännen så mycket du bara kan. Ni är så fina tillsammans ❤
  Ha det bäst i italien!!

 • Ellen skriver:

  Du är sååå himla fin!! Min största förebild, älskar dig?❤️

 • Ellen skriver:

  Du verkar vara en så himla fin och bra person, och du är sååå himla snygg å fantastisk! Min största förebild, älskar dig?❤️

 • Susanne skriver:

  Bianca nu måste jag säga att du har lite fördomar ? Jag är över 50 och läser din blogg ? ? Du är en rolig, ungdomlig fläkt att följa. Så tror nog att du kanske har en blandad publik? Ha en bra dag!

 • Malin skriver:

  Fina du!
  Jag läser.. och jag är ..’28’! (läs 46)
  😉

 • Lulle skriver:

  Hej Bianca ? Du kanske redan har skrivit om detta någonstans men jag har inte sett det så tänkte jag frågar här. Undrar vart den beiga/bruna kappan du hade på dig i avsnittet när ni är i Paris är från? Skitsnygg! ?

 • bettan skriver:

  Härliga goa Bianca, jag är 64 år och läser din blogg och kollar din vlogg. Bara så du vet, du grymma tjej 😉

 • Anna skriver:

  Älskar att följa dig i alla dina kanaler. Främst för att jag tycker du är den enda influencern som är genuin, det lyser igenom skärmen. Du är jordnära och har en självdistans och vågar prata om allt vilket jag tycker är fantastiskt. Det blir så mycket roligare att se alla grymma outfits, resor och inredning mm när det kommer från dig! Du är dessutom sjukt rolig och jag skulle kunna lyssna på dig prata typ forever. Keep it up!

 • Malin skriver:

  Finaste Bianca,
  Jag är 46 och läser din blogg och beundrar dig för den du är!
  Vi träffades på La Perla då jag fick ta en bild på dig tillsammans med min dotter. Min mamma (76 år) pratade lite med dig när vi skulle gå hem!
  Fantastisk mat och Ni var så trevliga!
  Lycka till med allt!

 • Jullz? skriver:

  Bianca! Asså shit! Du är verkligen världens bästa fucking förebild! Älskar dig oändligt!!!!

 • Bella skriver:

  Är så himla mysigt i London! 😀 <3

 • Julia Astor skriver:

  Du är en förebild för många och jag läser din blogg varje da. kan inte du göra en video på youtube. en helg vlogg i italien eller london.
  Du är bäst
  kram

 • Ann-Britt Lindblom skriver:

  Hej du vackra Bianca. Jag är 61 år och läser din blogg. Du är så otroligt vacker och go tjej så jag tycker det är kul att följa dig och se dina fina kläder som du visar. Så ha det nu så kul i Italien. Kram?

 • emilia eriksson skriver:

  haha du är så himla skön, man ska äta det man mår bäst utav. Sen syns det ju verkligen inte på dig att du har gått upp någonting 🙂

 • Anitha Pålsson skriver:

  Jag är 65 år och läser din blogg varje dag! Även Instagram och Snapchat! Älskar Wahlgrens värld, det bästa programmet på TV just nu! Ha det så bra i Italien med familjen!

 • Katarina skriver:

  Fantastiska du. 44år el.25 i sinnet. Vill bara skriva att jag tycker att du är en jättebra förebild för alla tjejer där ute. Älskar att du är så öppen och vågar prata om allt. Och vilka snygga skor, men det är klart allt är snyggt på dej. Kramar

 • Louise skriver:

  Ja du Bianca vi är nog fler ”gamlingar” än du tror som läser din blogg?Jag är 57 och älskar din blogg, du är rak och ärlig, en frisk fläkt.Det kanske är därför vi läsare är i så spridda åldrar, bra betyg till dej att du når ut till blandade läsare.Tack fina Bianca för en härlig blogg.Kram?

 • Mary skriver:

  Jag har nyss fyllt 70år 🙂 Jag tycker jätte mycket om att läsa din blogg.
  ” Age is just a number ” eller hur ?

 • Ann skriver:

  Bianca.du sa i Whalgrens värld att du ibland är trött på att prata om dig själv.ett tips.gör något annorlunda ibland…Tex på söndag står gatans vänner i björns trädgård och delar ut mat och varma kläder .Kom dit vetja med någon skön kofta du inte behöver längre

 • Gunilla skriver:

  Jag är 48 och jag följer din och Pernillas blogg. ? Alla ni ”Wahlgrenare” är störtsköna och ni förgyller min vardag. ?

 • Eva skriver:

  Men hallå där Sveriges nya stjärna som lyser upp överallt du än går.. du är ju så otroligt vacker med el utan smink, snygg stil och en förebild för unga tjejer och en sprudlande glad tjej med egna åsikter! Jag tycker din / eran verklighet visar bara hur vi tonårsföräldrar har det hemma , därför gillar jag att följa dig fast jag är gammal i dina ögon ( inte mina) 🙂 // mamma till en 20 årig son (som är mkt lik Benjamin förresten) och bor hemma med mig

 • D skriver:

  Har ägglossning nu och ska snart få mens..? Du vet att man har ägglossning 2 veckor innan mens va? Annars borde du nog läsa på lite om din menscykel. Just sayin.

 • Annika skriver:

  Jag läser din blogg <3 och jag är 48,så jag tror du har några "äldre" läsare också 🙂

 • Gertrud skriver:

  hejsan Bianca jag är kors i taket 52 år och läser här och din mammas blogg, så säg inte att dessa ”åldringar” Inte gör detsamma =) Jag känner mig tidlös och absolut inte gammal i sinnet. Ha det bra =)

 • Marie skriver:

  Hej Fina Bianca du har läsare som älskar dig och din familj och din blogg plus Pernillas blogg som är äldre än den åldern du skriver , du vet det finns ett tales språk Du är inte äldre än du känner dig , så man kan känna sig yngre än vad man är , du vet väl att det sägs att 30 är det nya 20 och 40 det nya 30 och 50 det nya 40 osv :)) så hörde att du sa i en intervju att det är många äldre kvinnor som skriver en massa hat , jag hoppas att du inte tror att alla är såna bara, tycker att det är dåligt att hålla på så med en massa elaka kommentarer

  Älskar att kolla på Wahlgrens Värd har sett hela säsong 1 och äntligen kan man se säsong 2
  Ha det gott kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *