MY SATURDAY NIGHT

ceb9fdba-f238-4aff-b56c-5aa6c3b382f7.jpg

0e90c2df-c772-4ccb-b6dd-23a73e8c0fd9.jpg

3ac3d75f-72d1-438b-89cd-ca37828ce8c9.jpg

img_8773.jpg

Enkel sallad på bladspenat, rädisor, paprika, gurka, bönor, fetaost & böngroddar som jag dressade med olivolja, vitvins vinäger, balsamvinäger och lite salt.

Super enkelt, super fräscht och super gott.

003de28c-226e-4050-a12e-b039e32ed30e.jpg

Världens mysigaste kväll, med mig själv <3 

Först och främst måste jag börja med att tacka er alla för de otroligt fina, långa och välformulerade kommenterar jag fick angående mitt förra inlägg om min utbrändhet. Det känns skönt att ni är så många som förstod, varit med om liknande, hade tips, finns där som stöd och skickar kärlek. Varenda kommentar värmer och jag läser alla <3 Sen finns det ju såklart fortfarande idioter men de skiter jag i 🙂

Såhär ovan såg iallafall min fredags kväll ut igår. Helt perfekt! Det blev att jag drog hem till mamma då det fortfarande känns mer som mitt ”hem”. Sen har ju hon tv & lampor vilket jag inte har än haha.  Valde att stänga av allt, laga en fräsch sallad, fylla 1 skål med blåbär & nötter och sedan chilla galet i soffan framför en film. Sen nötade jag Talang auditions för att se lite hur juryn jobbar i olika länder. Jag börjar ju spela in redan NU på Måndag!!! Helt galet att jag ska sitta i juryn men jag är såå taggad!!

NU – ännu en chilikväll hos mamma med mina kusiner då jag sitter barnvakt ikväll.

Än en gång, STORT TACK för alla kommentarer, sms jag från av vänner osv. Så tacksam att jag har er <3 Hoppas ni får en underbar lördagkväll mina älsklingar!

PUSS <3 

30 reaktioner på “MY SATURDAY NIGHT”

 • Thea skriver:

  Världens bästa och härligaste blogg har du! Älskar att cristina din mormor gjort ett inlägg om dig haha! Ni är underbara! Man blir så glad av er två! ❤️

 • Pia skriver:

  Hej fina Bianca!
  Vad härligt att du tar det lite lugnare nu och rår om dig själv! Det är viktigt att bara varva ner och tänka på sig själv….få egen tid ibland, för återhämtning! Det jag glömde skriva i förra inlägget är att det ska bli såååååå kul att du ska vara jurymedlem i talang 🙂 tjohoooo! De ser jag verkligen fram emot! Stort Grattis till det, Bianca! Ha en fortsatt trevlig helg, fina du! Kramar Pia <3

 • Linda skriver:

  Fina underbara Bianca! All kärlek till dig ❤❤

 • Pia skriver:

  Skönt med en lugn kväll ❤️

  Ett litet tips till salladen är pressad citronsaft över så tar du upp järnet bättre från bladspenaten ❤️

  Kram

 • Alexandra skriver:

  Det kommer gå toppen på Måndag ? Du är så duktig och företagsam så tvivlar inte ett dugg på det , ha en skön kväll ?

 • Hannah skriver:

  Hej!

  Vart har ni köpt era puffar samt tavlan? Så fint verkligen!

  ps: älskar ert program, ni är så roliga och genuina. 🙂

 • Helena skriver:

  Lycka till med Talang på måndag?

 • Eva Maria skriver:

  Bianca! Sei una Italiana forte ??och dom ger inte upp.. Du har en härlig familj även om pain in The back sometimes! Älskar Wahlgrens värld och du är grym tjejen. Bra att du lyssnar på kroppens signaler och ta gärna en tripp till spanien till mormor Christina när du behöver stänga av och fylla på med energier.. ? så glad att äntligen hittat hit och ska följa dig med nöje.. Take care ❣️och lycka till med nya jobbet ?

 • Jeanette skriver:

  Du Bianca, ju mer jag tittar på wahlgrens värld och ju mer jag läser din blogg desto mer ser jag en klok och extremt talangfull och drivande person i dig!
  Vill bara framföra att du är extremt rolig och skön människa att följa…
  Skrattar varje program, du är helt toppen! Och tillsammans m din bror Benjamin så blir ni super i tv, hoppas att ni har lika kul som vi hemma i tv soffan har i denna familj, vi älskar att kolla ert program!
  Tack för att du/ni delar med er av eran vardag… så skönt att se att det inte bara är vi som är en liten ”galen” familj?

 • Lisa skriver:

  Hej! Skulle vara kul om du kanske kunde ha ett sammarbete med glossybox och göra din egen Box med dina favoriter, liknande vad Kenza gjorde. Puss o kram

 • Elise skriver:

  Hur redigerar du dina bilder? Så fina bilder du tar! ?

 • Lotta skriver:

  Bianca , du är så fin, naturlig, duktig glöm aldrig det!!
  Ps jag är ungefär i din mammas ålder och har barn i din ålder så jag vet vilka ungdomar som är äkta fina!!!ds

 • Julia skriver:

  Wow Bianca! Du är en otroligt stark och klok tjej. Jag känner verkligen igen mig i dina tankar om allt och ditt förra långa inlägg om hur du mår berörde mig såå. Tack snälla för det du gör för ungdomar, vuxna och alla andra människor i samhället som bara behöver höra, att inte ens för dig, är livet en dans på rosor. Tack för att du fostrar den kommande generationen för att vi ska leva i en bättre, kärleksfullare och öppnare värld. Sluta aldrig med det du gör❤️ Kram /Julle

 • Etienne skriver:

  Hej fina du! Började med att; du är ju bara för grym, jag följer dig på dina kanaler och du gör ett sjukt bra JOBB! jag tänkte fråga dig om du vet vart soffan (på bilden) är köpt? Galet fin!

  Ha det bäst, återigen; Du är grym!

 • Denise skriver:

  Du är helt underbar Bianca. Älskad dig och vad du gör och står för.

 • Matilda skriver:

  Ser riktigt underbart ut! ?

 • Ida skriver:

  Vilken skön kväll!! Tror du behöver fler sådana för att ladda batterierna och orka med allt fint i livet ❤

 • Sanna skriver:

  Hej!
  Känner igen mig mycket ditt senaste inlägg. Hoppas du kan hitta balans i din vardag och må bättre snart!
  Har skickat ett paket till dig med saker du kanske kan ha användning av i din stresshantering. Du ska ha fått sms-avi från DHL till en butik på Lidingö.
  Kram
  Sanna

 • jenna-Maria skriver:

  Hej!
  Tack för en bra blogg!
  Har en undran…. Vart har Pernilla köpt den underbara soffan!!!!?
  Den är så snygg!
  Ha en bra dag!

 • Annelie skriver:

  Kram!
  Den 14 september fick jag gå hem från jobbet då hjärtat dunkade som ett godståg, andningen var ytlig, händerna skakade, synen dimmig och tinnitusen bokstavligen tjöt i öronen.
  På dessa veckorna har jag kopplat bort mig från allt och jag har aldrig gråtit så mycket förr.
  Vi är sjuka just nu och vi behöver återhämta oss. Om det hjälper dig att bromsa så tänk tanken, ”jag har 40 graders feber, vad hade jag fått göra då?” Så är sättet du behöver agera innan det blir ännu värre.
  Ordet måste är för mig just nu ett skitord så jag tänker inte använda det… det du beskriver låter som utmattningssyndrom och innebär att du är sjuk, kroppen agerar på massor av sätt för att få dig att förstå det, du behöver lyssna på den. Du BEHÖVER VILA. Göra allt extra sakta, ta en promenad extra sakta, Borsta tänderna extra sakta osv. Ta bort alla måsten runt omkring dig.
  Var rädd om dig och lycka till!

 • Erika skriver:

  Lycka till med Talang!

 • Elita skriver:

  Hej fina!

  Jag undrar vart lampfoten i ananas och lampfoten på sidebordet som ser ut som Eiffeltornet kommer ifrån??

  Kram

 • Lina skriver:

  Hej!

  Så hilma fint du fått det i din lägenhet – kan tro det känns skönt att flytta hemifrån! 🙂

  Jag tänkte bara höra vad det är för tapet du har i vardagsrummet? Den blåa. Eller är det färg? Vad heter isf färgkoden?

  Vore SÅ himla tacksam och glad om du hann svara, vi gör om vårt vardagsrum just i detta nu och jag föll pladask för din blåa ”fondvägg”.
  Så stilfullt och snyggt!

  Var rädd om dig – stressa inte ihjäl dig. Hälsan först! <3

  Tack snälla på förhand!

  mvh Lina

 • Anna skriver:

  Varför är sladden till fjäderlampan svart? Den ska va vit, snälla byt det sticker i ögonen på mig :’D

 • Mikael Lönnberg skriver:

  Det finns hjälp att få.
  Jag jobbar bland annat med artister med att hjälpa dem i stresshantering.
  Gå gärna in på hemsidan http://www.skarptlage.se så ser du referenser.
  Var rädd om dig /Mikael

 • Tanja skriver:

  Hej! Vart är soffan köpt ifrån? Den är så snygg!

 • Marris skriver:

  Hej,

  Var har du köpt soffbordet?, Så fint!

 • Gill Fjäll skriver:

  Jag tycker du är fantastisk med en ironisk humor och att du ger mig veckans gladaste stunder när jag ser Wahlgrens. Tittar mest för att höra dina kommentarer men förstår att det ibland kan missförstås men det tycker jag man kan ha överseende med. Jag är 65 år och hör väl egentligen till din mormors ochans morfars fans men tycker att de har tur som skickat sina fantastiska gener vidare till dig. Lycka till

 • Anita skriver:

  Hej Bianca! Jag vill bara säga att jag tycker du är en underbar människa som vågar vara sig själv fast man är en kändis det är starkt gjort. Jag har följt Wahlgrens värld Ni förgyller min kväll. Jag får skratta så jag pissar på mig. Ni är härliga människor Att ni bjuder på er själva så mycket.
  Kom ihåg Bianca fortsätt va den du är och skit i människor som säger elaka saker dom är bara avundsjuka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *