T A L A N G

be7646a2-198a-47a1-8864-ac7d795ab740.jpg

talang bianca blogg

Klänning ifrån Asos

f61f80f8-24b2-4a6d-a14b-54edf88a89c9.jpg

Love this job <3 

HÖRNI!!!

Hur jävla roligt är inte detta då!??!?! Jag är fan i chock hur roligt jag har alltså 🙂 Det verkligen väger upp de extremt långa dagarna! För före och efter dagarna här är jag helt pang slut! Vaknar upp helt död, åker iväg och jobbar hela dagen (men har kul), sätter mig i en taxi hem, sminkar av mig, borstar tänderna och sen däckar totalt i sängen och SOMNAR!! Det händer liksom inte normalvis i mitt liv att jag är så trött på kvällen och faktiskt somnar direkt. Brukar alltid ta mig cirka 3h att somna men nu är det bara bums in i säng och sen somnar jag direkt. Lite av en dröm för mig faktiskt!

Iallfall! Talang är bland det roligaste jag har gjort nånsin!! Dels för att hela grejen att vara jury och få testa på något helt nytt är extremt roligt! Självklart också att få se alla talanger varje dag, själva programmet är ju svin roligt i sig liksom 🙂 Men alltså produktionen!!!!! Jag har sååååååå kul med alla på plats. Det här är ju en super stor produktion med hundratals inblandade och jag har ju främst kommit producenter, stylister och makeup artisterna närmast, och JÄVLAR vilka sköna människor! Jag skrattar dagarna långa verkligen <3 

Även fast detta är extremt långa dagar med mycket jobb så mår jag så bra av att vara i denna bubbla av kärlek, humor och värme. Såhär fin gemenskap som alla har på denna produktion är faktiskt något man ser sällan. Så ja, jag njuter samtidigt som jag jobbar ihjäl mig haha.

Och som ni märker, jag tar min ”gått in i väggen” lite med en nypa salt just nu. Vet att det kanske inte är rätt sätt men jag vet inte riktigt hur ”mitt” sätt ser ut just nu. Jag försöker bara ha så kul jag kan på vägen 🙂

NU – sitter jag på Tourns kontor och har haft möten hela dagen samt plåtat samarbeten. Snart ska jag ta med mig Dino hem och fortsätta jobba lite med datorn och sen SOOOOOOVA!

PUSS <3 

27 reaktioner på “T A L A N G”

 • Nettan skriver:

  Hej
  Jag önskar dej stort lycka till med allt du tar för dej, du är en pärla och en fin människa på in och utsidan
  Kram

 • Julia skriver:

  Snygga smycken!

 • Linda skriver:

  Med andra ord har du inte gått in i väggen på riktigt. För då är det omöjligt att jobba på det sätt du beskriver i detta inlägg.

  • Bianca skriver:

   Det har jag aldrig sagt. Jag har sagt att jag är nära på att gå in i väggen

   • Linda skriver:

    Jag var en av dem som skrev stöttande kommentarer till dig när du beskrev dina allvarliga symptom på utbrändhet häromdagen.
    Tycker det är märkligt att du nu ”kör på” som du beskriver, om du upplever dessa varningssignaler.
    Så jag misstänker att du kanske ”stänger av” nu och det är av omtanke jag tycker att du bör tänka dig för ordentligt och inte upprepa din mammas arbetstempo. Kram till dig.

   • Linda skriver:

    ”Jag tar min ”gått in i väggen” med en nypa salt just nu” skriver du. Det är just det som är ”farligt”. Självklart är det du som bestämmer över ditt liv. Men sen när du kollapsar så är det ju försent och vägen tillbaks är lång och svår. Ta hand om dig!

    • Erika skriver:

     Håller med dig! Vi som gått in i väggen står utanför och ser oroligt på. Fortsätter du såhär kan det bara sluta på ett sätt och då tar det myyyyycket längre tid att ”komma tillbaka” (fast helt tillbaka kommer man aldrig). Det farligaste är att ignorera kroppens signaler 🙁

     • Katja skriver:

      Nervtrådarna förlorar kontakten med varandra i hjärnan. Riktigt otäckt när man drabbas. Kunde knappt prata en mening och behövde vård.

 • Dixi Wonderland skriver:

  Va glad jag blir att du trivs så bra på nya jobbet. Hänger med på instastories och det verkar så himla kul. Älskade din outfit btw som du hade idag 😀

 • Anne .Å skriver:

  Lycka till med nya jobbet?

 • Eva Maria skriver:

  Härligt Blanca! Kanske precis vad du behövde nu och annat att tänka på.. Älskar klänningen och följde förra årets talangjakt, när kommer den gå i sändning? Lycka till och bra att du åker hem och kopplar av ? ?

 • F skriver:

  Skönt att du trivs och verkar må bra!! Ser fram emot att se programmet sen <3

 • Pernilla skriver:

  Shit va kul och jesus va snygg du är!!! Klänningen och håret är såååååååååååååååååååååååååååå fint!!! 🙂 Är det era egna kläder ni bär eller har ni någon stylist som har med sig kläder som man kan välja bland, typ som de har i Idol 😀 När kör Talang igång? *längtar* Kram

 • Jenni skriver:

  Snääälla Bianca, kan du svara på vart din stickade gråa polo är ifrån som du la på insta story på idag, letat ihjäl mig efter en liknande!!!
  Puss puss puss

 • Irene skriver:

  Wow bruden!

 • Åh vad roligt, ska bli kul att se 😀

 • Hilde skriver:

  Är det bara ditt eget hår eller lite ”fusk” också?

 • Malin skriver:

  Fina Bianca <3
  Tänker på avsnittet av Wahlgrens värld igår när du sa till din mamma att hon måste tagga ner 🙂
  Du kanske skall göra en sådan lista till dig med 😉
  Var rädd om dig!

 • IDA. S BLOGG skriver:

  så jäkla roligt att du är med tycker jag 😀

 • Rebecca skriver:

  Åh vad kul! 🙂 Hoppas du får en fin dag!

 • Joanna skriver:

  Måste få veta vart den röda kostymen kommer ifrån helt underbar!!!!
  Lycka till med talang! Och kör så de rycker 😉

 • Anna skriver:

  Åh, vad roligt! Hela ditt inlägg fullkomligt blomstrar!
  Klokt av dig att skaffa en assistent också, hade jag varit lite yngre och bott i samma land hade jag sökt direkt 🙂

  Jag följer Paolo Roberto på social media, han har många bollar i luften och muttrar lite lätt när folk börjar surra om utbrändhet. Kanske ta kontakt med honom och få lite entreprenörskapstips? Han liksom många andra förespråkar träning, något som jag själv också kan skriva under på att det fungerar.

  Sedan så träffar man ibland i livet på folk som ger energi och inspiration – alltid bra att omge sig med folk som ser till ens bästa och även ger en den där lilla kicken man ibland behöver!

  Stort lycka till och så kul att se att din karriär tar fart!

  Varm kram,
  Anna i London

 • Helena skriver:

  Sättet du pratar om utbrändhet på både i dina tidigare inlägg och i det här visar att du inte har en aning om vad du pratar om och att du inte är ett dugg utbränd. Du har väl helt enkelt varit van vid att ha det ganska soft och jobba lite när du vill och resa när du vill, så när du plötsligt får mer att göra och vissa fasta tider att förhålla dig till så tycker du att det blir jobbigt. ”Tar min utbrändhet med en nypa salt”… Ja men vad bra att du kan bestämma när du ska vara utbränd och inte. Kanske dags att slå på utbrändheten när du måste göra tristare arbetsuppgifter där du inte får synas sp mycket…

 • Erika skriver:

  Så fin du är 🙂

 • Eva skriver:

  Sjukt kul ska bli så kul att se dig sitta i talangjuryn. ?

 • Nancy skriver:

  Hej Bianca jo jag älskar dina vidoes och bloggar älskar dig så sjukt mycket men jag undrar vart sens Talng det finns inte på dplay eller youtube vet du vart det finns för vill så järna titta oci kanske anmäler mig men först vill jag vet vart det sens. Puss älskar dig>

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *