NY HOMESTYLING AV JOTEX

 

wahlgren03951

När Jotex undrade om vi ville göra en makeover i hemmet tänkte jag bara JA! Det passar sig så bra i tiden då jag har svårt att prioritera hemmet just nu. Jag ville gärna ha det mer hemtrevligt vilket det verkligen har blivit nu 🙂

Jag vet inte om ni visste det men Jotex har så mycket snygg och modern inredning. Just nu har de en kampanj som heter #jotexfamily där både jag och mamma har fått våra hem stylade av Jotex egna homestylister.

wahlgren03957

När det kommer till min inredningsstil så har nog inte hittat den riktigt än. Jag älskar ju både ljusa & dova färger där kvinnligheter är tydligast med fokus på beige och rosa. Samtidigt så älskar jag den maskulina stilen med de mörka tonerna, mer tydliga strukturer i möblerna och våga leka med olika mönster, tyger, färger etc..

Jag kommer nog alltid blanda och mixa i min inredning och det är kanske där nyckeln ligger för hur min inredning ser ut. Jag blandar mycket och får tillslut fram ett mysigt med framförallt hemtrevligt resultat.

wahlgren03867 2
wahlgren03806utanlager

Mitt samarbete med Jotex fick mig att experimentera ännu mer med mönster och färger vilket jag idag är glad för. Att jag vågar ta ut svängarna lite. Där skiljer jag mig ganska mycket från mamma. Hon håller sig väldigt mycket till en och samma stil i flera år men som däremot passar henne utmärkt.

Man märker tydligt att hon har hittat sin grej och jag är ung, nyinflyttad och håller precis på att ta reda på min ”grej” hehe 🙂

wahlgren00149

wahlgren00146

Om vi ska nämna mina favoritprodukter så har jag helt klart 2 tydliga favoriter. Jotex har fantastiska puffar, jag menar kolla in mina gröna puffar!! Så drömmiga att man smäller av.

Sen har vi det svarta skåpet som både jag och mamma föll för. Så stilrent, snyggt och enkelt men som ger inredningen den där edgy känslan som jag ofta är ute efter. 

wahlgren00062
wahlgren00111a

Jag har löst en rabattkod till er som ger er 20%hela ert köp hos Jotex. Ange koden BIANCA20 för 20% rabatt på ALLT! Så värt att användas nu om ni varit sugna på att byta ut någon möbel hemma hos er 🙂 Koden gäller fram tills 5 November 2017.

Ni hittar hela kampanjen och kan se mammas hem HÄR 🙂

Happy shopping!

89 reaktioner på “NY HOMESTYLING AV JOTEX”

 • jemima skriver:

  Åå jag älskar Jotex, nu måste man ju in och shoppa lite nytt:)
  Tack för att du är du<3

 • Dixi Wonderland skriver:

  Men va fint och hemtrevligt det blev 😀 Man vill ju bara få komma över på en god middag (pasta? 😉 ) och sen sätta sig i soffan och mysa <3

 • Bea skriver:

  Gud vad fint det blev ? Var kommer det runda guldiga spegeln ifrån? Så fin!???

 • Nathalie skriver:

  Gud va snyggt! Så stilrent! Vart är ditt soffbord ifrån? Eller din mammas? Så jäkla fin stil du har?

 • josefin skriver:

  ååh va fint det blev!! precis i min smak:) har också lite svårt med vad som är ”min” stil än sålänge, ska flytta i februari och är så taggad på att inreda nytt hehe! men VART är klänningen du har i reportaget från? SÅ snygg! Du är bäst, ciao <3

 • Josefine skriver:

  Jäääävlar vad snyggt det blev? när jag såg första bilden trodde jag att inte att de var hemma hos dig men helvete vad bra det blev ??

 • Anna skriver:

  Tack för en härlig blogg med många fina bilder, jag undrar vart ”skåpet i trä på guldställning” kommer i från.

 • Gina Johansson skriver:

  Vart kommer din tröja ifrån? Har du nån länk?

 • R skriver:

  Vad fint Bianca! 🙂

  Vart kommer din tavla som du har ovanför det svarta skåpet ifrån? Samt spegeln du har på sidobordet du har hemma hos dig (syns i en av dina vloggar?) 🙂

 • Maya Gustafson skriver:

  Dröööm inredning ju! Längtar tills jag får inreda min egna lägenhet ?

 • Fatme skriver:

  Så fint! Var har du köpt den guldiga stora spegeln?? Såååå snygg vill verkligen veta

 • Sara Petersson skriver:

  Så fint det blev!! ?

 • Miryam skriver:

  Asså jag döööööör så fint de blev. Jag önska verkligen att jag va lika modig som du som vågar leka med färger så ♥ heja dig !

 • Ida skriver:

  Sååå otroligt fint!!!!

 • Pernilla skriver:

  SÅ Fint!!! <3 Vilka jäkla lyckost du är!!! Och att du fick allt gratis, oh my good!!! *avis* 😛 Puffarna är sååå fina 🙂

  • Carro skriver:

   Fick hon allt gratis?!

   • AC skriver:

    Gratis ser nog Skattemyndigheterna till att det inte blir. Sådana här samarbeten är ett jobb hon gör.

   • M skriver:

    Såklart.. Det var ju ett samarbete, det är de det går ut på. Jotex får gratis reklam till sig genom Biancas blogg.Bianca får gratis möbler…. sjukt.
    Skulle inte ens ha råd att köpa en puff med den snåla procenten.

    • Carro skriver:

     Gratis prylar OCH ett arvode tydligen, hur snedvriden är världen egentligen?!

     • Bianca skriver:

      Ja du!
      Eftersom att det OLAGLIGT att göra gratis reklam så tar man betalt. Dessutom tar man betalt då man vet sitt värde i en bransch där det blir ökad försäljning av min reklam.
      Vet inte om du någonsin har jobbat med reklam men så fungerar det.

     • Carro skriver:

      Fast alla prylar borde väl vara betalning nog…?

     • Josefin skriver:

      Carro, läs på lite om marknadsföring så kommer Du att förstå:) Bianca gör helt rätt, det är mycket som vi bloggläsare inte ser men om du läser på så kommer du att förstå mer☺️ Kram!

 • Kristin skriver:

  Så fina bilder, kul att få jotex att styla , blev riktigt fint. Lycka till i nya lägenheten.
  Mvh Kristin

 • Anna skriver:

  Vart är matbordet från? 🙂

 • Lisa skriver:

  Kan inte du snälla visa ditt hår nu efter du var hos frisören? Ser så fint ut på de instastorys du lagt ut <33

 • Anonym skriver skriver:

  Hej Bianca!

 • Linda skriver:

  Såå mycket fint!

 • Sofia skriver:

  men om du fick så mycket pengar i form av möbler hur kommer det sig att du plockade en burk på stan idag vid stureplan?

 • Malin skriver:

  Hej!
  Hur är den grön fåtöljen med mässing ben att sitta i? Har funderat länge på att köpa den men mysfaktorn måste vara hög för att jag ska köpa ?

 • Malin skriver:

  Vart är soffbordet ifrån????? Sååå snyggt

 • Tanja skriver:

  Åh så snyggt du har inrett! Vart har du köpt soffan, matbordet, stolarna och din snygga spegel ifrån? Allt är sååå fint!!

 • Tanja skriver:

  Vart är soffbordet i marmor köpt ifrån? Dööör för all din inredning ?

 • Marie skriver:

  Ni som frågar var grejorna är ifrån … på riktigt ? Jotex kanske ?..

 • charlotte skriver:

  Hej Bianca! Så Himla snyggt! Kommer även soffbordet i marmor från Jotex?

 • Amanda skriver:

  Så snyggt!
  Undrar vartifrån matbordet kommer ifrån? Hittar den inte på jotex hemsida så gissar att den inte är därifrån. 🙂

 • Anna skriver:

  Superfint!!! ?

 • Sara skriver:

  Guuuud va fint!!!! Får du behålla alla möbler nu oxå?? Eller va det bara för reportaget? Skulle va kul å veta!!

 • Alexandra skriver:

  Vart är din soffa ifrån?? Såå fin verkligen och din lägenhet är så fin!!

 • Maja skriver:

  Alltså dina bilder! Hur redigerar du??<3

 • josssan skriver:

  Hej Bianca!

  Du är bäst i världen och min inspiration just nu. Det blev slut med min pojkvän för 2-3 veckor sedan och jag mår SKIT. Har ingen livsglädje eller hopp alls. Det enda som får mig på andra tankar är att kolla på realityshows/youtube videos, speciellt dina videor och Wahlgrens värld. Det är seriöst det enda just nu som kan få mig att ens le. Du har också gått igenom ett uppbrott och är så otroligt imponerad och fascinerad hur du kunde ta dig igenom det. Snälla, har du några tips? Jag är desperat just nu. Orkar inte må så här längre. TACK att du finns och gör din grej, du verkar vara en så otroligt fin människa <3

 • Kim skriver:

  Bianca, vad har hänt med din goda smak? Inredningen är kommersiell opersonlig och kitchy. Jotex exponerar så många produkter som möjligt för att utnyttja ditt kända namn i sina syften. Hoppas du hittar tillbaka till din stil och hur du ville inreda från början. Lycka till Bianca!

  • AC skriver:

   Håller med! En himla massa grejer och vad jag förstår av TV-programmen är inte det riktigt Biancas grej. Själv är jag också ”inga grejer”.

 • Julia skriver:

  Undrar vilken färg det är på sammetsgardinerna vid köksbordet? Är det gråa eller beiga? 🙂

 • Bella skriver:

  Så snyggt det blev!

 • Linnea skriver:

  Vad heter färgen på de gröna gardinerna?

 • karlsson skriver:

  Efter alla skandaler vågar man inte sätta ut näsan knappt, Timell m-fl har krossat flirten. Mitt inlägg var annars you have nice balett legs ala Marlene Dietrich. Förlåt. Suddar……..

 • Elin skriver:

  Jotex har jättefina saker verkligen! Förstår att du tackade ja till det.

  Kolla gärna in på min blogg, jag är hyfsat ny men vill komma igång ordentigt. Jag delar med mig om småbarnslivet, tankar, självkänsla och mycket mer. Ge gärna lite feedback eller bara kika in. Det hade gjort min kväll ännu bättre! ☺️

 • Lovisa skriver:

  Hur ställer du dig till att jobba med Alexander Bard? Tänker främst på hans uttalanden på Twitter, hur han stolt nu uppvisat att han troligtvis är en av Sveriges mest vidriga människor som verkar hata kvinnor och rättigheter. Hade jag varit du hade jag mot vägrat gå till jobbet tills de sparkat detta kräk, men hur tänker du där? Hur förhåller du dig till en person som honom samtidigt som du försöker att sköta ditt jobb?

 • Julia skriver:

  Snyggt! Älskar hur gardinerna sitter i taket. Hur är de upphängda? 🙂

 • K skriver:

  Hej Bianca. Vem tar hand om din hund? När du är i väg och reser så mycket. ? Jättefin lägenhet förresten. ?

 • anna skriver:

  Hej Bianca
  så fina dom puffarna från jotex är,snygg styling. jag ville veta vilken storlek det är du har på puffarna? är det den största eller mellersta du sitter på? tänkte beställa idag,men är lite osäker på storleken .
  Tack MVH Anna

 • Anna skriver:

  Gud vad snyggt det blev! Vart har du köpt soffbordet?

 • Assistent skriver:

  Hej Bianca!
  Jag har ansökt om jobbet som din assistent. Men har inte fått något svar! Hur går det med ansökningarna? 🙂 Kram

 • Assistent skriver:

  Hej Bianca! Jag har sökt jobb hos dig som assistent, när får man veta hur det går med ansökan? 🙂

 • Issa skriver:

  Åh tack tack tack!! Flyttar till en ny stoor lägenhet den 1 november så detta är så perfekt ?

 • Johanna skriver:

  vart kommer matbordet ifrån? finns inte på jotex.se

 • JULIA skriver:

  NYFIKEN TJEJ: HUR FICK DU IN SOFFAN??? <3

 • Sara skriver:

  SNÄLLA berätta vart man kan köpa matbordet??? kram

 • Emma skriver:

  Vart är soffbordet, soffan och matbordet ifrån? De finns inte på Jotex:s hemsida så jag antar att de inte är därifrån. Så snygga!!

 • erica skriver:

  Oh wow vad fint du har det hemma!! 😀

 • Anna skriver:

  Säg till när du vill sälja soffbordet ??

 • Amanda skriver:

  Varifrån kommer soffbordet? LOVE IT!!!

 • Sarah skriver:

  Var är din svarta ”klänning” ifrån? Skitsnygg! Älskar din stil

 • Pia Wågberg skriver:

  Hej Bianca.

  Jag är programansvarig för en rotaryklubb i stockholm under detta år. Jag har tittat lite på,din blogg o är imponerad av vad du lyckats åstadkomma under så kort tid. Bloggvärlden är rätt ny för mig o mina rotarykompisar (alla av äldre generation) och vi tycker alla det skulle vara fantastiskt intressant om du kunde komma till ett fredags lunchmöte och berätta lite om hur det är att vara bloggare. 20 min presentation. Vi bjuder på lunch i lokal nära NK. Om du ställer upp bidrar du till 500kr som går till att utrota sjukdomar i världen.
  Hör av dig om du kan tänka dig detta någon gång under våren.

  Med vänlig hälsning,
  Pia PS du kan även skicka sms till mig på 0768-767310

 • Millie skriver:

  Vart har du specialbeställt din soffa? Vi ska köpa en ny soffa och är jätte intresserad över att designa våran egen. 🙂

 • Sofia skriver:

  Det bruna skåpet som är upphöjt på mässing stativ (?) Vart kommer det ifrån? ???

 • Jessica skriver:

  Matbordet?! Är de också från jotex? Eller vart kommer det ifrån? Sååå fint ?

 • Emilia skriver:

  Hej Bianca! Var kommer dina fina gardiner ifrån och vad heter modellen och färgen? Jag tänker på dem gröna.?

 • Emilia Larsson skriver:

  Hej fina du! Alltså detta är så himla snyggg! Och gardinerna du har där vid matbordet, är de dom gråa från Jotex? Ser dom ut sådär i verkligheten eller är de gråare? Färgen ser så fruktansvärt snygg ut! 🙂

 • Angelika skriver:

  Efter Biancas samarbete med Jotex blev jag så sugen på att beställa hem grejjer ifrån dem. Men jag blev väldigt besviken när jag i kassan märkte att det kostar 100kr att ens få hem produkterna. 49kr för en expeditionsavgift (???) Och 49kr till för att få betala mina varor. Ringde dem och frågade vad en expeditionsavgift är och de svarar att det är en kostnad för att dem paketerar mina varor. En kostnad som snyggt borde bakas in i priset om det nu är en kostnad de måste ha.

  Jag tycker inte att det är rimligt att inte ha alternativ för dessa kostnader. Jotex har fina saker men shopping ska skapa glädje inte irritation.

  Till Bianca; du är en sån underbar personlighet. Vacker och inspirerande med SJUKT bra smak när det kommer till både kläder och inredning. Blir så glad varje gång du har lagt upp ett nytt klipp på youtube ? Kram!

 • Anna skriver:

  Vad heter färgerna på dina gardiner. Är det mörkgrönt och grått?
  Mvh.Anna.

 • Latisha skriver:

  Hej

  Vad heter färgen på väggarna som du har i ditt vardagsrum så himla fin färg 😍 Jätte tacksam för svar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *