COSY PLACE IN LONDON

c01cfba4-fe53-4c99-bb2b-be1c586a9ed6.jpg

CHILTERN FIREHOUSE

Jag har fortfarande lite bilder kvar ifrån London, så här ovan har ni ett mysigt (men dyrt) restaurang tips i Marylebone om ni är sugna efter den typiska London andan. Nämligen den populära restaurangen Chiltern Firehouse har allt ifrån god frukost, helt okej lunch (inte riktigt min smak) med god middag.

Deras uteservering är fantastiskt mysig med bra service, gott te, härlig med framför allt mysig atmosfär med grym outfitspotting då tjejerna klär sig fantastiskt i just London. Mycket inspiration helt enkelt och helt perfekt ställe om du vill slappna lite mitt i allt London kaos 🙂

Det är ganska svårt att få bord så skulle rekommendera att boka i tid men det är helt klart värt ett besök!

25696d3f-7bc2-42e3-896d-0e99c7a7a511.jpg

8527ba36-0066-4bb4-8f4d-c66f769bdae5.jpg

b647e30d-4f6d-4a78-be7e-e4cb9010e79c.jpg

Min kärlek <3

dc5e9e0b-532e-46aa-aeb2-19e98f1cddfa.jpg

6be05128-7722-4c8c-9a78-dbb0108dc8f2.jpg

bianca london kaffe

T-shirt här KLICK  (adlink) // Kofta Zara // Väska Valentino 

Godmorgon Sverige!

Här är klockan snart 07.00 på morgonen och jag vaknade upp mitt i natten inatt av massa sms för jobbet haha. Så det är väl lika bra att gå upp helt enkelt och börja jobba. Däremot blir det från ett kolsvart rum men iallafall, skönt att göra det innan dagen börjar. Måste verkligen börja gå upp i tid (runt 07.00) och få saker gjort innan man börjar ta sig an allting under dagen. Mitt stressande schema gör verkligen att jag inte kan göra någonting rätt nuförtiden vilket ger mig ännu mer panik än vad behöver just nu.

Hatar att göra folk besvikna, men jag måste också tänka på mitt välmående. Jag kan inte ta jobb före middag och sömn liksom, då kollapsar jag helt. Speciellt just nu när minsta lilla känns som världens största grej.

Men iallafall, nog tjat! Ni hatar ju sånt ändå i Wahlgren Värld hehe (ni som inte förstår min ironi så att säga). Aldrig fått så mycket skit sen jag började vara med i detta program… nästan så att jag inte vill göra det längre…. men det är ett annat inlägg 🙂

NU – sätta mig och redigera bilder och planera lite. Hörs senare, puss!!

41 reaktioner på “COSY PLACE IN LONDON”

 • Izabella fernkvist skriver:

  Nej men va?? Älskar dig i wahlgrens värld jag och min familj, finns inget bättre! Din ironi är självklar och lyser genom tv rutan, du är grym som orkar med allt!!

 • Nathalie skriver:

  Vart har du köpt den rosa lång kjolen med den gråa tröjan som du hade i Wahlgrens värld? ? Så fin!!

 • Anna skriver:

  Bianca du är grym och verkligen en jättebra förebild för alla oss andra tjejer! Så smart, rolig, omtänksam, ärlig, driven osv. Never change!

 • M skriver:

  Du skrev att du skulle redigera bilder, kan inte du göra ett inlägg om hur du redigerar???

 • Anna K skriver:

  Ser att du inte svarat på vart dina svarta mockaboots kommer ifrån. Skulle gärna vilja veta…. 🙂

 • Petra skriver:

  Hej! Är lika gammal som din mamma. Men tycker du är fantastisk. Hade du inte varit med i Wahlgrens värd så hade jag nog inte varit lika noga med att följa varje avsnitt. Min man tycker likadant. Mina killar (som är 27, 20 och 16 år) kan inte heller alla ord som örngott, påslakarn och diverse andra konstiga ord.
  Försök att skita i spydiga kommentarer och fortsätt att vara som du är.
  Älskar er???

 • Linda skriver:

  Jag som älskar dig i wahlgrens värld Bianca? Hoppas verkligen inte du slutar pga av hatet för din ironi är ju oslagbar!! Älskar det!

 • Tess skriver:

  What?! Men du måste ju få sjukt mycket positiva kommentarer också, du är ju bara SÅ bra och den som inte fattar att Wahlgrens värld är ett underhållningsprogram

 • Tess skriver:

  Skit min kommentar skickades inte jag var klar. Men i alla fall, den som inte fattar att Wahlgrens värld är ett underhållningsprogram, de personerna behöver nog fokusera på sina egna liv och att få det lite roligare och sluta ta allt på sådant allvar. Du är bäst Bianca och t.o.m. med min som är enormt skeptisk till liknande program satt igår och asgarvade till er, det är fan ett bra betyg :). Kör hårt!

 • Dixi Wonderland skriver:

  I denna säsongen så måste jag säga att jag inte alls tycker om ditt beteende och sakerna du säger. Jämför man med första säsongen så tycker jag det är en väldigt stor skillnad. Men jag tror många som tittar kanske glömt av att när detta spelades in så hade ditt förhållande med Philip tagit slut och du gjorde ditt bästa för att bearbeta det, samtidigt som du jobbade med en massa projekt och filmade programmet. Jag förstår att det finns personer som reagerar på ditt sätt att tala till din mamma men som Pernilla sa i sin blogg. Tycker hon du går för långt så säger hon till. Alla familjer är olika och ingen kan din familj bättre än dig själv. Jag hoppas att vi i de kommande avsnitten kommer få se mer av den Bianca som vi såg i första säsongen. Inte för att du ska ändra på dig men i första säsongen fick man se hur mycket du hjälper till hemma, hur du tar ansvar, veta lite mer om ditt jobb och i denna säsongen tycker jag du framställs som nonchalant vilket jag inte tror är den du är. Detta är ju bara hur jag har uppfattat de båda säsongerna, är medveten om att jag inte känner dig men försöker bara visa hur vi som tittar kanske uppfattar det hela då det kan vara svårt att själv förstå hur man uppfattas av andra. Hoppas du har det jätte bra i Florida med familjen 🙂

 • Skit i alla negativa kommentarer (lätt för mig att säga som inte är en offentlig person?) men måste säga att erat program är såå roligt, och de är du som bidrar med mycket av det roliga! Tror alla som är negativa är avundsjuka och fattar inte alls ironin eller att det ibland kanske är ”ihop klippt”. Tycker du ska köra din grej för du verkar som en toppentjej! 🙂
  Kram

 • Diana skriver:

  Snälla sluta inte i Wahlgrens värld!! Jag är 30 idag men känner igen mig sååå mkt i dig från när jag själv flyttade hemifrån vid 21 års ålder. Jag fick mig många skratt igår. Jag och min mamma har precis likadan relation som du och din mamma. Man älskar sin mamma men de kan också driva en till vansinne. En stunden vill man vara helt själv, andra sek vill man att de ska komma med mat, haha! Så skönt att se nån annan känna så och faktiskt visa det. SÅ SLUTA INTE!!!!

 • Sara skriver:

  Älskar Wahlgrens värld ni verkar vara så härlig familj!! 🙂

 • Camilla skriver:

  Tråkigt att höra att du får ta så mycket skit sedan du gick med i Wahlgrens värld. Har inte annat än positivt att säga sedan dess. Var aldrig någon som följde bloggare eller liknande. Men sedan jag såg dig i Wahlgrens Värld har jag följt din blogg intensivt och tycker att följa dig och dina tips är super roligt. Du verkar vara en super härlig tjej!

  Försök att inte låta andra trycka ned dig. Har själv problem med att ta åt mig vilket bara skadar en själv och gör absolut ingen impakt på knäppgökarna som tycker de vet bäst.

  Jag tycker verkligen att det är roligt att du och Phillipe är tillsammans igen. Kan bara tänka mig vilket stort svart håll det kändes utan honom. Vet hur deppig jag var när mitt första förhållande tog slut. Tog över 3 år innan jag ville ge kärlek en chans alls.

  Jag hoppas att du hittar någon som kan bli din assistent så du blir lite avlastad. Det måste vara hur stressigt och jobbigt som helst att ha så många åtagande som du har. Skickar positiv energi din väg! 🙂

 • Linda skriver:

  Man kan tyvärr ALDRIG bli älskad av alla, men du har en underbar familj, pojkvän och en sjuuuukt stor fanbase du kan fokusera på istället 🙂 Tänk att för varje negativ kommentar har du typ 1000 pers som älskar dig och det du gör <3 Det är grymt Bianca!!

 • Joanna skriver:

  Förstår att det är jobbigt och kanske sårande med sånt som folk skriver till dig, uscha. Men tänk också så många vi är som börjat älska dig och din personlighet! Jag känner flera som haft förutfattade meningar om dig och din familj som jag tjatat på att de bara MÅSTE se ert program. Och vet du vad? De har totalvänt i sina åsikter. Cause you rock! Rolig, ärlig och fantastiskt härlig. Så framstår du. Åtminstone för oss som inte är sura människor med för tråkiga liv själv ?. Massor av fredagsfeeling från Sverige!

  • Me again skriver:

   Såg två negativare kommentarer här ovan men gillar kommentaren som skrev att tänk på att med varje negativ tittare finns det massor av positiva. Jättekul och trevligt för dessa människor som tydligen aldrig någon sin har dåliga dagar eller perioder. Som aldrig någonsin kan vara rapp i mun eller kanske rentav otrevlig eller dum. Jag är inte en av dem. Tror också stt de flesta av oss förstår att det finns något bakom som kanske gör att du har kortare tålamod och lite vassare ton mot vissa. Älskar tex hur du är gentemot Theo – så otroligt snäll, omtänksam och mysig. Av det lilla vi har fått se har du och Oliver också en annan jargong än den du har mot tex Benjamin eller din mamma. Men är det inte så för oss alla, att vi förvisso är oss själva men visar olika sidor i olika sammanhang? Det tror jag. Heja dig Bianca!

 • Petra Möller skriver:

  Hej Bianca
  Jag vill bara säga du är så sjukt underbar, super vacker och har den bästa humorn. Blev så otroligt glad när jag fick hör att det kom en extra säsong.
  Skrattar varje gång och förstår er humor helt, hoppas ni gör fler säsonger.

  Jag skickar många energi styrkekramar och hoppas verkligen det blir mindre stressigt för dig framöver. <3

 • Angelica skriver:

  Du är SÅ bra i programmet! Hela anledningen till att jag började kika och ens hittade till din blogg. Insåg då att du är så jäkla grym och du har blivit en stor förebild för mig. Så kör hårt på din grej, det finns för många som gnäller pga avundsjuka, tristess osv osv. Du är grym på det du gör!

 • Elin skriver:

  What?! skit … hmm. Jag älskar verkligen din ärlighet och din personlighet. Så himla skönt att vi är olika 🙂 Tänk vad tråkigt om vi alla tänkte och kommenterade samma saker. Nej, jag är glad och positiv mot dina åsikter, det är ju så du tänker & tycker!

  Skickar härmed good vibes <3 be strong woman

 • Helena skriver:

  Prinsessan på ärten tar bort inlägg som inte gullar med henne. Way to go Bianca, då behöver du ju inte oroa dig, du kan fortsätta låtsas som om alla tycker du är det härligaste på jorden.

  • Bianca skriver:

   Det är MIN blogg och här ska det inte vara någon negativ energi!!

  • Karolina skriver:

   Helena – det finns ingen som är omtyckt av alla. Men du är verkligen patetisk som enbart går in på Biancas blogg för att skriva elaka kommentarer. Och nej, dina åsikter är inte viktiga så börja läs andra bloggar eller gör något åt din sorgliga liv. Människor som är lyckliga har inga behov att skriva elakt om andra.

 • Johanna skriver:

  Vaa så synd att folk är så taskiga 🙁 Tycker du är as rolig och härlig <3

 • Anna skriver:

  Strunta i de som hatar, har de inget bättre för sig? Jag tycker Wahlgrens värld är otroligt roligt och att ni är för härliga! Och tänk hur många andra som håller med mig!!! ?

 • Emmie skriver:

  Unga kvinnor som är framgångsrika funkar uppenbarligen inte för svennebananer…. Anyway, jag tycker du är grym och att du ska fortsätta vara du. Kram ❤️

 • Bea skriver:

  Hej Bianca!! ?
  Jag tittar näst intill aldrig på TV då jag är ensamstående mamma med två småbarn ,så får ingen tid. Men sen Wahlgrens Värld kom och jag med min mamma tittade på första avsnittet av säsong 1, så var jag fast.
  Jag har kollat på alla avsnitt och tittar varje torsdag de sänds.
  Ni är den FÖRSTA svenska underhållningsprogram som verkligen får mig att skratta och som håller mig kvar så jag hittar tid på kvällarna för att se på er och er härliga familj! ? ?
  Jag verkligen Älskar programmet och hur ni verkar vara ( då jag inte känner er personligen ) men som jag gärna skulle vilja.
  Försök att strunta i de negativa människorna som måste ha tråkigt för att ens orka vet sig att trycka ner någon annan !

  Du är härlig! Punkt slut! ??

 • Alva skriver:

  Vart har du köpt den röda spetsttoppen som du hade på dig under programmet? Superfin!!

 • Matilda skriver:

  Fan vad jag blir arg på alla bittra människor som inte har bättre saker för sig än att trycka ner andra människor!
  Du är så jävla grym och har en så otroligt fin personlighet! Hade inte så jättestor koll på din familj innan wahlgrens värld och nu är jag en av dem som sitter trogen framför tvn och skrattar så jag gråter!
  Sluta aldrig vara den du är för du är otrolig, sträck på dig och skit i alla bittra människor som behöver skaffa sig ett liv! Mer Bianca åt världen! :*

 • Anna skriver:

  Hej Bianca. Ta inte åt dig av alla elaka kommentarer. Jag äääälskar dig i programmet. Du är ju helt underbar! De som skriver negativa saker är helt klart bara avundsjuka på dig. Du har en härlig personlighet och är dessutom skitsnygg. Den kombinationen sticker i många bittra människors ögon. Så fortsätt bara med det du gör för du gör det jävligt bra☝??

 • Julia skriver:

  Tycker tvärtom, innan jag började följa Wahlgrens värld och din blogg hade jag förutfattade meningar om dig och din familj. Ni verkar ju dock störtsköna hela bunten 🙂 folk måste trycka ned lite för att de är avundsjuka. Inget att fokusera på.

 • Veronica skriver:

  Meeen skit i alla andra det är ju Du som gör showen med din mamma!

  Alla bråkar väl och ni vågar visa det och inte bara rosa lull..

  Därför jag älskar programmet, inget fejk..

 • Emma skriver:

  Wahlgreens värld är grymt! Ta ingen skit från nättrollen utan fortsätt kör ditt egna race ??

 • Madeleine Hagward skriver:

  Hej Bianca.

  Jag förstår att vara i rampljuset tar mycket energi i bland. Men jag tycker att du är helt grym,
  trevlig och härlig person. Du är rolig och vackervsom en dag ?
  Jag säger stå på dig och låt inte kommentar som är ohälsosamma få ta plats, de som kritiserar, har inget själv att göra på sin fritid i sitt liv mer än att klaga på alla andra och då hamnar det på dig.
  Människor är inte alltid ödmjuka när avundsjukan knackar på tyvärr. Typiskt Sverige och vår jäkla jantelag…
  Så än en gång säger jag hejja dig, borsta av alla elaka kommentarer från axlarna och kör för det du gör är BRA❤

 • Margaretha skriver:

  Hej, läste att du tycker du får negativa kommentarer för Wahlgrens värld! Jag jobbar i skolan och alla jag pratat med gillar er..ni är naturliga och modiga.Att våga erkänna att matte är svårt i TV och ändå vara smart. Ungdomar behöver sådana förebilder..

 • Rebecca skriver:

  Jag är exakt som dig, vill hinna med mer än vad det finns timmar på dagen. Och detta gjorde att jag tillslut gick in i vägen vilket inte är så jävla roligt. Jag undrar därför om du kanske vill ha hjälp med att försöka strukturera upp dina dagar. Jag bor i Göteborg men jag skulle mer än gärna hjälpa dig att planera dina dagar, gallra ur viktigare mail som måste ha snabba svar osv. Är detta något du är intresserad av att få hjälp med?

  Kramkram!

 • Nadja skriver:

  Alltså kommer gråta om det inte blir fler säsonger av wahlgrens värld. Ni är ju så sköna. Bjuder på er själva och är er själva. Som gör detta program SÅ bra. Man skrattar alltid åt något tok ni gör, du har alltid snygga kläder i tv-rutan som man får massa inspo av. Strunta i dessa negativa människor. Lyser ju avundsjuka rakt igenom. Fortsätt med det du gör ??

 • Amelia K skriver:

  Så dumt att folk hatar på dig på grund av Wahlgrens Värld! Folk kan vara så dumma rent ut sagt. Försök att inte lyssna på dem. Även om det är svårt. De kommentarerna sticker ju liksom ut. Men nu hinner jag inte skriva mer för att Wahlgrens Värld.
  LY<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *