EKOLOGISKA LÄPPBALSAM FRÅN EOS

A2C56E98-8775-4ECD-8CAA-421F17FE3C03

Ni kanske inte vet detta men jag har extremt torra läppar och händer. Vet inte om det är för att jag dricker för lite vatten till och från eller om det bara är så att Bianca har alltid torra läppar och händer haha.

Men detta har gjort att jag har blivit BESATT av läppbalsam (och handkräm såklart). Det måste Alltid finnas i min väska så jag kan smeta på läpparna när som helst!

Dessutom så funkar det inte att lägga läppenna/läppstift för mig utan läppbalsam på innan.

Processed with VSCO with c1 preset

Det är så roligt att få göra detta samarbete med eos eftersom det är en produkt jag har använt i flera månader nu. Jag har flera stycken i olika färger och smaker.

Inte bara för att eos produkter är snygga (ser ut som en liten bakelse) och supersköna utan för att det också aldrig blir kladdiga har jag märkt.

Den håller sig fräsch hur länge som helst och verkligen återfuktar läpparna perfekt. eos innehåller vårdande ingredienser så som shea butter, jojoba olja och vitamin E.

EOS1_Bianca

Något annat som jag älskar med eos är att det är ekologiska och gjorda på helt naturliga ämnen.

Det finns en ny formula som är eco certifierad vilket bara får mig att uppskatta produkten ännu mer.

EOS2_Bianca

Det blir bara mer och mer viktigt för mig med en hälsosam livsstil och därmed också köpa produkter som både är bra mig & miljön.

Jag har ju verkligen börjat lyssna på alla som pratar om ekologiska produkter och kan inte fortsätta köpa det som är billigast eller enklast för stunden, måste börja tänka större än så. Det blir ju win win för alla i slutändan 🙂

HÄR hittar ni eos läppbalsam hos Apotekhjärtat!

PUSS <3

 

31 reaktioner på “EKOLOGISKA LÄPPBALSAM FRÅN EOS”

 • Karin skriver:

  Vad fint foto på dig de översta du passar såå bra i rosa. Kram?

 • Lovisa skriver:

  Hur ställer du dig till att jobba med Alexander Bard? Tänker främst på hans uttalanden på Twitter, hur han stolt nu uppvisat att han troligtvis är en av Sveriges mest vidriga människor som verkar hata kvinnor och rättigheter. Hade jag varit du hade jag mot vägrat gå till jobbet tills de sparkat detta kräk, men hur tänker du där? Hur förhåller du dig till en person som honom samtidigt som du försöker att sköta ditt jobb?

 • Carro skriver:

  Snälla, prata inte om dig själv i tredje person, det är såå töntigt och omoget. ”eller om det bara är så att Bianca…” Blä!

 • Nelly skriver:

  Använder också eos, beroende!
  Har du tröttnat på din gröna väska – köper den gärna ?

 • G skriver:

  Hahaha kollar på Wahlgrens värld och skrattar så mycket. Tips på hur ni räknar ut vad en väska som kostat 18 000kr och nu är på 70% rabatt kostar = 18 000 x 0,3 och då får ni svaret. Är det 70% rabatt så måste man tänka att man ska gångra priset med det man ska betala, alltså 30% 🙂 Nu ska jag fortsätta kolla på avsnittet <3

 • Challede skriver:

  Hej Bianca! Vilken Kamera och vilket objektiv användes för dessa bilderna?

  Hoppas du har en jättebra dag, kram!

 • Ebba skriver:

  Varifrån kommer de härliga plagg du har på bilderna? ☺️

 • Malina skriver:

  Vackert! Och smart med ditt nya tänk??

 • Kim skriver:

  Bianca undersök hjärnan ( magnet ”röntgen” ) i Ditt vackra huvud, för du låter och fungerar som en dement person. Ditt språk och resonemang?!?!? Tragiskt!

 • Johanna skriver:

  Du är så härlig:) Älskar er show på dPlay! Så synd att nya avsnittet inte går att se.. tror tv4 hade hanterat tekniken bättre.

 • Stina skriver:

  Hej vart är din topp ifrån? så fin!

 • annelie skriver:

  Kan du tala om vad Eco Certifierad innebär? Ganska så svårt ord för dig kan jag tänka mig 🙂

  • Bianca skriver:

   När en produkt är Eco Certifierad innebär det att det är en europeisk certifiering som garanterar att minst 95% av produkten är organisk och / eller har organiskt ursprung. 🙂

 • Ellinor skriver:

  Åh jag vissteinte att eos var cruelty free, är de certifierade på något vis? Slutade nämnligen köpa dem när jag slutade köpa djurtestat men älskar deras läppbalsam!

  • Felicia skriver:

   Eos är djurtestat vad jag vet 🙂

   • Bianca skriver:

    Jag har dubbelkollat detta och eos är stolta över att deras produkter är cruelty free, i Kina, Europa och i hela världen. eos vet att i vissa länder, så som kina finns det lagar som ”tvingar” företag att djurtesta sina produkter. Av den anledningen så är eos produkter sålda i kina lokalt producerade med lokala ingredienser för att säkerställa att de inte är testade på djur! 🙂

 • Kajsa skriver:

  Hade vart kul med något mer personligt inlägg då det senaste varit sponsrade <3 (även om de också är Nice ibland)

 • al skriver:

  varför kan man inte se senaste avsnittet av wahlgren värld på internet?? :(((

 • Lina skriver:

  Vacker som vanligt! Vilken kamera är bilderna fotade med? Eller är det iphone? Vet inte om jag ska köpa en iphone 7 plus eller en iphone 8 plus… The struggle haha…

 • Dea skriver:

  Hej Bianca,
  kände bara att jag ville hälsa att gårdagens avsnitt av Wahlgrens värld nog var bland det roligaste jag sett. Skrattade så tårarna sprutade flera gånger, sådan igenkänning! För att inte tala om din mormor, hon är som min 😀
  Ta hand om dig!

 • Madeleine skriver:

  Åh Var kommer toppen ifrån? Otroligt snygg!
  Ha en fin dag fina du!

 • Camilla skriver:

  Super snygga bilder! De färgerna klär dig verkligen 🙂 Och jag är SÅ avundsjuk på din väska. Har redan alldeles för många väskor men man kan aldrig få nog. Ever 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *