NY VLOGG

PRESS PLAY <3 

Ni har väl inte missat min nya vlogg som finns uppe nu på min Youtube kanal?! Där får ni följa med när jag gästar ett tv-program, går på fest med en hel drös influensers världen runt, dansar framför en fläkt och min första dag i London. Så en hel del med andra ord 🙂

Och jag kommer säkert få en del frågor om Alesso eftersom han är med i videon. Alessandro (som han heter egentligen) och hans familj är gamla familjekompisar till oss och vi har känt varandra i många många år. Vi har alltid haft många gemensamma kompisar genom åren med alla dem syskonen och nu råkar det även vara så att min agent Vanessa är gift med hans storebror Valentino som jag förövrigt hade en crush på när jag var typ 5 år haha! Sen har han världens finaste lillasyster Olivia som numera är bästis med en nära vän till mig Maja (förövrigt Linneas tvillingsyster, haha ja Sthlm är litet ibland)  så vi fortsätter att umgås i äldre ålder, så kul!!

 Jag är INGEN som står vid dj-bås egentligen för jag tycker det är lite pinsamt när man lika gärna kan stå på ett dansgolv. Men denna gången ville inte Alessandro stå där själv och eftersom jag var där med hans familj och vänner så blev det lite dans där hehe, så nu vet ni 🙂 Innan någon börjar kalla mig groggluder.

Glöm inte att prenumerera om ni inte redan gör det <3

PUSS!

10 reaktioner på “NY VLOGG”

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca. Har aldrig kommenterat din blogg förut men kände att det var dags nu. Tycker de är så himla synd att du ska få så sjukt mycket tråkiga och negativa kommentarer. Jag gillar dig, skön och ärlig. Du är grym, fortsätt med ditt! Puss

 • Simon skriver:

  Jag höll på att avlida idag framför TV:n. HAHAHA
  Om du snabbt ska räkna ut vad du betalar på något när det är 70% rea tar du priset multiplicerat med 0,3. Du betalar ju bara 30% av priset eller hur? 70% är ju vad du inte betalar. Ex: 18 000×0,3=5 400. Du ska betala 5 400 kr. Samma sak som 18 000×0,7 = 12600 -> 18 000-12 600=5 400.
  Ha det bäst.

 • Victoria skriver:

  Bianca Bianca Bianca! Diggar dig till 110% och blir så irriterad på alla tråkiga kommentarer på din blogg. Du verkar vara en helt fantastisk person, dotter, syster, flickvän, kollega.. ja listan kan göras lång. Du är en sådan fin förebild för alla unga idag. Du visar sidor som alla har. Du visar båda dina starka och svaga sidor, vilket är så modigt gjort. Din medverkan i Wahlgrens värld har fått mig att se helt nya fantastiska sidor av dig. Jag älskar att du är dig själv i programmet, helt utan filter. Att du skämtar och kanske är lite ”elak” mot folk ibland tycker jag inte gör någonting. Du visar ju hur vi alla är. Alla andra serier ska vara så perfekta och visa allas ”fina och perfekta” sidor, vilket blir fejk. Du verkar äkta rakt igenom. Stå upp för dig själv och strunta i alla tråkiga kommentarer. Folk är avundsjuka på dig, vilket jag kan förstå – vem vill inte se ut och vara som dig? Fantastiska kvinna. Ta hand om dig och ta hjälp från folk i din närhet för att bli avlastad! Vi vill ha en pigg Bianca som orkar och inte går in i väggen! All kärlek i världen till dig! Stor kram! ?

 • Karin B skriver:

  Du är underbar! Jag älskar att titta på Wahlgrens värld!

 • Maria skriver:

  Hej!
  Måste fråga varifrån dina svarta vida byxor kommer ifrån, de du har på dig i din Vlogg när nu äter frukost i London.
  Så fina! ?

 • Ida skriver:

  Så trist att du får höra negativa saker. Du förtjänar det inte! Nu vet inte jag hur många det är som skriver tråkigheter. Men tänk på oss som hejar på dig! Tänk att du radar upp alla oss 20-30 000 personer som gillar dina bilder på insta tillexempel och ställ oss framför de 100 (?) som sprider dynga. Vilken sida väger tyngst?

 • S skriver:

  Usch vad ledsen jag blir av att du direkt måste försvara dig för elaka kommentarer 🙁
  Förstår inte hur folk orkar!

  Hur som.. Bianca, du är grym!!!!!!! Ditt driv, din personlighet.. grym tjej! Glöm inte att ta hand om dig!!!! Kramar

 • Angelica skriver:

  Hej Bianca! Ville bara säga att du är grym. Du verkar vara en genuin och härlig person, och du får mig alltid att skratta. Och sen är din stil alltid on point! Kör ditt race, ta hand om dig när det kanske blir för mycket och ha en fin dag.

 • Tina Ekström skriver:

  Haalloo!! Mycket bra inspelning!! Bästaste!!

 • milli skriver:

  Hej Bianca! du är hur grym som helst! beundrar verkligen dig och det du gör. Hade blivit jätteglad om du berättade var din väska är ifrån som du har i denna videon, har försökt leta efter den i flera dagar nu hehe.. puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *