NYHETSMORGON IDAG

wahlgrn

Med mina älsklingar <3 Älskar verkligen denna bild!! Topp ifrån IvyRevel 

Godmorgon och glad söndag! Vaknar upp till ännu en dag med typ 6grader, molnigt, blåsigt och regn…. kan Sverige aldrig någonsin bara ha ett najs väder?!?!

Iallafall! Igårkväll blev det mammaroll delux för mig. Barnvakt åt 4 ungar (inklusive min Theo) hemma hos mamma och alla sov över, men det var mysigt! Hellre det än en utekväll för mig just nu 🙂 Vi lagade pasta, kollade film och bara chillade. Medan alla var på nedervåningen och lekte galet så låg jag uppe i mammas säng och kollade YouTube videos om hur man organiserar sin garderob haha!

Jag har ju köpt en Ikea garderob till mitt sovrum i lägenheten men märker nu att det inte räcker… :/ Så nu är planen att sälja den och göra om och göra rätt. Kanske platsbygga en garderob eller bara bara göra en bättre planering i själva garderoben. Funderar på att köra utan dörrar tom, kan bli snyggt om man håller det städat! Vad tror ni?

Men Nu till min rubrik! Ligger ni hemma i soffan denna söndag förmiddag så får ni inte missa mig då jag gästar Nyhetsmorgon idag. Jag kommer vara med någon gång runt 11 och prata om Wahlgrens Värld, Talang och lite annat härligt, så missa inte det 🙂

PUSS <3

43 reaktioner på “NYHETSMORGON IDAG”

 • Eva Maria skriver:

  Godmorgon på dig med, instämmer om vädret och saknar solen på Cypern där jag nyligen var, ligger isängen med tända ljus, genomförkyld och tittar på nyhetsmorgon så vi ses 11 då. Theo kan skratta sig lycklig med en sån storasyrra och bästa barnvakten kan jag tänka. Tror det skulle passa dig med en öppen closet och då måste man ju hålla ordning, det är min dröm, som svenska Hollywood fruarnas garderober, hihi ? Njut av din Söndag och så härligt att du är aktiv på bloggen och mår bättre. Arrivederci ?

 • Dixi Wonderland skriver:

  Satte precis på Nyhetsmorgon då dom nämnde igår att du skulle vara med 😀 Låter som du hade det riktigt mysigt igår och lycka till med garderoberna :*

 • Vendela skriver:

  Vart är kappan och halsduken ifrån som du hade på din insta story igår? Måste köpa!!

 • Hannah skriver:

  ÅÅÅH du är så fantastisk Bianca! <3

 • Samira skriver:

  Oh, jag missar det. Men man kanske kan se i efterhand? Hur som helst önskar jag dig en FANTASTISK dag. Ps. Din blogg är min favorit.
  Kram

 • Pernilla skriver:

  Hej! Jag skulle så gärna vilja att du kan skriva ett inlägg (eller göra en vlogg) kring vilka dina favoriter på YouTube inom alla olika kategorier. Vad du brukar titta på och hur du hittar de? Kram!

 • Ida skriver:

  Va mysigt att va barnvakt ?
  Jag sitter och kollar på Nyhetsmorgon nu och väntar på att du ska dyka upp ?

 • Katarina skriver:

  Du är grym! Som vanligt. As usual. Hälsningar Ola och Katarina

 • Anna skriver:

  Det riktigt ”glowade” om dig i Nyhetsmorgon! ? Du är en sådan inspiratör – glöm aldrig det! Den skjortan du bar, jag bara måste ha en sådan ? vartifrån?

  Kram och trevlig dag!

 • Lotta Lindfors skriver:

  Hej!
  Du är verkligen en fantastisk och underbar människa med så mycket humör! Va rädd om dig! ❤️

 • Tobias Knutsson skriver:

  Tycker du är bäst Bianca, följer dig i allt. Snygg, sådär naturligt vacker med underbar humor och tycker inte du ska ta åt dig av andra som skriver annat.
  Jag tror det finns massor som jag, som älskar dig precis som du är. Du är helt underbar..!

  Kände bara för att skriva det här, roligt att man kan gå in och skriva direkt på din sida. Perfekt ju! 😀

  Lycka till med allt, det kommer gå bra – folk kommer älska dig i Talang, jag brukar inte titta på det för jag tycker jurymedlemmarna är tråkiga – men jag kommer börja titta nu när du ska vara med 😉

 • LizzyWeiner skriver:

  Alltså! Du är ju så härlig.spontan. vacker som en ros och rolig. Klart man ska se Talang.nu när du är med. Hade varit roligt om du gästade din mammas och Sofias podd. Jag lyssnar på dom varje kväll. Ha en härlig Söndag. Puss och kram ???/Lizzy

 • Linda skriver:

  Jag skulle köra på garderob med skjutdörrar, så du kan ha dom öppna men även stängda om du vill ? eller spegelgarderober för då gör det inget om dom är stora och tar mycket plats, eftersom speglarna samtidigt ”öppnar upp rummet”. Lycka till, du hittar nog en perfekt lösning ❤

 • Sofia skriver:

  Var kommer skjortan du bar i Nyhetsmorgon ifrån? Så fin!!!

 • K.a skriver:

  Orka gnälla om vädret.

 • Sara skriver:

  Du var as bra på Nyhetsmorgon! Säg till om du vill ha tips på en bra psykolog. Jag har gått till en fantastiskt kvinna fram och tillbaka i år. Hon specificerar på unga kvinnor mestadels! Och är så duktig på utbrändhet etc. Kan mejla dig isåfall. Kram<3

 • Marie A skriver:

  Hej fina Bianca såg dig i Nyhetsmorgon jätteroligt att få dig i Juryn till Talang grattis till det, jag tycker att du ska välja att ha skjutdörrar till garderoben det är ganska smart man skjuter bara igen och slipper både insyn och framför allt damm på kläderna, snyggt blir det med det är mitt tips ser fram emot att se ett nytt avsnitt av WV på Torsdag älskar dig och din härliga familj och din och Pernillas blogg
  Ha det gott kram

 • Emma skriver:

  Förslag till youtube video, visa din garderob. Typ dina 5 favorit jackor, 5 favorit jeans osv

 • Rebecca skriver:

  Såg nyhetsmorgon imorse, så himla bra! Och super kul att du ska vara med i Talang 😀 Det kommer jag följa, likt Whalgrens värld varje torsdagskväll! Jag undrar var du köpt den snygga vita skjortan du hade på dig i rutan imorse? <3

 • Katarina skriver:

  Hej, satt och tittade på dig på morgonen när du gästade tv4. Mitt mamma hjärta börje att banka så hårt. Du måste lova att ta det lite lugnare. Ditt annars så pigga jag är borta. Glöden i dina ögon är inte där. Mörka ringar under ögonen. Snälla söta underbara du. Var rädd om dig. Kram Katarina❤

  • lia skriver:

   Det där var inte snällt skrivit. Bianca har sagt massor av
   gånger att hon är född med mörka ringar under ögonen,

  • vinden skriver:

   Om du kollar på Italienska movies eller bilder ser du att folket har en brunare hud o mörka shots under the eyes.
   Pappa Ingrosso är ett sånt exempel. . Bianca o hennes broder OlivinGrosso e mest italienska under the eyes medan Benji är ljusare.

   Tar du en riksdagsgubbe med lap top är det Hemmakvälls godispåsar som gäller under ögonen.
   Walk in klåsset twisten löses med att kolla på TV4as byggkväll med Timell, repris på just allt. Metall list på golvet och in med lite gips sen vips har man en garderob med parkettgolv. Lätt att ta bort vid flytt. En lite byrå, skoställ och snygga stänger.

 • Charlotta skriver:

  Hej Bianca, Du har säkert massor av fina kläder (utöver alla som syns på bilder) och därav är din idé om en öppen garderob intressant. Men blir det inte större chans att kläderna blir ofräscha om man inte städer ofta? Jag skulle nog föredra med dörrar. Tack för en väldigt inspirerande och trevlig blogg! Kramar Charlotta

 • Linnea skriver:

  Tittade på ditt klipp från Nyhetsmorgon, man ser verkligen hur trött du är, håller med föregående som skrev att man inte ser glöd i ögonen längre <3 ta nu tid för dig själv o LYSSNA på din kropp <3 KRAM!!

 • Asterixia.se skriver:

  Om du kan sätta upp en extra vägg bakom sängen alternativt en extra vägg i vardagsrummet och på så sätt skapa en walk in closet.

 • Bella skriver:

  Så imponerande att du haft sådan uppdatering precis efter att du skrivit hur låg du känner dig! Riktigt beundransvärt!

 • Martina skriver:

  Hej
  Jag har varit utbränd i flera år
  Gått hos psykolog men inget hjälpte
  Börjar med medation själv som hjälpte mig sakta och säkert
  Nu lever jag ett minimilism lifestyle som hjälpt mig och idag mår jag bra
  Kram

 • Linnea skriver:

  Hej Bianca!
  Du har grymt fina bilder på instagram, undrar om du använder dig utav någon speciell app för att redigera bilderna eller lägga filter?

 • Margaretha skriver:

  Hej fina du?för det första vill jag bara be dig att dra i handbromsen om jobbtakten?snälla gå inte in i väggen! Det andra är ett tips om galgar, jag har ochså för små garderober,var tvungen att göra en utrensning från min klädkammare(snyft)för äldste sonen skulle få ett tonårsrum, så jag köpte en stor garderob till sovrummet, men det finns iallafall galgar på rusta med plats för sex plagg för överdelar och byxgalgar för fem byxor, och det har varit min räddning!kram/Margaretha(inte elak gammal tant,bara 42 och glad över hur du har det,tänk om jag haft det som dig vid din ålder!)

 • Paulina skriver:

  Hej Bianca,
  Wow vilken snygg outfit du hade på dig imorse. Älskar skjortan, var har du köpt den?. Glöm inte med time-out för dig själv. Viktigt för att orka med ditt tempo som du har. Inte värt att bli utbränd I din alder för att du har för många bollar. Du lever bara en gång och livet är nu, se till att ta hand om dig medans livet pågår.

 • Jonte skriver:

  Utbrändhet är ju hur vanligt som helst.men inte gnäller folk i tv och tidningar .. eller jo kändisar gör det kom jag på? Du har bara dig själv att skylla,som av nån anledning tar på dig allt detta.
  Har du svårt att säga nej?

 • Sanna skriver:

  Hej Bianca! Jag ville bara säga att det var fint skrivet av dig om hur du mår och att du har mycket att göra. Hoppas verkligen du kan hitta en balans mellan jobb och fritid så du får må bra för du är så fantastiskt härlig och duktig på det du gör och du måste hålla ett bra tag till. Känn dig så otroligt uppskattad för den du är och det du gör! Och dra ner på jobbet om det går. Förresten så är du så gullig med Theo så dina ev framtida barn får en superfin mamma!!
  Ta hand om dig, lova det! Så du mår bra 🙂

 • Erika skriver:

  Så synd att jag missade det 🙁

 • Åh vilken härlig bild på er 🙂

 • Hanna skriver:

  Hej! Vart har du köpt blusen du hade på dig i nyhetsmorgon? Så sjukt snygg ?

 • Cornelia skriver:

  Hej Bianca!
  Jag undrar fortfarande vart ifrån de svarta bootsen du hade på dig häromdagen är ifrån? Tacksam för svar!
  Kramar

  • Anna skriver:

   Cornelia, vi har läst att Bianca inte mår bra nu. Stressa henne inte. Vi som läsare kan stötta henne genom att ge henne utrymme. Det är det som behövs när vi tappar fotfästet. Ge henne utyrmme att vara.
   Jag vet själv, då jag varit där, när allt bara snurrar, minsta fråga, krav, önskan från omgivningen kan skapa en så otrolig tyngd inombords, känslan av otillräcklighet slår till än hårdare.
   Kram till er båda <3

 • Lena skriver:

  Godmorgon!
  Tyckte du såg strålande ut på nyhetsmorgon……..som alltid.
  Jag har ”öppen” garderob men har satt en stång med sammetsgardin som man kan dra för om man så skulle vilja eller så hänger den/de snyggt på sidan.Kanske kan vara ett tips för dig.
  Önskar dig en härlig dag!
  Mvh Lena

 • kaffekunnig skriver:

  Fin bild 🙂 gott med skratt 😀

 • Marita skriver:

  https://www.etc.se/kronika/det-maste-bli-ett-slut-pa-mammamobbningen

  Läs och fundera Bianca. Det gör faktiskt lite ont i hjärtat att se hur du bemöter din mamma.
  Hade du varit mitt barn hade du fått dra så snart du blev myndig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *