JUST NU….

6d10ed6d-53f2-495a-a1c6-7b54273a5b3e.jpg

img_9506.jpg

Vad mår du bäst av just nu?

Svar: Det är helt klart bara tanken av Phillipe. Jag har nog aldrig känt mig såhär trygg eller varit såhär kär som jag är just nu. Vi har som ni vet haft våra upp och ner gångar under våra 3 år, men jag säger alltid att detta är vår resa och vår historia. Hur den än må ha sett ut så blickar vi nu bara framåt och det finns ingen som gör mig så lycklig, glad, pirrig och energisk som honom <3

Favoriter rätten just nu?

Svar: Oj herregud vad svårt….!! Jag har ju så många! Det måste nog grytor, ni vet en riktigt god kyckling gryta. Fyfan vad gott!!! Eller pappas mat alla dagar i veckan! ELLER Phillipes kyckling curry, ELLER Olivers tomatsås, ELLER Benjamins ragu… haha asså fan jag älskar mat för mycket för att bara ha 1 rätt.

Vad gör dig mest irriterad just nu?

Svar: Det är mycket såklart. Allt som försegår i världen just nu….! Men om vi ska prata privat så måste det nog vara all skit jag får på sociala medier om Wahlgrens Värld. Att folk målar upp en bild av mig som är helt osann till den jag är.

Vad är jobbigast i vardagen just nu?

Svar: Det är nog tiden. Att det är så många som vill mig något och att jag aldrig känner att tiden räcker till för nåt av det. Tillslut blir jag bara arg, besviken på mig själv och blir nära till en panikattack. Det suger att behöva göra saker halvdant.

Vad lyssnar du på just nu?

Svar: Just nu är jag helt inne i melankoliska låtar som får mig att andas, slappna av och låta tankarna flöda. Och det är 3 låtar som jag lyssnar mest på. Först ut är det ”Missed” med Ella Henderson och sedan har vi ”When We Were Young” med Adele. BÄSTA <3 Sen har vi också den låten där jag släpper ut allt… ”A Way Of Life” med Hans Zimmer.

Måste också säga att det som alltid och som alltid kommer att ligga varmast om hjärtat är min pappas musik. Lyssna HÄR

Vem är din favorit bloggare just nu?

Svar: Det här är typ första veckorna på länge som jag inte haft tid för mig själv att ligga med datorn och kolla in alla bloggar, vilket jag älskar. Men det är 2 som jag läser konstant just nu oavsett vad och det är mina snygga vänner Hanna och Alice 

Vem är din favorit på Instagram just nu?

Svar: Det är alltid och kommer alltid att vara @negin_mirsalehi <3 Dör för henne!

Vem är din favorit på YouTube just nu?

Svar: Det är samma där! Ingen gör det bättre än Negin Mirsalehi!! Sen har jag också en annan favorit när det kommer till kläder och mer sitdowns och det är Iam Choquette. Hon är så jävla skön och har snyggaste garderoben och drömmigaste väsksamlingen.

Vad har du minst motivation till just nu?

Svar: Till att träna, helt klart! När fan ska jag ha tid med det ens känner jag haha! Nej men asså ärligt, det finns inget i mig som skriker att jag vill ut och springa, göra squats eller ens röra på mig haha. Jag är så trött konstant! MEN när jag kommer hem vill jag gärna dra igång med alla andra på Berns med bästa @fashionbefit 

Vad ser du mest fram emot just nu?

Svar: Tills att jag får träffa Phillipe igen. Så det blir antingen mycket snart i Sthlm eller att jag åker ner till London igen <3 Fyfan vad jag längtar!!

Vad gör dig glad just nu?

Svar: Hmmm fan vad hemskt att jag knappt kan svara på den… Men det är ju såklart av att vara med min familj, min hund Dino, Phillipe, vänner och ett svinroligt projekt jag ska dra mig in i.

Vad är ditt favoritplagg just nu?

Svar: Stora, mjuka koftor!!

Vad shoppar du helst just nu?

Svar: Jag tycker ju alltid Zara är bäst, Men deras höst har inte varit den bästa enligt mig. Så skulle nog säga Na-kd eller MissGuided.

Vad gör du för att må bättre just nu?

Svar: Just nu är det att umgås med min familj, lyssna på bra musik, planera så bra jag kan och prata så mycket jag kan med min älskling Phillipe <3

45 reaktioner på “JUST NU….”

 • Lollo skriver:

  Så rolig ”lista”!! ❤️❤️

 • Tara skriver:

  Du är tuff, Bianca, men jag förstår att det är jobbigt med allt negativt, som folk kastar på dig. Men jag undrar om de totalt har missat allt du har gjort/förmodligen fortfarande gör, åt Pernilla. Städat huset, haft hand om Theo o tusen andra saker.

  Somna på kvällarna med vetskapen om att du vet vad du gör för din familj mfl o glöm de som inte inser det ❤️

 • Nathalie skriver:

  Hej, jag vill bara säga att jag ser walhgrens värld. & du är så rolig och härlig, er familjedynamik är superhärlig och jag tror alla kan känna igen sig på många sätt. Så jag ville bara säga att du är grym! Tror nämligen vi alla är lite dåliga på att ge komplimanger till varandra överlag, – vilket är tråkigt! Ha en fin kväll!

 • Elinore skriver:

  Kämpa på fina du! ?

 • Malin skriver:

  Sitter bänkad framför Tv:n varje torsdagskväll och bara ÄLSKAR Wahlgrens värld och hela din familj och Bianca du är ju en stjärna! Så sjukt skön tjej som verkar otroligt jordnära och genuin, man vill ju bara hänga med dig!
  Du förtjänar bara massa kärlek, fortsätt vara du!

 • Malin skriver:

  Fast du pratar ju väldigt mycket om hur privata och utan filter ni är i Wahlgrens värld. Så då är det väl inte konstigt om folk får en bild av dig och hur du är? Och det är väl ändå det som är meningen? Har du själv aldrig följt någon dokusåpa/reality och irriterat dig på vissa och älskat vissa? Precis som när din mamma häromåret skrev ett långt hatfyllt blogginlägg om Gunilla Persson efter hennes medverkan i Hollywoodfruar. Jag är inget fan av henne och jämför inte er två men situationen är densamma, ett realityprogram som folk ser och reagerar på, både positivt och negativt. Det kan väl ändå inte vara någon chock för dig?

 • Hannah W skriver:

  Finaste Bianca! Så tråkigt att höra hur mycket skit du får pga Wahlgrens Värld, svårt att tro då det enligt mig själv och min vänskapskrets är det bästa programmet som sänds på tv just nu. Jag var själv kritisk till en början när jag såg trailern till första säsongen men oj vad jag fick äta upp det sen! Ni är så Easy-going och har bara en sån mysig feeling, precis som man vill att ett feelgood program ska vara. All cred och kärlek till er <3

 • Frida skriver:

  Jag tycker Wahlgrens värld är hur kul som helst. Jag kommer på mig själv att jag skrattar högt. Jag är äldre än dig Bianca. Men jag förstår typ dina tankar. Känner igen mig själv så mycket!

 • Linnea skriver:

  Älskar din personlighet! Sluta aldrig Wahlgrens värld!!!!

 • Maria skriver:

  Fast varför väljer du/ni att vara med i Wahlgrens värld då? Och sätta en ära i att ni visar er så öppna med vilka ni är? Du visar ju faktiskt upp sidor som inte är speciellt trevliga och det är ju ditt eget val hur du vill framställa dig själv.

  • Alexandra skriver:

   Som att alla inte har mindre trevliga sidor? Att folk inte är realistiska och kikar lite på sitt egna liv innan man väljer att utrycka sig. För visst finns det sidor hos alla som är mindre trevliga, och självklart finns de situationer där dessa sidor framstår med än annars, det är väl ganska mänskligt?
   Skillnaden här är att folk får tillfälle och ett forum att uttrycka sig i , vilket jag tycker är tråkigt att man då väljer det negativa före de positiva!

   Bianca, kämpa på! Du är en inspiration och verkar verkligen vara en hur härlig tjej som helst!

  • Maria skriver:

   Hon framstås som mänsklig i serien, inte som en perfekt människa. Vilket är super, för alla har vi våra bättre och sämre sidor. Det ska man inte behöva ta skit för.

 • Agneta skriver:

  Ni är en toppenfamilj Bianca?Ha en underbar semester??

 • Anne skriver:

  Hej Bianca. Tittar på WV gillar ditt sätt er humer. Vacker är du fina kläder har du. Men hela världen kan ju inte gilla allt. Det är ju balsidan av ert liv. Ni är kända och är ständigt i fokus. Försök borsta bort allt skit Tänk på hälsan Ha de bra fina miss B Lycka till med livet?

 • Anna skriver:

  Jag brukar aldrig skriva kommentarer i bloggar, men nu är jag bara tvungen.
  Jag kan verkligen inte förstå hur du kan få så mycket skit för ert program. Det är ju fantastiskt rakt igenom!
  Jag ska vara ärlig och erkänna att jag var skeptisk i början, när jag såg på reklam att ert program skulle börja sändas. Men jag fastnade direkt.
  Ni bjuder på er själva, släpper in svenska folket i er vardag och ert liv. Det är fan modigt enligt min mening.
  Så skit i folks hat, det bottnar helt klart i avundsjuka.
  Du är rolig, charmig, sjukt snygg och bara allmänt bra.
  Heja dig!!

 • Ellen skriver:

  Hej! Vart/hur bokade ni er resa t Florida? Var det genom universalorlando.com?

 • Anna skriver:

  Hej fina Bianca!
  Vet precis hur du känner när allt blir ”för mycket”. Är själv väldigt nära den där väggen.. Man måste bara hitta någon form av balans i livet vilket är jättesvårt när det finns så mycket roligt att göra. ? Hoppas du finner en inre ro och att du får den hjälp du behöver. DU är värdefull!! Försök skita i alla negativa saker folk skriver om dig.. bara avundsjuka och kan inte glädjas med andras framgång! Stå på dig.
  By the way.. älskar Wahlgrens värld!! Ni är underbara. ❤

 • Alex skriver:

  Du är ju så himla klockren och så rolig i WV! Du är ju anledningen till att man tittar, bäst haha!

 • Emelie skriver:

  Kämpa på! Wahlgrens värld är super och jag får inte alls något dåligt intryck av dig, tvärtom, tycker du verkar supergo och jordnära! Kram

 • Karin skriver:

  Hej fina Bianca,
  Ska till Sthlm nästa helg och behöver tips på bra restauranger. Har du något bra förslag?
  Du är grym och Wahlgrensvärld rockar!!! <3

 • Hannah skriver:

  Får DU skit för Wahlgrens värld? Inte för att jag tycker att någon medverkande bör få det (ingen borde få hat i sociala medier alls för den delen…) men du framstår ju som den mest sunda och vettiga i serien tycker jag. Hur det är i verkligheten vet man ju aldrig ☺️

 • Lotta skriver:

  Bra, ide det där med att börja ta tag i saker efter lunch!! För att komma ikapp måste man vara lite självisk, så man kan gör saker rätt sen.
  Helt klart fantastisk rolig ”Wahlgrens värld”, ni får säkert skit kommentarer just för att ni är som folk är för övrigt. Att det inte är den där glammiga sidan o ” helt perfekta” som de trodde!
  Det ä väl som när man går på bluffen om tomten som liten :-)…vissa blir hur ledsna, arga som helst o andra spelar med o förstår det roliga!!

 • Cajsa skriver:

  Hej Bianca! Vill bara säga att du verkar vara en DÖskön människa och att jag skrattar ihjäl mig åt dig och dina uttryck. Fyfan alltså. Haha! Sen till er andra pekpinnar som ständigt måste trycka ner andra: PLEASE låt människor leva sina liv i fred.

  Jag kan förstå att mycket blir snedvridet och att många kanske missförstår dig och den du är, men jag tror (eller hoppas iallafall) att vi ungdomar förstår dig lite bättre kanske. Jag är själv född 94 och kan relatera så mycket i hur du känner och uttrycker dig. Många känslor upp och ner och så vidare. Jaja. Fortsätt vara den du är och ha en fortsatt bra helg!

 • Camilla skriver:

  Kämpa på bianca ❤ jag gillar och titta på dej och din familj och ni är grymma ? tänk om man fick hänga med dig då skulle man ha roligt ?

 • Emma skriver:

  Hei Bianca! Jeg har nettopp flyttet til Stockholm og nylig blitt introdusert til din blogg, TV serien og youtubekanalen! Jeg er allerede solgt!! Men sååå har jeg et spørsmål? Har du noen tips på waxing studio som utfører brasiliansk her i byen? Jeg googler og googler men blir ikke klok! Tenkte kanskje du, som den eneste jeg vet om som bor her kunne hjelpe?

 • MILLAN skriver:

  HUR KAN DU VARA SA OTREVLIG MOT DIN MAMMA OCH MORMOR ????? VEM TROR DU ATT DU AR EGENTLIGEN??? OM DU FAR EGNA BARN NAN GANG SA KANSKE DU FAR UPPLEVA SAMMA!!!

 • Kerstin skriver:

  Du måste vara med i Wahlgrens värld. Du gör ju hela programmet. Blir innehållslöst om man inte får höra dina kommentarer.

 • MAJA skriver:

  HEJ MILLAN. HALLER MED DEJ TILL 100 %

 • Maria skriver:

  Hej jag följer Wahlgrens värld och jag tycker du har en grym personlighet, du är rolig och driven och duktig på det du gör. Däremot tycker jag inte alls om hur du beter dig mot din mamma, det är utan tvekan respektlöst och självklart sticker det i ögonen på många tittare. Jag förstår att hon ofta är lite för snäll för sitt bästa men nu när du är vuxen tycker jag att du kan tänka på det, jag har aldrig riktigt förstått ungar som beter sig på det sättet mot sina föräldrar eller vuxna i allmänhet. Jag förstår att det kan vara svårt att uppskatta allt du faktiskt har, men tänk om allt du har och alla människor omkring dig skulle försvinna en dag? <3

 • MOLLY skriver:

  VAD BETYDER ATT DIN KOMMENTAR INVANTAR GRANSKNING ? AV VEM ?

 • Maria skriver:

  Du förtjänar inte skit på sociala medier! Du förtjänar att hyllas 🙂 alltid så glad och positiv men samtidigt ärlig och öppen. Du är en stor inspiration för mig!

 • Mirella Ehrenborg skriver:

  Älskar och kolla på alla tokigheter och härligheter du och din mamma med familj hittar på.Låt inte avundsjuka människor bestämma och styra. I min värld är du en stjärna ,ta hand om dig och fortsätt vara den härliga tjej du är .

 • Mirella Ehrenborg skriver:

  Ni är alltid så härliga och roliga …..bry dig inte om avundsjuka människor.
  Ta hand om dig och fokusera på människor som vill lyfta dig och inte tvärtom….

 • Milli skriver:

  Hej Bianca! Du är helt fantastisk. Jag hade blivit så glad om du berättade var din fina väska är ifrån. Den är svart med pärlor och lite annat på och har en guldkedja. Kram på dig!

 • jemima skriver:

  Tycker folk ska tagga ner angående att kommentera Wahlgrens Värld. Ni är äkta och genuina det sk ni vara stolta över. En super fin familj och ni ska vara stolta över er själva. Kram

  • Hanna skriver:

   Fast är inte hela poängen med tv-program att folk ska tycka till om det? På alla sätt? Om det inte väckte rektioner skulle det inte vara någon mening med att göra det? Och vill man bara ha ros och inte klarar av ris så ägnar nog Bianca sig åt fel ”yrke”. Jag gillar verkligen inte alla sidor hon visar upp, många är rent oförskämda och om det var min dotter skulle jag aldrig acceptera att hon behandlade folk så respektlöst. Så är det ju att vara med i tv, vissa gillar dig och andra inte, och det är Bianca själv som tackat ja till detta samt valt att visa upp sig på detta sätt. Så det känns lite dubbelmoral att först babbla på om hur privata de är och att de är stolta att viss upp sig som de är, utan filter. Och sen bli sur när folk då får en bild av henne och alla inte tycker som hon….

 • alexandra skriver:

  Åh vad härligt med din P! Känner precis samma med min E (efter 15 år;-) Min Israeli-födda (numera Amerikan också haha) galna, kloka, varma, sexiga, snygga man, som förstår mig som ingen annan gör.. Vi har också vår resa och historia genom krig, fred, över olika kontinenter och med andra inblandade, men kärleken övervinner allt! i know. Puss från ett konstigt Barcelona

 • sara w skriver:

  Hej finaste Bianca! Vore kul att se dig på tv glad och trevlig någongång.

  Tjingeling!

 • Majsan skriver:

  Bry dig inte Bianca…bara den svenska avundsjukan!! Du är både skitsnygg och skitrolig!!

 • Ann skriver:

  Hej Bianca!

  Tycker att du är den som är roligast i Wahlgrens Värld ! Och så verkar du vara så snäll ?.

  Kram!

  Tant Ann 55 år ?

 • Jenni skriver:

  Men haaarregud!! Du är varken otrevlig eller otacksam mot varken din mamma eller mormor, att folk inte förstår sig på din humor eller ironi är inga personer du ska bry dig om. Du är störtskön preciiis som du är!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *