NEW VLOGG

En vanlig dag i Stockholm – PRESS PLAY <3 

ÄNTLIGEN är man tillbaka i Sthlm!!! Jag har rest ganska mycket nu och jag tappar mig själv lite när jag är borta och flänger på semestrar. Jag älskar ju min hemstad, rutiner och vill gärna börja hänga i min lägenhet nu!! Känns som jag haft den förevigt nu men aldrig får den gjord liksom. Jobbar för mycket helt enkelt för jag är fan aldrig i min lägenhet haha!

Men imorgon så ska jag ha en stor plåtning hemma hos med ett företag jag gör en kampanj med nu så då kommer den nästan vara klar 🙂 Då är bara sovrummet som ska fixas till lite, kök som ska göras om och hyllor som ska sättas upp i hallen! Längtar tills allt blir klart!

Ovan ser ni en ganska vanlig dag i Sthlm för mig när jag har det ganska chill på jobbfronten. Ni får hänga med lite snabbt till mitt nya kontor, lite shopping till hemmet och middag med Phillipe och mamma 🙂

Och har ni inte prenumererat på min YouTube – kanal än så är ni varmt välkomna att joina min lilla familj där <3

NU – jobba lite hemifrån hos mamma, skriva på ett kontrakt inne i stan och sedan tillbaka hem för plåtning hos mamma 🙂

PUSS!

44 reaktioner på “NEW VLOGG”

 • Lisbeth skriver:

  Så roligt att följaaaa 🙂 fortsätt vara du!
  Kärlek i massor ???

 • Anne .Å skriver:

  Ett stort grattis till jobbet på tv 4 talang. Kul ????

 • Alice skriver:

  Wow, älskar dina vloggar!!!
  En fråga bara angående ditt jobb på talang (grattis förresten, nu är det kanske sevärt igen). Det är ju på TV4 och du jobbar ju för/med kanal 5! Kommer du inte kunna spela in mer whalgrensvärd pga talang eller kommer du nu jobba på två kanaler?:)
  Svara gärna i ett inlägg!
  Kram?

 • Linnea skriver:

  Jag bara älskar din blogg

 • Jisses skriver:

  Talang juryn, din lilla skitunge, va kul.
  En sketen vloggare som jag kollar på e du, en person med vett att ha åsikter. David Batra o Ingrosso kan inte va bättre. Glöm inte o höj rösten för dom andra slutar aldrig tugga.
  Va kul att dom inte tog Lill Lindfors eller Ica Stig utan vågade sno nån på g.
  GRATTIS våren 2018.

 • carina andersson skriver:

  Grattis till nya jobbet.Kan du vara snäll och tipsa om bästa affärer med väskor och plånbok

 • Maria skriver:

  Hej fina Bianca..
  Jag undrar varifrån har du köpt din fina spegel som hänger i hallen? ??

 • Jennifer skriver:

  Hej Bianca! Jag skulle bra vilja tipsa dig om en sak då du flera gånger har nämnt att du tappar mycket hår. Jag har alltid haft tjockt och långt hår men för tre år sedan så började det successivt att tunnas ut. Jag fick även symptom som torr hy, koncentrationssvårigheter, konstant utmattad osv osv. Jag bestämde mig för att gå till vårdcentralen för att ta blodprover förra veckan och idag så har jag fått svar om att jag har en underaktiv köldkörtel som gör att min kropp inte producerar tillräckligt med hormon. Jag kommer att få hormonpiller för detta och mitt hår och hälsa kommer att bli återställt igen! Jag skulle verkligen råda dig att gå och ta ett blodprov för att se om du kan ha samma problem som mig. Jag kommenterar aldrig bloggar eller dylikt men jag VET hur fruktansvärt det är att tappa sitt hår och jag ÖNSKAR att någon hade berättat detta för mig tidigare så att jag hade kunnat åtgärda det ännu tidigare. Jag är 23 år alltså i samma ålder som dig så det är mycket möjligt att du lider av samma sak, det är tydligen väldigt vanligt. Det man mäter är TSH värdet i blodet, googla det om du vill. Jag hoppas att detta kan hjälpa dig! Så kanske du inte behöver lägga dyra pengar på extensions, Priorin osv precis som jag också har gjort tills jag äntligen fick min ”diagnos”. kram från jennifer<3

 • Annie skriver:

  Hej fina Bianca!
  Kan du snälla skriva var din säng kommer ifrån och vilken modell. Minns från en tidigare vlogg att du sa att den var så himla skön. Jag ska själv köpa ny säng nu och det är ju en djungel då det finns så himla många olika märken och modeller. Skulle bli jätteglad för svar!

 • Jenny skriver:

  Hej vackra du
  Var har du köpt din fina blå jacka/kappa?? Så snygg!! Undrar även om spegeln som du har mellan toalett och hallen mot köket???
  Kramar

 • Anngelicka skriver:

  Hej fina Bianca.Stort Grattis till jury Jobbet i talang.Vad kul för dig det passar dig jättebra!!Strunt i alla negativa och dumma kommentarer!! Det här kommer du klara galant jag tror på dig.Stort Lycka till och kram!!

 • Irene skriver:

  Super!

 • Challede skriver:

  Stort grattis till jury jobbet på talang! You rock! Så himla fett, kör så att det ryker! Kram

 • Amanda skriver:

  Hej!
  Vilka följer du på youtube? 🙂

 • Anna skriver:

  Vad heter låten i senaste vloggen?

 • Hanna skriver:

  Jättefin färg på väggarna i hallen! Vad heter färgen? 😀 Tacksam för svar!

 • jessica skriver:

  Hej!
  Jag bara älskar att följa alla fina kanaler du har! Skulle betyda så mycket om du skulle vilja besöka min blogg och lägga en kommentar.

  Du är bäst och jag ser verkligen upp till dig 🙂

 • Lina skriver:

  Var kommer den svarta skjortan/blusen ifrån som du har hemma o på middagen? Så snygg

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca!
  Tack för en bra blogg och ni hela er familj är så jäkla roliga jag dör av skratt haha härliga ni. Nu är de så att jag bor på Åland och vi tillhör Finland så tyvärr kan vi ej se kanal 5 här och inte via nätet heller:( så tråkigt vi har inte rättigheter att se från Finland dåligt tyvärr, undrar om man kan se wahlgrens värld nån annanstans? Vill så gärna se☺️ Kramar

 • Ellinore skriver:

  Grattis till talang, du kommer vara grym jury!
  Såg en liten glimt av din hall, och snälla kan inte du säga vad du har för färgnummer/namn på väggen. SÅ SNYGGT! Vill ha samma ?

 • Hanna skriver:

  Var kommer ”blazern” ifrån som du har på dig i din video på instagram när du berättar att du ska vara jury i talang? 🙂 tacksam för svar! Kram

 • Härlig vlogg! 😀 Och grattis till jobbet i Talang, kul 🙂

 • Caroline skriver:

  Älskar Wahlgrens värld, längtar till varje torsdag 🙂 dock blir jag lite fundersam över din attityd till din mamma. Tycker du verkligen det är okej att kalla ens mamma för kärring och smälla igen dörren?
  Min mamma hade blivit fly förbannad och jag hoppas verkligen alla mammor reagerar om deras barn säger respektlösa saker. Visst, jag köper att alla blir arga ibland men tycker det är respektlöst. Jag och min mamma har precis som ni en jättenära relation och vi har alltid roligt tillsammans men gör ändå inte det okej att prata så.

  Hade mitt framtida barn pratat med mig på det sättet hade jag blivit rejält upprörd. Konsekvenser är viktigt för annars blir det att tonåringar i skolan tror att det är okej att säga fula saker till sina lärare tex för att familjen där hemma inte reagerar.
  Tankar om det?

 • Amilia skriver:

  Hej Bianca! Otroligt härlig blogg och kanal du har <3
  När du är i din Lgh och filmar så har du i bakgrunden en bänk/byrå med guld kanter som är sååååå fin! Vart är den ifrån?

  Kram!

 • Sophia skriver:

  Hej! Skulle du kunna tänka dig att sälja din blåa klänning i förra inlägget? Så tacksam för svar 🙂

  • mia skriver:

   Men Herregud, går du på folk på stan också som du inte känner och frågar om du får köpa kläderna som dom har på sig??

 • Måga skit o hugga bränne skriver:

  Det där med att Mandelmanns gård fick priset o du dissar dom i bladet är märkligt.
  Mandelmanns gård är barndomens mormor o morfar på landet, bland blommor, kor, grisar små kattungar och att få följa store morfar ut på åkern med lien, sitta o fika vid en gärdsgård, inga mobiler, galna webbar eller annat skräp. Doften av hö e som parfym för näsan.
  Nyfödda kalvar som hoppar runt, grålle som drog plogen, nybakat, slakt, hö allt det som var Sverige från början innan alla skulle till stan, Mandelmanns gård en en kärleksfull historia som krossar alla såpor o vloggisar. Läppstift, puder, snygga väskor för 40 000 m.m.

  Men man måste ha tid att sitta ner o ta in det, stänga mobilen och låta gödseldoften kräla in genom tv rutan.
  Till sist måste vi tillbaka och börja om, det fuskas med mat idag, tillsatsmedel och utgången datum som packas om där man skär bort möglet.

  Rip mormor o morfar.

 • Camilla skriver:

  Hej!
  Tack för ett fint program sitter bänkad varje torsdag!
  Vart har du köpt den via klänningen du hade, väldigt fin!

 • Anette skriver:

  Läste på FB igår där det var en artikel från expressen,om din kommentar om Mandelman e vad de heter. Så många elaka kommentarer om dig har jag aldrig läst om någon. Det var för jävligt tycker jag. Vet inte om du läst men vill säga att folk är elaka. Fortsätt vara den du är????✨

 • Linda skriver:

  Helu!
  Du gör ett fantastiskt jobb. Finns det möjlighet till en Wish haul? ?

 • Emelie skriver:

  Bianca, jag älskar avlastningbordet i din hall. Så snygg!!! Nu när du håller på att inreda din lägenhet kan du ge lite inredningstips? Vart du handlar möbler tex?

  Kram

  • Bianca skriver:

   Jo absolut! Lägenheten har dock inte blivit klar än så tänkte ta bilder när allt är klart 🙂 Men kan ta lite mer bilder under tiden som går såklart.
   Just mitt avlastningsbordet är ifrån Beningtong 🙂

 • xxxxx skriver:

  Gillar du att lägga upp bilder på dig själv ???

  Vad hände med din blyghet ??????

  Försvann den

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *