TALANG 2018

bianca ingrosso talang
bianca talang
bianca talang 1

Ni som följer mig på Instagram vet ju redan detta. MEN till er som kanske inte sett det så kan jag här nu meddela att den lilla nyheten jag har hintat om på det senaste är att…… JAG är den nya jurymedlemmen i TALANG 2018!!!!! Så jävla kul!!

När jag fick förfrågan för några månader sen så förstod jag nästan ingenting haha! Lilla jag?! Vet de ens om att jag faktiskt har talanger som sång, dans, skådespel, show osv och att jag faktiskt har kapacitet att bedöma rättvist?! Men alla trodde på mig otroligt mycket och efter att ha fått göra den typ stelaste auktion i historien (haha) så fick jag sedan ett samtal om att jag fick platsen 🙂

Vi börjar spela in redan nu på Måndag och hade workshop i förrgår med en tjej som jobbar med TALANG i England & Amerika. En 4 timmars lång powerpoint presentation med hur man ska tänka som jury, hur man kan samarbeta för att skapa rätt spänning, helt enkelt allt vi behövde lära oss för att göra ett så bra program som möjligt. Och WOW…..!! Detta kommer bli sååå mycket svårare än jag nånsin trodde haha! Alltså tror inte ni förstår hur mycket det är att tänka på…. helt galet! Men jag ser SÅ SJUKT mycket fram emot detta!! Känns som att det kommer att passa mig as bra <3 

Så tacksam över min karriär och alla dessa roliga projekt jag får möjligheten att göra!! Även fast jag känner att jag snart är påväg att gå in i väggen för allt jobb så tycker jag samtidigt att allt är så himla himla roligt! Men mer om det i ett annat inlägg…..

NU – fix hos bästa frissan Rania på Serenity Stockholm <3

 

60 reaktioner på “TALANG 2018”

 • Thuva skriver:

  Men GUD vad kul!!! Det måste jag titta på!!

 • Cecilia Hedebark skriver:

  Grattis Grattis Grattis!

  Följer din blogg varje dag och i mina ögon tycker jag du är en förebild. Har själv funderat på att starta en blogg när jag börjar min utbildning som konditor och bagare. Skulle betyda mycket för mig om du ville ge mig några tips hur man kan börja och så.
  Skriv gärna till min privata e-post adress. Tack för du tog dig tiden.
  Keep spreading girl power!!!!

  • ”Man” skriver:

   En fråga: på vilket sätt är hon en ”förebild”? Vad är det som hon gör/är som andra bör anstränga sig för att uppnå/efterlikna? OBS jag missunnar inte henne något men har – faktiskt – svårt att hon skulle vara en ”förebild”.

 • Anne.Å skriver:

  Grattis o lycka till? Fina vackra du glöm inte att känna efter i kroppen. Du är inne i ekorre-hjulet det är kul och spännande många som drar i dig. En dag kan det bara smälla till och du reser inte dig från sängen. Kram??

 • Ebba skriver:

  GRATTIS! Så kul!! <3 Men, om du menar allvar med att det känns som att du kommer gå in i väggen så tycker jag på riktigt att du ska ta den känslan seriöst. Det är en lång väg tillbaka om man ser över känslan och bara kör på tills det är försent. Vill dig bara väl och hoppas att du tar hand om dig själv Bianca <3 Lycka till med talang!!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag är så himla glad för din skull Bianca. Vilken jävla grym förebild du är! MEN var rädd om dig själv. Viktigt att våga säga nej när du känner att det blir för mycket. Allt för många influencers går in i väggen idag. Samtidigt förstår jag att man inte vill tacka nej till något sånt här men kanske att du drar ner på tex bloggen, insta och youtube. Du gör det som känns rätt för dig men var rädd om dig och lycka till 😀

 • Julia skriver:

  Nå du är ju duktig på att ta time-out från bloggen alltid när du känner för det så tror inte att du ligger i riskzonen.

 • Linnéa skriver:

  Känns som din grej! Ska bli skitkul att följa!! Vilka fler är det som sitter i jurypanelen?

 • Hannah skriver:

  Men ååh vad roligt!! <3

 • Ida skriver:

  Alltså ååhh det ska bli SÅÅ himla kul att få se dig i ett sånt sammanhang om Talang! Du passar perfekt där! Hoppas att du får a hell of a time 🙂

 • Charlotte skriver:

  Såå roligt, du är så duktig och dessutom utstrålar du en underbar energi ?????kram Charlotte

 • Hanna skriver:

  Nog ingen risk för väggen. Fånigt att missbruka det uttrycket. Många som ”går in i väggen” idag är folk mellan 20-30 som inte är vana vid krav och stress. De klarar ingenting och så fort det blir lite press så tror de att de är SÅ stressade. Märkligt att många inom vård och skola jobbar hårt utan att gå in i väggen men att du tror att du ska göra det av att blogga och vara med i tv….

  • Sara skriver:

   bra skrivet håller med dig, dessa munplutantade bloggerskor som aldrig har ett vanlig jobb, så fort de har lite mer
   att göra så tycker de att de är på väg att gå in i väggen.

   • Linda skriver:

    Men självklart Hanna och Sara. Går inte NI in i väggen så kan ju ingen annan göra det heller, eller hur? Ingen har det mer stressigt än er? Patetiskt att ni måste jämföra er med andra hela tiden. Trivs ni inte med det ni jobbar med – byt yrken. Har ni inget snällt att skriva till Bianca – skriv inte alls.

    Grymt kul att du ska vara med i talang, Bianca. Ta hand om dig och lyssna på kroppen <3

    • Sara skriver:

     om du vile försvara Bianca, då är du av samma korn och skrot som henne

    • Hanna skriver:

     Vart läser du att jag inte trivs med mitt jobb? Bianca visar tydligt här att hon vet noll om hur verkligheten är. Raljerar om att hon går in i väggen och påstår att folk borde ha hennes hårda jobb i en vecka för då skulle dem förstå. Det är nog snarare hon som borde ha ett riktigt jobb i en vecka och leva utanför sin kändisunge-bubbla. Men det kommer hon aldrig att fatta.

  • Bianca skriver:

   Som jag nämt tusen gånger innan så lever du inte mitt liv. Du vet inte mitt schema med möten, långa dagar med plåtningar, filmdagar som oftast är på ca 10h långa, timmar framför datorn med redigering av bilder tar ca (4-5h), svara mail, planera samarbeten, skriva utkast, skriva inlägg, planera schema för månaden, spela in Talang (det är 16h långa dagar), göra intervjuer, gästa program, spela in videos för YouTube……

   Uttala dig aldrig om någons välmående i en sådan otrevlig kommentar om du inte vet något om mitt liv!! Otroligt omoget och när någon skriver en liknande kommentar så kommer jag stå upp för mig själv.

   Jag jobbar extremt hårt och säger jag att jag är nära att gå in i väggen så är det så. Testa att ha mitt i 1 vecka så kommer du förstå vad jag pratar om.

   • Sara skriver:

    du kan ta ett vanlig 8timmars dagjobb och jobbar i några så kan du komma med börjar och pratar om att gå i väggen, annars är det bara skrattretande för människor som har ett vanlig jobb i flera år.

    • Kristin skriver:

     Jag har väl också lite svårt att förstå att Biancas sysselsättning skulle vara ”hårt jobb”, men däremot kan jag tänka mig att det kan vara stressande att jaga en inkomst när man måste förlita sig på många olika uppdrag som inte är givna/permanenta. Den stressen upplever ju inte jag som har en, fast arbetsgivare år efter år. Tidigare bodde hon ju hos sin mamma som betalade allt, men nu i och med den nya lägenheten ska hon stå för allt själv med allt vad det innebär. Stålarna måste ju in.

     • Carro skriver:

      Fast hon tjänar ju flera miljoner per säsong av WV så hon behöver typ aldrig mer jobba.

    • Maria skriver:

     Men snälla nån vilka är ni ens som skriver dessa taskiga och onödiga kommentarer? Tror ni på riktigt att Bianca tar åt sig? Och vad anser ni definerar ”vanligt jobb”? Ett jobb behöver inte vara ett kontorsjobb 9-17 som de flesta verkar tro. Respektera att hennes jobb är väldigt krävande eftersom hon är en offentlig person och har så mycket & många omkring sig hela tiden. Vi är alla människor. Om hon nu öppnar sig här o skriver att hon mår dåligt, låt henne göra det då och sluta kom med onödiga kommentarer -mår ni bättre utav det eller vad är grejen? Skärpning.

   • Helena skriver:

    Lilla gumman testa du att ta vilket vanligt jobb som helst i 1 vecka så skulle DU nog tänka om. Vet du ens vad det innebär att gå in i väggen? Det handlar inte om att vara lite trött och stressad och inte hinna festa så mycket som man vill. Det handlar om att bli fysiskt utmattad och knappt kunna ta sig ur sängen. Min syster blev sjukskriven för utmattning för ett år sen (heltidsjobb som barnmorska samt tre barn att ta hand om), när hon då hade en bra dag kunde hon antingen ta en promenad eller äta lunch på max 1 timme med nån. Sen var hon tvungen att vila igen för huvudet klarade inte mer ljud och intryck åt gången. Så nej, knip du igen om sånt du inte vet nåt om. Särskilt när du reser mycket och kan ta med jobbet lite överallt, surar ihop och beter dig illa på ditt ”jobb” för att du precis blivit dumpad (nämn ett enda riktigt jobb där det hade varit ok?) tar bloggpaus lite nu och då mm. Du behöver växa upp och se verkligheten, bortskämda unge.

    • Kristin skriver:

     Det svåraste är jobb där man inte kan påverka i någon högre grad, där andra är beroende av en, som t ex yrken med barn, sjuka, äldre. Yrken där det är svårt att få pauser regelbundet och att man kan gå undan.

    • Johanna skriver:

     Vem är du att bestämma hur Bianca ska må? Bara för att hon delar med sig av mycket som händer i hennes liv så är det nog lika mycket som inte syns utåt.
     Alla är vi människor och vem som helst kan bli utbränd, oavsett yrke, ålder eller kön…

   • Kristin skriver:

    Det verkar dock som att du lägger väldigt mycket tid på bloggen när du skriver att det tar 4-5 h för att redigera bilder (äv på Insta också?). Är det 4-5 h varje dag??

    Tänk vad sorgligt ändå att människor (och bloggare) känner att man inte kan lägga ut en bild på sig själv/eller annat motiv utan att ha fixat till den i ett antal timmar (eller vad)…?

   • Emelie skriver:

    Håller med alla andra, trots att du ”jobbar” hårt jobbar du inte på samma sätt som andra. Det är en grej att jobba med att fläka ut sitt privatliv för miljoner och en helt annan att jobba som en robot för att klara av sina räkningar. Att shoppa och ta kort på det man shoppat är för vanliga människor fritid, inte något man får betalt för. Nu får du ju enbart betald för detta då du är ”någons” dotter, det är ju därför du är med i programmet och därför någon ens läser din blogg. Jag menar inget illa, men du lever ett väldigt annorlunda liv mot många andra, och det du gör i ditt jobb är vad folk gör på fritiden, någon gång då de inte ens har råd med hälften pga att deras riktiga hårda jobb inte betalar säg 80 i månaden. Så du kan nog bara tacka familjen för att du är ”född” i en känd familj och Det är ju inte ditt fel. Hoppas du förstår varför folk anser att du inte jobbar hårt, trots att du antagligen gör det , fast på ett helt annat sätt.

   • Bea skriver:

    Jag tror på dig Bianca ! Jag har ett riktigt rolig jobb men på senaste lite privat, lite på jobbet etc det blivit mkt på sistone. Känt som du! INGEN vill skriva att man mår dåligt! Ingen ljuger om sånt! Vardagsstressen gör en sjuk idag!

    Press o stress från alla håll! Ta hand om dig Bianca! Strunt i alla dåliga svar! Man trampar inre på nån som öppnar sig! Kram ❤️

  • Hanna, du kanske ska tänka på att ALLA människor är olika. Olika känsliga för stress, olika känsliga för depressioner. MEN det innebär inte att det inte kan hända vem som helst. En dag kan det hända dig, det kan hända din mamma, din partner eller ditt barn. Att gå in i väggen behöver inte handla om att man har ett stressigt jobb alla gånger utan det är så otroligt mycket som påverkar ens psykiska hälsa. Jag har lidit av psykisk ohälsa i 19 år, så jag vet vad jag pratar om. Döm ingen när du inte gått i dennes skor, för en dag kan det vara du själv som sitter där, för som sagt så handlar inte utmattningssyndrom eller annan psykisk ohälsa ENBART om jobb eller skola, så jag hoppas att du nästa gång har läst lite om psykisk ohälsa innan du sätter fingrarna på tangenterna.

   Ta hand om dig! Kram.

  • Johanna skriver:

   Hanna… så mycket okunskap i din kommentar…

   Jag jobbar inom vården, är 36 år och är sjukskriven sen 2,5 år pga utmattningsdepression, så jo… ALLA kan gå in i väggen.

  • Becca skriver:

   Hanna, går inte dom som jobbar inom vård in i väggen?
   Då har du nog aldrig jobbat i vården.

 • lo skriver:

  kul! passar dig bra du har stor erfarenhet i sång/dans/teater branschen ska bli kul att se dig i tv 🙂

 • Erika skriver:

  Så spännande! Lycka till 🙂

 • Irene skriver:

  Din rosa blus i whalgrens värld senaste avsnittet to die for. Var kommer den ifrånm? Kul med så mycket jobb!

 • Jessica skriver:

  Hej!
  Har du några tips vad man ska tänka på/ göra för att få mera läsare på sin blogg?

 • Linnea skriver:

  Alltså vilka elaka människor det finns, det handlar bara om avundsjuka från er som skriver så dumt! Ni klankar ner på hennes jobb.. men vem är det som bestämmer vad som är ett ”riktigt” jobb? Det handlar väl om att få in pengar så man kan försörja sig? Om man jobbar på Ica eller bloggar kan väl kvitta.. och vem är ni att bestämma om hur hon mår? Ni är pinsamma..

 • Vad kul, ska bli roligt att se! 😀 Ta hand om dig och det är bra att du noterat att du kan vara på väg in i väggen för då är det lättare att reparera skadan innan den blir för stor. Det är inte lätt att ta sig upp ifrån det, så pressa dig inte för hårt bara. Kram <3

 • Johanna skriver:

  Sevärd dokumentär, bra att veta vart håret du har på huvudet kommer ifrån (y)

  https://www.svtplay.se/video/15403521/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-18-avsnitt-7?start=auto

 • Emelie skriver:

  Det finns olika symtom på utmattnings symtom men tydligen så fattar inte alla det.
  Märks klart och tydligt att vissa här bara är otrevliga och fruktansvärt okunniga. Pinsamt. Har inte föräldrarna lärt er att om ni inte har nåt snällt att säga – va tyst?!
  Så jäkla respektlöst beteende mot en annan person. Vi är förbi ”bara säger vad jag tycker” osv – bullshit! Vad jobbar ni själva med? Hm? Jag vet av erfarenhet vad stress gör med en, undersköterska som yrke.
  Tänk lite innan ni hugger!
  Stå på dig Bianca och sköt om dig ♡

 • Monica skriver:

  Hello?

  Jag måste säga att du är grym, rolig, underhållande och otroligt vacker. Grattis till nya jobbet. Kommer antagligen kolla bara för att du e med och för att min ena dotter gillar programmet. Glöm inte ta hand om dig.

 • Linda skriver:

  Förlåt! Måste bara få inflika, visst var du på en stel audition till talangjuryn och inte på en stel auktion?

  Inte lätt när man har mycket i huvudet!
  Ta hand om dig!
  Kram

 • Eva skriver:

  Go girl!!! Det gör du bra!!!!

 • Anna B skriver:

  *fin du ÄR bianca!! <3 <3*

 • Karib skriver:

  Grattis????Lycka till ?
  Trodde faktiskt du skulle bli den nya programledaren i lets dance när de behövde en ersättare förut?

 • Heléne skriver:

  Vad bra att du skriver ner dessa tankar!
  Jag tycker du ska vara rädd om dig, hitta en balans med arbete och våga säga nej. För din egen skull.
  Försök att inte bry dig om de som fäller avundsjuka kommentarer om ”att det inte är något riktigt arbete” du gör.
  Tjänar man pengar på dessutom det man älskar att göra, så är det bara att gratulera till just det arbetet!
  Med åren följer något mycket bra erfarenhetsmässigt och det är, att man bryr sig mindre om vad folk anser.
  Man kan inte älskas av alla och det är ganska skönt att inse det, strunta i de som sprider dålig energi och i sitt hjärta veta vilka som är ens älskade vänner och lägga sitt fokus på just dem och det positiva.
  Jag tycker du verkar vara en duktig och driven tjej!
  Lycka till!

 • Anne.Å skriver:

  Kan inte låta bli att kommentera Många skriver åååå va du är duktig ååååå så kul med mycket jobb. Jovisst är det så om det funkar. Nu har ju Bianca öppnat sig om hur dåligt hon mår. Är det kul o bra då ???? Huuuum? Då är det väl hög tid och växla ner, annars kraschar man ju Eller???????

 • Ella skriver:

  Stort stort grattis Bianca!! Så kul för dig verkligen!! <333
  Men kan verkligen inte släppa hur snygga kläder du har på dig på bilderna ovan?! Blir helt kär!! Vart kommer de ifrån ?? <33
  Kram

 • Sofia skriver:

  Hur mycket ungefär tjänar man på talang då? Har hört att det är jättebra betalat med såna juryjobb. Jag är bara nyfiken, och lite avis haha inget illa menat men mår bra av att trycka ner mig med att det finns supermänniskor som tjänar miljoner medan man själv plockar burkar på gatan när igen ser.

 • Astrid skriver:

  Grattis det är du värd BIANCA❤️?

 • Astrid skriver:

  Grattis det är du värd BIANCA❤️?du är så snygg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *