VILL DU JOBBA MED MIG?

475A5823

Ja som ni hör i rubriken så letar jag efter en person att jobba på heltid med. Det är extremt mycket jobb som ni vet just nu och jag klarar det inte riktigt själv. Det är många olika platser, många olika bollar i luften, mycket på en och samma gång och helst ska allt göras samtidigt. Att klara av allt detta själv går liksom inte riktigt har jag märkt. Hur mycket jag än jobbar så är det alltid något jag glömmer….!

, därför söker jag nu efter en assistent att jobba med mig på heltid. Alla dagar kommer vara olika långa och olika intensiva, helt enkelt ett jobb som är annorlunda från dag till dag. Det kommer krävas allt ifrån att följa med mig på plåtningar, inspelningar, hjälpa mig med inlägg, fota, filma, redigera, vara en andra hand på plats, hålla koll på kalender, deadlines… etc! Helt enkelt göra allting som jag gör off-cam när jag behöver vara on-cam 🙂

Jag har ju en fotograf som ni vet, fina Linnea som hjälper mig just nu och hon kommer fortsätta fota med mig ibland till stora samarbeten. Men jag känner att jag hade behövt mer än så 24/7. Alltså någon som kan göra allt på en och samma gång. Men vill ju helst inte att min lillebrors flickvän ska bli Min assistent liksom hehe!

Så är Du kanske rätt person jag söker så får du gärna maila mig! Du behöver kunna fota, redigera, ha körkort, vara skön och en härlig person, positiv till allt, social, INTE vara telefonrädd så du kan ta mina samtal, villig att jobba mycket, ha ett driv, ha många bollar i luften och klara av olika långa dagar, och älska djur lika mycket som mig 🙂 Helst av allt söker jag även tjej mellan 18- 25 år.

Så maila vid intresse så kan vi ta dialogen vidare där 🙂

Ps. Självklart betalas en lön ut!! Skicka till [email protected]

Puss & Kram! 

65 reaktioner på “VILL DU JOBBA MED MIG?”

 • Liselotte skriver:

  Visste väl att du va klok nog att inse behovet av detta! 😉
  Kram Liselotte

 • Maya gustafson skriver:

  Åhh hade varit super intresserad om jag inte var studerande 🙁 Utbildar mig inom media och bloggat i X antal år nu. Hade varit super roligt att få chansen till att jobba med dig du verkar ju super härlig och målmedveten! ? Fortsätt som du gör

 • im skriver:

  Hej Bianca,

  Är det mejlen i din bio på instagram man ska mejla eller har du någon annan mejl?

 • Helena skriver:

  Hade jag inte varit studerande på heltid och bott på andra sidan landet dessutom, hade jag anmält intresse direkt! 😀 Jag har kvalifikationerna som krävs och det hade varit så himla roligt att jobba med dig, men tyvärr krockar det med studierna.
  Hoppas du hittar någon att jobba med så du kan få avlasta dig lite, det behöver du <3
  KRAM! <3

 • Jennifer Afzelius skriver:

  Hej!

  Vilken mailadress sänder jag söknad till? Vill försäkra mig om att jag sände till rätt.

  Mvh
  Jennifer

 • Dixi Wonderland skriver:

  Fan vilket roligt jobb! Misstänker att din inkorg kommer svämma över nu haha. Tycker det är grymt bra och smart av dig att anställa någon som kan hjälpa dig. Tror det kommer ge dig mycket avlastning och underlätta mycket 🙂 Lycka till och hoppas att du hittar någon som du klickar bra med 🙂

 • Nina skriver:

  Hade ABSOLUT sökt detta underbara jobberbjudande om jag inte hade bränt ut mig för 5 år sedan !
  Är inte riktigt återställd ännu… SHIT alltså, det hade varit drömmen juh… 🙂
  Var rädd om dig och hoppas du hittar någon fantastiskt person !
  KRAM

 • Linda skriver:

  Fint att du försöker hitta ett sätt att hantera din situation ?. Lycka till Bianca.

 • Camilla skriver:

  Smart tänk! 🙂 Kan tänka mig att många tjejer kommer vara stormförtjusta i att arbeta för dig. Hoppas att detta även hjälper dig att känna dig lugnare och kunna släppa stressen lite. Förstår verkligen att det inte kan vara lätt att få ihop allt med tanke på hur många projekt du har igång samtidigt.
  Lycka till med letandet! 😉

 • Angelina skriver:

  Hej! Jag är jätteintresserad av att söka men hittar tyvärr inte mailen. Skulle du kunna posta den? Kram!

 • Roza Hassan skriver:

  HEEEEEEJ!
  Detta jobb låter som perfekt för mig!

  Hittar ej din mail adress med skriver här och hoppas du ser!

  Min mail: [email protected]
  Min instagram: roza_jeliabovskaia

  Ses gärna och har ett möte öga mot öga så du kan träffa mig och fråga allt du behöver vet!
  Skulle bli super härligt att jobba hos dig!
  As pepp och taggad!
  Är väldigt fingerfärdig och händig! Och är en kreativ människa!
  Maila mig!

  Mvh/Roza

 • Ann zetterström skriver:

  ?

 • Of point men, jag och min pojkvän ska snart flytta ihop och vågar påstå att ingen av oss har ett gott öga för inredning. Tycker att du är väldigt duktig och verkar vara insatt i hur ett fint hem ska se ut. Gillar stilen du har i din lägenhet. Vore roligt om du kunde göra ett inlägg med inredningstips. Kanske med Färgkoder och lite annat smått. Skulle vara super roligt, om du har tid. Kram

 • abekos skriver:

  Hade jag inte varit 15 och utbränd och bott i Kairo hade jag sökt. Vad är människor rädda för. Det behövs en person som e lyhörd och inte tar över Bianca, inte en psyknisse som drar ner.

  Montazamis assisten känns rätt. Gör en kopia av ladyn.

  Fråga Keyyo hur hon gör, ni är ju där eller Batra dom har ju många järn i elden innan du tar fel person o Mamsen går in i väggen av oro och för att inte tala om mormor som gör uttalande i bladet. Känns som du är årets Guldfynd!.

  Wahlet är ditt men…se upp…

  MedVenligHelsning

 • Asterixia.se skriver:

  [email protected]
  Gissar att en smart assistent kunde ha tagit reda på det. ?

  • Sofia skriver:

   Exakt! Detta måste ju vara första testet…hela poängen med en assistent är ju att personen ska vara proaktiv nog att ta reda på saker själv. Dock så vanligt att man hellre frågar någon annan…gör mig galen…ibland vill jag bara säga ”står det Helpdesk i min panna?”. Och nu pratar vi om en generation som är uppvuxen med internet…

   • Carro skriver:

    Va?! Det står ju i inlägget, snarare du som är blind då.

    • Pernilla skriver:

     Alla som frågar efter mailadressen skulle jag direkt sålla bort. Tycker det är ett tecken på att man är slarvig och lätt missar saker. Bianca har ju avslutat med att skriva vilken mailadress man ska maila till. Att sen fråga i en kommentar att man inte hittar mailadressen, vilket skämt!??? Sorry girls men ni är nog för länge sen borträknade…

     • Agda den förste skriver:

      Detta var verkligen en toppenkommentar. 100% på den.
      Var min första tanke också…..Där bet ni er verkligen i svansen, tjejer.
      Tyvärr är jag för gammal att söka och bor dessutom i Skåne.
      Hälsningar Skåne.

     • Linda skriver:

      Hon la till mailadressen i det här inlägget i efterhand. Den fanns inte med först.

 • Majsan skriver:

  Attan att man bor i Skåne och är 51 =)) =))

 • Sandra skriver:

  Hade såååå gärna arbetat för dig, tycker du är grym! Bor dessvärre inte i Sverige för tillfället dock, men om du någon gång behöver hjälp med något och det går att göra allt online – I am here for ya! 🙂 Du kommer få så sjukt många tjejer som är intresserade, önskar dig all lycka till att hitta den perfekta assistenten. <3

 • Åh har tipsat min lillasyster om det här, skulle passa henne så bra! Inte rädd för att ta för sig och har allid så jävla mycket energi att göra av med ?

 • Ida skriver:

  Wow!! Skulle verkligen vara SÅ KUL!!! Hade jag bott i sthlm kunde jag sökt 🙂 Lycka till med att hitta nån bra 🙂

 • Kinna skriver:

  Hade varit okey om det stått AVTALSENLIG lön.

 • Janne skriver:

  Verkar vara ett drömjobb för er tjejer. Och dessutom så får ni ju också lön. Bara en sådan sak 🙂

  http://nouw.com/sagalundin

 • Wrnst skriver:

  Skaffa en äldre Butler.. en old boy som ställer upp o organiserar allt från körning till photoshopping. Gärna från Wales eller Cardiff…would you like some coffee mam.

 • Susanna skriver:

  Intressant jobb, hoppas du hittar någon bra!
  Kram
  http://www.jagraktuppochner.se

 • Malin skriver:

  Hej bianca, detta gäller inte det du efterfrågar. Men jag måste bara fråga!
  Såg precis din instastorie där du har en svart blus på dig som ser ut att vara en skjorta och som har transparenta kortärmar med prickar på. Var är den ifrån? Söker efter en sådan just nu och den var ursnygg!! (Det är den där du får insmörjda armar av en kollega) 🙂
  Hoppas du förstår vilken jag menar och tacksam för svar!

  Mvh
  Malin

 • Roland skriver:

  En fråga: får även killar söka jobbet?

 • Janne skriver:

  Jag kan rekommendera en RIKTIG blogg till dig, dvs ingen ytlig nonsensblogg utan en blogg från verkligheten och med substans i. Läs den gärna; du kan lära dig mycket.

  http://nouw.com/sagalundin

 • Uli skriver:

  Bra bianca. Tänk bara på att du följer lagar, regler o avtal. Dygnsvila o veckovila tex. Arbetsgivaravgiften är ytterligare ca 31% på lönen, försäkringar, ppensionsavsättningar o allt annat arbetagivaransvar som tillkommer när du anställer en annan .om du aställer en så tänk på att först ge en provanställning. Annars kan det bli svårt att avbryta en anställning om det inte funkkar för dig eller om det visar sig att hen missbrukar eller blir sjuk tex o du måste ansvara för rehab tex. Ta ett snack med din mors kompis jennifer om allt stök hon mötte när hon blev arbetsgivare i sverige… Visdt behöver du hjälp men det är ett åtagande man tar på sig med anställd, o ett bekymmer till att ansvara för. ( du har ju lite svårt för att lusläsa avtal) så du inte går in i ett åtagande du inte förstår vidden av. Du ansvarar ju för att du skall försörja en person till, det är ju du som drar in pengarna…. Puss o lyCka till

 • Eva Maria skriver:

  Låter som nåt underbart men tyvärr är jag över 50 och kan inte redigera.. Jo. Mina egna bilder.. Hoppas du hittar en bra jämnårig assistent och kör försiktigt ⚠ ??

 • S skriver:

  Vad bra att du ska anställa en person som hjälper dig!!! Hoppas verkligen du hittar någon som hjälper dig med detta!

  Stort lycka till fina Bianca!

 • Klara skriver:

  Åååh, DRÖMJOBBET ? Hade jag inte studerat på heltid hade jag sökt, alla dagar i veckan! menmen, förhoppningsvis kommer det mer chanser. Håller tummarna för att du hittar en person som passar perfekt för jobbet. Kram

 • Bianca. Jag har just träffat Mira Ekman – barnbarn till Michael och Elisabeth Ekman.
  Vi har träffats här i Spanien, där hon hälsar på sin Farmor och Farfar.
  Hon kommer att kontakta dig ang. att jobba med dig.
  Tror det kommer att bli jättebra för dig. Då vet du vem hon är när hon kontaktar dig.
  Puss och kram.
  Mormor.

  • Carro skriver:

   Du tror inte att Bianca klarar det här själv eller, bestämma på egen hand liksom, nä mormor måste gå in å styra upp…

   • Malin skriver:

    Vilken otrevlig kommentar till Biancas mormor. Varför? Tror du inte de klarar av sina familjerelationer själva? Om Bianca vill tacka nej till mormors hjälp är hon nog fullt kapabel att göra det. Vad har du för anledning att vara otrevlig mot Christina?

   • Hanna skriver:

    Hoppas varken Bianca eller Christina tar till sig av din oförskämda kommentar. Hade någon uttryckt sig så otrevligt mot min mormor hade jag blivit fly förbannad.

  • Agda den förste skriver:

   Oh, vad gulligt av dig mormor att skriva detta.
   Hälsningar Skåne.

 • Anna Lai skriver:

  Den enda gången i livet man önskar att man hade bott i Stockholm ? Det är nästan så att jag hade kunnat säga upp mig och flytta till Sthlm för detta!! SÅ himla roligt!! Jag som älskar ordning & reda och struktur och samtidigt är värsta arbetsnarkomanen. Hoppas du hittar en bra Sthlmstjej. Så får jag hoppas på en chans när du flyttar till Göteborg ?

 • Erika skriver:

  Åh vad spännande 🙂

 • Madeleine skriver:

  Hej! Blev nyfiken när jag läste detta. Tyvärr är jag äldre än det ålderspann du nämner men det kanske inte gör något om man är bra på det man gör? Är du ”endast” intresserad av en assistent eller även någon som samtidigt gör PR/marknadsföring förutom det du nämner i inlägget? Vänlig hälsning, M.

 • Felicia skriver:

  Jag har mejlat dig! =)

 • Rebecca Jonsson skriver:

  Men vad synd att man bor i Göteborg… hade mer än gärna sökt jobbet, jag älskar att ha kontroll och planera saker, det gör mig typ lugn. Det finns inte en chans att kunna bidra med någonting från denna sidan av Sverige? Isåfall får du mer än gärna kontakta mig, jag behöver ingen hög lön utan mer för erfarenhet och upplevelse 🙂

  Kanske om du ska till Göteborg och behöver hjälp med något!

 • Nathalie skriver:

  Åååh, vilket roligt jobb!? hade sökt direkt om jag bodde i Stockholm! Lycka till, fina Bianca ☺️ ?

 • Madeleine sandberg skriver:

  Fasen, man skulle bott i Stockholm. Har fasen allt du söker. Definitivt skön med tanke på att man är från Ume??

 • Angelica skriver:

  Hade man bott i sth skulle jag söka direkt! Det hade varit dröm jobbet att arbeta för dig 🙂

 • Jörgen skriver:

  Tycker hela er familj är stört skön.
  O Wahlgrens värd är super bra. ?

 • Camilla skriver:

  Åh hade varit nått för mig synd man inte bor i sthlm. Jo bianca när kommer du starta igång podcasten?

  • Bianca skriver:

   Det kommer igång så fort jag känner mig bättre 🙂

   • Ann-Christin Öhlin skriver:

    Följer Wahlgrens Värld och hoppas att du kan vara lite trevligare mot din mamma. Det är tråkiga kommentarer och gnäll över mat som inte passar mm mm. Och ändå skjutsar hon runt dej som om hon vore din taxichaufför !!! Hon ordnar resor till er bla Israel, men du är ganska sur. Skärp dej och visa att du är en mogen kvinna och lämn tillbaka hennes brödrost och lakan och fixa själv ditt liv i lägenheten. Det är på tiden du tvättar, lagar mat och tar körkort.

    • Bianca skriver:

     Jag är trevlig mot min mamma väldigt ofta. Men tyvärr tar produktionen bort de scenerna helt :/

     Och nej min mamma skjutsar inte mig överallt, bara om vi ska till samma ställe vid samma tidpunkt. Nu bor jag ju inte ens hemma längre sedan Juni…
     Israel resan ordnade Michael och Wahlgrens Värld. Brödrosten var en present, lakanen fick jag av mamma och mitt liv fixar jag helt själv i min lägenhet 🙂
     Och jag tvättar, lagar mat och väljer helt själv när det passar mig i mitt liv att ta körkort. Man bestämmer nämligen själv i sitt eget liv.
     Men tack för din omtanke

 • Madeleine Eckert skriver:

  Hej! Har mailat dig:)

 • Cecilia skriver:

  Har mailat dig! ☺️

 • Nina skriver:

  Hej Bianca, hur går det med att hitta en assistent? Är en av dom som har sökt och har inte riktigt kunnat släppa hoppet än haha! Kram

 • Linnea skriver:

  Hade jättegärna sökt om jag visste hur man redigerar bilder;) Lycka till nu!

 • Meeeeen Bianca.

  Det är nu jag önskar att jag bodde i Stockholm, & inte Helsingborg… 🙁

 • Moa skriver:

  Hej är de försent för att skicka in ett mail till dig? kram

 • Jag har sedan 14e oktober försökt få iväg ett mail/ansökan. Men det hamnar bara i min utkastkorg och jag lyckas helt enkelt inte få iväg det av någon anledning. Så jag hoppas det fortfarande är angeläget och skickar mitt meddelande här helt enkelt! 🙂

  Från: mikaela tholander
  Skickat: den 14 oktober 2017 02:17
  [email protected]
  Ämne: Ang. Position Assistent

  Hej Bianca!

  Jag är en väldigt glad, social, pedagogisk, varmhjärtad, extremt positiv och jordnära brutta som heter Mikaela Tholander och är 26 år fyllda 🙂 Jag har tidigare studerat stylist och har praktiserat som stylistass åt Sara Sadeghi (vi stylade bl.a. din mamma till melodifestivalen när hon uppträdde i Swedish House Wifes), jag har även praktiserat på skobranch rådet och jobbat som personlig assistent i närmare 4 år nu och älskar att hjälpa andra och har i och med det ett bra öga för vad som behöver göras och lärt mig att kunna strukturera upp någon annans vardag, planera och även se innan vad som kan behövas göra 🙂 Har även jobbat med casting för reklamfilm och film där jag haft väldigt mycket ansvar. Där har jag hållit i hela castings, ringt runt och bokat kunder och strukturetat upp scheman för castings, haft hand om databasen, bildredigering och skött videoredigering som sedan skickats till kunder. Att jobba hårt är ingenting jag har emot heller och jag gillar att ha många bollar i luften då jag får använda min extraenergi jag har 🙂

  Extra kvalifikationer:
  Körkort: Ja sedan 9 år tillbaka
  Språk: Svenska (modersmål), engelska (flytande text och tal). Jag varit ute och rest och upptäckt många delar av världen i närstan 2 år och har därav utvecklat min engelska så pass mycket att personer som till och med kommer från England trodde att jag var Brittisk och trodde mig inte när jag sa att jag var från Sverige 🙂

  Jag tror verkligen jag skulle vara rätt person för att underlätta din vardag då jag har mycket erfarenhet inom många områden som jag tror kan komma till användning i den här tjänsten. Dessutom tror jag även vi skulle komma väldigt bra överrens med, vilket jag tycker är a och o när man ska tillbringa så mycket tid med varandra i alla möjliga olika typer av situatier som vi ska ta oss igenom tillsammans 🙂
  Jag ser fram emot en eventuell intervju, och undrar du över något är det bara att höra av dig!

  Ha det bäst

  Mvh,
  Mikaela Tholander

  Kontaktinformation
  Mobil: 0769119118
  Mail: [email protected]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *